Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bioalliance Pharma richting € 8 in 2014 ? Heden; € 4,25.

442 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 maart 2014 13:33
    12 februari schoot het met 200k bijna 2 euro omhoog in een half uur tijd: reden was puur investeerders die op nano jacht gingen in Frankrijk: Nanobiotix en Bioalliance: nano heeft meer koerspotentie, bioalliance is bijna een zekerheidje en bij nano kan er toch nog vertraging opgelopen worden: helemaal nu ze de markttoedreding al in in dit stadium hebben vervroegd van 2017 naar 2016.

    Sindsdien grote dumps bij bio, zonder verslechtende omstandigheden, tot pb afgelopen week.
    Voor mijn gevoel is elk aandeel al 3 keer van hand tot hand gegaan in de afgelopen maanden
  2. [verwijderd] 20 maart 2014 14:57
    quote:

    Uperdepup schreef op 20 maart 2014 13:24:

    Normalitair kan het ook werken als vangnet voor kleine orders.
    Gevoelsmatig stap je toch makkelijker in als er een paar cent onder 80k aan vraag staat in de bied.

    Zekerheid heb je nooit of er moet straks een voorafgesproken dump komen van 100k.
    En we hebben de 8,80 aangetikt
  3. [verwijderd] 20 maart 2014 18:35
    quote:

    Uperdepup schreef op 20 maart 2014 13:33:

    12 februari schoot het met 200k bijna 2 euro omhoog in een half uur tijd: reden was puur investeerders die op nano jacht gingen in Frankrijk: Nanobiotix en Bioalliance: nano heeft meer koerspotentie, bioalliance is bijna een zekerheidje en bij nano kan er toch nog vertraging opgelopen worden: helemaal nu ze de markttoedreding al in in dit stadium hebben vervroegd van 2017 naar 2016.

    Sindsdien grote dumps bij bio, zonder verslechtende omstandigheden, tot pb afgelopen week.
    Voor mijn gevoel is elk aandeel al 3 keer van hand tot hand gegaan in de afgelopen maanden
    Uitst. Aandelen: 20.151.392

    Free float: 75,85%: 15.284.830

    Aandelen verhandeld sinds 11 feb.2014: 33.343.551

    Heeft iemand een andere verklaring van deze aantallen, buiten dat er heel veel daghandel moet zijn?

  4. [verwijderd] 20 maart 2014 22:39
    quote:

    Jack1977 schreef op 20 maart 2014 18:35:

    [...]

    Uitst. Aandelen: 20.151.392

    Free float: 75,85%: 15.284.830

    Aandelen verhandeld sinds 11 feb.2014: 33.343.551

    Heeft iemand een andere verklaring van deze aantallen, buiten dat er heel veel daghandel moet zijn?

    Groot potentieel icm winst veilig stellen.
    De volgende 2 weerstanden liggen voor mij bij 13,50 en 16,50 (komende maanden bereikbaar)
  5. Luke666 22 maart 2014 18:42
    Van op Boursorama...

