Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

  • 0,276 30 apr 2024 16:38
  • -0,010 (-3,50%) Dagrange 0,276 - 0,282
  • 1.819 Gem. (3M) 10,6K

Watermark een verkeerde keuze??????????

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. the legend 15 september 2007 08:18
    Er word door een hoeveeelheid beleggers gezegd dat Watermark een verkeerde keuze is geweest maar is dat wel zo? de toekomst zal het ons leren.
    Als ik naar de autonome omzet prognose van Qurius kijk is die vast gesteld is op 10% stijging per jaar.

    Als we nu kijken dat watermark een omzet van 55 miljoen draaide in 2006 en dat er in het eerste half jaar van 2007 een omzet is gedraaid van 31 miljoen is dit een omzetstijging van tussen de 20-25 % op jaarbassis.
    Aangezien het beste kwartaal van Watermark nog moet komen het vierde kwartaal is een omzet van 65 miljoen in 2007 rieel.
    Vergeet niet dat qurius en watermark dit jaar worden samengevoegd tot 1 bedrijf en dat een hoeveelheid licencies verkopen zijn uitgesteld en dan 20-25% meer omzet draaien daar hoor je niemand over.
    Het is natuurlijk wel zo dat er aan de Marge's van Watermark gewerkt moet worden maar daar is qurius druk mee bezig maar dat lukt natuurlijk niet van vandaag op morgen.
    Als je kijkt naar dit jaar zijn zijn er 6 aankondigen van overname's geweest waar er 4 vanaf zijn gerond.
    Hierdoor zijn we in Nederland en in spanje en Duitsland marktleider.
    En in Zweden,Zchech en uk een top 3 speler en landen die daar kort achter zitten zijn Belgie en Noorwegen.

    Qurius geeft zelf aan om een goede europeesche speler te zijn is het belangrijk om in de 3 grootste landen van europa om daarvan in 2 de grootste te zijn.
    Als je nu kijkt dat we al in Duitsland de grootste zijn, en Uk een top 3 speler is verwacht ik dat hier komend jaar nog een overname word gedaan.
    Aangezien Frankrijk nog geen optie is denk ik. aangezien dit een moeilijk land is om
    te verkopen.
    Dit blijkt wel uit het feit dat Watermark hun Franse vestiging heeft verkocht aan C2A.
    Ook C2A is in het eerste half jaar van 2007 weer verkocht aan Prodware een nieuwe partner van Qurius.
    Mischien ver in de toekomst een mooie overname kandidaat.

    Waar het de afgelopen periode aan ontbrak was omzet Nou Qurius heeft in mijn ogen laten zien dat hier hard aan is gewerkt door Watermark autonoom met meer als 20% te laten groeien en er is ongeveer voor 45 miljoen aan omzet gekocht over 2006 dit zal dan in 2007 ongeveer 52 miljoen zijn.
    Dit zal de komende jaren dan ook te zien zijn in de marge's.
    aangezien Qurius de grootste kosten heeft gehad en die overname'd die nog plaatst zullen vinden zo ingevoegd kunnen worden en dus weinig kosten.

    Is dan Watermark werkelijk een verkeerde keuze geweest?
    in mijn ogen niet als je dit verhaal leest is Watermark de springplank geweest naar een europees speler QURIUS die vanaf 2007 meedoet in europa en waar groote broer Microsoft meekijkt.
    Ik Mijn ogen is Qurius dan ook een Bedrijf waar ik veel plezier van gaa beleven in de toekomst ondanks dat dit op dit moment anders is.

    Dutch
  2. [verwijderd] 15 september 2007 12:56
    En dan dit ook nog:
    Qurius levert Milieu ERP-oplossing aan Recycling Service

    Recyclingspecialist in de autobranche wil meer grip op integrale klantbenadering en contractaanpak

    14 september 2007 – Qurius gaat de integrale automatisering verzorgen voor Recycling Service, een nieuwe dienst voor de inzameling en beheer van afval uit de autobranche. De oplossing op basis van de ERP software Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met Qurius’ branche-oplossing Q-WMR (Qurius Waste Management en Recycling) wordt ingezet voor orderintake, klantbeheer, contractbeheer en aansturing van vervoersbedrijven.

