Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland

64.395 Posts
Pagina: «« 1 ... 3059 3060 3061 3062 3063 ... 3220 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 DurianCS 27 februari 2024 19:58
    quote:

    closer schreef op 27 februari 2024 18:31:

    18:05
    PVV-fractie in Eerste Kamer toch tegen Oekraïnesteun, ondanks eerdere woorden van Wilders

    De PVV-fractie in de Eerste Kamer heeft vanmiddag tegen extra Europese steun aan Oekraïne gestemd, ondanks de draai die partijleider Wilders afgelopen weekend leek te hebben gemaakt. De stemming was nodig vanwege het onverwachte akkoord dat de Europese lidstaten begin deze maand gaven voor een steunpakket van omgerekend 50 miljard euro voor het door oorlog getroffen land. Als onderdeel van dat pakket stelt Nederland 2 miljard euro beschikbaar in de vorm van een garantie. Daarvoor moet de begroting worden aangepast, wat toestemming vereist van beide Kamers. Hoewel de PVV en FvD tegen stemden, bleek er in de senaat vandaag toch voldoende steun voor de aanpassing.

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/cs-b431a563
    Ik vrees dat dit de rode draad is bij de fratsen van Wilders. Vlot doet hij allerlei toezeggingen, maar als puntje bij paaltje komt, dan komt er weinig van terecht.
  2. forum rang 8 Succes 27 februari 2024 19:59
    quote:

    closer schreef op 27 februari 2024 18:31:

    18:05
    PVV-fractie in Eerste Kamer toch tegen Oekraïnesteun, ondanks eerdere woorden van Wilders

    De PVV-fractie in de Eerste Kamer heeft vanmiddag tegen extra Europese steun aan Oekraïne gestemd, ondanks de draai die partijleider Wilders afgelopen weekend leek te hebben gemaakt. De stemming was nodig vanwege het onverwachte akkoord dat de Europese lidstaten begin deze maand gaven voor een steunpakket van omgerekend 50 miljard euro voor het door oorlog getroffen land. Als onderdeel van dat pakket stelt Nederland 2 miljard euro beschikbaar in de vorm van een garantie. Daarvoor moet de begroting worden aangepast, wat toestemming vereist van beide Kamers. Hoewel de PVV en FvD tegen stemden, bleek er in de senaat vandaag toch voldoende steun voor de aanpassing.

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/cs-b431a563
    Blijft een vreselijke (onbetrouwbare) partij.

    Zeggen voor de vrijheid te zijn ... maar schijnbaar niet voor de vrijheid van een ander!

    Maar wat wil je ook met zo'n (van fraude verdacht) persoon als Gom van Strien in de eerste kamer.

    Begrijp niet dat een -weldenkende- mens op zo'n partij kan stemmen!
  3. forum rang 8 Succes 27 februari 2024 20:02
    De Baltische staat Litouwen steunt het Franse idee om troepen naar Oekraïne te sturen

    De Baltische staat Litouwen steunt het Franse idee om troepen naar Oekraïne te sturen, om het land te helpen tegen de Russen. Maar het gaat dan niet om gevechtseenheden, maar militairen die de Oekraïense strijdkrachten kunnen trainen, benadrukt minister van Defensie Arvydas Anusauskas.

    Litouwen is niet principieel tegen het idee om westerse grondtroepen in te zetten in Oekraïne, aldus Anusauskas. Hij sluit niet uit dat zijn land, dat in de EU en NAVO zit, soldaten naar het door Rusland aangevallen land stuurt. Maar dan alleen voor trainingsdoeleinden, niet voor deelname aan gevechtsoperaties, aldus de minister.

    De regering in Vilnius bekijkt de mogelijkheden openlijk. Volgens een woordvoerder zijn er 'veel nuances over wat er zou kunnen gebeuren en onder welke voorwaarden'. Oekraïne helpen met wapens en munitie blijft voorlopig echter het belangrijkste.

    De Franse president Emmanuel Macron sloot maandagavond de inzet van grondtroepen niet uit na een Oekraïne-top met meer dan twintig staatshoofden en regeringsleiders in Parijs: ,,Er is vandaag geen overeenstemming over grondtroepen. Maar niets kan worden uitgesloten in de dynamiek. We zullen alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Rusland deze oorlog niet kan winnen."

