Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,467 16 mei 2024 17:39
  • +0,013 (+0,38%) Dagrange 3,441 - 3,475
  • 8.945.471 Gem. (3M) 10,7M

KPN weekdraadje van 05 t/m 09 Augustus 2013

3.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 158 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 augustus 2013 19:15
    quote:

    paulta schreef op 5 augustus 2013 18:14:

    Er zit nu meer dan 3 duppies overname-premie in de koers, gaat de deal door?
    Er moet nu snel nieuws komen over doorgang plannetjes, aandeelhouders worden zenuwachtig en verkopen dan gewoon.....
    Dat is wat ze willen. Ons zenuwachtig maken en verkopen. NEE dus... zit ik gemiddeld 1,585 en wacht voor een 3,50 bod op mijn bord OF 4 euri tot eind 2013 KPN eigen kracht.
  2. [verwijderd] 5 augustus 2013 19:39
    quote:

    SNSN schreef op 5 augustus 2013 08:24:

    For today: PP=2.023
    Resistance: R1=2.065; R2=2.13
    Support: S1=1.957; S2=1.916
    Zo , bent u onderhand leeggelopen , omdat dit zomaar het laatste bericht voor vandaag was?

    Er was niet veel aan toch en toen ben je zeker gaan zwemmen met Orange FTE
  3. $euri 5 augustus 2013 19:43
    quote:

    patient schreef op 5 augustus 2013 18:25:

    [...]

    Ik benjuist van mening dat deze info juist erg positief is voor de voorgenomen overname van E plus. Er wordt door de mededingingsautorieteiten juist positief gereageerd door voorwaarden te stellen aan de samenwerking ipv negatief te reageren op een verslechterende concurrentie op de markt. Daarbij komt ook nog eens dat de frequenties niet moeten worden ingelevererd, maar gewoon verkocht kunnen worden.
    Iets wat je verliest of ontnomen wordt kan je niet meer verkopen ( zoals een inbeslaggenomen auto)
  4. [verwijderd] 5 augustus 2013 21:11
    quote:

    Erik9400 schreef op 5 augustus 2013 19:36:

    Als Slim alleen KPN-nl wil dan is hij blij zijn met bod op een deel (minder schuld)

    Hij zet hakken in zand dus wil KPN totaal... maar waarom blijft hij maar wachten en wachten en wachten zodat er andere bedrijven KPN kunnen bedreigen?

    ik dacht eerst ook waarom wacht hij, toen ging ik verder na denken en concludeerde ik dat hij geen zak aardappels koopt. Er moet overlegd worden, scenario's besproken worden etc etc.
  5. ILikeFood 5 augustus 2013 21:36
    translate.google.be/translate?hl=nl&a...

    www.redempresariosvisa.com/WorldToday...

    AT & T, Slim partner te hebben op KPN

    De Amerikaanse gigant AT & T zou de partner van Carlos Slim geworden om een ??gezamenlijke beursgang waarmee America Movil verwerven 70% van de aandelen heeft niet de Nederlandse KPN te maken, deskundigen het erover eens.

    Deze operatie zou voorkomen dat het Mexicaanse bedrijf maken gebruik van een grotere schuld, die uw credit profiel kunnen beïnvloeden.

    Op maandag, de Mexicaanse zakenman telefoon en belangrijkste aandeelhouder van KPN, kondigde het einde van een deal die nodig is om hun deelname te beperken tot maximaal 30% in Nederland, die een signaal dat zou kunnen maken van een verzonden bod op het bedrijf.

    Momenteel America Movil heeft 28% aandeel van de Europese vennootschap. Met de voltooiing van deze overeenkomst, kan de telefoon worden verhoogd tot meer dan 30% controle over KPN, die nodig zou zijn, volgens de Nederlandse wet, om een ??bod op de resterende 70% te lanceren.

    America Movil heeft benadrukt dat prioriteert haar hoge credit ratings in plaats van lenen om nieuwe aankopen te doen, zodat op korte termijn te worden weggegooid solo bod van KPN, analisten gezegd.

