Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.896 Posts
Pagina: «« 1 ... 3380 3381 3382 3383 3384 ... 3545 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 19:22
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 november 2023 19:07:

    Zomaar voor de gein.
    Wat denken jullie wat Donald morgen doet. Het 5e, dus het recht om niet te antwoorden, of liegen onder eed, of naar waarheid antwoorden.
    Wat ook nog kan, iedereen onder bus gooien dus andere de schuld geven. Of hij heeft zogenaamd een complete geheugenverlies.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 5 november 2023 19:28
    Precies een jaar voor verkiezingen leidt Trump in swing states

    Precies één jaar voor de Amerikaanse verkiezingen heeft Donald Trump in de peilingen een flinke voorsprong op zijn belangrijkste rivaal Joe Biden.
    In vijf van de zes belangrijkste swing states gaat de Republikein aan kop, schrijft Reuters.
    Bidens leeftijd en zijn aanpak van de economie worden genoemd als de belangrijkste oorzaken zijn de huidige tussenstand.

    De peilingen werden gedaan door de New York Times en Siena College.
    Uit de peilingen van de New York Times en Siena College blijkt dat Trump in Arizona, Georgia, Michigan, Nevada en Pennsylvania aan de leiding gaat.
    In Wisconsin voert Biden de lijst aan.
    Tijdens de verkiezingen van 2020 werd Biden nog in al deze staten de grootste.

    www.bnr.nl/nieuws/internationaal/1053...

    wat een fijn nieuws voor Trump toch om de nieuwe week mee te starten .
  3. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 19:38
    "Speaker" Mike Johnson's persoonlijke en financiële schandalen exploderen nu al
    Bill Palmer | 9:09 am EST 5 november 2023

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/speaker...

    Toen Mike Johnson voorzitter werd, voorspelde ik dat we er snel achter zouden komen dat hij ernstige financiële en persoonlijke schandalen verborgen hield. En inderdaad, hij beweert dat hij geen bankrekeningen heeft, hij was naar verluidt decaan van een rechtse rechtenfaculteit die nooit heeft bestaan en hij heeft een geheime geadopteerde zoon.

    Toen ik deze voorspelling deed wist ik niets wat jij niet wist, maar het was eerlijk gezegd een makkelijke voorspelling om te doen. Rechtse politici hebben vrijwel altijd dit soort schandalen. Een deel van de reden is dat rechtse politici in het algemeen de neiging hebben om hun voorgewende rechtse versie van het christendom te gebruiken om alle vreselijke dingen die ze willen doen te rechtvaardigen (een deel van de reden waarom echte christenen rechtse "christenen" zo beledigend en godslasterlijk vinden).

    Het is ook een harde realiteit dat er links, rechts en in het midden politieke schandalen bestaan, maar dat de rechtervleugel de enige plek is waar schandalen er niet toe lijken te doen voor kiezers. Het enige dat telt voor de rechtse kiezers in het district van Mike Johnson is dat hij de juiste hatelijke dingen zegt, en het maakt hen niet uit of hij een engerd is of dat hij hun geld steelt.

    Mike Johnson is slechts de nieuwste ambitieuze rechtse domkop die vergeten is dat rechtse mensen niets geven om zijn kelder vol skeletten omdat ze hem alleen gekozen hebben om normale mensen te pesten, maar dat normale mensen wel veel geven om deze schandalen. Johnson had in zijn eigen straatje moeten blijven. Nu zit hij in de echte wereld, niet in de psychotische fantasiewereld die bekend staat als de rechtse politiek.

    Johnson's tijd als voorzitter zal dus niet bestaan uit het uitbreiden van zijn invloed of het bevorderen van de agenda van zijn partij. Hij zal zich vooral moeten verdedigen tegen dit soort schandalen. En er zullen meer schandalen met Mike Johnson komen. Dit is slechts wat de media in de eerste week konden opgraven.

    Hoe bestrijden we Mike Johnson? We gebruiken de middelen die ons ter beschikking staan. Hij verbergt duidelijk een financieel schandaal en hij heeft een verdacht persoonlijk schandaal. Dat is alles wat je nodig hebt om deze man te bestrijden. Je moet zijn schandalen niet overdrijven. Samenzweringstheorieën zijn niet je vriend. Verzin geen dingen die niet bewezen zijn. Maar je wilt wel vragen waarom hij zijn bankrekeningen verbergt en waarom hij liegt over de tijdlijn van zijn geadopteerde zoon.