    BioAlliance
    mijn kennis van de zaak: + + +
    Headquarters: Parijs, Frankrijk
    - Een pro farma die erin slaagt om haar producten op de markt 2 WMA EU + VS nu gezet; LORAMYC en Sitavig.
    - De ervaring van hoe succesvol handelsvergunningen zeer nuttig zal zijn om het volgende product op de markt te brengen, die ook blockbusters dat het bedrijf in staat moet stellen in een nieuwe dimensie en de Livatag Validive aan te gaan.
    - Multi-producten (8 tot nu toe), dit zorgt voor een minder riskant dan de meeste andere investering in de biotechnologie in deze lijst, en verhoogt de frequentie van mogelijke nieuws.
    - Loramyc: De markt in Europa en de Verenigde Staten. De verkoop is zeer bescheiden en de laatste jaren gestagneerd, ze toch verband houden ongeveer 1 miljoen aan inkomsten per jaar aan royalty's, maar moet dankzij een nieuwe marketing in Japan te verhogen. Fujifilm Pharm tekende onlangs een distributieovereenkomst met Sosei product (who cares naar fase 3) in Japan.
    - De Sitavig behandeling van herpes labialis, efficiëntie niet echt beter dan andere behandelingen voor deze indicatie, maar de praktische kant is een sterk verkoopargument (1x chip om onder de lip zoveel voor esthetiek te zetten en vergeleken met de voorkeurstoepassing van een crème of een meervoudig gebruik tape). Toegelaten voor de verkoop in Europa en de Verenigde Staten. Momenteel wordt alleen op de markt in Israël gebracht. 19 maart 2014 BioAlliance een overeenkomst getekend met het Amerikaanse bedrijf Innocutis (pharma gespecialiseerd in dermatologische letsels) voor de marketing Sitavig in de grote Noord-Amerikaanse markt, dat is ongeveer $ 4 miljard. BioAlliance kan ontvangen tot $ 5.000.000 verdeeld in betalingen voor de ondertekening en mijlpalen. De overeenkomst voorziet in een bijzonder hoog percentage van de royalty's (royalty's). Innocutis zal wettelijke verplichtingen vereist door de Food and Drug Administration (FDA), met inbegrip van de financiering van een groot deel van pediatrisch onderzoek en belastingen te ondersteunen. Nadat onlangs een gunstig advies van de autoriteiten van de Franse en Duitse gezondheid Machtiging op de productmarkt ontvangen, een partnerschap voor de afzet in Europa ook niet vertragen. Voor Sitavig, BioAlliance is belangrijker dan grote upfronts royalty's (in tegenstelling tot Loramyc, die zeer weinig betrekking heeft vandaag).
    - Livatag: Fase 3 (herbeleven). Doxorubicine (chemotherapie) in nanodeeltjes (Transdrug technologie). De meest spectaculaire in de kanker die ik heb gezien (met als Pexa-Vec Transgene) resultaten, Fase 2 tegen hepatocellulair carcinoom (lever) toonde een mediane overleving steeg 15-32 maanden (meer dan het dubbele ) en dit gemiddelde bij alle patiënten (p <0,05) terwijl leverkanker is bekend als een van de meest chemoresistente kanker! Fase 3 begon in Europa en de VS. De laatste security assessments DSMB zijn tot nu toe allemaal positief geweest en de uiteindelijke resultaten worden verwacht in 2015 volgens Invest Securities BIOALLIANCE maar zeggen 2016. Toestemming EMA en de FDA wordt verwacht in 2016.
    w ww.france-biotech.org/tag/livatag / (verwijder de spaties)
    - De TransdrugŽ technologie (gebruikt door Livatag) maakt gebruik van nanodeeltjes om te helpen bij de bestrijding van resistentie tegen geneesmiddelen, een belangrijk mechanisme voor het falen van sommige geneesmiddelen tegen kanker, de penetratie van het geneesmiddel in kankercellen bevorderen. De nanodeeltjes ook minder bijwerkingen (cardiotoxiciteit) van doxorubicine. De Livatag kunnen worden gebruikt in vele andere aandoeningen, zoals momenteel algemeen gebruikt doxorubice meeste kankers, leukemieën, lymfomen, kanker van de blaas, borst, long, maag, eierstokken, schildklier, sarcoom, en multipel myeloom. De Livatag van BioAlliance énormissime heeft dus een potentieel en kan uiteindelijk zelfs een van de meest gebruikte drugs in de oncologie worden. BioAlliance eigenaar van de rechten op deze technologie tot 2031! Bij de aankondiging van een belangrijke versterking van de octrooibescherming tot 2031, de markt reageerde zeer weinig (3%) en natuurlijk niet niet begrijpen van de reikwijdte van de nieuwe.
