Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,898 3 mei 2024 17:39
  • +0,090 (+0,57%) Dagrange 15,788 - 16,124
  • 13.097.295 Gem. (3M) 10,6M

ING straks opnieuw door de plee

3.062 Posts
Pagina: «« 1 ... 52 53 54 55 56 ... 154 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 februari 2011 14:15
    Vandaag weer een nieuwe year-high(€8,83),ING doet het als beste onder de Eropese financials.
    De waardering staat nu weer als vanouds op €3 miljard kwartaalwinst(nu >4 miljard uitstaande aandelen).
    De Verklaring: we knippen die wurm in 4 stukken en hebben dan opeens 4 wurmen.

    Was vandaag in Hoofddorp(De Hoek): enorme billboards van CBRE(Richrad E.) met duizenden meters kantooraanbod om aub wat meters af te nemen...zou dit bedrijf nou echt €70 miljard kantoormeters over willen nemen ...Nou dan!
  2. [verwijderd] 5 februari 2011 14:54
    Ook vandaag weer 2 volle paginas(14+15) in het FD over de zeer foute werkmethode van ING en wat daar allemaal achter zit.
    Komende weken nog meer over deze soap waar lering uitgetrokken kan worden...

    De politiek is niet bij machte om het bankbedrijf in haar klauwen te krijgen, falende politiek dus.
    Ik durf te stellen dat de "bancaire macht" in ons landje aan de touwtjes trekt, Rutte en de Jager zijn volstrekt kansloos, ze krijgen gewoon niets voor elkaar.

    De Politieke term van 2011: "het aanbesteden van bankdiensten"(morgen in Buitenhof).
    In de heel slechte jaren werd zomaar 10% van het BNP(€40 miljard) als bankwinsten in de boeken weggezet, een onterechte afroming waar het volk en de begroting onder lijden.

    Er moet NU wat gebeuren.....

    www.fd.nl/artikel/21359674/miljoenen-...
  3. [verwijderd] 5 februari 2011 16:39
    quote:

    paulta schreef op 5 februari 2011 14:54:

    Er moet NU wat gebeuren.....

    www.fd.nl/artikel/21359674/miljoenen-...
    Allereerst zal het depositogarantiestelsel tot een minimumm teruggebracht moeten worden, en heel belangrijk alleen voor eigen ingezetenen.

    Dan pas zal de markt de uitwassen reinigen.

  4. forum rang 6 andre68 5 februari 2011 16:40
    "Rutte en de Jager zijn volstrekt kansloos, ze krijgen gewoon niets voor elkaar"

    Rutten en De Jager zijn gewoon loopjongens, schoothondjes van de financiële woeker-maffia in dit land.

    Net als hun voorlopers Kok, Zalm etc. zullen zij later rijkelijk beloond worden met vette baantjes op het pluche in de woeker-sector voor het ongemoeid laten van de hypotheekrenteaftrek, voor het toeknijpen van een oogje bij het woekeren met hypotheekrente-marge door het Nederlandse grootbanken-kartel en het voor het instand houden van het voor de woekersector zeer lucratieve systeem van pensioen-en kapitaal "opbouw".

  5. [verwijderd] 7 februari 2011 21:34
    quote:

    paulta schreef op 7 februari 2011 18:27:

    €9,000 voor een aandeel! het creeeren van meerwaarde uit het niets, geen nieuws, geen verkoop nieuws, geen IPOS...de cijfers naderen snel nu.
    Alle items op de dag van de cijfers? als ik de koers mag geloven dus wel....
    Dinsdag €9,500? waarom ook niet!
    Tja ik baal ook, zit short op dat aandeel.
  6. [verwijderd] 8 februari 2011 08:59
    Ik had toch echt de indruk dat al die toestanden met al dat gewoeker verleden tijd was geworden, sinds 2 weken heb ik de indruk gekregen dat het spel nu echt pas gaat beginnen.
    Het woord "dwaling" is gevaarlijk en kan miljarden kosten(inzet terug+ kosten geleden schade+ genoegdoening)...al die toestanden gaan nog jaren duren.
    "ASR moet versneld verkocht worden" daar zijn toch echt geen kopers voor, zelfs niet voor €1!