    Je moet de antwoorden op deze vragen niet zomaar verzinnen. Dat is niet eerlijk. En het is niet effectief, want dan klink je in de ogen van de gemiddelde persoon als een samenzweringstheoreticus. Maar blijf de vragen stellen. Johnson's voortdurende falen om de vragen adequaat te beantwoorden zal zijn ondergang worden.
    Zolang Mike Johnson elke dag de toenemende vragen over zijn persoonlijke en financiële schandalen moet afweren, zal hij zijn positie als voorzitter niet kunnen gebruiken om de corrupte en extremistische dingen te doen die hij wil doen. We moeten hem gewoon dwingen om in de verdediging te blijven totdat we de meerderheid van het Huis van hem afnemen.
  4. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 19:53
    Trumps plan om verkiezingen in een swing state in zijn voordeel te manipuleren kan averechts uitpakken voor de GOP: rapport
    David McAfee
    4 november 2023 6:51PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-rig-backfire/

    De mensen van Donald Trump hebben stilletjes de voorverkiezingen in een swing state voor hem gemanipuleerd en volgens een rapport zou dat wel eens een averechts effect kunnen hebben.

    Trump is tekeer gegaan tegen degenen die volgens hem de verkiezingen tegen hem in 2020 hebben "gemanipuleerd".

    Maar als hij degene is die de manipulatie uitvoert, is het een heel ander verhaal, volgens het rapport van de Huffington Post.

    "In hun ijver om het derde op de kalender Nevada gemakkelijker te maken voor Donald Trump om te winnen in de Republikeinse presidentiële voorverkiezing van 2024, hebben ambtenaren van de GOP in de staat misschien een scenario gecreëerd dat het resultaat volledig zou kunnen delegitimeren door nul gedelegeerden te geven aan de kandidaat die de meeste stembiljetten wint", aldus het rapport.

    Het rapport citeert ook voormalig partijvoorzitter Amy Tarkanian die zegt: "Het is een nachtmerrie. Het is een debacle. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen."

    "In plaats van het houden van een caucus of een voorverkiezing, houdt Nevada beide, slechts twee dagen na elkaar begin februari. De voorverkiezing, op 6 februari, wordt gehouden door de staat, waarbij alle stemdistricten in de staat worden gebruikt met stembiljetten die naar elke geregistreerde Republikein worden gestuurd," aldus het rapport. "De caucus, op 8 februari, vereist dat deelnemers de locatie het dichtst bij hun huis vinden die is aangewezen door de pro-Trump staatspartij tijdens twee specifieke uren die avond om een papieren stembiljet uit te brengen dat met de hand wordt geteld, door de pro-Trump staatspartij."

    De Republikeinse gouverneur van Nevada, Joe Lombardo, werd ook geciteerd toen hij zei: "Ik denk dat het een aantal kiezers zal ontmoedigen die geïnteresseerd zijn in het stemmen op een presidentskandidaat .... Ik denk dat dat onacceptabel is voor de kiezers en het begrip van hoe dingen gedaan moeten worden."

    Het gaat verder:

    "Als dat patroon zich dit jaar voortzet, zou de winnaar van de voorverkiezing op 6 februari gemakkelijk meer stemmen kunnen krijgen dan de winnaar van de caucuses op 8 februari, maar toch geen van de 26 afgevaardigden naar de nominatieconventie in de zomer krijgen. Die worden allemaal toegekend op basis van de uitslag van de caucus en de partij staat kandidaten die deelnemen aan de voorverkiezing niet toe om deel te nemen aan de caucus."

    "Zelfs als de winnaar van de voorverkiezing van 6 februari meer stemmen heeft gekregen dan de winnaar van de caucus van 8 februari, maakt dat niet uit. Ze krijgen geen gedelegeerden," schreef Gibbs," aldus het rapport. "De kiezers zullen daar niet goed op reageren en de campagnes ook niet."

    Lees het artikel hier.

    www.huffpost.com/entry/trump-nevada-r...
  5. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 20:08
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 november 2023 19:07:

    Zomaar voor de gein.
    Wat denken jullie wat Donald morgen doet. Het 5e, dus het recht om niet te antwoorden, of liegen onder eed, of naar waarheid antwoorden.
    Trumps 'zelfverheerlijkende' gewoonte kan hem schaden in zijn getuigenis van maandag: juridisch analist
    Tom Boggioni
    5 november 2023 1:55PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-self-aggrandiz...

