Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,896 26 apr 2024 17:35
  • -0,004 (-0,10%) Dagrange 3,860 - 3,932
  • 525.331 Gem. (3M) 1,4M

Bam October

680 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Zwijnash 24 oktober 2023 17:59
    quote:

    OnoMatopee schreef op 24 oktober 2023 12:48:

    [...]
    Van Oord neemt Delta Marine Consultants Singapore en Delta Marine Consultants Indonesia over

    Bunnik, 24 oktober 2023 – BAM Infraconsult bv (de civiele techniekconsulent van BAM) heeft overeenstemming bereikt over de overname van haar dochterondernemingen Delta Marine Consultants Singapore en Delta Marine Consultants Indonesia aan Van Oord. Financiële gegevens over de transactie worden niet bekendgemaakt.

    De twee kantoren hebben samen ongeveer 40 medewerkers in dienst en zullen hun activiteiten als Delta Marine Consultants Singapore en Delta Marine Consultants Indonesia voortzetten.

    Het hoofdkantoor van Delta Marine Consultants in Nederland zal haar adviesactiviteiten als DMC voortzetten.

    De transactie is in lijn met de strategie ‘Bouwen aan een duurzame toekomst’ van BAM, die zich richt op de markten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

    Het bestuur van BAM Infra Nederland wil de collega’s in Singapore en Indonesië bedanken voor hun harde werk en bijdrage voor vele decennia. “We zijn blij dat deze teams hun betekenisvolle rol in maritieme engineeringprojecten kunnen voortzetten. Wij wensen de medewerkers van Delta Marine Consultants Singapore en Delta Marine Consultants Indonesia het allerbeste voor de toekomst.”
    Meer info - in 2019 omzet was €64miljoen
    b2c01drupalprdsta1.blob.core.windows....
  2. forum rang 6 Zwijnash 24 oktober 2023 19:00
    quote:

    OnoMatopee schreef op 24 oktober 2023 18:19:

    [...]Niet zo kort door de bocht. Het is een indicatie voor de overnameprijs.
    Je zou bv. zelf ook eens iets kunnen opzoeken en bijdragen. De aanbieding voor Amstel is niet relevant.
    Lijkt mij wel gunstig voor jaar cijfers, ook voor free cashflow en solvabiliteit
  3. forum rang 7 innicksname 25 oktober 2023 09:16
    Wat leesvoer dan maar, bouwsector gerelateerd:
    - Donkere wolken: www.bnr.nl/nieuws/economie/10528668/f...
    - Milieuzone? Dan komen we niet: www.nhnieuws.nl/nieuws/326100/aanneme...
    - Minder vraag naar beton: www.bouwformatie.nl/bouwnieuws/betonm...

    Is het dan alleen maar kommer en kwel? Gelukkig niet:
    - Voorzichtig positief: stadszaken.nl/artikel/5359/de-jonge-v...
  4. forum rang 8 HenkdeV 25 oktober 2023 09:47
    quote:

    innicksname schreef op 25 oktober 2023 09:16:

    Wat leesvoer dan maar, bouwsector gerelateerd:
    - Donkere wolken: www.bnr.nl/nieuws/economie/10528668/f...
    - Milieuzone? Dan komen we niet: www.nhnieuws.nl/nieuws/326100/aanneme...
    - Minder vraag naar beton: www.bouwformatie.nl/bouwnieuws/betonm...

    Is het dan alleen maar kommer en kwel? Gelukkig niet:
    - Voorzichtig positief: stadszaken.nl/artikel/5359/de-jonge-v...
    Klein stukje uit bovenstaande:

    Het afgelopen jaar is de betonmarkt flink achteruitgegaan. De vraag naar beton voor funderingen is bijna gehalveerd vergeleken met vorig jaar, ziet algemeen directeur Bart van Melick van BTE Groep, een verzameling van negen betonbedrijven. En dat lijkt een voorbode te zijn voor zware tijden voor de bouwsector: een dalende vraag naar beton betekent over het algemeen dat het met de gehele sector slechter gaat.
  5. forum rang 6 OnoMatopee 25 oktober 2023 10:25
    AM start gebiedsontwikkeling Hernesseroord in Middelharnis met realisatie eerste deelplan De Hoogheijd

    Goeree-Overflakkee, 25 oktober 2023 - De bouw van De Hoogheijd in de gebiedsontwikkeling Hernesseroord in Middelharnis is officieel gestart. Gebiedsontwikkelaar AM realiseert in deze eerste fase 74 energiezuinige appartementen en penthouses, die worden gebouwd door Bouwgroep Peters. De Hoogheijd is de eerste fase binnen Heerlijk Hernesseroord. Wethouder Markwat van gemeente Goeree-Overflakkee verrichtte samen met Gino van Driessche (directeur AM Zeeland) en toekomstige bewoners de officiële handeling.

