Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.961 Posts
Pagina: «« 1 ... 3419 3420 3421 3422 3423 ... 3549 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 10:03

    Staatssecretaris van Maine kreeg 'dreigbrieven' na diskwalificatie van Trump: rapport
    M.L. Nestel
    29 december 2023 7:36PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/bellows-threatening-...

    Een dag nadat Secretary of State Shenna Bellows voormalig president Donald Trump van het GOP-voorverkiezingsstem van Maine schrapte omdat hij ervoor koos om "de lucifer aan te steken" van een opstand - heeft ze bedreigingen ontvangen.

    "We hebben dreigende berichten ontvangen," zei ze tijdens een interview op CNN. "En die zijn onacceptabel."

    Ze legde uit dat ze zich had voorbereid op de mogelijkheid dat ze het doelwit zou worden omdat ze Trump in wezen had verboden om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap in de staat, maar dat dit geen rol speelde in haar besluitvorming.

    "Ik was voorbereid op de mogelijkheid van bedreigingen," zei ze. "Mijn veiligheid en beveiliging is belangrijk, net als de veiligheid en beveiliging van iedereen die met mij werkt."

    Ze zei echter dat de plicht om een onbevooroordeelde beslissing te nemen belangrijker was.

    "Hoe dan ook, mijn overweging in deze procedure is om me aan het proces te houden," zei Bellows. "We zijn een natie van wetten en de wet van Maine vereist dat ik een hoorzitting houd en een beslissing neem en nu gaat het naar het Superior Court en zal ik de uitspraak van de rechtbank handhaven. Dat is het proces dat ons toekomt."

    Ze voegde eraan toe: "En opnieuw kijkend naar het bewijs en de gebeurtenissen van 6 januari, was het een opstand omdat mensen niet alleen het Capitool aanvielen, maar ook het proces van vreedzame machtsoverdracht."

    Het stoere gezicht van Bellows betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze niet immuun is voor de beangstigende gevolgen.

    "Ik maak me zeker zorgen over de veiligheid van mensen waar ik van hou, mensen om me heen en mensen die me moeten beschermen en met me samenwerken", legt ze uit. "Dat gezegd hebbende, we zijn een natie van wetten en dat is wat echt belangrijk is.

    "Dus ik heb me met een laser gericht op die verplichting om de grondwet te handhaven."

    Bekijk de video hieronder.

    www.youtube.com/watch?v=aOBgLEFjYk8
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 december 2023 14:39
    Crisis aan Mexicaanse grens door miljoenen migranten: VS overweegt strenger asielbeleid

    Het Witte Huis zoekt in Mexico oplossingen voor de toestroom van recordaantallen migranten. President Biden overweegt veel strenger asielbeleid, nu Amerikaanse kiezers hem chaos aan de grens verwijten.
    Karlijn van Houwelingen 30-12-23, 13:30

    Bijna 2,5 miljoen migranten trof de Amerikaanse douane in 2023 aan de zuidgrens, een record. De komst van zoveel mensen zorgt voor een crisissituatie in grensplaatsen, maar ook in de grote steden waar ze na aanhouding en screening vaak naartoe reizen. Niet alleen de Republikeinse oppositie, maar ook steeds meer partijgenoten van Joe Biden klagen over gebrek aan actie.

    De Democratische gouverneur van de staat Arizona, Katie Hobbs, stuurde onlangs militairen van de Nationale Garde naar de grens om agenten daar te helpen. Dat moet, zei Hobbs, ,,omdat de federale overheid weigert te doen wat haar werk is: onze grens beveiligen en onze gemeenschappen veilig houden.” De douane in Arizona sloot deze maand een officiële grensovergang omdat het personeel nodig is om illegale overstekers aan te houden.

    Biden stuurde deze week twee ministers naar Mexico om met president López Obrador te overleggen over oplossingen. Mexico hield dit jaar al een recordaantal migranten aan die door het land trekken, maar de Amerikaanse regering wil dat de Mexicaanse president nog meer doet om migranten zonder papieren te stoppen.
    Economische sancties

    De Mexicaanse president vroeg de VS om ook te zorgen voor economische ontwikkeling en veiligheid in landen van herkomst. López Obrador pleit voor een einde aan economische sancties tegen Venezuela en Cuba, twee landen waar veel migranten vandaan komen.

    In het zuiden van Mexico vormden duizenden mensen vorige week een karavaan om gezamenlijk de reis naar de Amerikaanse grens te ondernemen. ‘Exodus uit de armoede’, noemden ze hun groep. De VN-vluchtelingenorganisatie schat dat het om ruim 5000 reizigers ging. Inmiddels melden de Mexicaanse autoriteiten dat de groep uiteen gevallen is.

    Amerikaanse grensbewakers lopen al op hun tenen. In een afgelegen stuk woestijn in Arizona bivakkeren migranten uit alle uithoeken van de wereld in een provisorisch kamp zonder voorzieningen, wachtend op een kans een asielverzoek in te dienen. Smokkelaars zagen in het gebied geregeld gaten in de grensmuur. De commandant van de douane in de regio, Scott Carmon, spreekt van een ‘humanitaire crisis’. “We hebben de middelen niet om dit aan te pakken”, zei hij tegen de New York Times.
    Uit Afrika en China

    De meeste migranten die dit jaar op zoek naar veiligheid of werk naar de VS trokken, komen uit Mexico, Venezuela en Centraal-Amerika. Maar steeds vaker melden zich ook mensen van ver, uit Afrikaanse landen of China bijvoorbeeld. Zij vliegen naar landen in Zuid-Amerika waar ze zonder visum naartoe kunnen. Over land reizen ze naar het noorden, vaak gedreven door tips en smokkelaars die ze vinden op sociale media.

    Sommigen maken volgens de regels een afspraak voor een asielaanvraag bij een grenspost tussen Mexico en de VS, veel anderen steken zonder toestemming over en melden zich bij grensagenten. Vaak mogen ze een asielverzoek in de VS afwachten, ook als ze weinig kans hebben op een verblijfsvergunning. Amerikaanse vreemdelingenrechters komen om in het werk, dus het kan jaren duren voordat zo’n aanvraag is afgehandeld.