    Recycling Service (RS) is een zusterorganisatie van Auto Recycling Nederland (ARN) en is gericht op het beheren van alle mogelijke afval uit de autobranche. “Het standaard geïntegreerde branchesysteem van Qurius past goed bij onze specifieke bedrijfssituatie”, zegt Roelof Reinsma, productmanager van Recycling Service. “Qurius heeft veel kennis van onze branche en heeft ons goed geadviseerd over de automatisering van onze bedrijfsprocessen.”

    Recycling Service B.V.
    Recycling Service biedt diensten aan in afvalbeheer; o.a. op het gebied van inzamelen en verwerken van afval afkomstig uit de autobranche. RS heeft daarbij de beschikking over de expertise en het netwerk van ARN. ARN - opgericht door de autobranche (RAI, BOVAG, FOCWA en STIBA) - heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afval afkomstig van autowrakken. RS gaat verder en richt zich op al het andere afval afkomstig uit de autobranche. Meer informatie via www.recyclingservice.nl.

    Qurius N.V.
    Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 900 medewerkers en bedient ruim 2.300 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

    Contact
    Qurius, Hans Broer: telefoon 0318544900 of h.broer@qurius.com
    Pride PR, Jan Faber: telefoon 0715680028 of jan@pridepr.nl

    Einde persbericht
  3. [verwijderd] 15 september 2007 13:01
    quote:

    Christmastree schreef:

    Top dutch, mooi rationeel stukje. IK blijf ook lekker afwachten, verbaast me niks als we eind 2008 al rond de 4 euro hangen. Helemaal als Jan's wens voor een reverse uitkomt. Maar dan met 8 euro op de borden uiteraard ;-)
    Dat zou best mooi zijn Christmastree, want ik ben echt bang, dat we zo niet , althans voorlopig, aan die wurgreep van een goedkoop aandeel ontkomen.

    Ik zeg niet, dat die reverse de oplossing is, maar misschien wel een oplossing. Van mij mag het.

    gr. Jan
  4. [verwijderd] 15 september 2007 13:06
    Ik heb onderstaan artikel van Leon Hillen nog even opgezocht. Hierin geeft hij duidelijk zijn mening, dus niet iedereen wil dat deze verplichting wordt opgelegd.
    ==========================================================================

    BeursKrabbels
    Einde Pennystocks?
    Door: VermogensVisie 12-04-07 13:41

    Euronext heeft aangekondigd een einde te willen maken aan het fenomeen pennystocks. Aandelen met een notering onder 1 euro worden verplicht een reversed split door te voeren zodat een koers boven 1 euro ontstaat. Anders dreigt verbanning van de notering naar het veilingsysteem waarin slechts nog tweemaal per dag notering kan worden opgemaakt.

    Een rigoureuze aanpak die gevolgen heeft voor de ruim tien pennystocks die Euronext Amsterdam rijk is, en wellicht ook voor de tientallen Franse pennystocks. In het kielzog hiervan wordt het fundament van onze PennyPortefeuille, waar fondsen als RT Company, Sopheon, TIE vaste gast zijn, danig aangetast.

    Onzinnige maatregel
    Mijn mening is dat deze maatregel onzinnig is, overbodig en wellicht schadelijk voor de particuliere belegger en Euronext zelf. Dat zeg ik niet alleen omdat ikzelf wel eens handel in dit soort fondsen en er zelfs een speciale portefeuille mee vul.
    Ik heb al vaker betoogd dat de handel is pennystocks een specifieke tak van sport is, met specifieke deelnemers en waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn. Van beleggen is doorgaans geen sprake, het is meer handel op kortere termijn, noem het trading of (dag)handel. Zoals altijd bij aandelenhandel zijn er ook in dit spel winnaars en verliezers, waarbij verliezers doorgaans vanzelf afhaken. Maar ook dan blijven er voldoende geïnteresseerden om zich met pennystocks bezig te houden, getuige de doorgaans behoorlijke omzetten in de aandelen en populariteit van pennies op discussiefora. Het genre dient een bepaalde doelgroep, een doelgroep die wordt weggejaagd zónder het bestaan van pennystocks.

