Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Verkiezingen 2023

7.064 Posts
Pagina: «« 1 ... 154 155 156 157 158 ... 354 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Freemoneyforever 8 december 2023 07:48
    Meneer Omtzigt, beste Pieter

    ?? U heeft naam gemaakt en respect afgedwongen met de Toeslagenaffaire. Uw partij Nieuw Sociaal Contract is gebaseerd op een nieuwe bestuurscultuur. U wilt dat graag realiseren, door mee te regeren, zei u na uw eclatante verkiezingsoverwinning. Gefeliciteerd.
    ?? Beste Pieter. Wilt u dat doen met de heer Wilders? U zei in interviews dat u niet tegen personen bent, maar tegen partijprogramma’s. Beste Pieter, Geert Wilders IS de PVV, er zijn geen andere leden dan hij. Hij is de personificatie van de meest ondemocratische partij van Nederland.
    ?? Beste Pieter. De heer Wilders is slechts twee jaar geleden (sic!) door de Hoge Raad veroordeeld voor ‘groepsuitsluiting’ vanwege zijn minder Marokkanen uitspraak. Gaat u echt samenwerken met een veroordeelde? Wilders zei na de uitspraak van de hoogste rechterlijke instantie van dit land dat hij zich daar niets van aan trekt “Ik zeg wat ik wil.” Beste Pieter, herinnert u hem hieraan als u, wat god verhoede, formatiegesprekken voert?
    ?? Beste Pieter, wijst u de heer Wilders op zijn uitspraken dat Nederland een “nep parlement” heeft, dat “rechters laf zijn en de rechtstaat begraven”, dat "Noord Korea nog een beter rechtssysteem heeft dan Nederland" toen hij eerder veroordeeld werd? Kunt u zich vinden in een mogelijke premier met een strafblad? Is een VOG geen vereiste voor een premier? Welk mondiaal unicum is dat?
    ?? Beste Pieter, u wilt zich sterk maken voor een nieuwe bestuurscultuur. Gaat u dat doen met een ondemocratische georganiseerde eenmanspartij die uit de Europese Unie wilt stappen, die lak heeft aan de rechterlijke macht, die het parlement minacht, die één miljoen islamitische Nederlanders tweederangsburgers vindt en hen het liefst het land uit jaagt, de Grondwet met voeten treedt door Koran, islamitische scholen en moskeeën te willen verbieden?
    ?? Beste Pieter, wilt u werkelijk samenwerken met deze heer Wilders, die ook op de uitslagenavond herhaalt dat er een einde moet komen aan ‘asieltsunami’s’ en daags daarvoor aangeeft “nul’ asielzoekers te willen toelaten? Beste Pieter, hoe gaat u dat verantwoorden aan uw brede christelijke achterban, aan uw eigen bijbelse principes?
    ?? Beste Pieter, zijn er niet genoeg voorbeelden in de geschiedenis en elders op de wereld van politici die zich omwille van de macht plotseling anders voordoen, dan ze altijd waren? En dat zij, nadat ze die macht hebben verkregen, toch die ondemocratische leider blijven, maar met de zegen van hen die hem in het zadel hebben geholpen?
    ?? Beste Pieter, u bent hersteld van een burn-out, dus u kent die lijdensweg. Wilt u er alstublieft alles aan doen om te voorkomen dat Nederland in een burn-out komt? Het vergt wat moed, op de korte termijn wat politiek gemanoeuvreer. Maar, beste Pieter, in het belang van Nederland, de sleutel voor een democratisch bestuur ligt echt in uw hand. Gebruik het met verstand, in het belang van de door u zo gewenste nieuwe bestuurscultuur.
    ?? Beste Pieter, veel dank.
  2. forum rang 8 Freemoneyforever 8 december 2023 08:43
    Wat klopt er niet, Josti?
    Als je het nieuws van de laatste decennia gevolgd hebt, zou je het kunnen weten.