    Donald Trump's goed gedocumenteerde geschiedenis van van het script afwijken, uitweidingen en opschepperij terwijl hij onder ede staat kan tot meer juridische ellende leiden als hij zich maandag niet kan beheersen wanneer hij getuigt in de rechtszaal van rechter Arthur Engoron.

    De voormalige president staat gepland om komende week te getuigen om zichzelf en zijn Trump Organization te verdedigen in de financiële fraudezaak van $250 miljoen die is aangespannen door de procureur-generaal van New York, Letitia James, en die zou kunnen leiden tot de ontbinding van zijn bedrijf.

    Volgens MSNBC juridisch analist Lisa Rubin, die aanwezig was en verslag heeft gedaan van de getuigenissen van Trumps zonen Don Jr. en Eric, verwacht ze dat de voormalige president zorgvuldig geplande antwoorden achterwege zal laten en in plaats daarvan zal ratelen zoals hij in eerdere getuigenissen heeft gedaan.

    Op X, voorheen bekend als Twitter, schreef ze dat ze zich afvroeg "welke speelruimte hij heeft om op te scheppen over zijn dapperheid als president en zijn controle over zijn bedrijf te verbloemen".

    Rubin verwees naar een verklaring die hij aflegde in de rechtszaak tegen E. Jean Carroll over laster, die hem achtervolgde en hem miljoenen kostte, en suggereerde dat de voormalige president zijn les waarschijnlijk niet geleerd heeft om zijn antwoorden op vragen kort en bondig te houden.

    Ze voorspelde: "Dus morgen kunnen we verwachten dat Trump op vragen van één zin antwoorden geeft die meerdere pagina's van het transcript in beslag nemen. De vraag is wie er wint als hij dat doet. Trump denkt duidelijk dat hij dat is."

    Ze voegde er vervolgens aan toe dat, als de aanklager hem laat zwijgen, daar een reden voor is, door te schrijven: "En het niet klagen van de kant van de AG zou wel eens strategisch kunnen zijn, niet een fout in het oordeel van de aanklager."
  6. forum rang 4 robrdam 5 november 2023 20:49
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 november 2023 19:07:

    Zomaar voor de gein.
    Wat denken jullie wat Donald morgen doet. Het 5e, dus het recht om niet te antwoorden, of liegen onder eed, of naar waarheid antwoorden.
    Je hebt zelf ook al een mooi antwoord op je vraag gegeven. Het verstandigste voor burger Trump is om overal op te antwoorden "zwijgrecht". Mijn hoop is dat de aanklager met vleierij en/of provocaties Donald aan het ratelen krijgt, met als mooiste bonus dat hij alvast een bekentenis aflegt voor de toekomstige strafzaak dat hij feitelijk leidinggaf aan de firma (pun intended) terwijl zijn zoons als stromannen aangesteld waren.
  7. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 21:13
    Met andere woorden je moet loyaal zijn aan de Goddelijke Donald.
    ======================
    @realDonaldTrump.

    Als en wanneer Kim Reynolds van Iowa Ron DeSanctimonious, die absoluut stervende is in de peilingen zowel in Iowa als in het hele land, onderschrijft, zal dat het einde van haar politieke carrière betekenen in die zin dat MAGA haar nooit meer zal steunen, net zoals MAGA DeSanctimonious nooit meer zal steunen. Twee extreem ontrouwe mensen die samenkomen is echter iets heel moois om naar te kijken. Ze kunnen nu loyaal blijven aan elkaar omdat niemand anders ze wil!!!
  8. AlGore Gerritme 5 november 2023 21:37
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 november 2023 19:07:

    Zomaar voor de gein.
    Wat denken jullie wat Donald morgen doet. Het 5e, dus het recht om niet te antwoorden, of liegen onder eed, of naar waarheid antwoorden.
    Hij zal het niet kunnen laten op een aantal vragen uitgebreid zijn waarheid te vertellen.
    Liegen onder ede dus.
  9. forum rang 9 gnocchi. 5 november 2023 22:55
    quote:

    AlGore Gerritme schreef op 5 november 2023 21:37:

    [...]

