Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Basic-Fit AEX:BFIT.NL, NL0011872650

  • 21,120 3 mei 2024 17:35
  • -0,260 (-1,22%) Dagrange 21,080 - 21,560
  • 113.388

Basic-Fit 2024: De feniks herrijst uit zijn as...

1.609 Posts
Pagina: «« 1 ... 71 72 73 74 75 ... 81 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Tartessos 22 april 2024 11:59
    quote:

    Tenko schreef op 19 april 2024 15:01:

    [...]

    Dat is net het ding en waarom ik als klant van zowel basic-fit als vroeger een andere keten zo te spreken ben over het product en de naambekendheid van Basic -Fit.

    Dat zijn gemiddeldes waar basic fit met kop en schouder bovenuit steekt, dus beeld je maar in hoe moeilijk de concurrentie het hoofd boven water kan houden. Al wat basic-fit bovengemiddeld neemt, duwt andere ketens verder onder het gemiddelde.

    Mijn oude keten, nog gunstig gelegen pal aan de stadsparking en het stadscentrum, ziet overdag amper volk. 's Avonds is er wel wat volk maar de deur wordt er zeker niet platgelopen. (Ik passeer er vaak omdat mijn boksclub hier vlak aan ligt)

    Die club zit nu ook in een vicieuze cirkel. Ze kunnen moeilijk volk aantrekken omdat basic fit laagdrempeliger en kwalitatief beter is. Hun materiaal is verouderd, er is geen airco, etc... Doordat ze nog zo weinig leden hebben, hebben ze echter geen budget om dit te verhelpen. Het weinige geld dat er wel is hebben ze nodig om Basic-Fit bij te benen door bvb alles ook trendy en hippe kleuren/design te geven en een 24/7 toegang aan te bieden.(Die is er effectief gekomen korte tijd nadat basic fit dit aanbood, maar dan een goedkope implementatie hiervan...)

    Die gym moet het nu ook echt hebben van de gewoontebeestjes die al jaar en dag daar trainen en ook daar een vriendenclub binnen de gym hebben opgebouwd en daardoor minder snel de stap naar bf gaan zetten. Qua prijs en kwaliteit moeten ze allebei onderdoen. Desondanks zie ik regelmatig eens een gekend gezicht van men oude gym in basic -fit verschijnen.

    Hier lokaal heb je nog een kleine keten "NRG Fitness" die zowat de gaten in omliggende gemeentes vult waar er geen basic-fit is, maar ook die kan eigenlijk niet aan het concept van basic -fit tippen. Tijdens passages op tijdstippen waar de basic-fit bij wijze van spreken vol zit, zit daar hoogstens een handjevol mensen. Ik ken ook niemand die er traint, terwijl ik het aantal mensen die ik ken die bij basic-fit trainen niet meer op twee handen kan tellen.

    Het gebrek aan financiële middelen zorgt er ook voor dat deze andere ketens/vestigingen kosten proberen besparen op allerhande dubieuze manieren, met alle gevolgen van dien. Goedkoop is echter duurkoop en de afrekening volgt vaak alsnog achteraf.

    Sommigen hier zijn kritisch als ik mijn persoonlijke ervaringen aan haal, maar je kan pas echt appreciëren wat een prachtig concept basic-fit is als je zelf een actieve gym klant bent. Er is een reden waarom het er bijna altijd druk is en waarom ze zo hard zijn kunnen groeien. Een paar kwartalen mindere cijfers maakt mij niet bang, aan cijfers kan je sleutelen, als het kernconcept maar solide is. En dat is het zeker.
    Helemaal mee eens !
  2. forum rang 8 HenkdeV 23 april 2024 09:33
    quote:

    Nakennis schreef op 23 april 2024 09:13:

    Aandeel niet vooruit te branden maar dat weet je eigenlijk al bij voorbaat als Niels Koerts instapt.
    Contrair gaan aan de erbarmelijke adviezen van Koerts heeft me al veel geld opgeleverd en dta blijf ik ook doen.
    Misschien kun jij je alias veranderen in voor(af)kennis:-)).
  3. Fibonacci82 23 april 2024 10:00
    quote:

    Nakennis schreef op 23 april 2024 09:13:

    Aandeel niet vooruit te branden maar dat weet je eigenlijk al bij voorbaat als Niels Koerts instapt.
    Contrair gaan aan de erbarmelijke adviezen van Koerts heeft me al veel geld opgeleverd en dta blijf ik ook doen.
    Man man man droevige reactie hoor. Je voelt je er vanaf je toetsenbordje best stoer bij ga ik vanuit door iemand lekker persoonlijk aan te vallen.

    Daarnaast, als jij de indruk hebt dat Koerts' uitspraken/adviezen koersen beinvloeden dan zegt dat meer over jou dan over hem.

    et vivere, reservate
  4. Charcuterie fanaat 24 april 2024 08:02
    Tot aan de cijfers van vrijdag verwacht ik dat de koers rond zijn huidige niveau zal blijven schommelen. Afhankelijk van de resultaten en boodschap die het management vrijdag brengt zal een uitbraak naar boven het meest waarschijnlijke zijn. Ik hoop alleen dat er genoeg aandacht wordt besteed aan perspectief voor de (middel)lange termijn aandeelhouder alsook hoe de evolutie in de andere landen eruit ziet. Het aandeel staat mijn inziens nog steeds véél te laag gewaardeerd. Succes allen!
  5. VeelGeduld 24 april 2024 11:43
    quote:

    Divergentie schreef op 24 april 2024 11:06:

    Waar zie je die verkoop orders staan?

    Zegt nog niks, als de markt omhoog wilt, gaat bfit gewoon mee verder omhoog.

    €21.88 is wel haalbaar vandaag.

    Vrijdag d-day, ik verwacht groen, ondergewaardeerd, en vele gaps die nog gevuld moeten worden (ooit)
    Op Euronext nu meerdere verkooporders van meer dan 10.000 stuks geloof ook in herstel richting vrijdag maar ook dat sommige partijen dit liever niet zien
1.609 Posts
Pagina: «« 1 ... 71 72 73 74 75 ... 81 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Basic-Fit heeft nu vier miljoen leden

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links