Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 16,364 31 mei 2024 17:35
  • +0,014 (+0,09%) Dagrange 16,276 - 16,592
  • 12.744.882 Gem. (3M) 9,9M

ING woensdag 12 september 2012

564 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 september 2012 17:38
    Morgen is het een tricky day...

    Echt een tricky day...

    1.het is op 13 september...

    13 is niet mijn lucky nr...

    2. allemaal weten ze dat de wortel komt van Ben...

    3.Dan kun je heel tricky van aandelen ruilen je geeft de kleine beleggers de aandelen en die zitten met aandelen hoog...

    4.je maakt ze blij met groen en drukt dwars door het groen de belegger vol met aandelen...

    Het is gewoon een zeer tricky day....
    Gewoon oppassen....
    oppassen en nog eens oppassen....

    En als de wortel morgen niet goed genoeg is ,,dan is de kogel door de kerk....
    Beste is de wortel naar dec door te schuiven weer hoop//.
  2. [verwijderd] 12 september 2012 18:02
    Tatan,

    Ik vind je een mooie vent.....

    Die 6,66 was er zonder jou nooooooit gekomen

    Chapeau......

    Maar ook jij neigt, net als alle anderen naar erg voor eigen parochie prediken.

    Dat verhaal van de SP kan ik al helemaal niet plaatsen.....

    En iedereen kan zien dat we straks op EUR 7,25 zitten.....

    Uiteraard is er nog van alles aan de hand.....

    Maar het sentiment is beter aan het worden....

    Als vanavond Ben spreekt gaan we of UP of Down, maar een krach zie ik niet komen....

    Want als Ben het nu niet geeft, meldt hij dat de kans groot is dat dat binnekort wel gebeurt...

    Dus hooguit een kleine rimpeling

    ING is weer HOT, men wil er weer bij zijn

    Succes allen!!!!

    IK verwacht morgen lekker UPPPPPPP, ...

    Maar dat is persoonlijk.....
  3. De_Sint 12 september 2012 18:52
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 12 september 2012 18:46:

    Blijven up gaan kan gevaarlijk zijn nu, na al weken up. Nu wat down, en in Nov. en dec. hervatten.

    Die Rally gaat er in Dec komen. Weest u daarover niet bang.
    Maar ik begrijp uw angst voor de tijd ertussen. Gezond verstand zegt dat het een keer moet zakken voor die tijd.

    Maar ja.. Beurzen en logica.. Soms liggen ze zo dicht bij elkaar.. Soms zo ver weg.. Maar zelden in lijn.

    Mvg,
  4. [verwijderd] 12 september 2012 18:59
    Reddingsfonds voor euro is gered

    KARLSRUHE (AFN) - In heel Europa is opgelucht gereageerd nu het Europese euronoodfonds ESM eindelijk van start kan. Het Duitse Constitutionele Hof heeft woensdag het licht op groen gezet voor het fonds dat armlastige eurolanden voorziet van goedkope leningen.

    De aandelen van Europese banken en verzekeraars gingen flink omhoog. Verzekeraar Delta Lloyd steeg 2,1 procent. ING en SNS Reaal sloten met 2 procent winst. Aegon kreeg er 1,3 procent bij.

    De eerste bestuursvergadering van het permanente noodfonds ESM is nu gepland op 8 oktober. Algemeen wordt aangenomen dat het noodlijdende Spanje als eerste geld zal aanvragen, maar het land heeft daar momenteel geen haast mee. De rente op Spaanse staatsleningen is de laatste tijd al iets gezakt. De relatieve rust op de financiële markten geeft ruimte om rustig opties op een rijtje te zetten, zei staatssecretaris Fernando Jimenez Latorre van Economische Zaken woensdag.

    Strijd

    Het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM) kan maximaal 500 miljard euro uitlenen. Nederland staat daarbij voor circa 35 miljard euro garant, terwijl bijna 5 miljard echt in het fonds wordt gestort.