    Hij zal het niet kunnen laten op een aantal vragen uitgebreid zijn waarheid te vertellen.
    Liegen onder ede dus.
    @echteDonaldTrump
    -
    37m

    Wow! Ik heb net ontdekt dat de corrupte en racistische procureur-generaal Letitia James van de staat New York financieel wordt gesteund door George Soros. Geen wonder dat deze "TRUMP CASE", die wordt voorgezeten door een zeer partijdige en onhandelbare rechter die me al schuldig verklaarde voordat het proces zelfs maar begonnen was, geen JURY wilde toestaan en zei dat Mar-a-Lago, in Palm Beach, Florida, slechts 18.000.000 dollar waard was, terwijl het 50 tot 100 keer zoveel waard is, een schande is geworden voor de rechterlijke macht van New York. Geen enkel nieuw bedrijf wil deel uitmaken van deze poppenkast. HEKSENJACHT!
  10. forum rang 9 gnocchi. 6 november 2023 00:35


    Kim Reynolds gaf net weg dat zelfs Republikeinen denken dat het voorbij is voor Donald Trump.
    Bill Palmer | 3:48 pm EST 5 november 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/kim-rey...

    Op dit moment is Ron DeSantis het poster kind geworden voor het volledig instorten en uit de strijd vallen. Toch heeft Iowa gouverneur Kim Reynolds, die serieuze politieke ambities heeft, net DeSantis bekrachtigd. Dus waarom zou ze nu kiezen voor DeSantis, die niet eens in de race is? Omdat de Republikeinen Donald Trump ook niet echt als kanshebber zien.

    Trump moet morgen getuigen in een rechtszaak die hem bankroet zal maken en daarna zal hij vier keer strafrechtelijk worden vervolgd en naar de gevangenis gaan. Bovendien is hij duidelijk seniel - en die seniliteit is de laatste tijd snel toegenomen.

    Kim Reynolds gokt er duidelijk op dat Trump niet eens meer meedoet tegen de tijd dat 2024 is aangebroken. Het is niet zo dat ze per se denkt dat DeSantis terug zal klimmen in de strijd nadat Trump het loodje heeft gelegd. Het is dat Reynolds, door DeSantis te steunen, zich nu preventief isoleert van wat ze verwacht dat de onvermijdelijke val van Trump zal zijn.

    Houd in gedachten dat iemand als Kim Reynolds geen moreel kompas heeft. Ze probeert niet aan de moreel juiste kant van iets te staan. Ze denkt gewoon dat Trump er geweest is en probeert zich zo goed mogelijk te positioneren. Zelfs terwijl de media blijven schreeuwen dat hij op de een of andere manier levensvatbaarder is dan ooit, ziet zijn eigen Republikeinse Partij dat helemaal niet zo.
  11. forum rang 9 gnocchi. 6 november 2023 00:59
    quote:

    gnocchi. schreef op 5 november 2023 22:55:

    [...]

    @echteDonaldTrump
    -
    37m

    Wow! Ik heb net ontdekt dat de corrupte en racistische procureur-generaal Letitia James van de staat New York financieel wordt gesteund door George Soros. Geen wonder dat deze "TRUMP CASE", die wordt voorgezeten door een zeer partijdige en onhandelbare rechter die me al schuldig verklaarde voordat het proces zelfs maar begonnen was, geen JURY wilde toestaan en zei dat Mar-a-Lago, in Palm Beach, Florida, slechts 18.000.000 dollar waard was, terwijl het 50 tot 100 keer zoveel waard is, een schande is geworden voor de rechterlijke macht van New York. Geen enkel nieuw bedrijf wil deel uitmaken van deze poppenkast. HEKSENJACHT!

    Seniele Donald Trump heeft compleet onsamenhangende inzinking voorafgaand aan zijn getuigenis in het fraudeproces in New York
    Bill Palmer | 18:30 EST 5 november 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/news/senile-dona...

    Donald Trump moet morgen getuigen in zijn civiele fraudezaak in New York en hoe hij het ook speelt, hij zal verliezen. Als hij weigert vragen te beantwoorden, of doet alsof hij zich de antwoorden niet herinnert, of de vijfde pleit, of liegt onder ede, dan verspeelt hij in feite de zaak. Zijn enige kans om zichzelf te redden zou zijn om met een geloofwaardige verklaring te komen waarom de zakelijke praktijken van zijn bedrijf niet echt frauduleus waren - en niemand zet geld op dat scenario.