    Ik ben gaarne bereid specifieke vragen over boven te beantwoorden. Volgens mij is er geen letter van gelogen.
    (ik heb goede bronnen, deze tekst kwam van een mail van een bevriende journalist)
  3. forum rang 7 JP Samosa 8 december 2023 09:07
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 8 december 2023 07:48:

    Meneer Omtzigt, beste Pieter

    ?? U heeft naam gemaakt en respect afgedwongen met de Toeslagenaffaire. Uw partij Nieuw Sociaal Contract is gebaseerd op een nieuwe bestuurscultuur. U wilt dat graag realiseren, door mee te regeren, zei u na uw eclatante verkiezingsoverwinning. Gefeliciteerd.
    ??
    ?? Beste Pieter, veel dank.
    Beste anoniem,
    U wil dus asielzoekers in het gras in ter Apel, de mensenhandel blijvend faciliteren en mensen op bootjes laten verdrinken?
    Niet zo zuur, niet zo bang.
    Met Pieter erbij gebeuren er geen gekke dingen in Nederland (met of zonder de pvv, met 2,5 miljoen stemmers!
  4. forum rang 9 josti5 8 december 2023 09:24
    quote:

    voda schreef op 8 december 2023 08:47:

    [...]
    www.corduwener.nl/blog/174-Meneer-Omt...
    -------------------
    Dank voor de moeite, Hans.
    Het gewraakte stuk kwam duidelijk niet uit de hand van freemoneyforever, vandaar mijn vraag naar de bron.
    Nou, dit is dus die 'bevriende journalist': www.corduwener.nl/
  5. forum rang 8 GakGak 8 december 2023 09:25
    ¨?? Beste Pieter, zijn er niet genoeg voorbeelden in de geschiedenis en elders op de wereld van politici die zich omwille van de macht plotseling anders voordoen, dan ze altijd waren? En dat zij, nadat ze die macht hebben verkregen.......¨
    .
    Plotseling meer democratisch en zelfs sociaal zijn dan ooit vermoed ? ( Meloni ! etc.).
  6. Beukenootje 8 december 2023 10:04
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 8 december 2023 07:48:

    [..]
    ?? Beste Pieter, u bent hersteld van een burn-out, dus u kent die lijdensweg.
    [..]
    Leuk stuk en eens met de meeste tekst. Maar niet met die burn-out, want die heeft hij niet gehad. Overwerkt, overspannen...geef het een naam. Maar slechts 4 maanden thuiszitten, op de achtergrond een beetje met je werk bezig blijven en daarna direct grootse plannen ontvouwen over een nieuwe partij lukt niemand met een echte burn-out.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 december 2023 10:13
    quote:

    Beukenootje schreef op 8 december 2023 10:04:

    [...]
    Leuk stuk en eens met de meeste tekst. Maar niet met die burn-out, want die heeft hij niet gehad. Overwerkt, overspannen...geef het een naam. Maar slechts 4 maanden thuiszitten, op de achtergrond een beetje met je werk bezig blijven en daarna direct grootse plannen ontvouwen over een nieuwe partij lukt niemand met een echte burn-out.
    Het zou mij niet verbazen als Omtzigt vroeg of laat weer overspannen raakt.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 december 2023 10:27
    Minister wil niet zomaar migratie kenniswerkers inperken: ‘Zelf niet genoeg krachten’

    INTERVIEW
    Politieke plannen om de arbeidsmigratie ‘ongenuanceerd’ in te dammen, kunnen onvoordelig uitpakken voor onze grote bedrijven die kenniswerkers uit het buitenland moeten halen. Dat zegt demissionair minister Micky Adriaansens (Economische Zaken), die deze week op handelsmissie is naar de VS. ,,Dan loop je het risico dat landen als Duitsland en Frankrijk aantrekkelijker worden om in te werken.’’
    Edwin van der Aa 08-12-23, 08:00 Laatste update: 08:26

    Nederlandse technologiebedrijven drijven vaak op hoogwaardige kenniswerkers vanuit het buitenland. Na de landelijke verkiezingen blijken echter partijen groot te zijn geworden (PVV en NSC) die pleiten voor minder arbeidsmigranten. ASML en Philips hebben de vrees al uitgesproken dat een inperking hun bedrijven zal schaden. ‘Nederlands talent is niet voldoende om aan de huidige vraag naar arbeidskrachten in onze industrie en ons ecosysteem te voldoen’, klinkt het. En simpelweg: ‘Kennismigranten zijn essentieel voor ons’.