    Onder Amerikaanse burgers neemt het ongenoegen toe. In peilingen is ongeveer zes op de tien deelnemers ontevreden over Bidens immigratiebeleid. Immigratie wordt een centraal thema in de verkiezingscampagne van 2024. Donald Trump, die goede kansen heeft om kandidaat te worden namens de Republikeinse partij, belooft ‘de grootste uitzettingsoperatie in de Amerikaanse geschiedenis’ als hij weer president wordt. Trump gebruikt zeer extreme bewoordingen. Illegale migranten ‘vergiftigen het bloed’ van de natie, benadrukte hij meer dan eens tijdens politieke bijeenkomsten.
  3. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 19:29

    'Republikeinen kunnen maar beter wakker worden': Trump haalt in een nachtelijke tirade uit naar Mitch McConnell
    Tom Boggioni
    30 december 2023 07:29 ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-republican-par...

    Mogelijk gemaakt door Trinity Audio
    Midden in de nacht gebruikte Donald Trump zijn Truth Social-account om een ??waarschuwing te geven aan zijn eigen partij en vervolgens de Senaatsminderheidsleider Mitch McConnell (R-KY) aan te vallen.

    Na dagenlang te hebben uitgehaald naar aanklagers die betrokken waren bij zijn meerdere strafzaken en screenshots te hebben geplaatst van opiniepeilingen waaruit bleek dat hij zijn Republikeinse oppositie versloeg voor de presidentiële nominatie van 2024, nam de voormalige president zijn eigen partij ter verantwoording en was hij bang dat de toestroom van immigranten de Republikeinen zou schaden. De vooruitzichten van de partij.

    Trump stortte zich op de grenscrisis en beweerde dat ‘gekke democraten’ toelaten dat ‘miljoenen en miljoenen’ immigranten het land overspoelen – en legden vervolgens de schuld bij de Republikein McConnell.

    . Ruim na middernacht raasde hij: “Het wordt mij steeds duidelijker waarom de ‘gekke’ Democraten miljoenen en miljoenen volledig ondoorgelichte migranten toelaten in ons eens zo grote land. ZODAT ZE KUNNEN STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN. Ze tekenen ze in een snel tempo in, zonder zelfs maar te weten wie ze zijn. Het is nu allemaal logisch. "

    Vervolgens voegde hij eraan toe: 'Republikeinen kunnen maar beter wakker worden en iets doen, voordat het te laat is. Luister je naar Mitch McConnell?'
  4. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 19:40
    'Ik ben klaar met deze stijfkop': Trump flipt op GOP-gouverneur van Ohio
    Tom Boggioni
    30 december 2023 12:34PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mike-dewine-donald-t...

    In een reactie op het nieuws dat Ohio Gov. Mike DeWine zijn veto uitsprak over een verbod op genderbevestigende zorg in zijn staat, ging Donald Trump tekeer tegen de populaire Republikein uit Ohio en liet hem weten dat hij niet langer welkom zou zijn op zijn bijeenkomsten.

    Vrijdag verklaarde DeWine dat hij een wetsvoorstel van de door de GOP gedomineerde wetgevende macht niet zou ondertekenen dat niet alleen een verbod zou inhouden op genderbevestigende zorg voor inwoners van Ohio, maar ook voor inwoners van naburige staten die gedwongen zijn om te reizen omdat hun eigen staat deze zorg heeft geblokkeerd.

    Toen hij zijn beslissing bekendmaakte, legde de Republikein uit Ohio uit: "Dit wetsvoorstel zou gevolgen hebben voor een zeer klein aantal kinderen in Ohio. Maar voor de kinderen die te maken hebben met genderdysforie, kunnen de gevolgen van dit wetsvoorstel niet ingrijpender zijn. Uiteindelijk geloof ik dat het hier gaat om het beschermen van menselijk leven. Veel ouders hebben me verteld dat hun kind het niet zou hebben overleefd, vandaag dood zou zijn, als ze niet de behandeling hadden gekregen die ze kregen van een van de kinderziekenhuizen in Ohio."

    Het nieuws over de beslissingen van DeWine zette Trump aan op zijn Truth Social platform waar hij DeWine een " stijfkop " noemde die het bieden deed van " Radical Left ".

    Hij schreef: "DeWine is gevallen voor radicaal links. Geen wonder dat hij in Ohio elke keer wordt uitgejouwd als ik hem introduceer op bijeenkomsten, maar ik zal hem niet meer introduceren (sic)."

    "Ik ben klaar met deze 'stijve'. Wat dacht hij wel niet. Het wetsvoorstel zou een einde hebben gemaakt aan kinderverminking en zou mannen hebben verhinderd om in vrouwensport te spelen. De wetgevende macht zal het hopelijk terugdraaien. Doe het SNEL!!!" voegde hij eraan toe.
  5. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 19:47


    Hooggerechtshof krijgt strenge waarschuwing zich niet te bemoeien met stembusuitdagingen van Trump
    Tom Boggioni
    30 december 2023 8:27AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-ballot-supreme...

    Aangedreven door Trinity Audio
    Het Hooggerechtshof heeft het recht en de mogelijkheid om zich niet te mengen in de geschillen in meerdere staten die overwegen om Donald Trump van het stembiljet voor 2024 te verbannen en daar zouden ze gebruik van moeten maken.

    Dat is de mening van advocaat Shan Wu in een column voor de Daily Beast waarin hij zegt dat het systeem werkt zolang ambtenaren op staatsniveau zich houden aan de verschillende wetten die van toepassing zijn in hun respectievelijke staten en tegelijkertijd het 14e Amendement toepassen zoals het is geschreven.

    Volgens de juridisch analist werkt het systeem zoals het zou moeten werken en is er geen reden voor het hoogste gerechtshof van het land om in te grijpen en hen eraan te herinneren dat dit is hoe "federalisme" eruit ziet.

    Zoals hij schreef: "Het Amerikaanse Hooggerechtshof moet begrijpen dat de diskwalificatie van voormalig president Donald J. Trump onder Sectie 3 van het 14e Amendement om zich opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten precies verloopt zoals het zou moeten."