    In plaats van zich voor te bereiden op zijn getuigenis, verspilt Trump de dag door als een verwarde gek tekeer te gaan op sociale media. Hij heeft net de schokkende mededeling gedaan dat de procureur-generaal van New York, Letitia James, "financieel wordt gesteund door George Soros". Dit is het soort dingen dat een mentaal incompetente samenzweringstheoreticus met een aluminiumfoliehoed zegt terwijl hij mensen lastigvalt op een straathoek.

    Met andere woorden, Donald Trump is echt zo ver heen. Hij probeert een afleiding te creëren voor wat, zoals hij weet, een rampzalige wending in de getuigenbank zal worden, en toch is "George Soros" alles wat hij kon bedenken. Trump heeft geen twee functionerende hersencellen meer om tegen elkaar aan te wrijven. En nu zal iedereen zien hoe seniel hij is als hij morgen probeert te getuigen.
  12. forum rang 9 gnocchi. 6 november 2023 01:08
    Impeachment advocaat waarschuwt Trump voor 'serieuze straffen' voor liegen in de rechtszaal
    Sarah K. Burris
    5 november 2023 6:53PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/fraud-trial-trump-te...

    Voormalig impeachment advocaat Norm Eisen legde maandag uit dat Donald Trump voorzichtig moet zijn met zijn getuigenis in de rechtszaal.

    Trump zal zijn twee zonen volgen in de New Yorkse fraudezaak die het einde van de Trump Organization zou kunnen betekenen. De oudste dochter van Trump, Ivanka, staat gepland om na hem te getuigen.

    In een gesprek met CNN's Jim Acosta op zondag, merkte Eisen op dat Trump in het verleden heeft geworsteld met de waarheid en meer dan 30.000 keer heeft gelogen toen hij president was, volgens de telling van de Washington Post.

    "De gevolgen zijn heel anders dan toen hij dat deed tijdens de optredens in het Witte Huis die jij versloeg, Jim," vervolgde Eisen. "Als je onder ede staat, kunnen er serieuze straffen volgen, zowel in deze civiele zaak als bijkomende straffen als de leugens schandalig genoeg zijn. Je kunt worden doorverwezen voor vervolging. Ik denk echter dat Trump zal proberen een dunne lijn te bewandelen. Zijn zonen hebben dit gedaan, dus we kennen de juridische strategie. Het is naar voren gekomen in het geval van anderen de schuld geven, met de vinger naar anderen wijzen zodat hij zichzelf niet vastpint op deze schandalige gaten in de waarderingen. We zullen zien wat er gebeurt."

    De voormalige advocaat van Trump, Michael Cohen, vertelde MSNBC in het weekend dat Eric Trump in een "duidelijke val" was gelopen tijdens het fraudeproces.

    "Weet je, Don Junior en Eric hebben onder ede gelogen," zei Cohen. "In feite doen ze alleen maar hun vader na, die door rechter Engoron in de getuigenbank werd gezet met betrekking tot uitspraken die hij buiten de rechtszaal deed over de juridisch medewerker van de rechter, en beweerde dat ik het was."

    "Ik bedoel, de man liegt zoals jij ademt en de kinderen doen hetzelfde - hoe dom moeten ze zijn?" riep hij uit. "Het is triest om te zeggen, hoe dom moet je zijn als je bijvoorbeeld Eric Trump bent, uitvoerend vice-president van de Trump Organization, en je beweert dat alles wat je echt doet is, je weet wel, beton gieten?"

    Eisen zei dat hij niet verwacht dat Trump het recht van het Vijfde Amendement tegen zelfbeschuldiging zal inroepen tijdens de ondervraging, omdat het hem niet zou helpen. Rechter Arthur Engoron zou dat kunnen overwegen als onderdeel van zijn uitspraak.

    "Hij spoelt deze zaak door het toilet als hij het woord zelfbeschuldiging in de mond neemt," zei Eisen. "Anders dan in een strafzaak, waar je dat niet aan de jury kunt voorleggen. Rechter Engoron, nu al geen fan van Donald Trump, kan een nadelige gevolgtrekking maken als Donald Trump de Vijfde verklaring aflegt. Hij kan zeggen, nou, dat is dan geregeld. Ik spreek hem tegen. Trump en het bedrijf spelen in op een hoger beroep. Ze weten dat ze gaan verliezen voor deze rechter. Ze willen het niet verpesten door het Vijfde Amendement in te roepen."