    Overbodige maatregel
    Overbodig is de maatregel omdat pennystocks altijd bestaan hebben en zullen blijven bestaan. Niet alleen in Amsterdam, maar ook op de grote Amerikaanse beurzen en bijvoorbeeld de Canadese grondstoffenbeurs Venture waar een pennystocknotering meer regel dan uitzondering is. Wél is het soms zo dat bij koersen onder de 1 euro of dollar speciale maatregelen van kracht worden, of dat dit segment een speciaal hoekje krijgt (OTC, Pink Sheets e.d.). Iets wat Euronext ook beter kan doen dan rücksichtslos dwingen tot een reversed split.
    En dan nog… waar ligt de grens? Is een koers van 1,05 euro wel oké? En wat als een koers even onder de 1 euro grens zakt? Het oogt allemaal bijzonder arbitrair.

    Schadelijk voor particuliere belegger
    Schadelijk voor Euronext is het omdat ze waarschijnlijk een bepaalde groep speculanten en handelaren wegjaagt, en dus ook commissie daaruit gaat missen. Op vrijwel alle andere beurzen zijn pennystocknoteringen heel normaal, dus waarom Roomser dan de Paus willen zijn. En schadelijk is ook de dreigende illiquiditeit van sommige aandelen na reversed split en dan vooral het ontstaan van een ongewenst grote spread tussen bied en laatkoers. Een spread die per definitie negatief is voor de particuliere belegger en enkel ten goede komt aan professionele partijen als marketmakers en animateurs. Een voorbeeld is de koers van het toevallig vandaag gesplitste Kendrion (van ruim 2 naar ruim 20 euro) waar we vanmorgen een spread tussen bied- en laatkoers van bijna een hele euro zagen. Daar is niemand mee gediend, en de dagomzet op moment van schrijven van ruim 3000 stukken is zwaar ondergemiddeld. Het argument van Euronext dat het de particuliere belegger wil beschermen is aldus hoogst discutabel.

    Beter doet Euronext er aan speciale maatregelen op te leggen zodra aandelen een koers onder 1 euro noteren analoog aan het Amerikaanse stelsel. Of de noteringen van die fondsen een speciaal segment op de beurs te geven. En als het Euronext menens is marktmanipulatie aan te pakken in plaats van in de hand te werken, doet het er goed aan het veilingsysteem overboord te gooien, want bij deze veilingaandelen is manipulatie juist schering en inslag.

    Leon Hillen
    VermogensVisie Nederland
  5. [verwijderd] 15 september 2007 13:57
    Mooi betoog, dutch. Ik ben het hier volledig mee eens.

    Aanbevolen en dank voor de moeite. Zou leuk zijn om in 2010 bij het 4 euro feestje de doorbijters van het forum eens te ontmoeten. Wellicht kunnen we dan als act die straatkomiek die vroeger bananenplantages had uit Zuid Amerika invliegen.

    /Emile

  6. the legend 16 september 2007 08:19
    Het lijkt mij hoe meer omzet Watermark maakt hoe sneller wij naar betere marge's gaan.
    aangezien de marge,s van Qurius wel op pijl zijn.
    wat ik dan niet begrijp dat niemand vanaf de half jaar cijfers dit niet gezien heeft Dat watermark een omzetstijging van meer dan 20% heeft gerealiseerd.ook de heren analisten hoor je hier niet over.

    Watermark heeft qua omzet bovenverwachting gepresteerd aangezien Qurius uit ging van een omzetstijging van 10% dit jaar.Moet wel eerlijk bekennen dat de omzet van qurius me in het eerste half jaar een beetje tegenviel maar dit had vooral te maken denk ik met de uitgestelde licencies verkopen en ik denk drukte ivm samenvoegingen bedrijven.

    Ik ben dan ook niet bang dat dit de komende kwartalen weer word goedgemaakt,wie weet worden we het derde kwartaal wel verast doordat de bedrijven beter zijn geintregeerd de nieuwe bedrijven cedilla,w+z en ibitec ook meedoen (Marge's) en de licencies verkopen in het tweede kwartaal zijn uitgesteld.

    NaTuurlijk is het derde kwartaal het mindere kwartaal van qurius maar dat wil niet zeggen dat we hier in niet verast kunnen worden door al deze punten.
    Dan kunnen we mischien weer omhoog kijken.