    Het fonds kon niet van start, zolang het Constitutionele Hof niet akkoord was gegaan. De rechters moesten beslissen of de overdracht van bevoegdheden aan het fonds in strijd was met de Duitse grondwet. Als het fonds niet van start zou kunnen gaan, zou dat een enorme klap voor de euro zijn. Volgens sommigen zelfs het einde van de eenheidsmunt.

    Geen hallelujah

    Sylvester Eijffinger, hoogleraar financiële economie aan de Universiteit van Tilburg, vindt de goedkeuring zeker geen hallelujah-moment. Volgens hem is het ESM niet groot genoeg als Griekenland failliet gaat. Hoogleraar Lex Hoogduin deelt die mening: "We kunnen weer even vooruit. Maar we kunnen nog niet achterover leunen, het lek is nog niet boven water. De vraag zal blijven of het noodfonds groot genoeg is om je comfortabel bij te voelen."

    Om de financiële markten verder te ondersteunen, stelde de Europese Commissie woensdag voor het toezicht op alle 6000 banken in de eurolanden te verscherpen. Een machtige instantie binnen de Europese Centrale Bank (ECB) moet vanaf 1 januari als waakhond dienen.

    Het centrale toezicht is de eerste stap op weg naar een zogenoemde bankenunie, een gezamenlijk Europees beleid voor banken. Doel is dat de bankensector voortaan zelf opdraait voor problemen en niet langer de rekening doorschuift naar de belastingbetaler.

    12-09-2012 18:53:19
  5. [verwijderd] 12 september 2012 19:04
    Maar ook jij neigt, net als alle anderen naar erg voor eigen parochie prediken.daaromdaarom.....

    Helaas het is niet zo...
    ik waai met de markten mee..
    Dus ik zit in 90% van de gevallen goed...

    Dus geen zorgen is er morgen goed nieuws zal ik de laatste zijn die recalcitrant is...

    Dus Ouwe reus ik zie dat net andersom..
    Ik denk dat jij wat voor eigen parochie aan het preken bent..

    En een krach had er al moeten zijn....
    Dus een flinke pas op de plaats...
    Maar met al die wortels is het goed gegaan...

    En ik preek voor de SP dat klopt...
    Dus wees eens braaf en stem erop...

    Je kunt een probleem niet oplossen met hetzelfde gedachtegoed dat ten grondslag ligt aan het probleem.’ En volgens de universele wetten is dat logisch. Wanneer je afstemt op het probleem krijg je voortdurend het probleem te zien.
    Dus steeds VVD of PVDA stemmen steeds dezelfde problemen..

    Dus het zou ook groenlinks of d66 of wat anders kunnen zijn..

    Ik dacht de SP maar eens...
    Als het land dan toch naar de kloten moet dan niet door een graaier...

    Alles duidelijk nu...
  6. De_Sint 12 september 2012 21:12
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Verschillende economen zijn sceptisch over de voordelen van een nieuwe ronde obligatie-inkopen door de Federal Reserve, hoewel de meeste toch verwachten dat de centrale bank een dergelijke stap donderdag tijdens de toelichting op het rentebesluit bekend zal maken, blijkt woensdag uit een onderzoek door The Wall Street Journal.

    Van de 47 respondenten - van wie niet allen elke vraag hebben beantwoord - verwachten 34 dat de Fed een nieuwe ronde obligatie-inkopen zal bekendmaken tijdens de toelichting op zijn beleidsbijeenkomst voor de maand september. Zeven anderen verwachten later dit jaar een dergelijke stap, maar nog niet morgen, terwijl vijf respondenten aangeven niet te verwachten dat de Fed dit jaar nog maatregelen zal bekendmaken. Tegelijkertijd geven 28 respondenten aan dat een nieuwe ronde stimuleringsmaatregelen een fout zou zijn.

    John Silvia van Wells Fargo merkt op dat aanhoudend zwakke economische cijfers en oplopende marktverwachtingen wijzen op een aankondiging, maar hij plaatst tevens zijn vraagtekens bij de effectiviteit. "Het zou niet veel invloed hebben op de groeiperspectieven voor de korte termijn", zegt Silvia.