    Wethouder Daan Markwat: ‘Als gemeente streven we ernaar om tot 2030 in totaal 2.500 nieuwe woningen te realiseren op Goeree-Overflakkee. We werken nauw samen met ontwikkelaars zoals AM om te voorzien in de behoefte aan specifieke woningtypes per kern. Het is bemoedigend om te zien dat we nu de eerste stap zetten in de ontwikkeling van de nieuwe wijk Hernesseroord in Middelharnis, waar De Hoogheijd een mooi voorbeeld van is. Vanaf het voorjaar van 2025 kunnen bewoners op deze prachtige groene locatie van hun nieuwe woning genieten.’
    Start bouw De Hoogheijd

    Gino van Driessche: ‘De realisatie van De Hoogheijd markeert gelijk ook de start van de nieuwe gebiedsontwikkeling in Hernesseroord. Hier creëren we de komende jaren 330 woonkansen in een aantrekkelijke woonomgeving voor diverse doelgroepen. Mooi is ook dat toekomstige bewoners gaan samenleven met de huidige bewoners van zorginstelling Zuidwester in het unieke 'Buitenplaats Hernesseroord'.’

    Duurzaam en groen wonen met aandacht voor zorg en ontmoeting

    Gemeente Goeree-Overflakkee en gebiedsontwikkelaar AM realiseren in samenwerking met zorginstelling Zuidwester een nieuwe duurzame woonwijk met 330 woningen in Middelharnis. Deze komen naast de bestaande kantoren en woonvoorzieningen van cliënten van Zuidwester. De afgelopen jaren ontwikkelde AM een woonomgeving die past bij de schaalgrootte van Middelharnis en de zorgopgave van Zuidwester.

    Heerlijk Hernesseoord ligt aan de rand van het dorpscentrum en aan het havenkanaal dat het centrum van Middelharnis met het Haringvliet verbindt. Deze locatiekwaliteiten worden benut om een optimale woonomgeving te creëren, waar ontspanning, ontmoeting en samen activiteiten ondernemen centraal staan. Aan het gebied wordt meer openheid gegeven met behoud van de bestaande groene kwaliteiten. Door de parkachtige structuren wordt het gebied verbonden met het omliggende polderlandschap.

    De Hoogheijd, naar een ontwerp van MIX Architectuur, bestaat uit drie aparte gebouwen met in totaal 74 appartementen waarvan de bouw nu officieel van start gaat. In het ontwerp zijn verschillende hoogtes, diepe balkons en een veelvuldig gebruik van glas te zien. Dit zorgt voor een bijzonder kappenlandschap en ook voor een maximale lichtinval. De bewoners hebben een weids uitzicht over het kanaal of over de groene omgeving van Hernesseroord. De auto’s blijven grotendeels uit het zicht door de halfverdiepte stallingsgarage. Tussen de gebouwen bevindt zich een fraaie binnentuin die fungeert als een aangename verblijfsplek en een verbindende factor.

    De woningen voldoen aan de eisen van 'Bijna Energie Neutraal Gebouw' (BENG). Dit betekent dat er niet alleen rekening is gehouden met een goede isolatie van de woningschil en energiezuinige installaties, maar ook met de toepassing van duurzame energie. Naast de woningen is ook de inrichting van de directe omgeving duurzaam. Zo wordt in het openbaar gebied rekening gehouden met voldoende groen en ruimte voor waterberging voor periodes met hevige regenval.

    Naar verwachting worden de 74 appartementen in De Hoogheijd vanaf het voorjaar van 2025 opgeleverd. Op dit moment is circa zestig procent van de appartementen verkocht.

    Meer informatie is beschikbaar op www.heerlijkhernesseroord.nl.

    Nadere informatie: AM, afdeling communicatie, (030) 609 72 22 of communicatie@am.nl.

    Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden bij het persbericht op www.am.nl.
680 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links