    Soms zie dat mensen het aandeel bewust omlaag praten daar is door verschillende mensen al veel overgezegd. zoals vrijdag dat iemand roept dat de heer Hermans heeft gezegd dat qurius in 2006 een winst zou draaien van 5 of 6 miljoen
    Ik pak de derde kwartaal cijfers er bij en hierin geeft de heer Hermans aan dat Qurius uitgaat van een nettowinst van 3-3,-5 miljoen
    De heer Hermans is een heer en een Man van zijn woord.
    Ik vind het jammer dat iemand zulke uitspraken die niet waar zijn op dit forum plaatst, en naderhand niet meer op reageerd dit is niet de eerste keer dat hij dit doet.
    maar ja 1 ding weet ik wel als qurius goed presteerd komt de rest vanzelf.
    Ik stop er mee en ga werken iedereen nog een mooie dag gewenst

    Dutch

  7. forum rang 8 Wilbar 16 september 2007 09:39
    Dutch, wederom een keurig verhaal, AB.
    De kwartaalcijfers zullen waarschijnlijk meer duidelijkheid geven. Ik ben benieuwd of er iets gezegd gaat worden over de marges bij Watermark. En misschien komt er ook wat duidelijkheid over de winstgevendheid van de 3 overgenomen bedrijven (Cedilla,W+Z en Ibitec). Deze bedrijven tellen per 1 juli 2007 mee in de omzet van Qurius. We weten alleen dat hun "winstgevende" jaaromzet over 2006 ongeveer 17,5 miljoen was. Er is echter nooit bekend gemaakt HOE winstgevend die 3 bedrijven zijn. Een marge van 1% is ook winstgevend maar niet voldoende!
  8. [verwijderd] 16 september 2007 21:44
    Soms zie dat mensen het aandeel bewust omlaag praten daar is door verschillende mensen al veel overgezegd. zoals vrijdag dat iemand roept dat de heer Hermans heeft gezegd dat qurius in 2006 een winst zou draaien van 5 of 6 miljoen
    Ik pak de derde kwartaal cijfers er bij en hierin geeft de heer Hermans aan dat Qurius uitgaat van een nettowinst van 3-3,-5 miljoen
    De heer Hermans is een heer en een Man van zijn woord.
    Ik vind het jammer dat iemand zulke uitspraken die niet waar zijn op dit forum plaatst, en naderhand niet meer op reageerd dit is niet de eerste keer dat hij dit doet.
    maar ja 1 ding weet ik wel als qurius goed presteerd komt de rest vanzelf.
    Ik stop er mee en ga werken iedereen nog een mooie dag gewenst
    ===================================================

    Dutch dit is de kern van het verhaal. Jij weet in ieder geval waarover je praat en maakt dat steeds weer duidelijk. Dat werkt aanstekelijk en geeft een positief gevoel.

    Eventueel BEWUST plaatsen van onwaarheden op een forum is etisch gezien onverantwoord.

    Blijf ons maar voorzien van veel info, dat houdt de zaak scherp

    dank
    Jan

  9. [verwijderd] 16 september 2007 21:47
    Topman Fred Hermans van ICT-onderneming Qurius

    * Ik ben benieuwd naar Uw mening over de waardeontwikkeling van Uw bedrijf en in de toekomst. M.a.w. waar staan we medio 2008 – 2009?
    Dat is voor u en voor mij een vraag. En op deze vraag moet ik het antwoord schuldig blijven. U weet dat ik over onze middellange termijn ambities helder ben geweest maar de toekomst zal leren of we in staat zijn deze ambitie waar te maken.

    * Wat mij verbaasd is dat de koers zo achterblijft. Bij andere fondsen zie je dat ze aantrekken, ik dacht dat Qurius zich goed voorbereidde op de toekomst, waarom wil die koers dan niet hoger? De winstnemingen zijn nu wel geweest dacht ik, of wil ik te snel?
    Iemand die een aandeel Qurius gekocht heeft in oktober 2006 is nu blij. Iemand die een aandeel gekocht heeft in maart 2007 is momenteel niet blij. Binnen de onderneming zetten we de richting uit voor een planningstermijn van 2 tot 3 jaar. Wanneer het bedrijf de doelstellingen haalt moet, volgens de theorie, de koers daar tred mee houden

    * Hoe kan het dat de winst van Qurius ver onder 10 procent ligt terwijl er bedrijven zijn in dezelfde sector die 20 procent winst halen en gaat Qurius dit verbeteren?
    Ik ken geen IT-service-bedrijven die 20 procent winst behalen. Wel software-bedrijven, maar we zijn geen puur software bedrijf. Onze winstgevendheid moet op termijn in de richting van 10 procent op omzet kunnen gaan, maar ik weet nog niet hoe snel we dit kunnen bereiken.