    De economen voorzien geen groot effect van een groot obligatie-inkoopprogramma. Gemiddeld verwachten de economen dat $500 miljard aan aankopen in het komende jaar de werkloosheid slechts met 0,1 procentpunt zal verminderen en leidt tot een 0,2 punt hoger bruto binnenlands product (bbp). Daarnaast verwachten de economen dat de inflatie door een dergelijke maatregelen in de komende twaalf maanden 0,2 procentpunt zal oplopen.

    De groeivooruitzichten blijven inderdaad middelmatig. Gemiddeld verwachten de economen dat de economie in het derde kwartaal aangepast voor seizoensinvloeden op jaarbasis 1,9% groeit - slechts iets beter dan de 1,7% groei die over het tweede kwartaal werd gerapporteerd. De groei in 2013 zal naar verwachting net onder 2,4% uitkomen. Dergelijke percentages zorgen ervoor dat de werkloosheid slechts mondjesmaat afneemt, tot 7,7% eind volgend jaar van de huidige 8,1%.

    Fed-voorzitter Ben Bernanke gaf vorige maand tijdens een conferentie van de centrale bank in het Amerikaanse Jackson Hole optimistische vooruitzichten. Bernanke wees op modellen die inschatten dat de eerste twee rondes van grootscheepse obligatie-inkopen de economische productie met bijna 3% hebben verhoogd en tot meer dan 2 miljoen nieuwe banen hebben geleid. Daarnaast merkte Bernanke op dat de gedaalde hypotheekrente en opgelopen aandelenkoersen verbonden zijn aan maatregelen vanuit de Fed.

    Sommige economen waren het erover eens dat een aantal voordelen van de obligatie-inkopen indirect van aard zullen zijn. "Het belangrijkste effect zal via de aandelenmarkten merkbaar zijn in het vertrouwen, de kapitaalkosten, de welvaartseffecten op huishoudens en kapitaalwinsten", aldus Allen Sinai van Decision Economics. "QE [monetaire verruiming] heeft gewerkt en zal opnieuw werken."

    Ondanks dat de meeste economen de effectiviteit van meer maatregelen vanuit de Fed betwijfelen, steunt de meerderheid Bernanke. Van de 39 respondenten gaven 25 aan dat ongeacht de winnaar van de presidentsverkiezingen Bernanke weer aangesteld zou moeten worden, mits hij zelf wil.

    Ondertussen kregen het congres en president Barack Obama slechte cijfers van de economen voor de wijze waarop zij met economische ontwikkelingen zijn omgegaan. Op e e n na gaven alle economen een slecht cijfer voor het begrotingsbeleid van de VS, terwijl het monetaire beleid een beter cijfer kreeg. Slechts 20% van de respondenten gaven de Fed een onvoldoende.

    "Het monetaire beleid is verschrikkelijk geweest, maar het begrotingsbeleid was nog erger", zegt Stephen Stanley van Pierpoint Securities.

    - Door Phil Izzo, vertaald en bewerkt door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; elco.vangroningen@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires

    September 12, 2012 15:05 ET (19:05 GMT)

    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
  7. forum rang 4 2012 dewegomhoog 12 september 2012 21:16
    Ik heb ook op de sp gestemd maar verder ben ik het niet eens met tatan.

    We zitten gewoon in een uptrend dus een krach komt er niet(die is al geweest dit voor de mensen met een minder goed geheugen).

    Het zal nog enige tijd duren voor we weer op oude niveau's terugzijn,maar dat het de komende jaren up gaat daar ziet het wel naar uit.

    Short gaan is dan nu ook poepie link.

    Als het zo doorgaat knallen we in een streep door naar de 10 euro.

    Eerst nog even een bericht dat de azie tak goed is verkocht.
    Dan noch even een bericht dat we goede kwartaalcijfers hebben.
    Daar bovenop noch even een bericht dat ING de staatsschuld terug gaat betalen.

    En de slagroom op de cake word het hervatten van het dividend.

    En toen zaten we al ver over de 10 euro.

    DAT WIL IK NIET MISSEN.
564 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

ING Groep legt aandeelhouders in de watten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links