    Zijn minister van Buitenlandse Zaken Stéphane Séjourné, nuanceerde de woorden van Macron dinsdag in de Nationale Vergadering (Tweede Kamer) enigszins: Als er Franse troepen naar Oekraïne gaan, dan worden die ingezet voor bijvoorbeeld de productie van wapens en het ruimen van mijnen in het land.

    Meerdere Europese landen hebben terughoudend gereageerd op de uitspraken van de Franse president Macron, die zei dat het sturen van grondtroepen niet uitgesloten was. Duitslang, Zweden, Polen, Hongarije en Tsjechië maakten duidelijk zo’n stap nog niet te overwegen.
  4. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 20:20
    De Oekrainse 3e Assault Brigade heeft beelden vrijgegeven van de recente veldslagen in Avdiivka ( dat inmiddels door de Russen is veroverd en waar het Oekrainse leger zich uit teruggetrokken heeft )

    “Bewegend naar posities tussen hopen stenen en beton die vroeger gebouwen waren. Zo verplaatsen de gevechtsteams zich weer te voet wanneer een vijandelijk gat zich een paar meter verderop bevindt.

    Dit is het harde dagelijkse leven van Avdiivka en de vervulling van taken in de omstandigheden van de voortdurende jacht op strijders van de bezetters en vice versa."

    video 2:14 minuut

    twitter.com/NOELreports/status/176255...
  5. [verwijderd] 27 februari 2024 20:22
    quote:

    Succes schreef op 27 februari 2024 19:59:

    [...]

    Begrijp niet dat een -weldenkende- mens op zo'n partij kan stemmen!
    Ik denk dat de meeste PVV kiezers het niet eens zijn met het ongebreidelde asiel_beleid en daarom het kruisje bij die partij hebben gezet (gaat niet over Oekrainse vluchtelingen).
    Vrijwel elke dag komt dat onderwerp en gedonder op het NOS journaal.
    Er moet daarin hard gesnoeid worden.
  6. forum rang 8 het zwaard 27 februari 2024 20:26
    De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van westerse grondtroepen naar Oekraïne in de toekomst niet uit, zei hij gisteren. Consensus is daar voorlopig niet over, maar komt het er in de toekomst wel van? Defensiespecialist Sven Biscop waarschuwt: ‘We moeten er net alles aan doen om ons niet in een rechtstreekse oorlog met Rusland te storten.’

    Waarom zegt Macron dat? Hij wist toch op voorhand dat hier geen consensus over is.
    “Ik weet niet of hij het als een echte optie ziet, of dat het bedoeld is om iedereen de ernst van de situatie te doen inzien. Dat is alleszins wel gelukt. Velen gingen er te gemakkelijk van uit dat het, eens Oekraïne de Russen een stuk had teruggedrongen, vanaf dan alleen maar beter zou gaan. Maar dat is niet zo. In de praktijk kan het ook weer omkeren op het slagveld, ten nadele van Oekraïne. De situatie is nu bijzonder ernstig.”

    Zijn grondtroepen nodig om te voorkomen dat Oekraïne het onderspit delft?
    “Grondtroepen sturen lijkt me echt geen goed idee. We moeten er net alles aan doen om ons niet in een rechtstreekse oorlog met Rusland te storten. Volgens mij zijn de Europeanen daar niet klaar voor. Er is een munitiecrisis. We hebben te weinig munitie om Oekraïne te bewapenen. We hebben eigenlijk zelfs onvoldoende munitie voor onze eigen troepen. Als je die nu uitzendt, hebben ze ook een munitieprobleem. Dus op dit moment is dat ook gewoon niet realistisch.

    “Europa heeft minstens een jaar verloren wat onze capaciteit betreft. De oorlog is nu twee jaar bezig, we hadden al meer dan een jaar geleden onze productiecapaciteit moeten uitbreiden, en versnellen. Maar er wordt nog altijd niet veel meer geproduceerd dan voor de oorlog. En Oekraïne betaalt daar nu de prijs voor. Ik denk dat Oekraïne op dit moment vooral eerst aan de eigen mobilisatie moet werken, en daarnaast dringend door ons bewapend moet worden.