    Hij voegde eraan toe dat "het feit dat wie zich verkiesbaar kan stellen, wie kan stemmen en de 'tijd, plaats en wijze' waarop gestemd wordt, van staat tot staat verschilt, normaal is - en het Hooggerechtshof hoeft zich dan ook niet met deze zaken bezig te houden.

    Met dat in gedachten waarschuwde hij de rechters dat het beter zou zijn om zich er niet mee te bemoeien en zichzelf in een zeer politieke positie te plaatsen die de reputatie van het hof verder zou aantasten.

    Hij zei dat er "niets mis" is met wat er op staatsniveau speelt en stelde voor dat "SCOTUS niet het uiteindelijke beroep van deze zaken hoeft aan te nemen. Haar discretionaire bevoegdheid om zaken te behandelen is volledig en de verschillende zaken laten rusten zou een onherzienbare beslissing van hun kant zijn die hen zou behoeden voor een herhaling van hun grove inmenging in de presidentsverkiezingen van 2000 waar het hooggerechtshof, niet het volk, George W. Bush de 43ste president maakte, en misschien het bloeden uit hun geloofwaardigheid zou stelpen."

    Je kunt hier meer lezen.

    www.thedailybeast.com/heres-what-scot...
  6. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 21:53
    'Hij heeft het mis': Jack Smith vernietigt Trumps immuniteitsargumenten in nieuw dossier
    David McAfee
    30 december 2023 2:49PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jack-smith-trump-imm...

    Aangedreven door Trinity Audio
    Special Counsel Jack Smith heeft zaterdag zijn brief ingediend waarin hij de argumenten van Donald Trump met betrekking tot presidentiële immuniteit voor strafrechtelijke vervolging tijdens zijn ambtstermijn ontkracht met de simpele woorden: "Hij heeft het mis."

    De voormalige president ging in beroep bij het United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit nadat rechter Chutkan oordeelde dat het verlenen van immuniteit voor aanklachten in verband met vermeende pogingen om de verkiezingen van 2020 te ondermijnen de ex-president in feite een "koning" zou maken. Smith probeerde de uitspraak te bespoedigen door rechtstreeks naar het Hooggerechtshof te stappen, maar het hoogste gerechtelijke orgaan in het land verwierp dat verzoek en stond erop om een traditionele herziening in hoger beroep te zien.

    Nu het hof van beroep al sneller werkt dan gewoonlijk, heeft Smith zijn "brief in de hangende immuniteitsstrijd voor het D.C. Circuit" ingediend, volgens advocaat Bradley P. Moss.

    In de brief legt Smith uit wat Trump hoopt te doen.

    "Voor de eerste keer in de geschiedenis van onze natie heeft een jury een voormalig president aangeklaagd voor het plegen van misdaden tijdens zijn ambtstermijn om een verkiezing die hij verloor ongedaan te maken", staat er in de aanklacht. "In zijn reactie beweert de beklaagde dat hij, om het instituut van het presidentschap te beschermen, absolute immuniteit moet genieten tegen strafrechtelijke vervolging, tenzij het Huis hem afzet en de Senaat hem veroordeelt voor hetzelfde gedrag. Hij heeft het mis."

    Smith's team voegt eraan toe dat "de principes van de scheiding der machten, de grondwettelijke tekst, geschiedenis en precedenten allemaal duidelijk maken dat een voormalig president vervolgd kan worden voor criminele handelingen die hij heeft gepleegd tijdens zijn ambt - inclusief, en dat is hier het belangrijkst, illegale handelingen om aan de macht te blijven ondanks het verliezen van een verkiezing".

    Moss merkte ook op dat de tijdlijn in deze zaak al vastligt.

    "Trump's antwoord moet op 1/2/24 binnen zijn en het Circuit zal een week later pleidooien houden," voegde de jurist eraan toe.

    Je kunt het hier de brief lezen.

    storage.courtlistener.com/recap/gov.u...
  7. forum rang 9 gnocchi. 31 december 2023 11:34
    Donald Trump heeft een waanzinnige "vieze vuile" meltdown
    Bill Palmer | 2:06 am EST 31 december 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump wilde de koning van Amerika zijn, maar in plaats daarvan is hij alleen maar de koning van de projectie geworden. Elke keer als Trump ergens over tekeer gaat, geeft hij weg waar hij het meest bang voor is.

    Daarom houdt Trump nu een lange en bizarre tirade over hoe het hoofdkwartier van de FBI in Washington DC moet blijven. Waarom? Hij lijkt het niet te weten. Hij gaat tekeer over hoe Washington DC een "door misdaad geteisterde en smerig vuile, met graffiti besmeurde hoofdstad" is, maar... vindt dat het hoofdkwartier van de FBI daar moet blijven?

    Het echte verhaal hier is dat Trump plotseling zo geobsedeerd is door de FBI. Hij is al aangeklaagd voor twee sets federale strafrechtelijke aanklachten, waarbij de FBI betrokken was bij het onderzoek naar hem (en de Mar-a-Lago "inval"). Het is genoeg om je af te vragen of Trump denkt dat de FBI hem opnieuw onderzoekt. Waarom zou hij anders ineens zo geobsedeerd zijn door het hoofdkwartier van de FBI?
  8. forum rang 9 gnocchi. 31 december 2023 11:58
    'Een tour de force': Experts onthullen Jack Smiths 'sluwe' toevoegingen aan nieuwe Trump-dossier
    David McAfee
    30 december 2023 9:31PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jack-smith-filing-sl...

    Het team van Special Counsel Jack Smith heeft geen blad voor de mond genomen in zijn nieuwe aanklacht tegen de aanspraken van Donald Trump op absolute presidentiële immuniteit in de verkiezingsondermijningszaak van de voormalige president in DC.

    Smith's motie, waarvan voormalig federaal aanklager Joyce Vance zei dat het Trump zou kunnen dwingen om sneller te handelen als het gaat om zijn beroep op de immuniteit van het Hooggerechtshof, stelde dat de ex-president het "mis" had om te zeggen dat zijn daden binnen de parameters van zijn presidentiële taken vielen.

    Maar juridische professionals online merkten enkele paaseieren op en wezen op enkele andere belangrijke punten die diep begraven liggen in het meer dan 80 pagina's tellende dossier.

