Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,824 14 jun 2024 17:35
  • -0,132 (-3,34%) Dagrange 3,776 - 3,990
  • 1.399.206 Gem. (3M) 1,2M

Bam : Vrijdag 27 augustus 2010

181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 september 2010 11:51
    quote:

    DrFlapdrol schreef:

    Beter langzaam doorstijgen en een stabiele bodem vormen dan hard omhoog en hard weer omlaag...
    Mee eens. ik zeg ook al, deze stijging is meer fundamenteel dan technische. Laat prop vol maar toch telkens opgekocht. Volume is al een aantal dagen lekker hoog en dat is nodig om een aandeel hoog te krijgen, dus genoeg animo.
  2. forum rang 5 Porscheknakker 2 september 2010 23:15
    quote:

    undertaker schreef:

    ik denk dat na morge het feestje weer voorbij is voor bam zie de up en downs de laatste weken voor bam terugtest naar de 3,90?
    In afwachting van het Amerikaanse werkgelegenheidscijfer, dat vrijdag wordt gepresenteerd, zal BAM nog een beetje stijgen in koers, echter daarna is het afgelopen en zal er een correctie plaatsvinden naar ???? (3,79 ??).
    Ik denk namelijk dat het cijfer niet goed zal zijn en dan glijden de beurzen af.
    Ik zal in ieder geval een stoploss inzetten 1 uur voor het tijdstip van het uitbrengen van dat cijfer.

    Groet
  3. [verwijderd] 4 september 2010 16:05
    Verstrekkende gevolgen bouwstop

    Het gaat slecht in de bouw. Volgens werkgeversorganisatie Bouwend Nederland ziet het er nog somberder uit voor de bouw dan tot nu toe werd aangenomen en lijken alle doemscenario's zich tegelijkertijd te voltrekken. Het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid (EIB) gaat ervan uit dat in de bouw dit jaar ruim 40.000 arbeidsplaatsen verdwijnen.

    Veel gemeenten hebben een bouwstop aangekondigd, omdat ze bang zijn dat nieuwe woningen niet verkocht zullen worden. De woningmarkt zit volledig op slot en ook met de verhuur van bedrijfspanden is het droevig gesteld: veel gebouwen staan leeg.
  4. [verwijderd] 4 september 2010 16:08
    ‘Geen nieuwbouw meer in elke kern'

    Woningcorporatie Wonen Limburg wil in een aantal Midden-Limburgse dorpen geen nieuwe bouwplannen meer ontwikkelen. Dit vanwege een (voorspelde) dalende vraag, geringe afzetmogelijkheden en een beperkt voorzieningenniveau in de kernen.
    Roermond/Weert
    Door Niels Klaassen

    In het verslag van de onderzoekscommissie-Deetman naar bevolkingskrimp in Limburg wordt al gesteld dat de corporatie in een aantal kernen niet meer zal bouwen om financieel gezond te kunnen blijven. Karel Smitsmans, directeur Midden-Limburg van Wonen Limburg, bevestigt deze keuze. In een toelichting zegt hij geen heil te zien in het ontwikkelen van bouwprojecten in onder meer de kernen Ohé en Laak, Stevensweert, Wessem, Posterholt, Vlodrop en alle kernen van de gemeente Leudal behalve Heythuysen en Baexem. „De selectie maken we op basis van een aantal factoren. De verwachte dalende vraag naar woningen bijvoorbeeld door demografische ontwikkelingen", stelt Smitsmans. Investeren in een kern met afnemende woonvraag en beperkte voorzieningen is risicovol omdat voldoende rendement daar niet gegarandeerd is. De complete lijst met kernen wil Smitsmans niet prijsgeven.
    Over de plannen voor NoordLimburg wil de directeur niets concreets kwijt. „Wel zien we per regio andere demografische ontwikkelingen." Volgens hem is het geen onomkeerbaar besluit: „Als een gemeente per se wil ontwikkelen in een kern, valt daar over te praten."De wethouders van de drie betrokken gemeenten zeggen nog niet op de hoogte te zijn gebracht door Wonen Limburg. Wethouder Herman Nijskens van Roerdalen stelt wel dat hij „begrip heeft dat gekeken wordt naar demografische ontwikkelingen".

    Gepubliceerd op: 03.09.10 07:00, laatste update: 03.09.10 09:01
  5. [verwijderd] 4 september 2010 16:14
    Donderdag 26 augustus 2010

    Ruim 4 miljard van die werkvoorraad wordt al dit jaar uitgevoerd en daarmee zou de verwachte opbrengst van BAM, circa acht miljard euro, al binnen zijn.

    Dat lijkt eerder een mooie papieren werkelijkheid. BAM wijst nadrukkelijk op de risico's op verslechtering in de markten waar het actief is, met name de bouw- en vastgoedmarkt in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

    Omdat verdere informatie over de kwaliteit van de binnengehaalde orders ontbreekt zou nieuwe tegenslag kunnen leiden tot afzegging van orders. Hieronder zou de omzet nog wel eens kunnen lijden.

    BAM is ook heel voorzichtig met prognoses over heel 2010. Omzet wordt dus ingeschat op 8 miljard euro, voor winstvooruitzichten ontbreekt het zelfvertrouwen bij de bouwers uit Bunnik.
  6. [verwijderd] 4 september 2010 16:29
    Undertake, je mist al dan niet bewust de positieve ontwikkelingen in de bouw. Erger is, dat bovenstaande forumberichten gedateerd zijn terwijl je al dan niet bewust doet voorkomen of ze van vandaag zijn.
    Weet dat bouwbedrijven laat-cyclisch zijn en de kentering nu in zicht lijkt. Te lang wachten met investeren in BAM (of een ander bouw gerelateerd bedrijf) voorkomt, dat je geld gaat verdienen. BAM zelf is trouwens spotgoedkoop.
  7. [verwijderd] 5 september 2010 19:39
    quote:

    quickk schreef:

    Undertake, je mist al dan niet bewust de positieve ontwikkelingen in de bouw. Erger is, dat bovenstaande forumberichten gedateerd zijn terwijl je al dan niet bewust doet voorkomen of ze van vandaag zijn.
    Weet dat bouwbedrijven laat-cyclisch zijn en de kentering nu in zicht lijkt. Te lang wachten met investeren in BAM (of een ander bouw gerelateerd bedrijf) voorkomt, dat je geld gaat verdienen. BAM zelf is trouwens spotgoedkoop.
    Beste quickk,

    iemand die €16,80 voor het eind van jaar voorspelt kan ik niet serieus nemen

    Berichten van een paar dagen geleden zijn dit
    ik zal voortaan met bron en datum vermelden

    Wat ik alleen wou aangeven het wordt het komend half jaar niet gemakkelijk zal worden voor de bouwbedrijven we zitten in de laatste fase het grote herstel verwacht ik ook 2011 en € 10 + zal er zeker komen volgend jaar
  8. [verwijderd] 5 september 2010 21:51
    B-tje hardnekkig probleem op dit forum.Iemand vraagt dat ieder zijn voorspelling geeft en wanneer dat gebeurt worden "andersdenkenden" bejegend als hun voorspelling afwijkt van wat zelf gedacht wordt. Ik zou zeggen laat ieder zijn voorspelling doen en kijk aan het eind van het jaar naar de eindstand. Feliciteer dan de winnaar maar doe in de tussentijd niet zo naar/raar.

    quote:

    undertaker schreef:

    ......iemand die €16,80 voor het eind van jaar voorspelt kan ik niet serieus nemen
181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Tegenvallers drukken resultaten BAM

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links