Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fisker - FSR - US33813J1060

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. noordkaap 16 augustus 2023 09:26
    16 aug 2023

    Klanten van Fisker krijgen toegang tot Tesla Superchargers als het bedrijf de Noord-Amerikaanse oplaadstandaard aanneemt
    Fisker heeft een overeenkomst getekend met Tesla om klanten toegang te geven tot het Tesla Supercharger-netwerk.
    Fisker zal de North American Charging Standard (NACS) toepassen op zijn eerste voertuigen in 2025.
    Klanten van Fisker zullen adapters kunnen gebruiken om Supercharging mogelijk te maken vanaf het eerste kwartaal van 2025.
    Fisker zal later de voertuigtechniek updaten met een NACS-inlaat.
    Fisker heeft een overeenkomst getekend om klanten toegang te geven tot het Tesla Supercharger-netwerk. Afbeelding tegoed: Fisker Inc.
    15, 2023 06:30 uur Eastern Daylight Time
    LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)--Fisker Inc. (NYSE: FSR) (“Fisker”), gedreven door een missie om 's werelds meest emotionele en duurzame elektrische voertuigen te creëren, zal klanten toegang geven tot Tesla's Supercharger-netwerk.

    “, ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de ”

    Tweet this
    Het bedrijf kondigt vandaag aan dat het een overeenkomst heeft getekend met Tesla om de North American Charging Standard (NACS) toe te passen op zijn eerste voertuigen in 2025. De verhuizing zal eigenaren van Fisker extra oplaadopties, waarbij gebruik wordt gemaakt van Tesla's 12.000 Supercharger-stations in de Verenigde Staten en Canada Alle huidige en toekomstige Fisker-voertuigen vallen onder de overeenkomst.

    Fisker-klanten zullen vanaf het eerste kwartaal van 2025 een NACS-adapter gebruiken om aan te sluiten op Superchargers. Fisker zal later de voertuigtechniek updaten met een NACS-inlaat. Er wordt een CCS-adapter geleverd, zodat klanten volgens die standaard kunnen blijven opladen.

    Over Fisker Inc. Het

    in Californië gevestigde Fisker Inc. brengt een revolutie teweeg in de auto-industrie door individuele mobiliteit te ontwerpen en te ontwikkelen in overeenstemming met de natuur. Gepassioneerd gedreven door een visie van een schone toekomst voor iedereen, is het bedrijf op een missie om 's werelds meest duurzame en emotionele elektrische voertuigen te creëren. Ga voor meer informatie naar Fiskerinc.com en geniet van exclusieve inhoud op de socialemediakanalen van Fisker: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn.

    Download de revolutionaire nieuwe Fisker mobiele app uit de App Store of Google Play.

    Toekomstgerichte verklaringen

    Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en zijn onderhevig aan risico's en onzekerheden, waardoor werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de toekomstgerichte verklaringen die hierin zijn opgenomen vanwege vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: Fisker's beperkte operationele geschiedenis; het vermogen van Fisker om aanvullende productie- en andere contracten aan te gaan met Magna of eerstelijnsleveranciers om zijn bedrijfsplan uit te voeren; het risico dat OEM- en toeleveringspartners de overeengekomen tijdlijnen niet halen of capaciteitsbeperkingen ervaren; Fisker kan aanzienlijke vertragingen oplopen bij het ontwerp, de fabricage, de wettelijke goedkeuring, de lancering en de financiering van zijn voertuigen; Fisker's vermogen om zijn bedrijfsmodel uit te voeren, inclusief marktacceptatie van de geplande producten en diensten; het onvermogen van Fisker om sleutelpersoneel te behouden en extra personeel aan te nemen; concurrentie op de markt voor elektrische voertuigen; het onvermogen van Fisker om een ??verkoopdistributienetwerk te ontwikkelen; en het vermogen om zijn intellectuele eigendomsrechten te beschermen; en de factoren die worden besproken in het jaarverslag van Fisker op formulier 10-K, onder de kop "Risicofactoren", ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), zoals aangevuld met kwartaalverslagen op formulier 10-Q, en andere rapporten en documenteert Fisker-bestanden van tijd tot tijd met de SEC. Alle toekomstgerichte verklaringen gelden alleen vanaf de datum waarop ze zijn gedaan,
  2. MaxiJ 15 november 2023 13:48
    Er was wat commotie vorige week ivm het uitstellen van Q3 van $FSR. Het aandeel heeft gisteren een diepe duik gemaakt nadat het rapport bekend is gemaakt maandag in nabeurs.
    Het verlies is ongeveer de helft van 2022, analisten hadden stevige groene cijfers verwacht, maar de realiteit lag -0,2% onder verwachtingen. De beoogde productie van 5000 nieuwe Ocean EV's is voorlopig niet gehaald, omwille van distributie probleem bij leveringen. FSR is blijven steken op 4725 Oceans in Q3. Ondertussen is de 5000e exemplaar wel van de band gerold in Magna Steyr Oostenrijk. De verwachting is dat wanneer de distributie problemen uiteindelijk opgelost zullen geraken, mede door oa nieuwe Pick Up Points waar je de online bestelde Ocean zelf kan ophalen, de productie weer up and running zal zijn aan 300 EV's/dag.