    Verscheidene toeschouwers merkten bijvoorbeeld op dat het dossier bedoeld was voor herziening door het Hooggerechtshof. Meer specifiek, volgens degenen die de motie lazen, was deze bedoeld om gelezen te worden door de conservatieve rechters.

    Juridisch expert en voormalig aanklager bij het Ministerie van Justitie Andrew Weissmann gaf commentaar op een post van een collega juridisch analist, waarin hij aangaf dat de indiening "klassiek Dreeben" was, verwijzend naar voormalig plaatsvervangend advocaat-generaal Michael Dreeben, een zware jongen die Smith aan boord haalde om druk uit te oefenen op het Hooggerechtshof.

    Door de indiening "klassiek Dreeben" te noemen, zegt Weissmann dat hij bedoelt dat het "een tour de force" is en dat het "ZEER geschikt is voor [Supreme Court] beoordeling".

    In een tweede bericht zegt Weissmann dat Smith "op slinkse wijze opmerkt dat Trump zelf eerder tegen het [Hooggerechtshof] heeft gezegd in een zaak waarin hij (zonder succes) immuniteit wilde tegen een dagvaarding van een staatsgriffier dat hij NIET immuun zou zijn na zijn presidentschap en daarna niet 'boven de wet' zou staan."

    Juridisch analist Allison Gill schreef ook over de doelen van het hooggerechtshof voor de indiening en merkte op dat de "schreeuw naar Alito en Kavanaugh een leuke bijkomstigheid was".

    Christian Vanderbrouk, een conservatieve commentator die eerder in het Witte Huis van George W. Bush werkte, merkte ook op dat de aanklagers zich concentreerden op citaten van de conservatieve rechters van het rechts georiënteerde Hooggerechtshof.

    "Jack Smith's citaten van de rechters Alito, Kavanaugh en Thomas zijn bijzonder treffend in deze aanklacht," schreef hij zaterdag.

    Conservatieve advocaat George Conway viel ook iets op.

    "Ook: 'een president die nucleaire geheimen verkoopt aan een buitenlandse tegenstander,'" zei Conway, die de archivering citeerde. "Interessante keuze van hypotheses." Hij voegde er vervolgens aan toe: "Daar was nogal wat verbeeldingskracht voor nodig."
  9. forum rang 4 robrdam 31 december 2023 13:59
    quote:

    gnocchi. schreef op 31 december 2023 11:34:

    Donald Trump heeft een waanzinnige "vieze vuile" meltdown
    Bill Palmer | 2:06 am EST 31 december 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump wilde de koning van Amerika zijn, maar in plaats daarvan is hij alleen maar de koning van de projectie geworden. Elke keer als Trump ergens over tekeer gaat, geeft hij weg waar hij het meest bang voor is.

    Daarom houdt Trump nu een lange en bizarre tirade over hoe het hoofdkwartier van de FBI in Washington DC moet blijven. Waarom? Hij lijkt het niet te weten. Hij gaat tekeer over hoe Washington DC een "door misdaad geteisterde en smerig vuile, met graffiti besmeurde hoofdstad" is, maar... vindt dat het hoofdkwartier van de FBI daar moet blijven?

    Het echte verhaal hier is dat Trump plotseling zo geobsedeerd is door de FBI. Hij is al aangeklaagd voor twee sets federale strafrechtelijke aanklachten, waarbij de FBI betrokken was bij het onderzoek naar hem (en de Mar-a-Lago "inval"). Het is genoeg om je af te vragen of Trump denkt dat de FBI hem opnieuw onderzoekt. Waarom zou hij anders ineens zo geobsedeerd zijn door het hoofdkwartier van de FBI?
    Een reactie (van Pogo) op dit bericht:

    Take a quick quiz and answer it as if you were Donald Trump.
    You may ONLY answer Yes (Y) or No (N). Circle your answer.

    Did you take US Government Documents from the White House to your place
    of residence at Mar-A-Lago in Florida ?
    Y N

    Did the National Archives and Records Administration (NARA) make a
    request to you, in May 2021, to return those documents ?
    Y N

    Did you return the documents ?
    Y N

    Did NARA advise you that not all the documents had been returned ?
    Y N

    In December 2021, did you instruct your legal team to advise NARA that
    some more documents had been discovered ?
    Y N

    Did the FBI subpoena you, in June 2022, for the return of any remaining
    documents and did they advise you to increase security of the documents ?
    Y N

    Did you instruct your staff to move the documents to different locations ?
    Y N

    Did you remove documents from Mar-A-Lago to your premises at Bedminster,
    New Jersey ?
    Y N

    In June 2022, did you instruct your legal team to advise the FBI that any,
    and all, documents had been returned, in accordance with the subpoena ?
    Y N

    In August 2022, did the FBI execute a Search and Seizure Warrant at your
    Mar-A-Lago residence and retrieve hundreds of US Government documents,
    including dozens marked as HUMINT, SCIF, Top Secret, Ultra Secret ?
    Y N

    Did you make claims that the FBI had planted said documents ?
    Y N

    Did you instruct your legal team to go to court and make the claim that
    the documents were yours to retain ?
    Y N

    Did the FBI subpoena you for all the video surveillance of where the
    documents had been stored at Mar-A-Lago ?
    Y N

    Did you instruct your staff to erase that surveillance ?
    Y N

    Did you instruct your staff to flood the server room where that surveillance
    was kept ?
    Y N
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 31 december 2023 19:58
    ‘Trump is goed voor de wereldeconomie en de beurs’

    Aankomend jaar wordt een jaar dat wereldwijd in het teken staat van verkiezingen.
    Een van de belangrijkste verkiezingen, is de presidentsverkiezing in de Verenigde Staten.
    Daarbij acht buitenlandcommentator Bernard Hammelburg de kans groot dat Donald Trump opnieuw zal zegevieren.

    Maar zover is het nog niet. Trump is nog niet gekozen als Republikeinse kandidaat, en hij heeft dus ook de presidentsverkiezing nog niet gewonnen.
    Toch ziet Hammelburg dat hij mijlenver voor staat op zijn Republikeinse concurrenten.
    'Hij staat zo'n veertig procent voor op de nummer twee en drie, dus hij maakt veruit de meeste kans.'

