Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Draadje voor evt adviezen van andere aandelen dan Imtech....

41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 729 730 731 732 733 ... 2069 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Chimpie 30 oktober 2014 09:36
    Ik heb het al eens genoemd, maar wellicht een goede kandidaat voor korte termijn herstel: Sanofi.
    Eergisteren hadden ze goede resultaten gerapporteerd, maar een slechte uitlook. Gisteren is de CEO ontslagen. Inmiddels is de koers in 2 dagen van 83 naar 70 gekelderd. Dit is een mega cap bedrijf met goed dividend, ik heb er gisteren op 71 wat ingeslagen voor herstel de komende weken. Inmiddels staat de koers op 72 maar nog voldoende ruimte om te rebounden lijkt me zo.

    Let wel: medische sector, ik vind dit zelf een van de moeilijkste sectoren om te doorgronden, ik weet er zelf ook niet het fijne van, dus absoluut geen garantie. Ik ben van plan ze slechts 1-2 weken aan te houden en misschien een klein gedeelte te behouden voor lange termijn.
  2. Andre E 30 oktober 2014 09:39
    quote:

    effebuurten schreef op 30 oktober 2014 09:36:

    Je zal maar zo dom zijn geweest om de kooptip van profitmaker te volgen om vol in Corbion te gaan:-( Nu 3.5% in de min. Profitmaker met de hoofdletter P van pathologische leugenaar!
    Eindelijk meer mensen die het door hebben. Hij liegt en bedriegt de hele dag door. Koopt onbeperkt bij enz. enz. Gewoon niet meer op reageren.
  3. [verwijderd] 30 oktober 2014 09:39
    quote:

    profitmaker schreef op 29 oktober 2014 17:05:

    [...]

    ik heb er idd een paar gehad op een hogere koers die er al lang uit zijn peter. morgen boven de 13,50 en ik maak een winst waar loonslaafjes maanden voor moeten buffelen bij hun baasje.
    Ik zit er met een zeer zware positie in. Zowel aandelen als turbo longs. Tis net als bij Nutrecco heel duidelijk voor me. Hier is geld te halen.
    Maar goed, ik haal het geld morgen zelf wel van straat. Er is niet goed geluisterd vandaag naar PM om het aandeel op te pikken. Ik verwacht er veel van.
    Hallo PM, het is ook geen weer om te kruien....
  4. [verwijderd] 30 oktober 2014 09:42
    quote:

    Andre E schreef op 30 oktober 2014 09:39:

    [...]
    Eindelijk meer mensen die het door hebben. Hij liegt en bedriegt de hele dag door. Koopt onbeperkt bij enz. enz. Gewoon niet meer op reageren.
    Ik reageer niet meer,als er anderen intrappen eigen keus,er is genoeg gewaarschuwd dacht ik:-)
  5. [verwijderd] 30 oktober 2014 09:42
    quote:

    Andre E schreef op 30 oktober 2014 09:36:

    Fugro wordt het nieuwe IMTECH, shorten dus
    Hi André

    denk je echt ?

    ik zie hier toch bijlange na niet de vergelijking ?
    IM was corrupt tot op het bot, ik denk bij Fugro hebben we te maken met een moeilijke markt een aandeelhouder die er perse uit wil en die een enorm pakket heeft

    maar ik zie ook een Bestuur wat naar buiten komt en aan damage control gaat beginnen, dat was bij IM toch anders, deze vergelijking gaat volgens mij niet op, dat het kotsen nu even geen grenzen kent is vervelend, maar dit is geen bedrijf dat richting dat surseance gaat ?

    mvg W

    doet trouwens wel weer effe pijn ik zit er in op 15,30 met een redelijk pakket, heb ruimte om bij te Kopen, maar wil nu wel zeker weten dat het kots-werk over is
  6. [verwijderd] 30 oktober 2014 09:55
    @Fugro

    Ik deel de mening van Andre, het bestuur gaat dan wel met damage control beginnen maar dit bestuur is net zo incapabel als het imtech bestuur.

    Q1 = Slechte resultaten werden gewijd aan het slechte weer.

    Q2 = Winstwaarschuwing om middernacht terwijl Holland net door strafschoppen de wk finale is mislopen.

    Q3 = Winstwaarschuwing en daarnaast ook nog dividend schrappen. Daarnaast zorgen om de bankconvenanten. Bestuur wuift dit weg maar uit de cijfers blijkt dat ze nu al een leverage van 2.9 hebben. 3 is toegestaan bij de banken voor eind 2014. Nu komt daar nog een zwak Q4 bovenop. Het lijkt mij dat ze dus de bankcovenanten van 2014 gaan schenden. Er zal dus wel een emissie komen.

    Dit incompetabele bestuur zal ook wel lang wachten met deze aan te kondigen. Hoe langer ze wachten hoe lager de koers.

  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 oktober 2014 10:12
    quote:

    effebuurten schreef op 30 oktober 2014 10:00:

    mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/...

    Voor het doorgronden van PM. Veel leesplezier.
    Het enige wat ik zeker weet over PM, is dat zonder hem dit draadje veel saaier en veel minder populair zou zijn.