    De minister is het met de technologiereuzen eens, vertelt ze vanuit Phoenix, Arizona. ,,Ze hebben daar gewoon een punt. Ik zie de problemen ook die ontstaan door arbeidsmigratie, maar je moet goed oppassen wat je precies aanpakt. Als je de instroom ongenuanceerd terugbrengt, loop je het risico dat landen als Duitsland en Frankrijk aantrekkelijker worden dan Nederland om in te werken. Dat zou zeer onvoordelig zijn voor de industrie, want we hebben zelf niet genoeg krachten van een bepaald kennisniveau; de mensen die ASML en Philips nodig hebben, zijn hartstikke schaars.’’
  9. forum rang 8 GakGak 8 december 2023 10:29
    Hugo de Jonge wint Douche van Koets 2023.

    Nog maar een keer een koude douche trofee voor een van de geweldige beleidspersonen uit de periode Rutte.
    Kon er niet in slagen (en voorspelbaar na een zorgelijke periode als zorgminister) om maar 1 positieve bijdrage
    te leveren aan de wanhopige woningmarkt, Bravo !
  10. forum rang 7 rene l 8 december 2023 10:31
    Gisteren las ik het al op internet, het actualiteiten programma OP1 verdwijnt na volgend jaar zomer van de buis.

    Gisteravond keek ik naar OP1, de presentator was pislink, hij had nota bene gisteren in de krant gelezen dat het programma op zwart gaat en dat hij straks dus zijn baan kwijt raakt en elders op zoek kan gaan naar wat nieuws.

    En de reden die hij zelf gaf, Wilders werd er teveel gepromoot, en bovendien, het programma was niet links genoeg.

    Ik denk dan, daar klopt geen éne ruk van, ondanks dat er regelmatig vreemde vogels langskomen met rare gedachtenkronkels kijk er er graag na.
    Het programma wordt altijd gepresenteerd door steeds wisselende presentatoren, ik vind ze vrij objectief, over het algemeen redelijk neutraal, ze zijn kritisch, en ze durven ook gerichte vragen te stellen.

    Ik denk dan, de wereld draait door.

    Wat bezielen die grootgraaiende geld binnenharkende NPO bonzen en hoe hebben ze het lef om vanuit hun ivoren toren dit zo te beslissen over de ruggen van hun personeel.
    Niet luisteren naar de kijkers, het linkse gedachtengoed moet er blijkbaar doorgedrukt worden, en een eigen mening vormen mag niet meer, we moeten allemaal verworden tot volgzame systeemapen die straks alleen nog maar digitaal geld op hun smartphone hebben staan.
    Mits het niet gejat wordt.

    Wilders wil de NPO flink aanpakken, volgens mij helemaal terecht, de NPO hoeft van mij helemaal niet te verdwijnen, maar de bezem er eens flink doorheen halen, niks mis mee, dat is democratie.
    Vertel het brede eerlijke nieuws aan de kijkers, en laat ze hun eigen mening vormen.

    De vervangers staan al in de startblokken, het is een duo, de éne is een meermaals van lekken vermeende advocaat, en de andere is een soort van modepopje die blijkbaar ook goed toneel kan spelen.
    Ik zie ze wel eens op tv, het enige wat ik dan acuut doe is overschakelen op een andere zender.

    Het wordt er allemaal niet prettiger op, nog steeds geen eindejaarsrally, de vorming van een nieuw kabinet zal zeer lastig worden, perikelen over mijn toekomstpensioen, alles ontspoort volgens mij.
    Het is een groot zwart gat aan het worden.

    En wat moeten we toch verdraagzaam zijn, vraag het maar in de mensen in Ter Apel.
    Het loopt totaal uit de klauwen, criminaliteit, stelen is normaal, en vang ze maar op in peperdure hotels, uiteraard met room-service, en laat onze eigendaklozen maar lekker op een bankje in het park slapen.

    Er zijn toch grenzen, wanneer durft er nu eindelijk eens iemand op te staan die zegt:
    Het is genoeg geweest, jullie vakantie is voorbij, stap op, ga terug naar je eigen land, je hebt nog jonge benen, en de terugreis kun je best op eigen kracht doen.
    Ga je nuttig maken in je eigen land, en probeer daar zelf met hard werken een eigen economie op te zetten.