    Belastingverlagingen
    Volgens de buitenlandcommentator komt dat ook doordat de verkiezingen in het teken staan van de Amerikaanse economie.
    Hoewel die economie het minder slecht doet dan aanvankelijk werd gedacht, voelen veel 'gewone' Amerikanen de verbeteringen niet direct in de portemonnee.
    Hammelburg stelt dat de huidige Amerikaanse president Joe Biden, in economische opzicht inhoudelijk 'al heeft geklopt', en dat Trump het op dit thema vooral moet hebben van zijn grote mond.

    Veel rijken vinden het beter om een Republikein in het Witte Huis te hebben, en dan het liefst Trump ’
    Bernard Hammelburg, buitenlandcommentator
    Toch weet Trump juist op dit thema veel stemmen te trekken. Dat komt doordat hij belastingverlagingen voor de rijken en het bedrijfsleven heeft aangekondigd. Biden heeft daarentegen een meer traditioneel sociaaldemocratisch model in zijn hoofd waarbij de armen moeten leunen op de rijken. 'Veel rijken vinden het daarom beter om een Republikein in het Witte Huis te hebben, en dan het liefst Trump vanwege die belastingverlagingen.'

    Effect op de beurs

    Ook op de beurs zal de winst van Trump een bepaald effect hebben.
    Bij zijn eerdere overwinning kelderde de beurs in het begin. Dat was opmerkelijk, zegt Hammelburg.
    'Normaal gaat de beurs omlaag als een Democraat wint, en stijgt hij bij de winst van een Republikein.
    Hoewel dat effect meestal niet langer dat drie dagen duurt, was het in 2016 precies andersom.
    De beurs schrok van een Republikein terwijl hij ze het paradijs voor ogen had gehouden', legt de buitenlandcommentator uit.

    Maar Hammelburg verwacht niet dat Wallstreet zich ook nu schrap zet voor een mogelijke overwinning van Trump.

    Sterker nog, de buitenlandcommentator denkt dat ze hem daar met open armen onthalen.

    'Trump is goed voor de wereldeconomie en de beurs.

    www.bnr.nl/nieuws/internationaal/1053...
  11. forum rang 9 gnocchi. 31 december 2023 21:15
    Donald Trump denkt dat hij deze strijd al heeft verloren
    Bocha Blauw | 12:01 pm EST 31 december 2023
    Palmer Report " Analyse

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Ik betreur het ten zeerste dat dit geweldige land is opgezadeld met een aantal niet-zo-goede leden van het hooggerechtshof. Jarenlang was het Hooggerechtshof oppermachtig. Het was een ereplaats en we hebben door de jaren heen een aantal verdomd GROTE rechters gehad. Dat maakt het moeilijker om zoveel politieke hacks in het Hof te zien.

    En het extreme hof staat op het punt om een grote rol te gaan spelen, want zij zullen waarschijnlijk het laatste woord hebben over de vraag of Trump op het stembiljet mag staan in Maine, Colorado en waar hij nog meer wordt uitgedaagd.

    Ik heb al eerder gezegd dat de rechters een manier zullen vinden om Trumps naam op het stembiljet te houden. Maar - HOEVEEL - er is naar verluidt iemand die het niet eens is met mijn hypothese. Die persoon is Donald Trump.

    Op vrijdag vertelde New York Times journalist Maggie Haberman aan CNN dat Trump privé geobsedeerd is door de mogelijkheid dat het hof NIET voor hem zal beslissen.

    Trump is blijkbaar bezorgd dat sommige leden van het hof zich tegen hem zullen uitspreken in een poging om mensen te laten zien dat Trump hen niet definieert en dat ze niet gemakkelijk door hem te beïnvloeden zijn. "Hij is bezorgd dat het zal lijken alsof ze proberen niet in zijn voordeel te beslissen en misschien wel tegen hem zullen beslissen."

    Hoe interessant! Misschien verklaart deze angst van Donald Trump waarom hij zich de laatste tijd zo krankzinnig gedraagt. En wie weet? Misschien heeft hij wel een punt. Feit is dat velen in het extreme hof beweren tekstualisten te zijn.

    Voor rechters die puur tekstualisme aanhangen betekent dit dat ze expliciet volgen wat er in de Grondwet staat en hoe die termen begrepen zouden worden op het moment van ratificatie. Dus als het hof ECHT eerlijk tegen zichzelf zou zijn, zouden ze Trump van de stembiljetten moeten houden en de staten zelf laten beslissen.

    Natuurlijk is het extreme hof niet eerlijk. Het extreme hof heeft een stel partijdige hacks in zijn bank zitten, sommigen met de moraliteit van iemand als Ted Cruz, wat geen goede zaak is.

    Maar het komt erop neer dat we geen idee hebben wat het hof zou kunnen doen. Ze hebben in ieder geval bewezen dat ze onvoorspelbaar zijn en wat ze ook besluiten te doen en hoe ze het ook besluiten te doen, ik denk NIET dat deze uiteindelijke beslissing unaniem zal zijn. Maar we zullen zien. Ondertussen lijkt het erop dat het hof onze verrader heel wat slapeloze nachten bezorgt.
  12. forum rang 9 gnocchi. 31 december 2023 21:22
    'Word verdomme wakker': Conservatief gaat in woedende tirade over de staat van de GOP
    Tom Boggioni
    31 december 2023 11:41AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-maga-gop/

    Aangedreven door Trinity Audio
    Tijdens een optreden op MSNBC op zondag uitte voormalig Rep. Joe Walsh (R-IL) zijn extreme ongenoegen over de staat van de Republikeinse Partij die hij heeft verlaten terwijl hij vreesde dat Donald Trump opnieuw zou kunnen worden gekozen.

    In gesprek met gastheer Charles Coleman Jr, ontplofte de conservatieve commentator uiteindelijk met: "Word wakker, Amerika!".

    GOP-strateeg Rina Shah legde uit dat de GOP "betere mensen" nodig heeft om de verspreiding van MAGA Republikeinen en de voormalige president een halt toe te roepen. Walsh sprong in om te zeggen dat de GOP zoals hij die kende nooit meer terug zal komen.

