Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

René van Mourik - TA: Krak!

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 november 2008 09:04
    "Na de huidige neerwaartse impuls volgt ook echter nu weer een opleving. Misschien start de opleving wel vandaag"

    Hahah, wat een grap. Lekker makkelijk lullen met de Speeze +25 overnight!!

    [Modbreak Jeroen(forum@iex.nl): Een deel van dit bericht is verwijderd, omdat dit deel aanleiding vormde voor persoonlijke aanvallen. Gelieve dergelijke teksten voortaan niet weer in uw berichten op te nemen.]
  2. georgemg 21 november 2008 09:21
    Redactie: de lust tot lezen, laat staan reageren vergaat me eerlijk gezegd door de consequente zure en niet-constructieve reacties van enkele reaguurders zoals Paardebekje en @0,01. Kunnen jullie eens aangeven of jullie dit als moderator willen laten gebeuren of dat jullie eens een goed gesprek met dit soort reageerders gaan voeren?
  3. [verwijderd] 21 november 2008 09:42
    @georgemg het feit dat internethooligans ongestoord hun ding kunnen doen in dit reactiedraadje is een groot compliment voor René Van Mourik. Het betekent namelijk dat hij erg goed zit met zijn kijk op de zaak! Ik hoop dat hij dat ten volle beseft.

    Eerder dit jaar zijn in de Koffiekamer al enkele mensen weggepest met een vaak uitstekende visie.

    IEX is hier niet tegen opgetreden en heeft de zaak zelfs telkens laten escaleren. De conclusie ligt voor de hand.
  4. [verwijderd] 21 november 2008 10:07
    quote:

    Felix Be schreef:

    @georgemg het feit dat internethooligans ongestoord hun ding kunnen doen in dit reactiedraadje is een groot compliment voor René Van Mourik. Het betekent namelijk dat hij erg goed zit met zijn kijk op de zaak! Ik hoop dat hij dat ten volle beseft.
    Ik doe mijn best, maar ik snap het verband dat jij probeert te leggen echt niet hoor. Of iemand het hartgrondig oneens is met René of niet heeft volgens mij weinig te maken met of René (achteraf) goed blijkt te zitten.

    Verder vind ik het ruimhartige moderatiebeleid van de IEX redactie een goede zaak. Zeker als het reacties op IEX columns betreft. Met het opschonen van dit soort topics zouden ze al snel de verdenking van partijdigheid en eigen straatje schoonvegen op zich laden.
  5. [verwijderd] 21 november 2008 10:42
    @Plunger Wat ik bedoel mijn beste, is dat jullie vaak niet optreden als de goorste beledigingen zonder de minste onderbouwing over het scherm flitsen, dag na dag. Het is natuurlijk chique dat u zich zo ruimhartig opstelt. Nochtans zijn er volgens de gedragscode van IEX bepaalde grenzen.

    Die scheldpartijen duren zo lang tot de geviseerde mensen de koffiekamer verlaten. Toevallig waren dat traders die erg vaak juist zaten met hun visie.

    René bevindt zich tov IEX niet in dezelfde positie als genoemde traders, maar de aard van bepaalde beledigingen aan zijn adres, die nu al vele dagen duren, is vergelijkbaar.

    Mijn standpunt is duidelijk denk ik. Dit is voorlopig mijn laatste posting over dit onderwerp.

    PS: Ik kan René niet persoonlijk en heb op geen enkele manier een band met hem, behalve dat ik bijna elke dag met veel interesse zijn stuk lees.
  6. the RMF 21 november 2008 12:11
    "Verder vind ik het ruimhartige moderatiebeleid van de IEX redactie een goede zaak. Zeker als het reacties op IEX columns betreft. Met het opschonen van dit soort topics zouden ze al snel de verdenking van partijdigheid en eigen straatje schoonvegen op zich laden."

    Zou het misschien een mogelijkheid zijn om bepaalde mensen in het algemeen te blokken? Het lijkt me vrij duidelijk dat er een aantal zijn waarvan de inhoudelijk bijdrage miniem is en vooral bezig zijn met de stemming/discussie te verzieken..
  7. [verwijderd] 21 november 2008 12:15
    Dat is best mogelijk ja, bijvoorbeeld op alias, mailadres of IP-adres. Maar of iets alleen stemming verzieken is of toch iets meer (al is het maar een kritische noot), dat is bijna altijd toch afhankelijk van door welke bril je het bekijkt. Je kunt natuurlijk simpelweg de bril van de meerderheid nemen, maar dan zul je als het erop aan komt altijd de luis in de pels monddood maken. Ik zit daar persoonlijk niet op te wachten.
  8. [verwijderd] 21 november 2008 13:22
    Geloof me de informatie gaat tegenwoordig zo snel de wereld over dat iedereen die belegt, nu wel weet wat bv. een bearmarketrally is.

    En het probleem is dat als iedereen begrijpt wat dat is, hij er natuurlijk niet gaat komen.

    Wie gaat er nu steeds hoger kopen, als je weet dat de boel later toch nog instort.

    Er komt geen rally zonder goede berichten en geode berichten komen er de komende maand niet of nauwelijks.
  9. [verwijderd] 21 november 2008 13:55

    Ik lees René elke dag voor de grote lijnen. Hij schrijft leuk en meldt ook eerlijk als het allemaal wat onzeker eruit ziet. Voorzover ik heb kunnen nagaan heeft hij niet de hand in de huidige beursdalingen gehad.

    Laat hem toch lekker zijn gang gaan. Combineer het met Kniep etc en wat andere IEX-redacteuren en kk-posters. Besef ook dat een IEX redacteur in een wat andere positie zit dan wij bezoekers.

    Sterkte alle vandaag en groet, Jonas
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 0,00%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,47%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

UCB
+3,58%
Ontex
+2,78%
Lotus ...
+1,75%
Ageas
+1,69%
bpost
+1,61%

Dalers

Bekaert
-2,79%
Solvay
-2,15%
Xior
-2,03%
Deceun...
-1,96%
VGP
-1,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links