Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel B&S Group SA AEX:BSGR.NL, LU1789205884

  • 5,030 2 mei 2024 11:26
  • -0,020 (-0,40%) Dagrange 5,000 - 5,080
  • 16.517 Gem. (3M) 76K

B en S Group - 2023

2.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 93 94 95 96 97 ... 120 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Diegy 3 november 2023 09:53
    quote:

    Woudloper schreef op 2 november 2023 16:27:

    Mogelijke wordt er maandag een bod van Blijdorp bekend gemaakt bij de Q3 cijfers.
    Denk dat ie nog in "onderhandeling" is/was met partijen die een groot belang hebeen in B&S.
    Zou zomaar kunnen. Precies 2 weken geleden schoot de koers ook al naar de 3,80 met grote koop orders uit de laat. Wie weet wel een grootaandeelhouder met een knock out bod binnenkort. Lijkt wel iets te spelen bij B&S.
  2. spartapiet 3 november 2023 09:55
    De Holland America Line heeft nog nooit zoveel boekingen gehad, zelfs niet vóór corona. Het zelfde geldt voor de andere brands die onder Carnival Corporation vallen en andere maatschappijen. Dat belooft veel goeds voor de toekomst. Dat het aan boord allemaal wat minder is, is bekend onder ervaren cruisers. Maar dat deert niet. Nieuwe cruisereizigers weten niet hoe het in het verleden was.
  3. forum rang 4 Diegy 3 november 2023 10:14
    Maandag de cijfers, als die ook maar een beetje meevallen dan gaan we richting de 4 euro. Denk dat er vanmiddag nog een hoop mensen instapen wat de koers verder omhoog zal zetten. Bovendien lijkt er wel wat te spelen bij B&S. B&S word al een hele tijd genoemd als overnamekandidaat, koers is er nu zeker naar.
  4. forum rang 4 Diegy 3 november 2023 10:17
    quote:

    Rowi62 schreef op 3 november 2023 09:43:

    Als wij het er nou maar veel over hebben dan gebeurt het vanzelf die overname. Nee serieus als ik dat dacht had ik de oude hoeveelheid aangehouden. Heb nu 50% van boekverlies genomen en zit de rest uit tot weet ik veel wanneer. Vandaag weer goede score met al mijn 4 aandelen (FT, SBM, Aegas en BS) . Vlieg vanmiddag naar Spanje maar neem denk ik laptop toch maar mee. (2e huis daar)
    Lekker dagje vandaag inderdaad. Koers van Celyad staat ook op uitbreken. Kan daar ook hard omhoog gaan.
  5. forum rang 8 Branco P 3 november 2023 11:43
    quote:

    Rowi62 schreef op 3 november 2023 09:43:

    Als wij het er nou maar veel over hebben dan gebeurt het vanzelf die overname. Nee serieus als ik dat dacht had ik de oude hoeveelheid aangehouden. Heb nu 50% van boekverlies genomen en zit de rest uit tot weet ik veel wanneer. Vandaag weer goede score met al mijn 4 aandelen (FT, SBM, Aegas en BS) . Vlieg vanmiddag naar Spanje maar neem denk ik laptop toch maar mee. (2e huis daar)
    Dat is wat veel beleggers doen wanneer zo'n aandeel continu onder druk staat en maar blijft dalen. Dat effect wordt ook beoogd met wat manipulatie in aanloop naar een eventueel overnamebod. Maar beleggers zitten in hun achterhoofd ook altijd met Imtech-scenario's. Het kan ook wel eens helemaal verkeerd aflopen, denkt men dan, en dan zou het koersverloop daarvan een indicator zijn. Belangrijk is echter om goed te kijken naar de business en de overige omstandigheden. Bij B&S zit het op termijn helemaal goed met de business mijns inziens. En daarnaast is er sprake van 1 grootaandeelhouder die achter de schermen aan alle touwtjes trekt. Dat ging zelfs zo ver dat hij aan personeelsleden leningen verstrekte. Derhalve is de situatie bij B&S in mijn ogen niet vergelijkbaar met die van Imtech, maar juist wel met die van Hunter Douglas. Gaan wij, eenvoudige beleggers, veel profiteren van deze situatie? Helaas niet. Is het op dit moment verstandig op je positie met veel verlies te verkopen? Volgens mij niet, maar ik sluit niet uit dat er maandag weer een update van B&S komt vol met negatieve ondertoon en onzekere toekomstverwachting. En dan mag de koers weer wat omlaag gemanipuleerd worden, immers een lagere koers is dan het gevolg van een minder goede update. Kan ik het hier ook helemaal mis hebben? Ja dat kan zeker, ik zat bij VOPAK ook helemaal mis met mijn verwachting dat een overnamebod van HAL aanstaande was toen de koers in één streep van 50 naar 20 ging. Maar in de 25 tot 20 regionen wel ernaar gehandeld en veel ingekocht omdat de koers zo opmerkelijk laag stond dat ik er van overtuigd was dat een overnamepoging nog de enige valide reden daarvoor zou kunnen zijn. En zo zit in er nu bij B&S ook in, maar ik durf alleen geen grotere positie in te nemen omdat mij wel duidelijk is dat deze grootaandeelhouders naar mijn idee veel meer de grenzen durft op te zoeken.
  6. forum rang 4 Diegy 3 november 2023 12:21
    quote:

    visboer schreef op 3 november 2023 11:42:

    vanmiddag komt de grote koper weer
    Die kans zit er zeker in. Er werd vanmorgen al 75 duizend stukken gekocht uit de laat. Geen kleine koper. Verwacht eind van de middag nog een hoop mensen die snel gaan instappen voor de cijfers maandag. Speelt wel iets bij B&S. Als de grote koper dan ook nog eens komt dan kan het snel omhoog gaan dat hebben we 2 weken geleden al gezien toen de koers hard en in korte tijd met 15% omhoog ging.
  7. Shlomo 3 november 2023 13:38
    HARIBO en de wereldwijde distributeur B&S vieren het succes van het eerste jaar van hun samenwerking in de reisretail. B&S heeft HARIBO in contact gebracht met haar klanten, voornamelijk in Midden- en Zuid-Amerika, en heeft het bereik uitgebreid naar reiswinkels in nieuwe landen. Het bedrijf biedt ook extra regionale ondersteuning aan belangrijke retailers in het Midden-Oosten en Azië-Pacific. Naast de productdistributie ondersteunt B&S HARIBO ook met diensten met toegevoegde waarde.

    Gilles Hennericy, Director Sales, Travel Retail Haribo, licht toe: "We zijn verheugd over de kwaliteit van de dienstverlening en de betrouwbaarheid van de distributiedienst van B&S gedurende het afgelopen jaar en dit is een krachtige ondersteuning geweest voor onze bedrijfsgroei in deze periode. Naarmate het herstel na COVID zich blijft ontwikkelen, merken we dat onze retailpartners de mate van flexibiliteit en reactiesnelheid van B&S waarderen. De ondersteuning die we van B&S krijgen, is niet alleen door betrouwbare productdistributie, maar ook door het bredere scala aan gespecialiseerde diensten. Voor ons merk omvat dit de ondersteuning van merkambassadeurs om de kwaliteit van de uitvoering in de winkel te verbeteren en zo de zichtbaarheid van HARIBO te garanderen. B&S heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van slimmere back-of-house digitale oplossingen om leveranciers verder te ondersteunen, waaronder hun digitale B2B-platform kingofreach.com het bieden van een leveranciersportaal dat beschikbaar is om de bedrijfsontwikkeling te volgen en relevante documenten en rapporten te delen. Terwijl HARIBO blijft groeien in de reisretail, kijken we ernaar uit om de kracht van onze relatie met B&S over de hele wereld verder te ontwikkelen."