    "Ik hou van Rina, maar het is te laat," begon hij voordat hij snauwde: "Word verdomme wakker, Amerika!".

    Hij benadrukte: "Dit is de Republikeinse partij," vervolgde hij. "Ik ben een hardcore conservatief, maar ik was tegen Trump. Ik zou nooit meer verkozen kunnen worden als Republikein. Dit is wat deze partij is. Het gaat niet veranderen, het moet verslagen worden - einde verhaal."

    Bekijk hieronder

    www.youtube.com/watch?v=OryakqjnvQI
  13. forum rang 9 gnocchi. 1 januari 2024 09:23
    Nog beste wensen, en een voorspoedig.

    ====================================

    Goed nieuws voor Joe Biden op weg naar 2024
    James Sullivan

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/good-ne...

    Terwijl de media besloten om domweg het idee na te jagen dat een recessie om de hoek was (spoiler: bijna elke keer dat ze waarschuwen dat er een gebeurt, is het bijna nooit gebeurd), eindigde 2023 met een winst van meer dan 24% op de aandelenmarkten - een prestatie die sterk deels te wijten is aan het welkome nieuws dat de rentetarieven in 2024 zullen dalen, evenals de inflatie te verlichten.

    Dit komt aan het einde van wat vrij opmerkelijk nieuws is over de toestand van de economie, opstapelend van maand na maand. Er zijn ook recorduitgaven voor de feestdagen geweest - een trefzeker teken dat een aantal mensen zich eigenlijk best goed voelt over de huidige toestand van de economie.

    Dit voorspelt ook vrij slecht voor de GOP, die al op "het goede van de economie heeft gelopen, maar beter zou moeten zijn" met lachwekkende rampzalige resultaten. Ze proberen ook graag op misdaad te rennen, maar het zal moeilijk zijn om dat te doen met 2023 die de grootste daling van het moorden binnen een jaar laat zien.

    Ondanks de ellendige, dystopische foto die Republikeinen zo graag waar willen zijn, zijn er symptomen in overvloed dat het tegenovergestelde gebeurt. We eindigen 2023 op een solide noot met veel goed nieuws om rond te gaan - en we moeten er van nu tot 2024 over praten wanneer we president Biden herverkiezen.

  14. bub 1 januari 2024 12:50
    Hammelburg is als te doen gebruikelijk wat selectief in zijn opmerkingen. Het is al langere tijd het geval dat de economie het beter doet onder democratische presidenten. Dan kan toeval zijn maar het goed.
    Hij maakte in het zelfde programma de opmerking dat hij altijd fout zat met wie hij denkt dat de volgende president wordt. Hij zat alleen goed met Bush (vs. Gore) en Trump. In zekere zin zat hij toen ook fout omdat beiden d popular vote verloren. Maar dat werd even vergeten.
  15. forum rang 6 Opentop 1 januari 2024 15:08
    Republikeinen hebben de kenmerken van een stier..
    Veel mannen maar ook vrouwen zijn vrij agressief.
    Grote woorden gebruiken ze als “radical left”.
    De scheldwoorden en het totale gebrek aan respect voor de
    Tegenpartij is werkelijk van een nieuw tijdperk.
    Andersom als geprobeerd wordt om op feiten of in een open discussie tot een compromis te komen zie je dat diegene die dat doen juist kritiek krijgt.
    “Rot op met feiten “ en doe niet zo hautain met het noemen van feiten dat interesseert ons niet.
    Het maken van beleid het presenteren van een alternatief en het verdedigen ervan is echt moeilijk te vinden.
    Het vreemde is dat het gedrag eigenlijk niet bij de partij hoort.
    De meeste conservatieven zoeken rust weinig overheid en willen zo min mogelijk worden aangesproken op solidariteit.
    De stier verliest meestal.
    Zeker als die blijkt geen inhoud te hebben.
    Telkens reageert de stier op de rode lap.
    Inflatie, dat is rapper aan het afnemen dan bij ons.
    Werkeloosheid, de USA heeft 3,5% werkeloosheid dat is zo’n beetje een laagterecord.
    Energy met name USA afhankelijkheid. De productie onder Biden
    Is nog niet zo hoog geweest als nu.
    Crime typisch een conservatief stokpaardje naar het uitziet gaat 2023 de boeken in met minder moorden. Ik geloof niet dat dit de
    Verdienste is van welke partij dan ook. Maar toch weer niet gescoord.
    Impeachment de stier zoekt naar feiten maar vind ze niet. Zelfs de verslaafde zoon heeft te weinig verkeerd gedaan om zijn vader echt te beschadigen. Andersom loopt de stier mee met de man die onderweg is om geslacht te worden. Uiteraard op basis van de feiten maar daar hebben ze geen oor voor.
    Blijft de grens. Daar zijn internationale regels waar ook de USA zich aan dient te houden. Net als bij ons helpt schreeuwen en bangmakerij niet.
    De stier begrijpt niet dat je maar 1 keer kan dreigen, je wordt niet 5 keer bang of 5 keer banger. Schreeuwen idem wat betekent nu nog “radical left” ?
    Ik vermoed dat de Democraten zolang mogelijk uit proberen te stellen iets draconische te gaan doen met de border.
    Pas in augustus en september zo vlak voor de verkiezingen
    Zodat ook die rode lap de stier in verwarring achter laat.
  16. forum rang 9 gnocchi. 1 januari 2024 18:54
    Opgedoken rapport zet kritisch licht op Trumps oproep om het hoofdkwartier van de FBI in D.C. te houden.
    Sky Palma
    1 januari 2024 12:32PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/fbi-trump-building/

    Nadat Donald Trump zijn steun uitsprak voor een vervanging van het J. Edgar Hoover gebouw van de FBI in Washington D.C., is er een rapport opgedoken dat de voormalige president financieel in verband brengt met een bod om het nieuwe gebouw te bouwen, meldt Newsweek.