    Bekijk het volledige interview in de video hieronder.
    www.youtube.com/watch?v=ifXW2jlF8Ek
  13. forum rang 9 gnocchi. 6 november 2023 08:52
    Goedemorgen Don, is dit een waarschuwing naar je dochtertje.
    ===================================================
    4u
    60 minuten? Dus, als de vicepresident niet de bevoegdheid had om te handelen (stemmen terugsturen naar de wetgevende macht voor hercontrole en snelle goedkeuring, ALS ZE GEEN FRAUDE OF STEMMING FOUT MET DE STEMTELLING VONDEN!), waarom kwamen de RINOS & Democraten dan samen en veranderden ze de wet zodat (A) de vicepresident in de toekomst niet meer zou doen wat deze mensen zeiden dat hij niet kon doen? Als hij het niet kon doen, hadden ze de wet niet veranderd. Diezelfde mensen zouden je hebben verteld, maar pas NA de verkiezing, dat een vicepresident het recht had om ze terug te sturen naar de Verenigde Staten voor hercertificering, en dat vonden ze niet leuk, dus veranderden ze de wet en ontnamen ze dat recht. Ik ben het daar niet mee eens, want als er fraude is gevonden, los het dan op! 60 Minutes: "Vorig jaar hebben Democraten en Republikeinen een wet op de verkiezingstelling aangenomen. Het maakt nu duidelijk dat de rol van de vicepresident is om de stemmen te lezen, niet om ze te beoordelen." Het feit dat ze de wet moesten VERKLAREN betekent dat er onduidelijkheid was, wat betekent dat de wet vatbaar was voor interpretatie. Het had gekund!
    ==============================================
    2d
    ONS LAND WORDT HET MEEST BEDREIGD OOIT EN TOCH WILLEN DE DOJ & FBI ALLEEN MAAR ACHTER DONALD TRUMP EN ZIJN FAMILIE AAN. SAD!!!
    =================================================