    Robert Posthumus, Global Manager Brand Partnerships, B&S voegt hieraan toe: "Het eerste jaar van een nieuwe samenwerking in de wereldwijde reisretail kan natuurlijk een uitdaging zijn, maar de helderheid van de kennis die we delen met HARIBO heeft uitzonderlijke resultaten opgeleverd. We hebben een operationele focus gelegd op het bedienen van retailers met een duidelijke zichtbaarheid voor HARIBO-producten op ons B2B e-commerceplatform kingofreach.com en een uitgebreid en betrouwbaar ondersteuningssysteem voor de toeleveringsketen. We zijn verheugd over het succes van ons eerste jaar van samenwerking en zullen onze relatie blijven ontwikkelen om HARIBO naar winkels in vele regio's te brengen."
  8. forum rang 4 Diegy 3 november 2023 13:50
    2 weken geleden op vrijdag schoot de koers ineens heel hard omhoog vanaf 16.30 uur. Vandaag weer? Reken maar dat er nog een hoop mensen gaan instappen eind van de middag vanwege de cijfers maandag. Lijkt ook wel wat te spelen bij B&S gezien de grote blokken die uit de laat gekocht zijn. Koers is er zeker naar om een bod te doen. Kans dat de grote koper eind van de middag ook weer flinke orders in de bied gaat zetten.
  9. forum rang 5 kassa! 3 november 2023 13:55
    ff gekeken hoe Euronext B&S geclassificeerd heeft

    Consumer discretionary
    is a term that describes goods and services that consumers consider non-essential but desirable if their available income is sufficient to purchase them.

    Nav dit
    Tesla, Amazon and other consumer discretionary stocks turn higher after jobs data
  10. Madafaka 3 november 2023 14:05
    Beursblik: omzetgroei B&S vertraagt

    Looninflatie drukt op marges ziet ING.

    (ABM FN-Dow Jones) B&S Group heeft in het derde kwartaal geprofiteerd van minder verstoringen in de aanvoerketen, maar de druk op de operationele marges als gevolg van de looninflatie blijft aanwezig. Dit stelde analist Tijs Hollestelle van ING in een vooruitblik op de cijfers van B&S, die op maandagochtend verschijnen.

    ING mikte voor het derde kwartaal op een autonome groei van 1,4 procent, waardoor de omzet over de eerste negen maanden van dit jaar zal zijn uitgekomen op ongeveer 1,6 miljard euro. Over de afgelopen negen maanden zou dat een autonome groei van 4,7 procent betekenen ten opzichte van een jaar eerder.

    De likeurdivisie zal circa 150 miljoen euro bijdragen aan de omzet en de Beauty-divisie 183 miljoen euro. B&S zal bovendien 89 miljoen euro aan omzet genereren met verzorgingsproducten en nog eens 89 miljoen met de verkoop van voedingsproducten.

    In de eerste helft van dit jaar liet B&S zien dat het de kosten goed in bedwang hield, waarbij de operationele kosten het niveau van de tweede helft van 2022 naderden. Op jaarbasis was er evenwel sprake van een kostenstijging van 17 procent op een 7,6 procent hogere omzet. B&S rapporteerde over de eerste jaarhelft een brutomarge van 14,9 procent tegen 14,1 procent in de eerste helft van 2022 en 14,2 procent in de tweede helft van 2022.

    ING verwacht niet dat B&S uitspraken zal doen over de winstontwikkeling.

    Gezien de huidige schuldratio, verwacht de bank wel dat het bedrijf wat opmerkingen zal maken over de financiële positie van B&S eind september, evenals over het werkkapitaal in aanloop naar het belangrijke vierde kwartaal. Vooral de omzet uit likeuren en parfums zijn doorgaans hoog in het vierde kwartaal, waardoor in aanloop naar de feestdagen ook de voorraden worden opgevoerd.

    Op 21 november houdt B&S bovendien een beleggersdag in Dordrecht, zo merkte ING nog op.

    ING heeft een Houden advies op B&S met een koersdoel van 6,00 euro.

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved
2.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 93 94 95 96 97 ... 120 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Premium

B&S presteert beter dan verwacht

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links