    "Het hoofdkwartier van de FBI moet niet worden verplaatst naar een verafgelegen locatie, maar moet blijven waar het is, in een nieuw spectaculair gebouw, op de beste locatie in onze nu door misdaad geteisterde en smerig-vuile, met graffiti besmeurde, hoofdstad," schreef Trump zaterdag op Truth Social. "Ze zouden betrokken moeten zijn bij het terugbrengen van D.C., niet bij het weglopen ervan."

    Maar volgens een rapport van Associated Press uit 2017 behoorde een bedrijf dat banden heeft met Jared Kushner en Donald Trump Jr. tot de drie bedrijven die een bod uitbrachten op het contract.

    De Democratische afgevaardigde Gerald Connolly uit Virginia zei destijds dat de banden van Vornado Realty Trust met Trump een belangenconflict creëerden. Zoals Newsweek opmerkt, is het niet bekend of Trump nog steeds banden heeft met Vornado.

    Trump heeft te maken met tegenwerking van zijn mede-Republikeinen over zijn oproep om het hoofdkantoor van de FBI in D.C. te houden. Een voorbeeld hiervan is gouverneur van Florida en 2024-kandidaat Ron DeSantis, die zei dat Trump "het moeras wil verdiepen" met deze zet.

    J. Edgar Hoover gebouw aan Pennsylvania Avenue werd in 1977 gebouwd en is nu ongeschikt voor gebruik bevonden en het is extreem duur om het te repareren. In november kondigde de U.S. General Services Administration, die federale gebouwen beheert, aan dat een locatie in Greenbelt, Maryland, was uitgekozen om het gebouw te vervangen.

    Lees het volledige verslag bij Newsweek.

    www.newsweek.com/donald-trump-partner...
  17. forum rang 9 gnocchi. 1 januari 2024 19:17
    Trump's tirades tegen aanklagers een 'formulaic game' ontworpen om rechtszaken te stoppen: experts
    Alex Henderson, AlterNet
    1 januari 2024 12:21PM ET

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trumps-on-prosecutor...

    Geconfronteerd met vier strafrechtelijke aanklachten en een verscheidenheid aan civiele rechtszaken, heeft GOP presidentskandidaat Donald Trump woedend tekeer gegaan tegen zowel aanklagers als rechters.

    Trump bestempelt speciaal raadsman Jack Smith als een "gestoorde gek" en beschuldigt Fulton County District Attorney Fani Willis en New York State Attorney General Letitia James (beiden zwart) van racisme. Een ander doelwit is rechter Arthur Engoron, de rechter in James' civiele fraude rechtszaak tegen Trump en zijn Trump Organization.

    Ondertussen beweert Trump dat de zaak tegen Smith over verkiezingsinmenging moet worden verworpen omdat hij eind 2020 en begin 2021 nog steeds president was en daarom "immuniteit" geniet tegen vervolging - een bewering die rechter Tanya Chutkan botweg verwierp door te oordelen dat presidenten geen "goddelijk koningsrecht" genieten in de Verenigde Staten.

    In een rapport dat The Guardian op nieuwjaarsdag publiceerde, beweren sommige juridische experts dat de opmerkingen van Trump veel verder gaan dan opruiend zijn - ze zijn een volwaardige aanval op de rechtsstaat zelf.

    Advocaat Ty Cobb, een voormalig advocaat in het Witte Huis onder Trump, vertelde aan The Guardian: "Beweren dat de federale strafzaken of de RICO-actie in Georgia verkiezingsinmenging zijn en voortdurend tekeergaan over het karakter van de aanklagers, rechters en anderen, is voor Trump gewoon een formulaïsch spelletje.

    "Vertraging is zijn belangrijkste strategische doel in al deze zaken. Deze strafzaken zijn gestart vanwege de criminele daden van Trump en zijn weigering om voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een vreedzame overdracht van de regering toe te staan. Trump's grondwettelijke bezwaren tegen de rechtszaken zijn allemaal frivool, inclusief zijn claim op presidentiële immuniteit en dubbele strafbaarheid."

    Cobb beschrijft Trumps acties in deze zaken als "autoritarisme in dienst van zijn narcisme".

    Donald Ayer, die diende als plaatsvervangend procureur-generaal van de VS onder president George W. Bush, vertelde aan The Guardian: "De realiteit is dat Trump duidelijk een reeks illegale dingen heeft gedaan, en het systeem houdt hem verantwoordelijk voor dingen die hij heeft gedaan. Hij vertelt meer leugens om vervolgingen verkeerd te karakteriseren waar we dankbaar voor zouden moeten zijn."

    Rep. Jamie Raskin (D-MD), die deel uitmaakte van de Select Committee van 6 januari, stelt dat Trumps lof voor de Russische president Vladimir Poetin zijn minachting voor democratie en de rechtsstaat onderstreept.

    Raskin zei tegen The Guardian: "Natuurlijk is het waar dat Trump de onbetwiste meester is op het gebied van verkiezingsinterferentie, dus hij kent zeker het veld. Het is moeilijk om een groter geval van verkiezingsinmenging te bedenken dan wat Trump deed in 2020 en 2021. Zijn claim van verkiezingsinmenging is bedoeld om hem een soort politieke immuniteit te geven voor de gevolgen van zijn criminele acties."

    Raskin zei tegen The Guardian: "Natuurlijk is het waar dat Trump de onbetwiste meester is op het gebied van verkiezingsinterferentie, dus hij kent zeker het veld. Het is moeilijk om een groter geval van verkiezingsinmenging te bedenken dan wat Trump deed in 2020 en 2021. Zijn claim van verkiezingsinmenging is bedoeld om hem een soort politieke immuniteit te geven voor de gevolgen van zijn criminele acties."