    3d
    Het is zo triest om te zien hoe mijn zonen worden ge PERSECUTED in een politieke heksenjacht door deze losgeslagen, publiciteitsgeile rechter uit de staat New York, in een zaak die NOOIT had mogen worden aangespannen. Juristen schreeuwen schande! Mijn $WORTH is veel GROTER dan op de financiële verklaringen, plus ze bevatten een volledige DISCLAIMER CLAUSE die de lezers van deze informatie vertelt dat ze hun eigen due diligence en analyse moeten doen. Bovendien heeft hun kroongetuige in de getuigenbank toegegeven dat hij heeft gelogen, een groot verhaal dat niet door de pers is behandeld. Banken en verzekeringsmaatschappijen hebben geld verdiend, zelfs geen kleine wanbetaling, en er waren GEEN Slachtoffers, behalve de mensen die beroofd en vermoord werden op de trottoirs van New York terwijl onze corrupte procureur-generaal de hele dag op haar kont in de rechtbank zat en toekeek hoe de familie Trump werd mishandeld door een Trump-hatende rechter die zei dat een huis van een miljard dollar maar 18.000.000 miljoen dollar waard is!!!
    =============================================
    4d
    We wonnen van Engoron in het Hof van Beroep, waardoor een groot deel van de zaak werd verworpen, maar hij weigerde vervolgens hun beslissing te accepteren.Hij zei gewoon "NEE".Hij wordt vaak verslagen, een van de meesten, en het kan hem niets schelen.Ik geloof niet dat we ook maar één motie hebben ingediend tijdens deze hele excursie in de wildernis van de waanzin. De staat won 100% van hun moties, inclusief de snelste procesdatum voor zo'n zaak sinds ik me kan herinneren, "zonder uitstel voor wat dan ook". Ik word "op het slechte pad gebracht" op een niveau dat ik nog nooit eerder heb gezien. Toen Cohen toegaf dat de hele zaak een leugen was, kon het hem niets schelen. Denk eraan, we hadden een Perry Mason moment met hun kroongetuige en de rechter deed alsof er niets was gebeurd en begon toen tegen ons te schreeuwen. Vervolgens legde hij me een belachelijk GAG ORDER op, waartegen we in beroep zullen gaan. Hij beboet me op een niveau dat nog nooit eerder is vertoond. De mensen van de officier van justitie zijn dolblij, maar kunnen niet geloven dat dit gebeurt. Engoron is gek, volledig ontspoord en gevaarlijk - ons rechtssysteem is naar de hel gegaan.
    =============================================
    4d
    Rechter Engoron is een politieke hack die al voor het proces tegen me oordeelde.Hij doet het vuile werk voor de Democratische Partij.Ik heb niet eens de mogelijkheid van een jury gekregen. Deze gemanipuleerde zaak had nooit aangespannen mogen worden, maar omdat dat wel zo was, had het in de Commercial Division moeten worden behandeld, maar Engoron wilde het niet loslaten.Hij bestreed ons, legde ons zonder reden sancties op, gaf ons hoge boetes en gaf ons zelfs geen dag uitstel.Dit is zijn grote kans en hij was niet van plan om die te laten lopen. Ondertussen "verloren" ze hun stergetuige en mijn financiële verklaringen zijn geweldig! Er was geen fraude, dus werken ze samen met de corrupte A.G. wiens campagne "I will get Trump" was, om iets te ontwikkelen, wat dan ook. Ze gaan zelfs terug naar 2014, voorbij de verjaringstermijn, om te kijken naar een "laag bod" dat ik deed voor de Buffalo Bills. Iemand anders bood veel meer, en dan? Nu komen ze met iets dat "terugbetaling" heet. Ik heb nog nooit van die term gehoord. HEKSENJACHT!!! VERKIEZINGSINTERFERENTIE!!!
    =================================================
    =============================================== 5d Dit vervalste proces, aangespannen door de racistische openbare aanklager van de staat New York, Letitia James, voor de Trump- en ontwikkelaarhatende rechter Arthur Engoron, had nooit aangespannen mogen worden omdat de zogenaamde STAR WITNESS, de slijmbaladvocaat (voor veel mensen) Michael Cohen, vorige week in de getuigenbank toegaf dat hij loog, en ook dat uw favoriete president, Donald J. Trump, of iemand van de Trump-organisatie, hem NOOIT heeft verteld om de waarden op de financiële overzichten aan te passen, het tegenovergestelde van wat hij de openbare aanklager vertelde.Trump, of iemand van de Trump Organization, hem NOOIT heeft gezegd dat hij de waarde van de financiële overzichten moest verlagen, het tegenovergestelde van wat hij de A.G. heeft verteld om deze HOAX te starten.Alleen al daarom zou deze nepzaak moeten worden afgewezen.Bovendien zijn de financiële verklaringen conservatief (LAAG!), Mar-a-Lago is VEEL MEER waard dan $18.000.000, er staat een 100% vrijwaringsclausule op de eerste pagina van de verklaringen, de banken en verzekeringsmaatschappijen zijn volledig betaald, geen wanbetalingen, ze hebben allemaal geld verdiend en er is geen slachtoffer (behalve ik!).Laat mijn kinderen met rust, Engoron.U bent een schande voor de advocatuur!
  14. forum rang 4 robrdam 6 november 2023 09:04
    quote:

    gnocchi. schreef op 6 november 2023 08:52:

    Goedemorgen Don, is dit een waarschuwing naar je dochtertje.
    ===================================================
    ...
    Ik hoop dat de gezondheid van burger Trump hem niet in de steek laat voordat hij minimaal voor één feit in de cel wordt gegooid. Een hartaanval of beroerte zou een weg naar het martelaarschap voor zijn cult zijn.
  15. forum rang 7 hirshi 6 november 2023 09:22
    Peiling: Trump populairder dan Biden in veel belangrijke staten

    De Amerikaanse oud-president Donald Trump gaat volgens een nieuwe peiling aan kop in vijf van de zes belangrijkste 'swing states'. Hij scoort een jaar voor de presidentsverkiezingen beter dan zittend president Joe Biden in Arizona, Georgia, Michigan, Nevada en Pennsylvania, bericht The New York Times.

    Biden won bij de presidentsverkiezingen van 2020 nog in al die staten van Trump. De Democraat gaat in de peiling inmiddels alleen nog aan kop in Wisconsin, waar hij 2 procentpunt hoger scoort dan zijn Republikeinse voorganger. Trump heeft in de vijf andere staten een voorsprong van tussen de 4 en 10 procentpunt.

