Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,620 2 mei 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,600 - 5,750
  • 291.496 Gem. (3M) 302,1K

Vrijdag 13 december mail: harold.goddijn@tomtom.com

189 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 december 2013 09:14
    quote:

    Balimoney schreef op 13 december 2013 04:36:

    Laat Goddijn met rust en laat hem gewoon zijn werk doen. Voor mij is hij 1 van de top-ondernemers van Nederland en hij is zeker niet iedere dag of week rekenschap schuldig aan zijn aandeelhouders/speculanten die blijkbaar voor een flink gedeelte bestaan uit gefrustreerde mensen die nog nooit serieuse verantwoording hebben hoeven te dragen in hun werk en er blijkbaar geen idee van hebben hoe het is om een grotere onderneming te lijden.

    Goedemorgen, ik heb zojuist vernomen dat H.G. 1 klachtenmail heeft binnen gekregen. Hij zit helemaal stuk :-)

    Maar Bali is zou van "lijden" toch "leiden" maken want anders krijg ik nog gelijk met bovenstaande opmerking en dat wil ik niet
  2. Balimoney 13 december 2013 09:18
    quote:

    JanK1 schreef op 13 december 2013 09:14:

    [...]

    Goedemorgen, ik heb zojuist vernomen dat H.G. 1 klachtenmail heeft binnen gekregen. Hij zit helemaal stuk :-)

    Maar Bali is zou van "lijden" toch "leiden" maken want anders krijg ik nog gelijk met bovenstaande opmerking en dat wil ik niet
    Dank je wel voor de correctie Jan.
  3. [verwijderd] 13 december 2013 09:30
    Het is nou niet een toonbeeld van paniek bij het doorbreken van de psychologische 5,00 grens. Het ziet eruit alsof AKO echt het werk zelf moet doen. En ergens gaan ze dan het droge kruit tegenkomen.

    Als dit het al was dan was dat wel een erg halfslachtige poging van de AKO-boys.
  4. [verwijderd] 13 december 2013 09:41
    quote:

    stefano 1 schreef op 13 december 2013 09:29:

    [Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
    Houdt a.u.b. eens op met dat gejammer we staan gewoon wee groen en de kleur kan vandaag nog wel 3x veranderen. Ik neem aan dat je GEEN positie in TT hebt en anders kun je ze beter nu verkopen als je zeker weet dat de koers veel verder gaat dalen. Jouw krachttermen helpen trouwens ook niet

    O ja, je kan ook nog een klacht naar HG sturen, heeft ie er al 2 :-)
  5. [verwijderd] 13 december 2013 10:05
    quote:

    xynix schreef op 13 december 2013 08:52:

    [...]
    Juist, en zo gaf je dus niet aan dat het covergedrag in de zomer een koersopdrijvend effect kon hebben en dat de zware verliezen die AKO leidt op hun posities uiteindelijk van invloed zal zijn op hun marktgedrag. En dat marktgedrag doet uiteindelijk weer wat met de koersen. Zo geef je niet aan dat er wel eens druk vanuit de AKO-fondsdeelnemers zou kunnen ontstaan om de TomTom posities ASAP af te bouwen, omdat ze geen trek hebben in nog zo'n catastrofaal verhaal als 2013. Ik heb zelf tijdens de coverfase continu gewezen op het versterkend koerseffect t.g.v. de beperkte free float. Dat zie je deze week ook in omgekeerde richting werken.

    Het is natuurlijk absolute onzin als je net doet alsof de fundamentele ontwikkelingen bij TomTom irrelevant zijn. Exit en Justin vatten ze graag nog eens voor je samen. Ik ben er van overtuigd dat de LT-trend positief is en nog steeds een kleine kans biedt dat een grote partij TT definitief wil inlijven. Waarbij Apple dan het meest voor de hand ligt.

    Ik gaf enkele dagen terug aan dat in mijn visie AKO nog even niet klaar is met deze onverwachte move, zodat op korte termijn de koers nog iets zou kunnen zakken en dat je daar "je kruit droog voor moest houden".

    Ik geef NU ook alvast aan dat in mijn ogen die uitbreiding van hun short positie van AKO in de categorie "eerste gewin = kattengespin" valt. Het levert mogelijk een wat beter eindejaars plaatje op voor de ongerealiseerde winsten/verliezen (maar niet de GEREALISEERDE vette verliezen!). Maar omdat de LT trend positief is vergroten ze in feite alleen maar hun toekomstige probleem over de rug van hun bonus-betalende fondsdeelnemers.

    Tot nu toe heb ik t.a.v. AKO meer voorspellende kracht gehad dan jij denk ik.

    Jouw eenzijdigheid in je commentaren vind ik gewoon erg verdacht en daar ben ik volgens mij niet de enige in. Het staat je vrij om dat beeld bij te stellen door genuanceerder en minder eenzijdig te gaan posten. Rhetorische vraag: "Wie/wat let je?" Om je stijl kan ik regelmatig glimlachen, tot het punt waar je vervalt in op de man spelen. Dat heeft in mijn ogen geen niveau en maakt je posts niet sterker.
    Bart1805 zie je vrijwel alleen als de koers kennelijk omlaag moet worden gedrukt. Is hij opeens heeeeeeeeeeel actief. Zeeeeeeeeeeeer verdacht. Zeker ook op de manier waarop de boel wordt gedraaid. Zo probeerde hij ons recent nog te doen laten geloven dat Samsung en Nokia een deal zouden hebben over de kaarten voor Tizen. Dit terwijl alles er op wijst dat er helemaal geen deal is tussen die twee op dit vlak. Omdat TomTom al jaren samenwerkt met Samsung en bij navraag over Tizen haar mond stijf gesloten houdt (net als destijds bij Apple), is de kans dat TomTom de deal met Samsung al lang op zak heeft en al een jaartje aan het werk is voor MapZen (=Samsung Maps voor Tizen)een stuk groter.
189 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links