    De halve Zuidas(De as van het kwaad) is met ING bezig: splitsen, snijden, begeleiden, adviseren, consulteren, factureren....de horeca heeft het er maar druk mee.
  7. forum rang 6 andre68 8 februari 2011 09:56
    ING plotseling beurslieveling?

    Ik blijf erbij dat een bedrijf waarvan het "verdienmodel" bestaat uit misleiding, bedrog en woekeren over de ruggen van de klanten op langere termijn geen bestaansrecht heeft. Ook niet als dat-zoals nu nog, voor zolang het duurt...- door de staat gefacilliteerd wordt. Dankzij een welhaast misdadig sterke lobby van bank/verzekeraars in Den Haag. Via het oogluikend toestaan van kartelvorming door de (groot)banken. Daardoor woekeren met hypotheekrentemarge. Door het instand houden van een systeem waarbij (pensioen)-premie gelden bij de woekersector terecht komen (nee Paulta, het is nog niet voorbij), OMDAT dit belastingtechnisch zodanig geconstrueerd is. Elkaar de bal toespelen. Vrindjes bij de bank en in de politiek. Over en weer. Dit systeem in stand houden, dat is wat onze regering voor ogen heeft.

    Onze regering is een coalitie van ING, Aegon, RABO en ABNAMRO (met gedoogsteun van VVD, CDA, PvdA en D66).

    Al stijgt het aandeel van deze bende sluwe woekeraars naar de 10 Euro, het blijft billenknijpen voor degenen die boven de 7 euro hebben ingekocht.

  8. [verwijderd] 8 februari 2011 14:05
    er rent een paard door de kerk of was het één zwaluw maakt nog geen zomer.

    LONDEN - De Britse regering heeft dinsdag besloten een extra belastingheffing op de bankensector in één keer door te voeren in plaats van een gefaseerde introductie.

    Londen kiest daarmee voor de harde lijn in de confrontatie met de banken, bedoeld om een verlaging van de bonussen te realiseren.

    Britse banken als Barclays en HSBC en de onderdelen van onder meer Goldman Sachs en Deutsche Bank in het Verenigd Koninkrijk moeten dit jaar 2,5 miljard pond sterling (2,95 miljard euro) betalen. Aanvankelijk zou het dit jaar om 1,7 miljard pond gaan, geleidelijk opgevoerd naar 2,5 miljard pond in 2012.

    Uitlenen

    Onder de codenaam 'Project Merlin' wil de Britse minister van Financiën, George Osborne, bewerkstelligen dat de sector meer geld uitleent aan kleine en middelgrote bedrijven. Dat geld moet worden vrijgemaakt door de bonussen te verlagen.

    Veel Britten houden banken verantwoordelijk voor de crisis en zijn verbolgen over de enorme bonussen die ook vorig jaar werden uitgekeerd.

    Begrotingstekort

    Volgens Osborne helpt de extra belastingheffing het enorme begrotingstekort van bijna 160 miljard pond te verlagen. De overheid trok tijdens de crisis tientallen miljarden uit om onder meer Royal Bank of Scotland en Lloyds te redden.

    ''De banken moeten een eerlijk aandeel in de totale belastingen hebben en zorgen voor krediet voor ondernemers. Dat is de manier om de economie weer aan de praat te krijgen'', aldus de bewindsman.

    Onderhandelingen

    Osborne en de banken voeren al weken onderhandelingen en komen wellicht deze week tot een akkoord. Volgens ingewijden stemmen de banken in met een doelstelling om 190 miljard pond uit te lenen aan kredietwaardige klanten. Over eventuele wijzigingen in het bonusbeleid is nog niets uitgelekt.
  9. [verwijderd] 8 februari 2011 17:19
    "Minster De Jager roept bankiers op tot matigen beloning"

    Er is geen vuurkracht om dit volk te corrigeren, de managers laten zich uitbetalen in COCOS.

    Wat ING betreft: was er nou geen enkele ambtenaar bij kennis om ff zwart op wit te zetten dat de extreme vergoedingen geen doorgang kunnen vinden tijdens de leningen(€10 miljard) en garantiestellingen(€30 miljard) door de staat?
    Is het dan toch allemaal een pot nat?