    Maar dit soort uitspraken mag je helemaal niet doen, dan ben je fout, politiek niet correct, je word afgeschilderd als een racist, en weet ik wat meer.
    Je bent in ieder geval zo fout als de pest.
    Maar ik mag toch mijn eigen mening geven, maar de mensen doen graag hun oogjes dicht, ga maar lekker zo door in Nederland, laat je maar lekker overlopen.
    Want eens zal het moment komen dat door al deze fratsen de huidige autochtone bevolking zelf op de loop gaat omdat ze verdreven worden door een oorlog uit ons eigen land.

    De geschiedenis herhaalt zich namelijk altijd.
    Prima toch, dat willen we toch graag, of niet dan.
    Oogjes dicht, en snaveltjes toe.

    www.youtube.com/watch?v=caENELmIXvE
  11. forum rang 10 voda 8 december 2023 10:37
    quote:

    rene l schreef op 8 december 2023 10:31:

    ...
    En wat moeten we toch verdraagzaam zijn, vraag het maar in de mensen in Ter Apel.
    Het loopt totaal uit de klauwen, criminaliteit, stelen is normaal, en vang ze maar op in peperdure hotels, uiteraard met room-service, en laat onze eigendaklozen maar lekker op een bankje in het park slapen.

    ...
    Over slapen in het park gesproken!

    Agent ontdekt vrouw en ernstig zieke man die al maanden in bosjes leven: ‘Ze kunnen nergens heen’
    Nat, verkleumd en bivakkerend in de koude modder: midden in een natuurgebiedje had een ziek Pools echtpaar een geïmproviseerd kampement opgeslagen. Ze woonden er al maanden. Agent Dominik vertelt over hun ontdekking. ,,Hij had tekenen van onderkoeling en zij was er niet veel beter aan toe.’’

    Zed Fasel 08-12-23, 07:00 Laatste update: 09:41
    Natte slaapzakken hingen aan een geïmproviseerde waslijn, bezittingen waren weggestopt in boodschappentassen, een rollator stond met de wielen centimeters diep in de koude modder. Agenten troffen het echtpaar van rond de 50 jaar oud in erbarmelijke staat in hun ‘kampement’ aan. Het bivakkeerde er al maanden.

    ,,Het water stond tot voor de tent en bijna tot in de schoenen”, vertelt Dominik Derwisinski, een van de agenten die aanwezig was. De doorgewinterde agent is fors onder de indruk van de verdrietige omstandigheden. ,,De man bleek ernstig ziek te zijn en in Den Haag in het ziekenhuis behandeld te worden. Daarom wilden ze in de buurt van Den Haag blijven. Hij vertoonde tekenen van onderkoeling en zijn vrouw was er niet beter aan toe: haar oren begonnen blauw te worden.”

    De twee hadden zich diep in het Haagse Uithofpark genesteld; achter 100 meter aan struikjes en bomen vond de politie het verkleumde echtpaar. Bezorgde bewoners uit de buurt hadden al eerder melding gemaakt van het stel.

    Voor meer, zie link:

    www.ad.nl/binnenland/agent-ontdekt-vr...
  12. forum rang 8 Freemoneyforever 8 december 2023 10:39
    quote:

    josti5 schreef op 8 december 2023 09:24:

    [...]
    -------------------
    Dank voor de moeite, Hans.
    Het gewraakte stuk kwam duidelijk niet uit de hand van freemoneyforever, vandaar mijn vraag naar de bron.
    Nou, dit is dus die 'bevriende journalist': www.corduwener.nl/
    Josti, dat is niet het geval. Niet te snel conclusies trekken!!
  13. forum rang 8 Freemoneyforever 8 december 2023 10:46
    quote:

    JP Samosa schreef op 8 december 2023 09:07:

    [...]

    Beste anoniem,
    U wil dus asielzoekers in het gras in ter Apel, de mensenhandel blijvend faciliteren en mensen op bootjes laten verdrinken?
    Niet zo zuur, niet zo bang.
    Met Pieter erbij gebeuren er geen gekke dingen in Nederland (met of zonder de pvv, met 2,5 miljoen stemmers!
    Er is al jaren een tekort aan opvangplekken en personeel voor asielzoekers. Daar ligt één oorzaak. Men dacht daar steeds op te bezuinigen.

    En dat beleid heeft er toe geleid, dat Groningen de regering spuugzat is. Aardschokken en overlast kunnen ze krijgen, oplossingen blijven goeddeels achterwege.