    Voor het jaar 2010 zij men bij Qurius een doelstelling te hebben van 300milj omzet.

  10. [verwijderd] 17 september 2007 23:17
    quote:

    dutchamazone schreef:

    Het lijkt mij hoe meer omzet Watermark maakt hoe sneller wij naar betere marge's gaan.
    aangezien de marge,s van Qurius wel op pijl zijn.
    wat ik dan niet begrijp dat niemand vanaf de half jaar cijfers dit niet gezien heeft Dat watermark een omzetstijging van meer dan 20% heeft gerealiseerd.ook de heren analisten hoor je hier niet over.

    Watermark heeft qua omzet bovenverwachting gepresteerd aangezien Qurius uit ging van een omzetstijging van 10% dit jaar.Moet wel eerlijk bekennen dat de omzet van qurius me in het eerste half jaar een beetje tegenviel maar dit had vooral te maken denk ik met de uitgestelde licencies verkopen en ik denk drukte ivm samenvoegingen bedrijven.

    Ik ben dan ook niet bang dat dit de komende kwartalen weer word goedgemaakt,wie weet worden we het derde kwartaal wel verast doordat de bedrijven beter zijn geintregeerd de nieuwe bedrijven cedilla,w+z en ibitec ook meedoen (Marge's) en de licencies verkopen in het tweede kwartaal zijn uitgesteld.

    NaTuurlijk is het derde kwartaal het mindere kwartaal van qurius maar dat wil niet zeggen dat we hier in niet verast kunnen worden door al deze punten.
    Dan kunnen we mischien weer omhoog kijken.

    Soms zie dat mensen het aandeel bewust omlaag praten daar is door verschillende mensen al veel overgezegd. zoals vrijdag dat iemand roept dat de heer Hermans heeft gezegd dat qurius in 2006 een winst zou draaien van 5 of 6 miljoen
    Ik pak de derde kwartaal cijfers er bij en hierin geeft de heer Hermans aan dat Qurius uitgaat van een nettowinst van 3-3,-5 miljoen
    De heer Hermans is een heer en een Man van zijn woord.
    Ik vind het jammer dat iemand zulke uitspraken die niet waar zijn op dit forum plaatst, en naderhand niet meer op reageerd dit is niet de eerste keer dat hij dit doet.
    maar ja 1 ding weet ik wel als qurius goed presteerd komt de rest vanzelf.
    Ik stop er mee en ga werken iedereen nog een mooie dag gewenst

    Dutch

    Je mag de hond best bij zijn naam noemen,heb ik absoluut geen probleem mee.
    Ben het weekend heerlijk wezen fietsen in Zuid-Limburg en heb geen tijd noch interesse gehad in het Q.forum.

    Ik heb effe een oud draadje boven water gehaald en daar staat toch echt een range van 5 tot 6 miljoen winst inclusief Watermark over 2006.
  11. peter_36 17 september 2007 23:41
    quote:

    boll schreef:

    [quote=dutchamazone]
    Het lijkt mij hoe meer omzet Watermark maakt hoe sneller wij naar betere marge's gaan.
    aangezien de marge,s van Qurius wel op pijl zijn.
    wat ik dan niet begrijp dat niemand vanaf de half jaar cijfers dit niet gezien heeft Dat watermark een omzetstijging van meer dan 20% heeft gerealiseerd.ook de heren analisten hoor je hier niet over.

    Watermark heeft qua omzet bovenverwachting gepresteerd aangezien Qurius uit ging van een omzetstijging van 10% dit jaar.Moet wel eerlijk bekennen dat de omzet van qurius me in het eerste half jaar een beetje tegenviel maar dit had vooral te maken denk ik met de uitgestelde licencies verkopen en ik denk drukte ivm samenvoegingen bedrijven.

    Ik ben dan ook niet bang dat dit de komende kwartalen weer word goedgemaakt,wie weet worden we het derde kwartaal wel verast doordat de bedrijven beter zijn geintregeerd de nieuwe bedrijven cedilla,w+z en ibitec ook meedoen (Marge's) en de licencies verkopen in het tweede kwartaal zijn uitgesteld.

    NaTuurlijk is het derde kwartaal het mindere kwartaal van qurius maar dat wil niet zeggen dat we hier in niet verast kunnen worden door al deze punten.
    Dan kunnen we mischien weer omhoog kijken.