    Ik weet ook dat ik liever zijn 'avonturen' meemaak, dan dat ik opgezadeld wordt met promotie van pinkshit-figuren voor pinkshit-aandelen, waarin bijna geen handel is.
  8. Chimpie 30 oktober 2014 10:15
    Nounou mensen, het is wel weer even mooi geweest met het afreageren op Profitmaker!
    Ik erger me er ook aan dat hij eigenlijk nooit een uitgebreide uitleg geeft over de redenen dat hij een bepaald aandeel adviseert, en vooral dat hij nooit aangeeft wanneer hij een positie sluit of waar zijn stoploss staat. En hij brengt het altijd zeer stellig en met een bevlogen vocabulair met zijn 'bleekneusjes', 'poen van straat scheppen' e.d.

    Maar laten we het beschaafd houden, we zijn allemaal volwassenen en allemaal verantwoordelijk voor ons eigen geld. Ook al prijst iemand nog zo hard een aandeel aan, het is je eigen keuze geweest om geld hierin te steken. Bovendien denk ik dat wanneer Corbion vandaag flink gestegen was, er weinig kritiek op hem zou zijn. De volgende keer als hij met een advies komt, kijk dan van tevoren kritisch naar zijn redenen om een aandeel aan te prijzen.
  9. [verwijderd] 30 oktober 2014 10:35
    Chimpie en DZR, volledig mee eens.

    Heel apart om na te gaan denken dat er volwassen mannen (en vrouwen?) veilig achter hun pc zitten af te geven op een tip van iemand... En ook het draadje volledig gaan doorzoeken om hun gelijk te halen.
    Vroeger op de basisschool deed ik dat ook weleens. Wellus nietus en Zie je nou wellll...

    USG en Heijmans ingeslagen met het geld wat vrijkwam uit Corbion stoploss.
    Misschien voor het weekend eerste pluk PGS... Ik ben er nog steeds niet over uit, haha. Wat een ellende is dat beleggen ook!!

    Bart

  10. [verwijderd] 30 oktober 2014 10:39

    ik zie PM als een "hagel-geweer" hij schiet op 10 doelen tegelijk, maar hij komt wel constant met ammunitie aandragen

    ik pak van die 10 doelen die hij aangeeft er 1 of 2 uit en daar zitten verdomde goede tussen, hij had dat toch goed gezien op Nutreco , ik wacht nog immer op een overname van TT, maar hij heeft hem al te pakken, hij was ook de 1e die met NQ mobile kwam aandragen, nou daar hebben de meeste hier toch leuk op gescored, hij kwam ook met JCP aandragen, ook daar hebben de meeste van ons goed op gescored.

    hij is een echte Handelaar en daardoor door HarrySnel niet geliefd, dat zal Harry ook wel met mij tot op zekere hoogte hebben, maar ik vind dat juist goed aan PM, hij is niet emotioneel betrokken bij een aandeel hij geeft zowel Long als Short adviezen, ook daar mag ik hem voor, want ik zelf kan ook net zo makkelijk Long als Short gaan.

    hij heeft een bijzondere manier van mensen te benaderen, maar dat komt ook omdat hij echt pijn heeft als hij geld verliest en Traders hebben dat, die zeulen een verlies positie niet eeuwig mee, fout komt voor dan neem je afscheid of gaat aan damage control doen.

    zijn karakter is soms bizar , hij heeft weinig respect voor anderen en stelt zich soms infantiel op, daar had ik eerst ook veel moeite mee, maar ergens is dat zijn humor, hij bespot graag, maar neemt ook zelf spot.

    all in all heeft PM voor mij zeker een toegevoegde waarde op dit forum, hij weet hoe Beurzen en markten werken, ja en soms win je en soms verlies je

    maar dat gaat voor ons allemaal op " succes kent vele Vaders en mislukking is een Wees " , dat is ook wel typisch Traders eigen

    maar voor mij is PM een duim naar boven op dit forum en niet naar beneden.
    lees zijn comments met een wat bizarre dosis humor.

    W
  11. [verwijderd] 30 oktober 2014 11:04
    Eens met Chimpie. Geef hier gewoon je mening en anderen kunnen er kennis van nemen. Of iemand liegt of de waarheid "wat bijstelt" is nooit te controleren. Doet er ook niet toe, afgezien van het morele aspect. (Volgens sommigen bestaat het hele leven grotendeels uit leugens, ik meen ook het zwartgallige adagium van Theo van Gogh zaliger)

    De argumentatie is belangrijk, maar ook als die begrijpelijkerwijs nog wel eens ontbreekt kan het delen van informatie nuttig zijn. Als velen hier bijvoorbeeld stelselmatig melden geen goed "gevoel" te hebben over een bedrijf of over de economie of over de beurs, of juist wel, dan kan dat een trend aangeven. Kun je in mee gaan of juist tegen de trend in.

    En tegengestelde meningen zijn helemaal welkom, zie hierboven over Fugro. Lees je het ene denk je misschien eerst "klopt wel, mee eens", maar lees je het andere denk je misschien weer "nee, het zit misschien toch anders" of "geen idee meer hoe het zit". Alleen al daarom nuttig.

    Over stijl valt (net als over smaak) te twisten. Al te genuanceerd is meestal saai.

    Dat dat ASMI zo goed zou gaan verrast me wel. Maar ik heb het idee dat een positieve ontwikkeling daar vaak niet doorzet, terugval dus telkens. Misschien nu anders? Heb geen kennis genomen nog van het laatste nieuws over Q3 en verder.
41.365 Posts
Pagina: «« 1 ... 729 730 731 732 733 ... 2069 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0764 +0,03%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links