    Een gezamenlijke verwerving met AT & T zou toestaan ??America Movil houden je ratio 1,66 maal EBITDA / Schuld, een indicator van het hefboomeffect dat instanties als optimaal beschouwd om uw nota over het bedrijf, dus lijkt het onwaarschijnlijk dat besluit om alleen te gaan om te kopen KPN zei Andres Audiffred, bank-analist Ga voor meer

    "Ik zie Amerika van KPN Mobile op de korte termijn. Gevochten hartelijk voor uw deelname er om zo snel te verlaten," zei hij.

    De gezamenlijke aankoop haalbaar zou zijn vanwege de relatie met beide bedrijven voor tientallen jaren, als een andere deskundige, die anoniem wenst te worden geïdentificeerd.

    "AT & T heeft al aangetoond de intentie om activa te kopen in Europa, en kon samen met KPN Mobile Amerika," zei hij.

    America Movil weigerde commentaar te geven dan de informatie over de verdeling van het aandeelhouderschap beperking overeenkomst met KPN.

    Het Amerikaanse bedrijf heeft de mogelijkheid onderzocht van het invoeren van Europa, en een van de deuren om dit te doen is door middel van een samenwerkingsverband met America Movil in KPN, volgens de informatie gepubliceerd door The Wall Street Journal eerder dit jaar.

    AT & T, die een belang in America Movil heeft, heeft een zetel in het Uitvoerend Comite van het bedrijf dat Jeffrey McElfresh, chief executive van Mexico van de Amerikaanse firma inneemt. Het heeft ook twee leidinggevenden binnen de Amerikaanse Raad Mobile: Rayfords Wilkins jr. en Mike J. Viola.

    Telefónica 'infiltreren' naar Mobile bellen

    De schending van de overeenkomst aan de Amerikaanse deelname aan KPN Mobile te beperken komt een week nadat de Nederlandse verslag over een overeenkomst met het Spaanse Telefonica om zijn eenheid te verkopen in Duitsland, E-Plus, voor 8.100 miljoen euro in contanten en aandelen .

    De overeenkomst tussen KPN en Telefonica ook worden gezien als een breekpunt tussen het Nederlandse bedrijf en America Movil, nu is er een tegenstrijdig belang gezien het feit dat het Nederlandse bedrijf een directe link met de grootste rivaal Mexico's in Latijns-Amerika zou leiden, gezien de Invex Group analist Martin Gonzalez Badillo.

    "Voor mij is het duidelijk dat dit uiteindelijk zal het vertrek van America Movil (KPN) te markeren, en op zoek naar een goede prijs," zei hij.

    Een KPN midden van vorig jaar en had geprobeerd om haar Duitse dochteronderneming E-Plus te verkopen aan Telefónica als een poging om de opmars van America Movil aandelen aankopen te stoppen, maar de Nederlanders trok zijn bod, terwijl Mexico bereikte zijn doel het bereiken van een meerderheid.

    Een partnership tussen KPN en Telefónica een gevaar voor America Movil vormen, maar een verkoop van hun participatie is afstandelijk, rekening houdend met de huidige actie van KPN zei analist Ga voor meer

    America Movil de overname van 28% van KPN al bijna een jaar met een bedrag dat dicht bij de 3.070 miljoen euro, toen het de aandelen verworven op ongeveer 8 euro, terwijl de koers van het aandeel was dicht bij € 4,30. Sindsdien is de voorraad heeft gezien een daling van bijna 50% in waarde, van de late maandag waren de handel op 1,98 €.
  6. Poire 5 augustus 2013 21:49
    Voor zomer 2014 al digitale tv via 4g. Op eigen kracht hierheen zou het mooist zijn maar ik vrees dat de mexicanen en/of amerikanen niet zover laten komen. Zij hebben echt de kansen voor kpn al gezien. Hoop niet korte termijn op bod want de toekomstige koersdoelen zullen veel hoger zijn. Nb long in kpn short in homebased provider zigg.
  7. geeltje 60 5 augustus 2013 21:49
    quote:

    DTJ schreef op 5 augustus 2013 21:26:

    Het sprookjesboek Gaat weer dicht en verdwijnt voor een paar maanden in de kast.
    Ik ben er ook bang voor. Vandaag maar verkocht. Ik weet niet of het verstandig was maar de tijd zal het leren.Ik heb een half jaar KPN gehad en me meeste verlies goedgemaakt.
3.145 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 158 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links