    Soms zie dat mensen het aandeel bewust omlaag praten daar is door verschillende mensen al veel overgezegd. zoals vrijdag dat iemand roept dat de heer Hermans heeft gezegd dat qurius in 2006 een winst zou draaien van 5 of 6 miljoen
    Ik pak de derde kwartaal cijfers er bij en hierin geeft de heer Hermans aan dat Qurius uitgaat van een nettowinst van 3-3,-5 miljoen
    De heer Hermans is een heer en een Man van zijn woord.
    Ik vind het jammer dat iemand zulke uitspraken die niet waar zijn op dit forum plaatst, en naderhand niet meer op reageerd dit is niet de eerste keer dat hij dit doet.
    maar ja 1 ding weet ik wel als qurius goed presteerd komt de rest vanzelf.
    Ik stop er mee en ga werken iedereen nog een mooie dag gewenst

    Dutch

    [/quote]
    Je mag de hond best bij zijn naam noemen,heb ik absoluut geen probleem mee.
    Ben het weekend heerlijk wezen fietsen in Zuid-Limburg en heb geen tijd noch interesse gehad in het Q.forum.

    Ik heb effe een oud draadje boven water gehaald en daar staat toch echt een range van 5 tot 6 miljoen winst inclusief Watermark over 2006.
    klopt dus als een bus Boll,

    8 maart 2007 - De omzet van Qurius N.V. over 2006 steeg tot 41,9 miljoen euro (2005: 33,9 miljoen). Het bedrijfsresultaat (EBIT) was 4,7 miljoen euro (2005: 2,7 miljoen). Qurius behaalde een resultaat na belastingen van 3,2 miljoen euro (2005: 1,7 miljoen).

    Resultaten van Watermark (voorlopige cijfers)
    De activiteiten van Watermark worden met ingang van 1 januari 2007 in de winst- en verliesrekening van Qurius geconsolideerd. In 2006 behaalde Watermark een omzet van 55,4 miljoen euro (2005: 53,5 miljoen). Het resultaat na belastingen was 1,8 miljoen euro (2005: 0,9 miljoen).

    Ff optellen 3,2 + 1.8 is idd 5M is idd aan de onderkant van de range maar tussen 5 en 6M dus wat was jou vraag/opmerking nu?

    mvg
    Peter
  12. the legend 18 september 2007 08:51
    quote:

    DeGoedste schreef:

    [quote=boll]
    [quote=JanK1]
    [Modbreak Ferdinand (forum@iex.nl): Dit bericht is bewerkt, omdat het een quote bevatte van een bericht dat niet op onze forums thuis hoort. Deze quote is dan ook verwijderd.]
    [/quote]
    [/quote]
    Je verteld dat qurius heeft aangegeven dat ze een nettowinst zouden halen van 5-6 miljoen.dit klopt dus voor geen meter Qurius heeft in het derde kwartaal aangegeven dat ze in 2006 een nettowinst zouden behalen van 3-3,5 miloen hier heeft qurius zich netjes aangehouden ze hebben hun verwachtingen waargemaakt en niet zoals jij zegt dat dit niet waar is.
    aangezien de 2006 cijfers van Watermark niet meetelen zijn die niet meegerekend in de cijfers.

    Doe jij dit wel 3,2 miljoen Qurius + 1,8 miljoen watermark kom je aan 5 miljoen nettowinst dus Qurius heeft zich weer netjes aan de afspraken gehouden Precies wat de heer Hermans altijd doet.

    Ik snap dat je lager wil kopen ik hoop voor je dat het lukt maar probeer wel correct te zijn wat je verteld.
    verder heb ik helemaal geen probleem met jou inbreng dat je kritisch kijkt naar Qurius.
    verder heb Je hebt helemaal gelijk dat mijn handschrift niet echt geweldig is daar durf ik voor uit te komen.

    het enige wat ik belangrijk vind is wat er verteld word dat dit klopt, wil niet zeggen dat ik altijd gelijk heb.
    En ik vind nij zelf helemaal geen goede belegger want ik heb dit jaar al een paar floppers gehad.

    Maar 1 ding weet ik wel want daar steek ik veel tijd in, en dat is qurius dat dit voor de lange termijn een goede belegging is.
    Verder geef die aanbeveling over Watermark nu maar want een omzetstijging van meer als 20% is toch prima.

    Dutch

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links