    De Democratische wetgever vervolgde: "Hij nodigt het publiek in feite uit om te geloven dat de reactie van het rechtssysteem op zijn diefstal van overheidsdocumenten of zijn poging om een verkiezing omver te werpen, illegale pogingen zijn om zijn politieke carrière te verstoren..... We weten dat Poetin Trumps held en effectieve cultusmeester is. Het is dus logisch dat Trump hem probeert te verheffen tot een soort morele arbiter. Trump zou dol zijn op een wereld waarin Vladimir Poetin zou beslissen over de integriteit van verkiezingen en vervolgingen. Zou dat niet leuk zijn voor de autocraten?"
  18. forum rang 9 gnocchi. 1 januari 2024 22:41
    Jack Smith is in beweging
    Shirley Kennedy | 15:00 EST 1 januari 2024.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Het nieuwe jaar is een tijd van hoop voor de toekomst, vooral als het vorige jaar niet zo geweldig was. Mensen maken goede voornemens die ze soms nooit uitvoeren, maar het is toch iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar. Anderen hopen gewoon dat het nieuwe jaar beter zal zijn dan het vorige, vooral als 2023 zo'n cluster was. Het beste nieuws voor 2023 was dat Donald Trump werd beschuldigd van 91 misdrijven, maar sommige mensen vragen zich af of dat er ooit van zal komen om voor eens en altijd van Trump af te komen. Eén man doet zijn best om dat te doen: Special Counsel Jack Smith.

    Vorige week diende Smith's kantoor weer een nieuw dossier in, waarin hij Trump's aanspraken op immuniteit aan de kaak stelde. In dat dossier ging Smith in op Trumps beweringen dat hij volledige immuniteit geniet door te beweren dat Trumps bewering "presidenten het recht dreigt te geven om misdaden te plegen om in functie te blijven". Alleen omdat Trump technisch gezien nog steeds in functie was, stond het presidentschap hem niet toe om misdaden te plegen door te proberen de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken. Trump weet dat zijn argumenten tegen zijn vervolging uiteindelijk bij de SCOTUS terecht zullen komen, en hij rekent erop dat hij vrijuit zal gaan omdat hij er drie heeft benoemd. Niet zo snel. Het Hooggerechtshof van Colorado beriep zich op de woorden van Neil Gorsuch dat staten zelf moeten kunnen bepalen hoe ze met verkiezingen omgaan. De wet is de wet en niemand staat erboven, ook Donald Trump niet.

    Veel experts geloven zelfs dat Smiths laatste aanklacht zo geschreven is dat het tot de SCOTUS spreekt. Trump zal daar uiteindelijk terechtkomen, want hij zal niet blij zijn met de uitspraken die hij krijgt in de lagere rechtbanken met betrekking tot immuniteit. Hij is al door verschillende rechtbanken onschendbaar verklaard, waaronder de rechtbank in DC waar hij de verkiezingen van 2020 probeert ongedaan te maken. Verwacht niet dat het anders voor hem zal zijn in andere rechtbanken, waaronder de SCOTUS. Na zijn verwijdering in Maine zei John Dean, voormalig advocaat van het Witte Huis van Nixon, dat de verwijdering van Trump van de stembiljetten van de staten "zeer solide" is en dat hij niet in staat zal zijn om deze beslissingen ongedaan te maken.

    Trump blijft natuurlijk tekeer gaan tegen Jack Smith en alle anderen, inclusief de Republikeinse gouverneur van Ohio, Mike DeWine. DeWine sprak onlangs zijn veto uit over een verbod op genderbevestigende zorg en Trump, kind dat hij is, zei dat DeWine niet langer welkom is op zijn bijeenkomsten. Grote woo. In tegenstelling tot Trump volgen sommige Republikeinen wat hun kiezers willen. Zo blijf je in functie, ongeacht je partij. Brian Kemp in Georgia is nog zo'n Republikein die buigt voor de wensen van leden van zijn staat als die wensen invloed hebben op genoeg mensen - alle mensen, niet alleen Republikeinse kiezers. Trump zou iets van hen kunnen leren, maar Trump krijgt dat niet. Het enige wat hij krijgt is haat, wraak en proberen machtig te zijn, waarbij "proberen" het sleutelwoord is. Niemand is bang voor Donald Trump; hij is een blaaskaak. Het kan ons niet schelen of hij gek wordt of om een andere reden weggaat; we willen gewoon dat hij weggaat.
  19. forum rang 9 gnocchi. 2 januari 2024 13:29
    Het "Trump ruikt slecht" verhaal is zojuist nog lelijker voor hem geworden
    Bocha Blue| 9:00 pm EST 1 januari 2024
    Link Engels.

    www.palmerreport.com/analysis/the-tru...

    Voormalig Rep. Adam Kinzinger is dit jaar ZEER relevant geweest, vooral tegen het einde van het jaar.

    Hij is natuurlijk degene die begon met het hele "Trump stinkt" gedoe.

    Zijn opmerkingen zorgden ervoor dat "Trump stinkt" enkele dagen lang een trend werd op Twitter. Nu spreekt Kinzinger zich opnieuw uit over de geur van Trump - en hoe die ruikt.

    www.independent.co.uk/news/world/amer...

    Volgens Kinzinger bestaat de geur uit:

    Oksels.

    Ketchup

    make-up

    een kont

    "Stop dat allemaal in een blender en bottel dat als eau de cologne", zei hij.

    Kinzinger reageerde ook op de vele duizenden mensen op Twitter die hem bedankten voor het spreken van zijn waarheid en zei dat hij blij was dat hij van dienst kon zijn.

    Ondertussen eisen mensen "Trump stinkt" koffiemokken en sommigen willen dat Taylor Swift een liedje maakt over de stank.

    Een kleine opmerking hier. Veel mensen op Twitter hebben opgemerkt dat het niet gebruikelijk is om iemand uit te lachen om zijn geur. Daar ben ik het mee eens.

    De reden waarom zo velen zeggen dat ze er geen probleem mee hebben om de draak te steken met TRUMP is vanwege alle beledigingen die Trump al zo veel jaren over mensen uitstort. Ik snap dat, en ook al zijn er veel belangrijkere dingen aan Trump dan zijn voortdurende geurproblemen, ik ben het ermee eens dat Trump het recht heeft verdiend dat mensen opmerkingen maken zoals deze:

    "Stank in de rechtbank!"

    "Ik woon vlakbij zijn woning in Palm Beach en heb mijn ramen dichtgetimmerd."

    "Trump's stinkt, een horrorfilm, rating R."

    "Trump stinkt. Geef het door."
70.961 Posts
Pagina: «« 1 ... 3419 3420 3421 3422 3423 ... 3549 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0763 +0,01%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,09%
Gold spot 2.296,13 -0,24%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links