    “Het is in ons belang om het op een proxyoorlog te houden en onze eigen territoriale defensie te versterken om zo rechtstreekse Russische agressie tegen ons af te schrikken. Ik denk niet dat wij het initiatief moeten nemen om in oorlog te gaan met Rusland, tenzij Rusland ons zelf zou aanvallen natuurlijk.”

    Stel dat het er de komende jaren toch van komt: wat voor troepen zou het Westen kunnen sturen? Wat voor opdrachten zouden zij uitvoeren?
    “Er zijn gradaties. Je kan troepen sturen ‘in tweede lijn’, om bewakingsopdrachten te doen, om luchtafweer te installeren of om Oekraïense militairen op te leiden op Oekraïens grondgebied. Dat is allemaal niet meteen aan het front, maar achter het front. Dat zijn de lichtere vormen.”

    Brengen zelfs die lichtere vormen al geen risico met zich mee voor de landen die troepen sturen?
    “Zodra je in Oekraïne bent, ben je een doelwit en zullen er slachtoffers vallen. Als je Europese troepen in de frontlinie gaat inschuiven, gaan zij natuurlijk Russen doden en zullen onze troepen ook gedood worden door Russen. Op dat moment ben je in oorlog met Rusland, en zodra je in oorlog bent met Rusland, eindig je niet met grondtroepen. Die grondtroepen hebben ook luchtsteun nodig. En zodra je in oorlog bent met Rusland is het de vraag of je die oorlog zal kunnen beperken tot het grondgebied van Oekraïne. Een geografische escalatie van de oorlog is dan snel gebeurd .Er zijn heel wat NAVO-landen die aan Rusland grenzen. Opnieuw: ik zou die escalatie zeker niet zelf opzoeken.

    “Zodra je troepen stuurt, ben je een belligerent, een oorlogvoerende partij. Nu zijn we een non-belligerent. We doen er alles aan om Oekraïne te helpen behalve - om het cru te stellen - Russen doodschieten. Dat moeten de Oekraïners zelf doen.”

    Op dit moment is er nog geen consensus over het sturen van grondtroepen. Ziet u het op termijn wel zover komen?
    “Neen, de kans lijkt mij zeer klein. De VS zijn dat helemaal niet van plan, en zonder de VS zal dat niet snel gebeuren, gezien de huidige staat van de Europese defensiecapaciteit.”
  7. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 20:30
    quote:

    elibar schreef op 27 februari 2024 20:01:

    willen Europese leiders wereld oorlog ontketenen vraag ik me af?
    Een betere vraag is of Rusland, Iran en China een greep willen doen naar de wereldmacht in divers regio's van de wereld

    En wat kan het westen doen om dit te beletten en tevens een nieuwe wereldoorlog te voorkomen ?
  8. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 20:36
    In Krasnojarsk, Rusland, werd oorlogsmisdadiger Serhii Konkeev geëlimineerd.

    Zijn auto werd opgeblazen.

    Konkeev bekende eerder dat hij gevangengenomen Oekraïense soldaten en Poolse vrijwilligers had gedood die aan de kant van Oekraïne vochten.

    video van zijn brandende gehavende auto 0:09 minuut

    twitter.com/NOELreports/status/176255...
  9. [verwijderd] 27 februari 2024 20:46
    Is het niet lachwekkend de totale onderschatting van het Russische regiem ?
    Naive krachten hebben eerder in het Westen de oorlogsindustrie uitgekleed, aandeelhouders in die bedrijven beschimpt, pensioenfondsen onder druk gezet hun investeringen eruit te trekken.
    Opnieuw is gebleken dat indien de defensie niet op orde is de vijand dat kan uitbuiten of uitbuit.
    Leren we het dan nooit ?
    En Nederland met haar gebroken geweertje volledig verkeerde politiek.
    Niet dat we de moffen hadden tegengehouden maar nu moesten andere landen de grootste offers brengen.
    Ik durf ervoor uit te komen Het Westen buiten de USA heeft opnieuw gefaald
  10. [verwijderd] 27 februari 2024 21:24
    De naïvelingen in de vorige eeuw heb ik aangesproken als ze zittend op de keien hun protesten tegen de opslag van atoomkoppen keer op keer deden gelden.
    Heb gezegd heb je de moed dat ook in balans te brengen in het Sovjet-rijk ?
    Ben je daar weleens geweest ?
    Weet jij hoe zij daar tegenover staan ?
    Nee dus.
    Menigeen van die dwazen spraken van liever een Rus in de tuin dan een bom op het dak.
    Niet doordrongen wat vrijheid is en zeker niet gratis en daar offers voor gebracht moeten worden
  11. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 21:40
    quote:

    Keep-it-simple schreef op 27 februari 2024 13:09:

    [...]