    Veel kiezers zeggen volgens de krant dat de economie in betere handen is bij Trump. Ook vinden veel respondenten Biden te oud voor het presidentschap. Hij wordt deze maand 81 en is de oudste president in de Amerikaanse geschiedenis. Over de leeftijd van de 77-jarige Trump wordt veel minder negatief geoordeeld, blijkt uit de peiling van de krant en onderzoeksinstituut Siena College.

    Amerikanen mogen in november 2024 weer een president kiezen. Ze gaan dan naar de stembus in tientallen staten, maar op veel plaatsen staat de uitslag eigenlijk op voorhand al vast. Dat geldt niet voor de zogenoemde swing states, die daardoor een beslissende rol kunnen spelen.

    Het staat nog niet helemaal vast dat Trump en Biden het volgend jaar weer tegen elkaar opnemen. Trump moet de voorverkiezing van zijn Republikeinse Partij nog winnen en is verwikkeld in meerdere strafzaken. Hij wordt wel gezien als favoriet om weer namens de Republikeinen mee te doen aan de presidentsverkiezingen.

    www.telegraaf.nl/nieuws/1995599952/pe...
  16. forum rang 9 gnocchi. 6 november 2023 10:44


    Ivanka Trump heeft misschien net iets weggegeven over haar getuigenis in een civiel fraudeproces in New York
    Bill Palmer | 7:00 pm EST 5 november 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/ivanka-...

    Ivanka Trump heeft nu twee keer geprobeerd om haar getuigenis in de civiele fraudezaak van haar familie in New York uit te stellen. De eerste keer lukte dat met een paar dagen, omdat rechters je een beetje speling geven. De tweede keer slaagde ze daar niet in, omdat niemand een toverstafje voor uitstel heeft. In het proces heeft ze misschien iets weggegeven.

    Niet alleen is er niet zoiets als onder een getuigenis uitkomen, er is ook geen mogelijk scenario waarin haar getuigenis goed kan aflopen voor haar hele familie. De rechtbank heeft haar al uitgesloten als beklaagde in deze zaak, dus ze heeft geen aansprakelijkheid binnen het kader van deze zaak en kan daarom niet zomaar de vijfde pleiten. Als ze liegt in de getuigenbank, gaat ze ten onder voor meineed. Als ze op elke vraag "Ik weet het niet meer" zegt, is dat obstructie. Ze kan haar familieleden kiezen die terechtstaan, of ze kan zichzelf kiezen, maar niet allebei.

    Juridisch expert Glenn Kirschner denkt dat Ivanka's meerdere pogingen om onder een getuigenis uit te komen, verraden dat ze zichzelf verkiest boven haar familie. En dat is logisch. Als je op het punt staat om een getuigenis af te leggen die drie leden van je familie financieel te gronde richt omdat je niet bereid bent om voor hen ten onder te gaan, ben je misschien geneigd om een show te maken door te proberen die getuigenis ook tegen te houden.

    We zullen zien wat er gebeurt. Maar net zoals er geen capriolen waren waardoor de getuigenis van de zonen van Trump goed voor hen zou uitpakken, zijn er geen capriolen waardoor de dochter van Trump haar familie op magische wijze van de haak kan slaan. De enige mogelijke manier voor de Trumps om zichzelf en elkaar te helpen in deze rechtszaak zou zijn om een overtuigende, geloofwaardige alternatieve verklaring te geven voor de zakelijke praktijken van het bedrijf, zodanig dat de rechter zegt "Wow oké jullie hebben geen fraude gepleegd". Elke andere uitkomst in de getuigenbank is een ramp voor de familie Trump.
70.896 Posts
Pagina: «« 1 ... 3380 3381 3382 3383 3384 ... 3545 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 878,71 -0,01%
EUR/USD 1,0717 +0,06%
FTSE 100 8.172,15 +0,63%
Germany40^ 17.931,40 0,00%
Gold spot 2.302,86 +0,75%
NY-Nasdaq Composite 15.605,48 -0,33%

Stijgers

IBA
+4,13%
arGEN-X
+3,51%
Aedifica
+3,33%
WDP
+3,13%
Elia
+2,99%

Dalers

Umicore
-4,51%
Melexis
-2,92%
Proximus
-2,89%
AZELIS...
-2,39%
UCB
-2,17%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links