    Mijn felicitaties aan de aandeelhouders, het blijft maar stijgen .....
  10. [verwijderd] 10 februari 2011 15:17
    www.telegraaf.nl/overgeld/hypotheken/...

    De reacties zijn voorspelbaar, onder druk wordt alles vloeibaar.
    Kassa, Radar en de Consumentenbond samenwerkend als antwoord op falende politiek....
    1% teveel is zomaar €2000 per jaar voor doorsnee NL-gezin, Nederland is een eiland in Europa op huidig rente-nivo...het waarom is mij onduidelijk.

    ING blijft toch nog mooi liggen(emissie), nog 1 weekje ....
  11. forum rang 6 andre68 10 februari 2011 22:02
    "1% teveel is zomaar €2000 per jaar voor doorsnee NL-gezin, Nederland is een eiland in Europa op huidig rente-nivo...het waarom is mij onduidelijk"

    Het woekeren met rente-marge door de banken gebeurt met goedvinden van hun politieke vrindjes. Zo verdienen ze snel het geld terug dat ze hebben geleend (de staatssteun aan de banken).

    Wij betalen met zijn allen die staatssteun in de vorm van die 2000 Euro teveel per jaar....

    Waarom is er geen buitenlandse concurrentie op onze hypotheekmarkt om de woekerende Nederlandse grootbanken een halt toe te roepen. (=Waarom mocht een grote Duitse bank destijds ABNAMRO niet overnemen......?).

    Het huichelachtige pact tussen NL-banken en overheid zal niet eeuwig stand houden.............
  12. [verwijderd] 11 februari 2011 09:51





    (dow jones) - De Nederlandse bank en verzekeraar ING heeft serieuze biedingen ontvangen op zijn divisie die 71 miljard euro aan vastgoedvermogen beheert. Dat meldt het Financieele Dagblad.

    Daardoor lijkt de verkoop van dit onderdeel, waar ING al enige tijd op hint, dichterbij te komen, stelt de krant. Het zou de eerste grote verkoop zijn sinds de aankondiging van de splitsing van ING in een bank en een verzekeraar.

    Real Estate Investment Management (Reim), zoals het onderdeel officieel heet, beheert vooral vermogen van derden en voor een klein deel ook van ING zelf. ING 'evalueert de positie van Reim binnen de bank', aldus een woordvoerder tegenover het FD.

    Onduidelijk is of alleen de vermogensbeheerder te koop staat, of ook de beleggingen die ING er zelf in heeft zitten, aldus de krant.

    Zomaar een van de vele pbs uit 2010, toezeggingen, bijna dealtjes, afrondingsgesprekken, beursgangetjes, uitkoopprocedures...en de hele zwik meer.
    De politiek is in slaap gesukkeld, insiders weten: "vertragen en lopende zaken in de ijskast zetten"
    De risicos blijven veel te hoog voor ons landje ....

  13. Brievenbus 11 februari 2011 11:58
    quote:

    paulta schreef op 11 februari 2011 09:51:





    Zomaar een van de vele pbs uit 2010, toezeggingen, bijna dealtjes, afrondingsgesprekken, beursgangetjes, uitkoopprocedures...en de hele zwik meer.

    Aha!

    Vandaar dat jouw postings bol staan van de niet te controleren geruchten,smerige roddels, aantoonbare leugens en eeuwig terugkerende voorspellingen dat komend weekend toch echt enige landen en ING failliet zullen gaan?

  14. [verwijderd] 11 februari 2011 17:05
    quote:

    andre68 schreef:

    ING één van de grotere dalers vandaag. Voor de speculanten....prachtig instapmoment.

    Ik zet het aandeel van 's lands grootste sociale werkplaats op de "volg"lijst. Eerste koersdoel 7 Euro. Tweede koersdoel X Euro.
    Om de dialoog tussen Paulta en Andre even te onderbreken.

    waarde aandeel Ing bij opening van dit zure draadje: 6.38 euro

    waarde aandeel Ing bijna een jaar later: 9.00 euro

    bijna 50 % stijging. Dat is nog eens wat je noemt "door de play"
3.062 Posts
Pagina: «« 1 ... 52 53 54 55 56 ... 154 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

ING Groep legt aandeelhouders in de watten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links