    Voor mij is het plan B.
    Uiteraard is dit een begin maar het bespreekbaar maken is ongelooflijk veel waard.
    Zonder plan B redt Oekraine het niet en verliest de bezette gebieden.
    Roept het Westen Oekraine mag niet verliezen dan is plan B vereist.
    Het duurt nog enige tijd voor het zover is maar uiteindelijk zal het ervan komen.
    Alleen dan zie ik het positief in voor Oekraine.
    Zij hebben al meer dan genoeg bloed gegeven.
    Wat zit jij toch raar te koeren met pretenties dat jij de wijsheid in pacht hebt met jouw excellente militaire inzicht

    En hier op dit forum maar blijft beweren dat Oekraine het niet redt zonder dat westerse militairen zich mengen in de strijd in Oekraine

    Om met militair inzicht te kunnen oordelen heb je uitgebreide informatie nodig over materiaal van beide partijen en informatie over het militaire beleid van het Oekrainse en Russische leger -- Tevens een goed beeld van de hoeveelheden materiaal en de organisatiestructuur van beide legers

    Je hebt totaal geen inzicht in cijfers en strategische plannen van het Oekrainse leger, gesteund door topstrategen van het Pentagon en het UK Army.
    Daar heb jij geen kennis van, want de beslissingen en plannen worden in het diepste geheim beraadslaagd

    Je probeert dit forum te demoraliseren in hun vertrouwen in het Oekrainse leger

    Dat is wat Putin en zijn beïnvloedende trollen en influencers leger al maanden aan het doen zijn : geef de wereldopinie het beeld dat Oekraine het niet gaat redden en verlang dat zij de strijd staken en de bezette gebieden inhangen van de Russen laten
  12. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 21:41
    quote:

    Keep-it-simple schreef op 27 februari 2024 20:46:

    Is het niet lachwekkend de totale onderschatting van het Russische regiem ?
    Naive krachten hebben eerder in het Westen de oorlogsindustrie uitgekleed, aandeelhouders in die bedrijven beschimpt, pensioenfondsen onder druk gezet hun investeringen eruit te trekken.
    Opnieuw is gebleken dat indien de defensie niet op orde is de vijand dat kan uitbuiten of uitbuit.
    Leren we het dan nooit ?
    En Nederland met haar gebroken geweertje volledig verkeerde politiek.
    Niet dat we de moffen hadden tegengehouden maar nu moesten andere landen de grootste offers brengen.
    Ik durf ervoor uit te komen Het Westen buiten de USA heeft opnieuw gefaald
    En weer grote bewondering voor de kracht van het Russische leger

    Waar haal jij de fantasie vandaan, wanneer je er getuige van bent dat Rusland een geplande driedaagse verovering van Oekraine ziet verdampen tot een 2 jarige oorlog, waarbij Rusland de grootste moeite heeft het bezet gebied te behouden en achter het front klap op klap krijgt te verduren vn het Oekrainse leger

    Het Westen buiten de USA heeft samen met de USA een groot verdedigingsbolwerk opgericht in de vorm van de NAVO

    De NAVO is een goed getraind leger, met een uitgedachte strategie en de meest geavanceerde wapens om met landmacht, luchtmacht en marine goed geco-ordineerde aanvallen en verdediging uit te voeren

    En jij meldt dat je. het sterk verouderde ongeorganiseerde corrupte Russische leger niet moet onderschatten
    Zelfs Nederland krijgt van jou een veeg uit de pan vanwege verkeerde politiek met een gebroken geweertje, terwijl iedereen weet dat Nederland eerst met de geavanceerde F 16's een structuelle hoogwaardige bijdrage heeft gegeven aan de NAVO, en nu dit voortzet met de 32 JSF ( Joint strike Fighter ) toestellen , de F 35, en dit in de toekomst uit zal breiden tot 52

    Wat is de reden dat je dit forum ten onrechte bestookt met negatieve verhalen over de capaciteiten van het. Westen op militair gebied en het Russische leger maar blijft prijzen als een leger dat je niet moet onderschatten ?
  13. [verwijderd] 27 februari 2024 21:49
    quote:

    luchtschip schreef op 27 februari 2024 21:40:

    [...]