    w ww.cnrs.fr/Cnrspresse/n380a6.htm (verwijder de spaties)
    - Ter vergelijking, het geneesmiddel Celgene, Abraxane, bestaande uit paclitaxel nanodeeltjes opgenomen, voor de behandeling van borstkanker, long en alvleesklier, wordt momenteel in veel oncologie. Celgene marktkapitalisatie is $ 65000000000. Met Biolliance waarde van minder dan 200 miljoen en zal nog een paar jaar een medicijn dat een nog grotere blockbuster die Abraxane, ik denk dat je begrijpt waarom BIOALLIANCE is nummer 1 in de lijst zal zijn!
    - Validive: Fase 2. Een geneesmiddel voor de behandeling van orale mucositis veroorzaakt door radiotherapie en chemotherapie enorme markt. Momenteel in Fase 2, de FDA verleende status versnelde evaluatie van de ontwikkeling in het begin van 2014. Dit toont aan dat de Amerikaanse autoriteiten zijn van mening dat deze behandeling voldoet aan een dringende medische behoefte en op dit moment niet tevreden. Resultaten worden verwacht Q4 2014.
    - AMEP: Fase 1/2. Behandeling gericht gemetastaseerd melanoom. Een eiwit dat specifieke receptoren (integrinen a5b1 en avb3) richten expressie gebracht op melanoomcellen en betrokken bij zowel de tumorgroei en angiogenese (dat wil zeggen remming van tumor vascularisatie nodig voor groei). Het eiwit kan direct worden toegediend BIOALLIANCE heeft een technologie ontwikkeld om specifiek gen (AMEP) die, zodra de cel binnenging dient de synthese van actief eiwit mogelijk AMEP beheren. Experimentele preklinische studies bij melanoom hebben deze anti-tumor en anti-angiogene effecten bevestigd. Dit product kan een blockbuster 3 (met Livatag en Validive) van de corporatie als er meer onderzoek is waaruit blijkt goede resultaten.
    - 3 andere producten in een vroeg stadium van ontwikkeling; irinotecan (zeldzame gastro-intestinale kanker), Fentanyl Lauriad (chronische pijn), Fluriad (H1N1-vaccin).
    - Financiering: Biolliance heeft genoeg geld voor iets minder dan een jaar (11 miljoen en 17 miljoen cash burn in 2013) en er is de mogelijkheid om Paceo of conventionele AK. Niettemin, het geld verdiend door ondertekening van partnerschappen voor Sitavig vermindert de behoefte aan AK.
    Mijn gevoel is een biotech BIOALLIANCE wat zijn vermogen om goede wetenschappelijke resultaten te krijgen, om te slagen in hun marketing-toepassingen (zeer moeilijk te verkrijgen) voor hun producten, en op de markt gebracht in Europa toonden 2 keer al en de USA! Het is dan ook een waardige vertrouwen biotech investeerders. Vreemd is het tegenovergestelde gebeurt al geruime tijd en het een van de laagst gewaardeerde biotech Parijse plaats blijft. Een voorbeeld van de onverschilligheid van de markt ten aanzien van deze actie is dat twee dagen na de aankondiging van een partnerschap voor marketing Sitavig de VS, een markt van $ 4000000000, de actie was gemonteerd 6%! Met twee blockbusters waarmee BIOALLIANCE het invoeren van een nieuwe dimensie ook op schema voor een marketing BIOALLIANCE blijft dus veruit de beste investering in de biotechsector. Als de markt is nog niet erg enthousiast is dit niet zo ernstig als deze situatie kan worden geplaatst tegen een goede prijs, rekeningen later zullen we!
    perspectieven: CT + + + + + + MT, LT + + +
    eerdere doelstelling van 12 CT: bijna bereikt (11.74e)
    volgende doel CT: 15
    doelstelling MT: 25
    mijn huidige functie als: + + +
  6. Luke666 22 maart 2014 18:43
    Nanobiotix
    mijn kennis van de zaak: + + +
    Headquarters: Parijs, Frankrijk
    - Techniek 'nanoXray': Een vorm van radiosensitisatie. Nanodeeltjes (en ja, je zult vaak horen het woord "nano" hier) 50 nanometer (ter vergelijking, de grootte van een virus is 100 nanometer) vallen in kankercellen, en de interactie sterk met X-stralen op radiotherapie, vrijgeven elektronen, die het effect van X9 en stralingsschade verhoogt om kankercellen in vergelijking met conventionele radiotherapie! Met dezelfde röntgendosis, de effectiviteit van radiotherapie en dus vermenigvuldigd, zonder dat meer schade aan gezond weefsel. Er zijn producten in de pijplijn 3.
    w
