Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,453 31 mei 2024 14:10
  • +0,009 (+0,26%) Dagrange 3,433 - 3,466
  • 2.147.316 Gem. (3M) 10M

KPN maart 2013

31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 maart 2013 18:46
    quote:

    zjeeraar schreef op 3 maart 2013 11:39:

    LG verkoopt 10 miljoen 4G-telefoons
    Smartphonemaker LG heeft 10 miljoen telefoons verkocht die gebruik kunnen maken van 4G-telefoons.

    Dat heeft het bedrijf zaterdagnacht bekendgemaakt. LG zegt 4G-technologie 'aggressief' aan de man te willen brengen, om de groei van 4G-netwerken te stimuleren.
    The Next Web berekende dat het bedrijf in de afgelopen zes maanden ongeveer 830.000 4G-telefoons per maand heeft verkocht.
    In Nederland verkoopt LG nog geen 4G-telefoons.
    In april wordt wel de LG Optimus G beschikbaar, die enkele maanden verkrijgbaar is in andere markten, waaronder de VS.
    De telefoon krijgt een adviesprijs van 549 euro.

    Dit zegt weer genoeg. KPN heeft een zeer goede zet gedaan met 4G.

    Verkopen van de stukjes tegen de huidige schrikkelkoers is absoluut geen optie meer en wacht de emissie rustig af.

    www.nu.nl/internet/3269218/review-4g-...

    ik zou dit artikel maar eens heel goed lezen
  2. [verwijderd] 4 maart 2013 07:57
    artikel met korreltje zout lezen, 4G is enkel goed voor video enzo, voor mails en websites geen verschil, dus wie wil 4G. Wel, ik zou geen 4G nemen voor mijn emails! 4G is een belangrijke stap naar de toekomst om tv op tab toe te laten etc etc. zeer veel nieuwe mogelijkheden die er gewoon niet zijn met 3g, wegens te traag. snelheid en dekking zullen ook wel verbeteren, en als je ergens binnen zit, dan schakel je toch gewoon over op een wifi... 4G bied wel toekomst, de vraag is natuurlijk of dit voor 1.3 Miljard euro moest zijn. en wie zegt dat die gsm die 4G ondersteund niet voor verlies zorgt wegens een minder goeie ontvanger? zie verschil wifi ontvangers in laptops onderling, is ook niet allemaal hetzelfde.
  3. [verwijderd] 5 maart 2013 20:19
    'KPN geeft minder aandelen uit'
    DINSDAG 5 MAART 2013, 19:58 uur | 69 keer gelezen
    LONDEN (AFN) - KPN zal waarschijnlijk minder nieuwe aandelen uitgeven dan eerder werd voorzien. Het telecomconcern mikt op een claimemissie met een omvang van zo'n 2 miljard euro, waar het eerder uitging van 3 miljard euro. Dat meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van ingewijden.

    In totaal wil KPN 4 miljard euro aan kapitaal ophalen. Dat zou deels via een claimemissie gaan, en deels met behulp van hybride obligaties. Eerder werd nog gesproken van 3 miljard via een claimemissie, waarbij de bestaande aandeelhouders voorrang krijgen, en 1 miljard via de obligaties.

    De uitgifte van deze obligaties in ponden en euro's zal waarschijnlijk deze week al beginnen. Op termijn zullen er dollar-genomineerde obligaties in de markt worden gezet, aldus de bron. De Europese roadshow van de emissie is vandaag geeïndigd, aldus Bloomberg. Overigens moeten de aandeelhouders van KPN de emissie nog goedkeuren.
  4. [verwijderd] 6 maart 2013 20:43
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke KPN nv (KPN.AE) wil niet reageren op berichten in de media dat de aangekondigde claimemissie mogelijk kleiner wordt dan eerder gedacht.
    Een woordvoerder van het telecombedrijf geeft aan niet in te gaan op speculaties en verwijst naar de laatste officiele communicatie. Hierin werd gemeld dat de kapitaalverwerving van EUR4 miljard zal bestaan uit een claimemissie van EUR3 miljard en de uitgifte van hybride kapitaalsinstrumenten.
    Ook over de interesse van beleggers in de hybride schuld kan de woordvoerder niets zeggen.
    Media meldden dat de aandelenuitgifte wellicht wordt beperkt tot EUR2 miljard in plaats van de EUR3 miljard vanwege ruime interesse van beleggers in hybride schulden van het bedrijf.
    Grootaandeelhouder America Movil (AMX), het Mexicaanse telecombedrijf van multimiljardair Carlos Slim, zal naar rato van zijn belang deelnemen in de claimemissie.
  5. [verwijderd] 7 maart 2013 19:58
    AMSTERDAM (Dow Jones)--KPN nv (KPN.AE) wil een hybride obligatie uitgeven, die zowel in euro's als in pond sterling noteert, meldt een van de begeleidende banken donderdag. De uitgifte is onderdeel van de kapitaalverhoging van EUR4 miljard die KPN heeft aangekondigd.
    Het betreft een achtergestelde lening, die in rang alleen hoger staat dan gewone aandelen. Bij betalingsproblemen komt deze obligatie dus als voorlaatste in aanmerking voor afbetaling.
    De in euro's gedenomineerde eeuwigdurende obligatie of perpetual heeft een yield indicatie van 6,5%, terwijl het rendement op de 60-jarige hybride obligatie in pond sterling wordt geschat op een yield van rond de 7,375%.
    KPN gaf donderdag geen commentaar op de keuze voor de denominatie in zowel euro's als pond sterling, maar analist Mark Chapman van CreditSights stelt dat de sterling markt vaker neigt naar langlopende schulden. "Dit [KPN] is een groot bedrijf ten opzichte van zijn binnenlandse [Nederlandse] markt, dus ze kunnen niet zo maar rekenen op financiering die uit de thuismarkt komt", meent hij, eraan toevoegend dat KPN al een tijdje proactief is in het diversifiseren van zijn beleggersbasis.
    Deutsche Bank, Goldman Sachs en JP Morgan begeleiden de uitgifte. Moody's waardeert de hybride schuldpapieren op een kredietrating van Baa2, Standard & Poor's en Fitch op BBB-.

