Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel RANDSTAD NV AEX:RAND.NL, NL0000379121

  • 46,520 2 mei 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 46,480 - 47,330
  • 339.729 Gem. (3M) 438,6K

Tip van de dag

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 februari 2007 14:19


    Klik hier voor een overzicht van alle tips.

    Handig! Het is mogelijk om gratis een alert per e-mail te ontvangen. Dan weet u zeker dat u de laatste Tip van de Dag niet zult missen. Klik hier om u aan te melden

    Huidige koers: € 52.75
    Analist : Ronald Romijn, analist bij Beursstrategie
    Vorige Opinie : kopen
    Datum advies: 02-02-2007

    Verdere opmars Randstad verwacht

    Randstad is de laatste dagen al opgelopen door goede cijfers en rapporten over de uitzendmarkt en wij verwachten een verdere stijging van de hele sector.

    Plus punten:

    * Randstad krijgt bij de herweging van de AEX een plek toebedeeld, dit zou extra vraag naar het aandeel kunnen betekenen.

    * Randstad is geografisch het best gepositioneerd voor algemeen uitzenden. De recente cijfers uit Nederland en Duitsland, waar Randstad beide marktleider is, laten enige versnelling van de markt zien,

    *Verdere positieve punt is dat men in de komende drie jaar meerdere vestigingen gaat openen in Japan, de twee na grootste uitzendmarkt ter wereld.

    Technisch:

    *Randstad slaagt er weer in om hogere toppen en bodems te vormen.

    * Nu Randstad is terug gevallen naar de steunzone en veerde keurig op, maar onder 49.50 euro gaat direct de stop loss in werking, immers hieronder krijgen we een verkoopsignaal richting 47,70. Hier ligt horizontale steun vanaf juni 2006.

    * Eerste weerstand ligt op de laatste koerspiek op 54,75. De omhoog gerichte relatieve sterktelijn geeft een sterkere performance van Randstad, ten opzichte van de brede markt.

    Handelsidee:

    Koop nu de call 50.00, met als afloopdatum 16-03-2007. De prijs van deze optie bedraagt 3.65. Als ons koersdoel van 54.75 uitkomt, dan is de optie op afloopdatum 4.75 waard. Uw winst bedraagt dus 1.10 oftewel 33%.

    Koersdoel: 54.75 euro
    Koersdoel optie: 4.50
    Stop loss op: 49.50 euro

    afkomstig van:

    Deze beleggingsaanbeveling is opgesteld door Ronald Romijn, analist bij Beursstrategie. De betreffende opsteller heeft op het moment van publicatie geen positie in Randstad. De informatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De bij BeursOnline werkzame personen hebben op het moment van publicatie geen positie in het betreffende fonds. De disclaimer van Beursstrategie kunt u vinden als u hier klikt.

    Woensdag zal RND wel iets dalen, maar in aanloop naar de cijfers, verwacht ik toch wel een leuke koers die wellicht hoger is als bovenstaand koersdoel.
  2. [verwijderd] 4 februari 2007 22:12
    In het blad Effect wordt een sectoranalyse gegeven over uitzendbranche. Vedior wordt hier niet positief beschreven omdat het in de zoals vermelde moeilijke markt Frankrijk bij hogere omzetten bij de concurrent niet naar verwachting presteerd, bovendien zitten ze dus in die markt met een groot aandeel. Bovendien zal de KW verhouding slechts 12,7 zijn, bij een omzetgroei van 10%. Nog even wachten vermeld men.

    Randstad wordt aangeraden, mede namens de globale verdeling en omdat het nog steeds ruim onder het niveau van '98 / '99 ligt. Tevens omdat de KW verhouding van 14,9 "niet exhorbitant hoog is".

    Wat is jullie mening?
  3. [verwijderd] 6 februari 2007 12:42
    Randstad - KBC verhoogt koersdoel naar EUR 57
    06-02-2007 12:40:35

    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - KBC Securities heeft het koersdoel voor het aandeel Randstad verhoogd van EUR 53 naar EUR 57 in een rapport over de Nederlandse uitzendsector. Het accumulate-advies wordt gehandhaafd.

    'Hoewel het aandeel niet goedkoop is zien we nog steeds opwaarts potentieel. Het gebruik van de de contante middelen voor aantrekkelijke overnames zou een belangrijke nieuwe aanjager kunnen zijn gedurende het jaar', aldus KBC.
  4. jjmeijer 6 februari 2007 21:48
    Vedior zit in Frankrijk in een moeilijk segment (auto industrie), ik denk dat de cijfers morgen wellicht meevallen maar dat de cijfers van Randstad volgende week relatief beter zullen zijn (zit er weer in verrassing in het vat zoals bij Q4 cijfers?).

    Randstad is goed gepositioneerd in groeimarkten (Duitsland, Japan) en breiden uit door innovatieve concepten te introduceren. Het management is gewoon sterk bij Randstad. De track record van Vedior is wat dat betreft minder. De grafieken en kw verhoudingen geven het verschil duidelijk aan.

    Ik denk dat Randstad de groei gewoon langer vol kan houden dan Vedior.
    Ben zelf long in Randstad en USG people, turbo's Vedior onlangs gesloten.
  5. [verwijderd] 6 februari 2007 23:14
    Vedior komt morgen na beurs met de cijfers. Randstad heeft inderdaad een erg goed bestuur. Sinds aantreden heeft de ceo al 500% koerswinst gecreërd. Absoluut geen prutser dus. USG, daar ga jij morgen heel veel plezier van beleven. Ik zit er zelf ook aan te denken om ff met US te geen treden.
  6. [verwijderd] 7 februari 2007 21:18
    Gisteren eens het volume in de gaten gehouden. Na ongeveer 1500 uur zijn er grote volumes verhandeld. Dus in ong. 2½ uur handel zijn er meer dan in die 6 uur daarvoor. Verder valt op dat de koers tot dat uur ruim onder de slotkoers van de dag ervoor zit. Daarna gaat de koers omhoog (dinsdag en woensdag). Wijst dit er misschien op dat er gekocht c.q. verhandeld wordt vanaf de andere kant van de plas.

    Op 16 febr. cijfers. Worden we dan weer verrast door eenzelfde koerssprong als vorig jaar in februari, zo'n 4 euro.

    21years: In 2002 was de koers gezakt naar rond de 8 euro en toen was de huidige ceo ook al volgens mij aanwezig. Daarna is de koers gestaag gestegen door betere marktomstandigheden kundig bestuur en/of nog de invloed of visie van de oprichter de heer Goldschmeding.

    In ieder geval vanaf 2002 zo'n stijging van 750% en
    dan nu maar de resultaten van de jaarcijfers 2006 afwachten. Ik heb hier al eerder mijn verwachtingen inzake omzet en winst kenbaar gemaakt.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Winsthalvering bij Randstad

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links