    ww.nanobiotix.com/en/wp-content/files_mf/1370204567Nanobiotix_June2013NanoXrayIn terimresultsSTS.pdf (verwijder de spaties)
    - NBTXR3: Fase 1. De nanodeeltjes worden direct geïnjecteerd in de tumor. Zou kunnen zijn CE gemarkeerd en in 2016 op de markt gebracht. Momenteel in ontwikkeling voor de sarcomen en kanker van het hoofd te behandelen, en vervolgens leverkanker.
    - Voor de ontwikkeling in Azië, het bedrijf in augustus 2012 heeft gesloten, een eerste partnership tot een maximum van $ 57.000.000 met het Taiwanese bedrijf PharmaEngine, op de ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3 in de regio Azië-Pacific . Het programma moet starten in het tweede kwartaal van 2014 met twee indicaties, rectale kanker en mondkanker, lokaal gevorderde.
    - Voor de ontwikkeling in de Verenigde Staten, DNA Therapeutics mening dat tegen het einde van 2014, kan het een samenwerking met een farmaceutische speler beginnen met de ontwikkeling en commercialisering van NBTXR3 verzekeren.
    - Het bedrijf zal zich richten op de marketing en de lancering voorbereiding van NBTXR3 in Europa. Om dit te doen, DNA Therapeutics behoudt zijn financieringsstrategie, gebaseerd op het gebruik van de bijbehorende voordelen gegenereerd door partnerschappen en toekomstige markt.
    - NBTX IV: De nano-deeltjes worden intraveneus geïnjecteerd om alle delen van het lichaam en de aanval zelfs metastase bereiken.
    - NBTX TOPO: De nanodeeltjes in een plaatselijk toegepast tijdens chirurgie om de tumor gel te verwijderen om de tumor bed bereiden met postoperatieve radiotherapie.
    - Potentiële in alle vormen van kanker!
    - Interessant artikel over dit nanotechnologie:
    ht tp :/ / ar.iiarjournals.org/content/34/1/443.Long (verwijder de spaties)
    - Blog van de CEO, om een ??hoop nuttige informatie vinden:
    w ww.laurentlevy.com / (verwijder de spaties)
    - In juni 2013 kondigde het bedrijf de eerste positieve resultaten op NBTXR3; Tussentijdse resultaten voor 12 patiënten in een Fase 1 aangetoond dat een enkele injectie van NBTXR3 staat distributie van nanodeeltjes in de tumor aangepast aan de behoeften, en dat voor de duur van 5 weken radiotherapie. Ze bleken het ontbreken van overgang van NBTXR3 aan het omringende weefsel en de tumor verwaarloosbare aanwezigheid in de systemische circulatie.
    - Op dit moment zijn er geen gegevens over de klinische effectiviteit kwaliteit (dwz de afname van de tumorgrootte, de overleving van de patiënten).
    - Een commissie van onafhankelijke deskundigen (IDMC) ontmoet 10 februari 2014 heeft een zeer positieve beoordeling van de meest recente gegevens van de pilot-fase geweest,'' de NBTXR3 toont een zeer goede veiligheidsprofiel, zeldzaam in de oncologie''. Deze nieuwe bliezen de koers van het aandeel, die is gestegen van 7 naar 33 in 2 dagen (bijna x5)!
    - AK zeer verwaterende, DNA Therapeutics heeft verhoogd $ 24.000.000 via 2,3 miljoen nieuwe aandelen tegen een prijs van € 10,6. Om dit te doen, heeft elke aandeelhouder van 'Nano' een DPS boekhouding Voor elk aandeel op de avond van 24 februari ontvangen. En 14 van de DPS toegestaan ??in te schrijven op drie nieuwe aandelen.
    Mijn betekenis: De theorie is zeer interessant, en als het deze technologie kan worden gebruikt in vele kanker, het potentieel énormissime. Toch weten we dat het geneesmiddel wordt verdeeld zoals verwacht in kankercellen en niet elders, en dat er meer tolerantie is goed. Nu moeten we wachten op de eerste gegevens over de werkzaamheid en deze gegevens zijn ook goed er zal een nieuwe markt explosie. Dankzij de uitstekende nieuws over veiligheid, werd mijn eerdere doelstelling van 11 gemakkelijk overschreden en bereikte triple, die de populariteit van deze biotech toont. Vervolgens heeft de titel heeft veel geconsolideerd als gevolg van een zeer verwaterende AK, maar de huidige prijs is een koopje voor deze plek / bouwen voor de volgende start van de raket, die de komende belangrijke nieuws zal genade tijdens de jaar 2014 (beloofd door het bedrijf).
    perspectieven: CT + + + + + + MT, LT + + +
    vorige doelstelling van 11 CT: ruime marge (33)
    volgende doel CT: 30
    doelstelling MT: 50
    mijn huidige positie op de titel: + +

