Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck rekening is Fortis rekening?!!!

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 juli 2011 11:42
    quote:

    Simplify schreef op 13 juli 2011 10:21:

    Moet je voor de aardigheid eens kijken naar de omschrijving als je een bedrag terugstort van BinckBank naar je tegenrekening, boven je eigen omschrijving staat "VEB BOTTOMLINE" (Wordt schijnbaar automatisch toegevoegd door Binck).
    Terwijl ik met VEB BOTTOMLINE helemaal niets te maken heb, contact over opgenomen met Binck, en ja hoor ook dit schijnt een bug te zijn. Al deze (kleine) slordigheden hebben mij doen besluiten niet meer te handelen bij Binck. Jammer maar helaas, ik vind al deze slordigheden zeker voor een financiële instelling niet kunnen.
    Binck heeft destijds de VEB-bottomline overgenomen, dus vandaar.
  2. Braams 2 september 2013 12:47
    Even een update over het IBAN nummer van Binck want inmiddels zijn er al banken die een IBAN verplichten. Bv. de Rabo maar die vult het zelf aan als het goed is.

    Binck maakt inderdaad gebruik van de IBAN codes van ABNAMRO en niet (meer) die van Fortis. Er zijn echter nog internetsites (bv. ibannl.org) die een oude en dus foutieve code genereren!

    Daarnaast heeft Binck verschillende IBAN codes (bv. NL06ABNA, NL13ABNA, NL91ABNA..). In een nieuwsbericht van begin april (zie hieronder) verwijzen ze zelf naar www.overopiban.nl voor een juiste berekening.

    De reden waarom ze het nog niet actief communiceren is dat -volgens de klantenservice- Binck later dit jaar overgaat naar een eigen IBAN (NLxxBINC ?). Maar goed, daar heb je nu niets aan.

    Binck Nieuwsbericht 5 april 2013:

    Binck klaar voor IBAN
    Op weg naar één grote Europese betaalmarkt

    Vóór 1 februari 2014 gaat iedere Europese rekeninghouder over op IBAN (International Bank Account Number). Dit is de laatste stap in de totstandkoming van één uniforme Europese betaalmarkt. Ook Binck is klaar voor de omzetting naar IBAN.

    Europa is onderweg naar één grote betaalmarkt: de Single Euro Payments Area (SEPA). Het doel van SEPA is het Europese betalingsverkeer eenvoudiger, uniformer en efficiënter te maken. Binnen deze betaalmarkt bestaan er straks geen verschillen meer tussen binnen- en buitenlandse betalingen. Voor de totstandkoming van deze Europese betaalmarkt gaat vóór 1 februari 2014 iedere Europese rekeninghouder over op IBAN. IBAN is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit uw huidige nummer. IBAN is niet nieuw, grote kans dat u er al eens gebruik van heeft gemaakt bij een internationale betaling. Het is een bestaand bankrekeningnummer vooraf gegaan door de landcode, een controlegetal, letters die uw bank aanduiden en een aanvulling met nullen. Vanaf 1 februari 2014 maakt iedereen alleen nog maar gebruik van IBAN voor het overschrijven van euro’s voor zowel binnenlandse als grensoverschrijdende betalingen.

    Wat betekent de overgang naar IBAN voor u?
    Als klant bij Binck maakt u gebruik van één of meerdere bankrekeningnummers. Deze rekeningnummers worden dit jaar omgezet naar IBAN. Hier hoeft u zelf niks voor te doen, dit regelt Binck. Voor u is vooral belangrijk om straks te weten wat uw IBAN is. Want uw IBAN wordt uw nieuwe rekeningnummer en heeft u nodig als u in de toekomst een overboeking wilt doen naar Binck. Uiteraard informeren wij u als het zover is over uw nieuwe IBAN. Ook uw tegenrekeningnummer(s) zetten wij automatisch voor u om. Daardoor zal een overboeking van uw Binck- naar uw tegenrekening ook na de overgang naar IBAN probleemloos verlopen. Meer informatie over de omzetting naar IBAN en SEPA vindt u op de site Overopiban.nl van de Nederlandsche Bank.
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,56 +0,70%
EUR/USD 1,0781 0,00%
FTSE 100 8.435,97 +0,65%
Germany40^ 18.767,10 +0,43%
Gold spot 2.368,42 +0,95%
NY-Nasdaq Composite 16.346,27 +0,27%

Stijgers

UCB
+3,20%
Ontex
+2,78%
Elia
+1,78%
Econoc...
+1,69%
Tessen...
+1,21%

Dalers

Bekaert
-2,70%
Solvay
-2,18%
Deceun...
-1,57%
VGP
-1,47%
Xior
-0,84%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links