    KPN haalt EUR1,56 mrd op met hybride obligaties
    Donderdag 7 maart 2013 18:22 AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal KPN nv (KPN.AE) heeft donderdag EUR1,56 miljard opgehaald met de uitgifte van twee hybride obligaties waarmee het telecomconcern zijn financiele gezondheid wil versterken.
    De uitgifte maakt onderdeel uit van de op 20 februari aangekondigde plannen om met een claimemissie EUR3 miljard en met hybride kapitaalinstrumenten EUR2 miljard te verkrijgen. De EUR2 miljard aan hybride obligaties kan naar verwachting voor 50% als eigen vermogen worden aangemerkt.
    KPN gebruikt het kapitaal om het eigen vermogen te versterken, af te lossen op de kredietfaciliteit en aankomende obligaties, en voor investeringen.
    De hybride obligaties bestaan uit een obligatie uitgedrukt in euro's en e e n in Britse ponden. Er werd EUR1,1 miljard opgehaald met een coupon van 6,125% en GBP400 miljoen met een coupon van 6,875%.
    De hybride obligaties krijgen een notering aan de beurs NYSE Euronext in Amsterdam.
  6. forum rang 6 sportliefhebber 10 maart 2013 08:56
    quote:

    gerrit 69 schreef op 9 maart 2013 23:30:

    Slim vooruit met KPN

    Artikel geschreven door Syb van Slingerlandt - 08-maart-2013

    Zie

    www.telegraaf.nl/dft/goeroes/sybvansl...

    Gerrit

    Mooi en duidelijk artikel.
    Ik begrijp er ook uit,dat, ondanks emissie van 3 mld de koers
    van het aandeel 5, zou moeten zijn volgens deze analist.
    Daarbij komt, dat het nog helemaal niet zeker is, dat de emissie
    3 mld wordt. Daar heeft kpn na het ophalen van 1,5 mld via hyb. obl.
    niets meer over gezegd, alleen over eventuele geruchten willen ze geen uitspraken doen.
    Het kan nog alle kanten op met kpn, wat betreft emissie.
    Zo ook met de koers; waarschijnlijk zal die de komende maanden
    verder up gaan naar in ieder geval 5,-

    Bedankt voor het plaatsen.

    er staat ook nog een artikel in van Marco Merkx,daghandelaar, die meldt,
    dat hij nu in kpn is gestapt op, volgens hem, het dieptepunt
    van de markt.
    Ook bekende beleggers en analisten zien in,dat kpn duidelijk een slag omhoog gaat maken de komende tijd.

    leon
  7. [verwijderd] 12 maart 2013 22:13
    KPN Telecom en F-Secure hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. F-Secure levert verschillende beveiligingsoplossingen aan de Nederlandse telecomprovider. Via de samenwerking wordt er een volledig dienstenpakket aan het midden- en kleinbedrijf (mkb) geleverd dat realtime beveiliging biedt voor onder meer pc’s, smartphones, tablets en servers. Binnen de nieuwe samenwerking wordt nu ook een beveiligingsoplossing voor mobiele platformen zoals Android opgenomen.

    KPN biedt zijn clouddiensten standalone aan voor iedere ondernemer, ongeacht van welke provider hij gebruikmaakt. Op dit moment maken reeds honderdduizenden mkb-klanten gebruik van KPN’s clouddiensten. SWOL, de afkorting voor Software Online, omvat onder meer opslag en back-up, hosting, e-mail, domeinnaam, kantoorsoftware en internetbeveiliging die allemaal in de cloud plaatsvinden.

    Een praktische toevoeging aan de dienst Internet Veiligheidspakket is de beheerportaal, een centraal punt waar alle pc’s en en servers kunnen worden beheerd. In de toekomst is dit beheerportaal ook in staat aangesloten tablets en smartphones te beheren.

  8. [verwijderd] 19 maart 2013 20:20
    KPN verkoopt Infrastructure Services & Projects aan SPIE
    Dinsdag 19 maart 2013 08:29 AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke KPN nv (KPN.AE) verkoopt onderdeel Infrastructure Services & Projects (IS&P) aan SPIE Nederland, maakt het telecomconcern dinsdag bekend, zonder financiele details te vermelden.
    IS&P genereerde in 2012 een omzet van meer dan EUR100 miljoen met meer dan 600 FTEs. Het richt zich op installatie, beheer en onderhoud van communicatie-infrastructuren voor data en voice-connectiviteit en datacenters op locatie.
    De verkoop van het onderdeel past binnen de strategie van KPN om niet-kernactiviteiten te verkopen en samen te werken met een geselecteerd aantal preferred partners, aldus het concern in het persbericht.
    De voorgenomen transactie is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Daarnaast zal de ondernemingsraad van KPN worden geconsulteerd.
31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links