  7. [verwijderd] 24 maart 2014 12:23
    quote:

    Opstapelen schreef op 24 maart 2014 10:30:

    zie dat die 80k op 8,80 er ook nog staat..
    enorm veel bied en toch zakken weer.
    Het is wachten op de grote jongens.
    Er zit totaal geen logica in de koers, fiundamenteel is het weer juist de best opgebouwde keus als biotech investeerder.

    Daarom vind ik het verloop ook zo vreemd.
  8. [verwijderd] 24 maart 2014 16:12
    Dit zijn de belangrijkste en moeilijkste dagen uit het leven van een biotech belegger.
    Houd je nu vol, dan heb je straks meer kans op de volle mep.

    Er komt een zeer turbulente verwachtingsvolle periode aan tussen nu en 2017.
    Vooral de ontwikkelingen rond Adocia, Genfit, Nanobitix en Bioalliance zullen mijn aandacht hebben.

    Ik ben blij met de interesse op de draadjes van Genfit en Bioalliance,
    maar eerlijk gezegd vind ik het echt onbegrijpelijk dat er zo weinig animo wordt getoond in deze aandelen en er dus zo weinig kennis van zaken lijkt te zijn.

    Hopelijk krijgen wij volgers, meer volgelingen waar wij ons voordeel mee kunnen doen.
  9. Luke666 24 maart 2014 16:31
    Up als je het volume ziet dan is dat laag.. Maw veel houden hun stukken en dat stemt me goed..
    Bio is nu eenmaal niet voor iedereen hé.. Moet je sterk hart hebben en het wat van je kunnen afzetten.. Zie genfit zakken met nu een 225000 stuks. Das echt niet veel, als je weet dat er al andere dagen zijn geweest ;-)
    Ze dumpen strategisch als je het bekijkt.. Denk dat er eentje genfit nog even lager wil inkopen..
    We zien wel hehé....
  10. [verwijderd] 24 maart 2014 18:09
    Laat je niet gek maken door Amerikanen, dat is les 1 wat mij betreft!
    De crisis begon er, ze zullen altijd ten koste van, geld willen verdienen waar het kan.

    @Jack. Bioalliance gaat nog met nieuws komen betreft valdive fase 2 in h1, en de dsmb (monitoring), gaat zich weer buigen over de werking in fase 3 livatag in h1, wat samen met de octrooibescherming 2031 onlangs weer een indicatie geeft betreft de risico/ potentie van het product. Ik denk dat Livatag voor 80% zeker binnen nu en 3 jaar de markt bereikt (omzet minimaal 800 miljoen). Unaniem is men erg te spreken over deze nanotechnologie.

    Daarnaast blijft altijd een goede kans bestaan dat men voor 1 van de 7/8 moleculen in de pijplijn gerichte samenwerkingsverbanden aankondigen. Bijvoorbeeld Sitavig Azië, of Loramyc VS, of Valdive Azië..

    Ik verwacht geen overname, en op LT levert dat de aandeelhouder meer op.
    Bioalliance kan een hele grote Pharma worden binnen nu en een paar jaar.
  11. [verwijderd] 24 maart 2014 21:45
    Toeval bestaat niet..

    Bioalliance Pharma: Het ondertekenen van een contract in de Verenigde Staten Sitavig

    3/24/14

    Analyse (Beleggen)

    Biotech liefst 20% ten opzichte van de week, waardoor de stijging van 128% ten opzichte van onze Raad van Bestuur op 23 november. Ze kondigde de ondertekening van een partnerschap in de Verenigde Staten met het Amerikaanse bedrijf Innocutis voor de marketing behandeling van herpes labialis orale Sitavig. Het heeft een gunstig advies van de autoriteiten van de Franse en Duitse gezondheidszorg ontvangen, waardoor tien het aantal Europese landen waar het is toegestaan. Tot slot worden de voorlopige resultaten van de klinische fase II Validive binnenkort verwacht. S ze goed zijn, moet BioAlliance ook smeden samenwerkingsverbanden.

    Bron Bourso..
  12. [verwijderd] 24 maart 2014 22:02
    quote:

    Uperdepup schreef op 24 maart 2014 21:45:

    Toeval bestaat niet..

    Bioalliance Pharma: Het ondertekenen van een contract in de Verenigde Staten Sitavig

    3/24/14

    Analyse (Beleggen)

    Biotech liefst 20% ten opzichte van de week, waardoor de stijging van 128% ten opzichte van onze Raad van Bestuur op 23 november. Ze kondigde de ondertekening van een partnerschap in de Verenigde Staten met het Amerikaanse bedrijf Innocutis voor de marketing behandeling van herpes labialis orale Sitavig. Het heeft een gunstig advies van de autoriteiten van de Franse en Duitse gezondheidszorg ontvangen, waardoor tien het aantal Europese landen waar het is toegestaan. Tot slot worden de voorlopige resultaten van de klinische fase II Validive binnenkort verwacht. S ze goed zijn, moet BioAlliance ook smeden samenwerkingsverbanden.

    Bron Bourso..
    Up, ik snap je laatste bericht niet. Dit is toch nieuws van de 19de ?
442 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 -0,10%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,47%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

UCB
+3,58%
Ontex
+2,78%
Lotus ...
+1,75%
Ageas
+1,69%
bpost
+1,61%

Dalers

Bekaert
-2,79%
Solvay
-2,15%
Xior
-2,03%
Deceun...
-1,96%
VGP
-1,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links