    Wat zit jij toch raar te koeren met pretenties dat jij de wijsheid in pacht hebt met jouw excellente militaire inzicht

    En hier op dit forum maar blijft beweren dat Oekraine het niet redt zonder dat westerse militairen zich mengen in de strijd in Oekraine

    Om met militair inzicht te kunnen oordelen heb je uitgebreide informatie nodig over materiaal van beide partijen en informatie over het militaire beleid van het Oekrainse en Russische leger -- Tevens een goed beeld van de hoeveelheden materiaal en de organisatiestructuur van beide legers

    Je hebt totaal geen inzicht in cijfers en strategische plannen van het Oekrainse leger, gesteund door topstrategen van het Pentagon en het UK Army.
    Daar heb jij geen kennis van, want de beslissingen en plannen worden in het diepste geheim beraadslaagd

    Je probeert dit forum te demoraliseren in hun vertrouwen in het Oekrainse leger

    Dat is wat Putin en zijn beïnvloedende trollen en influencers leger al maanden aan het doen zijn : geef de wereldopinie het beeld dat Oekraine het niet gaat redden en verlang dat zij de strijd staken en de bezette gebieden inhangen van de Russen laten
    Alles wat niet binnen jouw straatje valt wordt afgezeikt of de persoon op de hak genomen.
    Maar je ziet het verkeerd ondanks de vele copieën die je trekt.
    Je hebt geen benul wat oorlog voeren is en je dwaasheid wordt gevoed door details waarbij je de grote lijnen ontgaan.
    Als ik duidelijk zie dat Oekraïne niet in staat is de bezette gebieden terug te veroveren dan schrijf ik dat ook al zou ik dat anders willen zien.
    Jouw hoop is overheersend zonder de realiteit onder ogen te willen zien.
  14. [verwijderd] 27 februari 2024 22:21
    Zal nog duidelijker zijn.
    De hoop die een x aantal hebben op dit forum in de overwinning van Oekraïne door terugverovering van de bezette gebieden is begrijpelijk maar niet realistisch.
    Het Russisch leger voert de oorlog gelijk de Sovjets in WW2 en dat met betrekking tot de opoffering van vele heel veel manschappen.
    Dat is de kwaliteit niet door tactiek etc waardoor Rusland de 4 oblasten volledig gaat veroveren.
    Oekraine kan zich deze opofferingen qua manschappen niet veroorloven.
    Oekraïne heeft nu al de nodige moeite om de soldaten aan de frontlinie te wisselen voor de broodnodige rust.
    De Oekraïnse mobilisatie zal worden gevolgd door meer Russische soldaten.
    Deze uitputtingsoorlog kan Oekraïne nimmer volhouden.
    De toekomst zal mij het gelijk geven en dat tegen vele verwachtingen alhier in.
  15. forum rang 9 josti5 27 februari 2024 22:36
    quote:

    Keep-it-simple schreef op 27 februari 2024 22:21:

    Zal nog duidelijker zijn.
    De hoop die een x aantal hebben op dit forum in de overwinning van Oekraïne door terugverovering van de bezette gebieden is begrijpelijk maar niet realistisch.
    Het Russisch leger voert de oorlog gelijk de Sovjets in WW2 en dat met betrekking tot de opoffering van vele heel veel manschappen.
    Dat is de kwaliteit niet door tactiek etc waardoor Rusland de 4 oblasten volledig gaan veroveren.
    Oekraine kan zich deze opofferingen qua manschappen niet veroorloven.
    Oekraïne heeft nu al de nodige moeite om de soldaten aan de frontlinie te wisselen voor de broodnodige rust.
    De Oekraïnse mobilisatie zal worden gevolgd door meer Russische soldaten.
    Deze uitputtingsoorlog kan Oekraïne nimmer volhouden.
    De toekomst zal mij het gelijk geven en dat tegen vele verwachtingen alhier in.
    —————-
    Hoe kom je erbij, dat het Russische legerde oorlog voert gelijk de Sovjets in WW2, met betrekking tot de opoffering van heel veel manschappen?
    Diverse bronnen, o.a. Douglas Macgregor, hebben daarover een heel ander inzicht, en geven voor beide partijen heel andere cijfers, dan zij over elkaar opgeven.
  16. forum rang 10 luchtschip 27 februari 2024 22:54
    Defensie-inlichtingendienst van Oekraïne rapporteert over de Russische Speciale operatie "Maidan 3"
    Het zal eindigen in maart-mei 2024, en de vijand zal in de daaropvolgende weken alles in het werk stellen om schadelijke verhalen te verspreiden en oorlog uit te lokken.
    De operatie had een enorm budget van $ 1,5 miljard.

    twitter.com/TetySt/status/17625153650...

    Rusland heeft middels de Speciale Operatie "Maidan 3" enorm veel geld geïnvesteerd om een wereldwijde desinformatie campagne te voeren

    >>>wat is het basis idee om dit te doen ?

    Rusland kan Oekraine niet op de knieën krijgen en Rusland vreest de komst van de F 16 toestellen deze zomer
    Rusland weet dat het zwaar verliezen zal leiden wanneer de F 16 toestellen op grote schaal worden ingezet

    Rusland is gebaat bij een vrede/wapenstilstnd met Oekraine, waarbij de bezette gebieden bij Rusland mogen blijven

    Dan is het nodig de publieke opinie te beïnvloeden met negatieve verhalen over het Oekrainse leger met de boodschap om maar te stoppen met verder oorlog voeren

    De publieke opinie wordt door de Russen wereldwijd beïnvloed door trollen en bots die zich in de sociale discussies mengen en dan aangeven dat de situatie voor het Oekrainse leger hopeloos is
    Ook influencers en journalisten van gerenommeerde dagbladen worden omgekocht om te vertellen dat de situatie hopeloos is voor Oekraine en het land maar beter een wapenstilstand met Rusland kan sluiten, waarbij de bezette gebieden bij Rusland blijven

    In Oekraine zelf is de Russische desinformatie druk bezig tweespalt te zaaien. De president Zelensky en de legerleiding in diskrediet te brengen, ze incapabel te benoemen en te beschuldigen van het onnodig verliezen van Oekrainse mensenlevens

    Ook op dit forum schijnen forumschrijvers beïnvloed te zijn en geven berichten dat de situatie voor Oekraine hopeloos is en alleen nog kan winnen als het Westen zich daadwerkelijk met de oorlog gaat bemoeien
    Ook worden de berichten op dit forum verspreid dat Zelensky een domme fout heeft gemaakt door opperbevelhebber van het leger Zaluzhny te ontslaan en hem te vervangen door Oleksandr Syrsky
    Ook worden er op dit forum verhalen verteld dat het Oekrainse leger zich te laat uit Avdiivka heeft teruggetrokken, wat onnodig veel soldatenlevens zou hebben gekost. Alsof zij of de "expert" die dit verhaal verspreid kan oordelen wat het juiste moment is voor terugtrekking en kan bepalen hoeveel levens het wel of niet mag kosten bij een bepaalde operatie ( wel kritiek op het verlies aan mensenlevens door fouten van het legermanagement, maar geen kritiek op de Russische aanvallen die 7,5 keer zoveel Russische mensenlevens heeft gekost als de Oekraïners hebben verloren )

    Bewust of meer waarschijnlijk onbewust, laten forum schrijvers zich op dit forum beïnvloeden door deze Russische desinformatie en menen er goed aan te doen deze desinformatie te verspreiden
64.395 Posts
Pagina: «« 1 ... 3059 3060 3061 3062 3063 ... 3220 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 905,58 0,00%
EUR/USD 1,0824 -0,09%
FTSE 100 8.231,05 0,00%
Germany40^ 18.476,00 -0,11%
Gold spot 2.347,04 +0,15%
NY-Nasdaq Composite 16.737,08 -1,08%

Stijgers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Dalers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links