    Onder leiding van de VVD moeten/moesten er steeds dure tijdelijke opvangplekken komen. Dat mogen de belastingbetalers betalen, ondanks de beloften van de VVD dat de belastingen omlaag gaan.

    Brexit, om een voorbeeld te noemen, zou voor minder asielzoekers zorgen, het tegendeel is waar. Asielzoekers zijn niet eenvoudig tegen te houden. Beter zou zijn daar in de regio oplossingen te vinden om de slachtoffers van oorlog, discriminatie en honger te helpen, het liefst door de oorzaken daarvan te helpen wegnemen.

    Opvang in de regio zie ik ook als een goede oplossing.
  14. forum rang 7 Kaviaar 8 december 2023 10:54
    quote:

    GakGak schreef op 8 december 2023 10:29:

    Hugo de Jonge wint Douche van Koets 2023.

    Nog maar een keer een koude douche trofee voor een van de geweldige beleidspersonen uit de periode Rutte.
    Kon er niet in slagen (en voorspelbaar na een zorgelijke periode als zorgminister) om maar 1 positieve bijdrage
    te leveren aan de wanhopige woningmarkt, Bravo !
    Daarvoor was hij Mr. Prik prik
  15. forum rang 7 Kaviaar 8 december 2023 11:00
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 8 december 2023 07:48:

    Meneer Omtzigt, beste Pieter

    ?? U heeft naam gemaakt en respect afgedwongen met de Toeslagenaffaire. Uw partij Nieuw Sociaal Contract is gebaseerd op een nieuwe bestuurscultuur. U wilt dat graag realiseren, door mee te regeren, zei u na uw eclatante verkiezingsoverwinning. Gefeliciteerd.
    ?? Beste Pieter. Wilt u dat doen met de heer Wilders? U zei in interviews dat u niet tegen personen bent, maar tegen partijprogramma’s. Beste Pieter, Geert Wilders IS de PVV, er zijn geen andere leden dan hij. Hij is de personificatie van de meest ondemocratische partij van Nederland.
    ?? Beste Pieter. De heer Wilders is slechts twee jaar geleden (sic!) door de Hoge Raad veroordeeld voor ‘groepsuitsluiting’ vanwege zijn minder Marokkanen uitspraak. Gaat u echt samenwerken met een veroordeelde? Wilders zei na de uitspraak van de hoogste rechterlijke instantie van dit land dat hij zich daar niets van aan trekt “Ik zeg wat ik wil.” Beste Pieter, herinnert u hem hieraan als u, wat god verhoede, formatiegesprekken voert?
    ?? Beste Pieter, wijst u de heer Wilders op zijn uitspraken dat Nederland een “nep parlement” heeft, dat “rechters laf zijn en de rechtstaat begraven”, dat "Noord Korea nog een beter rechtssysteem heeft dan Nederland" toen hij eerder veroordeeld werd? Kunt u zich vinden in een mogelijke premier met een strafblad? Is een VOG geen vereiste voor een premier? Welk mondiaal unicum is dat?
    ?? Beste Pieter, u wilt zich sterk maken voor een nieuwe bestuurscultuur. Gaat u dat doen met een ondemocratische georganiseerde eenmanspartij die uit de Europese Unie wilt stappen, die lak heeft aan de rechterlijke macht, die het parlement minacht, die één miljoen islamitische Nederlanders tweederangsburgers vindt en hen het liefst het land uit jaagt, de Grondwet met voeten treedt door Koran, islamitische scholen en moskeeën te willen verbieden?
    ?? Beste Pieter, wilt u werkelijk samenwerken met deze heer Wilders, die ook op de uitslagenavond herhaalt dat er een einde moet komen aan ‘asieltsunami’s’ en daags daarvoor aangeeft “nul’ asielzoekers te willen toelaten? Beste Pieter, hoe gaat u dat verantwoorden aan uw brede christelijke achterban, aan uw eigen bijbelse principes?
    ?? Beste Pieter, zijn er niet genoeg voorbeelden in de geschiedenis en elders op de wereld van politici die zich omwille van de macht plotseling anders voordoen, dan ze altijd waren? En dat zij, nadat ze die macht hebben verkregen, toch die ondemocratische leider blijven, maar met de zegen van hen die hem in het zadel hebben geholpen?
    ?? Beste Pieter, u bent hersteld van een burn-out, dus u kent die lijdensweg. Wilt u er alstublieft alles aan doen om te voorkomen dat Nederland in een burn-out komt? Het vergt wat moed, op de korte termijn wat politiek gemanoeuvreer. Maar, beste Pieter, in het belang van Nederland, de sleutel voor een democratisch bestuur ligt echt in uw hand. Gebruik het met verstand, in het belang van de door u zo gewenste nieuwe bestuurscultuur.
    ?? Beste Pieter, veel dank.
    Aldus de internationaal expert op migratie. Als Wilders premier wordt, krijgt deze man minder werk.
    Ik vind het een zielig verhaal. Ik heb met Jeroen te doen.
    Jeroen wil duidelijk niet de problemen zien.
    Dat Wilders bepaalde individuen, tuig noemt, is niks mis mee. Die groep/deel van de groep, die geen oorlogsvluchtelingen zijn, maar enkel economische vluchtelingen, die moeten keihard aangepakt worden.
    De echte oorlogsvluchteling is dankbaar als hij/zij opgevangen wordt. Zodra er allerlei eisen gesteld gaan worden door “vluchtelingen”, dan zit daar een luchtje aan.
  16. forum rang 6 win some... 8 december 2023 11:03
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 8 december 2023 10:46:

    [...]
    Er is al jaren een tekort aan opvangplekken en personeel voor asielzoekers. Daar ligt één oorzaak. Men dacht daar steeds op te bezuinigen.

    Onder leiding van de VVD moeten/moesten er steeds dure tijdelijke opvangplekken komen. Dat mogen de belastingbetalers betalen, ondanks de beloften van de VVD dat de belastingen omlaag gaan.

    Brexit, om een voorbeeld te noemen, zou voor minder asielzoekers zorgen, het tegendeel is waar. Asielzoekers zijn niet eenvoudig tegen te houden. Beter zou zijn daar in de regio oplossingen te vinden om de slachtoffers van oorlog, discriminatie en honger te helpen, het liefst door de oorzaken daarvan te helpen wegnemen.

    Opvang in de regio zie ik ook als een goede oplossing.
    Grootste probleem zijn voornamelijk de groep asielzoekers uit Noord-Afrika. In veel gevallen betreft het alleenstaande jongemannen die geen recht hebben op een verblijfsvergunning. Een deel ervan is verslaafd aan drugs en drank en houdt zich vanuit het AZC bezig met winkeldiefstal, inbraak, bedreiging en intimidatie. In Ter Apel en Budel is dit zo uit de hand gelopen dat burgers noodgedwongen burgerwachten hebben moeten oprichten om zich zelf te beschermen. De Nederlandse Staat faalt hier in het beschermen van haar burgers. Dit is ook de belangrijkste reden waarom er in andere gemeenten zoveel weerstand is tegen opvang. Men is bevreesd dat men geen vluchtelingen, maar criminelen in de maag krijgt gesplitst. Criminelen waar vervolgens door de Nederlandse Staat niet adequaat tegen wordt opgetreden.

    Asielzoekers die geen recht hebben op asiel moeten terug naar land van herkomst. Voornamelijk Noord-Afrikaanse landen willen hier niet aan meewerken. HIer moet veel steviger worden opgetreden, het liefst in Europees verband. Zet een escalatieladder op waarbij er in toenemende mate economische boycotmaatregelen worden genomen als samenwerking op het gebied van terugkeer uitblijft. Stop alle Europese samenwerkingsprogramma's en subsidies voor de regio, trek landingsrechten in, bevries banktegoeden etc. etc. Gewoon een degelijk staaltje ouderwetse machtspolitiek voeren. Dan kom je voor je eigen burgers op.
7.064 Posts
Pagina: «« 1 ... 154 155 156 157 158 ... 354 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 913,25 -0,03%
EUR/USD 1,0870 +0,03%
FTSE 100 8.420,26 -0,22%
Germany40^ 18.716,50 -0,12%
Gold spot 2.415,21 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.685,97 -0,07%

Stijgers

Orange...
+6,35%
Recticel
+2,66%
UCB
+2,63%
Ageas
+1,82%
AB InBev
+1,44%

Dalers

AZELIS...
-11,71%
EVS
-9,06%
Umicore
-2,85%
D'IETE...
-2,31%
Aedifica
-1,77%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links