    Er zijn een aantal red flats geweest, waardoor beleggers gisteren een overreactie hebben gehad op dit aandeel, wat resulteerde in een stevige koersval.

    Eigenlijk een mooi koop en YOLO moment, waar enkele grote spelers van geprofiteerd hebben.

    De vraag naar de nieuwe Ocean Extreme is hoger dan het aanbod wagens op moment.
    Kopers zullen nog enkele maanden geduld moeten hebben.
    De beleggers hebben dit vervolgens zwaar afgestraft.

    Maar als je in 2021 een KIA EV6 bestelde moest je ook ruim een jaar wachten op levering.
    Met EV's zal dit wel een ding worden. Tenzij de EV uit China komt, waar ze de EV's niet aan de straatstenen meer kwijt kunnen vandaag.
  3. MaxiJ 4 april 2024 16:08
    Ondertussen zijn we weeral een jaar verder en illusie rijker.
    Herr und Frau Fisker hebben er een zootje van gemaakt.
    Met wijzigen van de online verkoop naar dealerships is er 450Miljoen$ in rook opgegaan, dat geld is nergens meer te vinden in hun boekhouding???
    De EV's zijn verkocht, maar geld is ergens blijven hangen in de tussen stadiums tussen producent en verkoper.
    Maw er rijden nu enkele 100'den Amerikanen in een gratis Fisker Ocean Extreme.
    Een aantal dealerships heeft ondertussen de samenwerking gestopt met Fisker, maar nog wel Oceans op stock.

    Alle modellen van 2023 worden nu verkocht met een enorme korting van 50-60% om zo snel mogelijk return revenue te garanderen.
    De samenwerking met Nissan is door Fisker gecanceld, gezien Nissan de volledige lijn opeiste en de naam Fisker wou laten verdwijnen. Dat had tot een kapitaal injectie kunnen leiden, maar ging niet door.
    Het aandeel $FSR is dezelfde dag nog van de NYSE verwijderd en op de OTC beurs gezet met een gigantische koersval tot gevolg.

    Het aandeel handelt nu rond de 0,02$, een jaar geleden was dat nog 15$.
    Het aandeel wordt nog steeds stevig geshort, zelfs met deze lange kwotering als $FSRN op de OTC.
    Elke aankoop van aandelen wordt onmiddellijk uitgeleend aan shorters om hun blootgesteld risico af te zekeren in geval dat het aandeel terug op de NYSE zou worden geRe-listed.

    Fisker heeft 200Miljoen nodig om terug op de NYSE verhandeld te kunnen worden.

    Marktkapitalisatie is op moment 20Miljoen$ met een mogelijk return van 600miljoen in de loop van dit jaar, indien de verloren bedragen en de fire-sale inkomsten op een andere manier terug in de balans van Fisker geraken. Op de OTC zijn minder regels nodig.

    Op 24 April is er een aandeelhouders meeting...daar kan het faillissement ofwel een reverse Split worden aangekondigd.

    Time Will Tell.

    Amazon, Apple en Tesla hebben daar ook ooit in rond gezwommen.
  4. MaxiJ 11 april 2024 17:00
    Fisker kende gisteren een donkergroene dag op de OTC, waarbij het aandeel even op 40% winst sprong, uiteindelijk sloot het nog af met een mooie 23%. Rest van de US stockmarket en vooral Tech ging diep in het rood.

    Helaas blijven shorters Fisker het leven zuur maken en worden alle kapitaal infusies direct teniet gedaan.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 904,21 +0,51%
EUR/USD 1,0779 +0,28%
FTSE 100 8.381,35 +0,33%
Germany40^ 18.706,50 +1,13%
Gold spot 2.335,42 +1,14%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

Proximus
+1,77%
bpost
+1,63%
Retail...
+1,49%
Lotus ...
+1,36%
DEME G...
+1,30%

Dalers

arGEN-X
-5,09%
GBL
-2,71%
UCB
-2,06%
Umicore
-1,98%
Brederode
-1,74%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links