Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ALLFUNDS GROUP AEX:ALLFG.NL, GB00BNTJ3546

  • 5,875 2 mei 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,830 - 5,990
  • 1.007.052 Gem. (3M) 540,6K

Forum Allfunds geopend

1.199 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 60 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 keffertje 6 oktober 2023 12:20
    quote:

    Bob003 schreef op 6 oktober 2023 10:42:

    Ik zie ook een "basic and diluted earnings per share" van €0,0613, maar dan is de vraag natuurlijk; met welk cijfer moet je de sommen maken? Misschien toch beter naar de cashflow kijken, winst is een keuze.
    Volledig mee eens, alleen als je in hun stukken kijkt, stuit je op de volgende problematiek. Zij gebruiken het begrip 'illustrative cash flow'.

    Vanaf vandaag drie weken verlof, dus minder tijd om te reageren (als dat al wordt gewaardeerd).
  2. Kojo 9 oktober 2023 21:25
    Als een bedrijf m.b.t. de resultatenrekening en de balans begrippen gebruikt die niet conventioneel zijn, dan moet men achterdochtig zijn. En dat geldt des te meer voor een beursgenoteerd bedrijf.

    Mijn indruk is dat Allfunds er alles aan doet om zich als een zeer winstgevend bedrijf in de kijker te plaatsen terwijl dit geenszins het geval is. Dit omdat grootaandeelhouders het bloeden door het afkalven van de koers willen stelpen door het bedrijf zo snel mogelijk te verkopen.

    Dit alles belet niet dat het niet interessant kan zijn om op de huidige koersen in te stappen, want mocht een gegadigde partij gevonden worden, dan zal dat allicht voor iets meer zijn dan de huidige koersen.
  3. Doom 10 oktober 2023 07:40
    Bestinver Securities geeft Allfunds een opwaarts potentieel van 80%

    Allfunds biedt een opwaarts potentieel van 80% ten opzichte van de huidige prijzen en zou een koersdoel van 9,5 euro kunnen bereiken, volgens het laatste rapport van Bestinver Securities , voor wie het distributiebedrijf van het investeringsfonds een aankoop is en is geselecteerd uit zijn favorieten. maand oktober.
    Fernando Gil de Santivañes, hoofd onderzoek bij Bestinver Securities , geeft in zijn rapport aan dat Allfunds het grootste fondsdistributiebedrijf in Europa is. Een financiële structuur die een voorspelbaar bedrijf biedt met sterke groei en hoge marges en kasstromen. Om deze reden zijn zij van mening dat het een opwaarts potentieel van 80% biedt ten opzichte van de huidige prijzen, “het hoogste onder de financiële bedrijven die we volgen.”

    Bovendien geven zij aan dat de activiteiten van Allfunds worden beschermd door hoge toetredingsdrempels (kapitaal, hoge marges, weinig concurrentie in de sector). In het meest bullish scenario schat Bestinver Securities dat hogere kasstromen, grotere activa onder beheer (AuA) gedreven door de markt en marges die terugkeren naar de cijfers van vóór 2022 Allfunds naar 12,6 euro zouden kunnen brengen.

    In het meest pessimistische scenario, met lagere kasstromen, lagere marktgedreven groei, grotere penetratie van op de beurs verhandelde fondsen (ETF's) en het verlies van beheerd vermogen aan het einde van de exclusiviteitsovereenkomsten met Santander en Intesa SanPaolo, zou dit leiden tot zes euro.

    Gisteren handelden de aandelen Allfunds onder die zes euro, rond de 5,4 euro.

    ALLFUNDS, UNIEKE KANS IN DE SECTOR

    De toelichting van Bestinver Securities geeft aan dat Allfunds een unieke kans biedt om te investeren in een mondiale B2B-fondsdistributieactiviteit met hoge marges en weinig concurrentie. “Wij denken dat het momentum langzaam aan het keren is omdat het belangrijkste risico (aflossingsregulering) nu duidelijk en onder controle is, maar we moeten nog steeds de stromen, de situatie als distributeur van Credit Suisse en de stabilisatie van de rentetarieven zien om te kunnen zeggen dat het in het bedrijfsleven terug is.

    We verwachten steeds sterkere en voorspelbaardere kasstromen en kapitaal dat beschikbaar is voor dividenden en aandeleninkoop, wat zich zou moeten vertalen in aantrekkelijke beleggingsrendementen. Dit wijst op een unieke investeringsmogelijkheid binnen de zakelijke infrastructuuromgeving. Bovendien kan de recente bearish evolutie van het aandeel van 34% ten opzichte van de Stoxx 600 Financial Services Index en 55% sinds de beursgang worden verklaard door de cyclus van monetaire spanningen en de impact ervan op de markten, de situatie van Credit Suisse en een grote concentratie van aandeelhouders.

    er is een unieke investeringsmogelijkheid binnen de zakelijke infrastructuuromgeving

    Wij hebben een koopadvies op Allfunds, met een koersdoel van 9,5 euro (80% opwaarts potentieel). Ons bearish scenario gaat uit van een opwaarts potentieel van 20% vanaf 6 euro. Na de resultaten van de eerste helft van het jaar hebben we onze schattingen bijgesteld om een ??lager risico van activa onder beheer weer te geven als gevolg van de overname van Credit Suisse door UBS (50 miljard euro vergeleken met de aanvankelijk geplande 100 miljard euro). We waarderen Allfunds via een DCF 2023-2028, met een WACC/CoE van 9,4% en een eindgroeipercentage van 3%. We nemen ook het overtollige kapitaal van meer dan 20% van de CET1-doelstelling van de onderneming mee.

    ALLFUNDS KATALYSATOREN

    Het bedrijf zal op 20 oktober zijn handelsverklaring over het derde kwartaal presenteren. Wij denken dat we dicht bij het keerpunt in het herstel van het beheerd vermogen zijn, hoewel we nu denken dat een dergelijk herstel in 2024 zal plaatsvinden en verwachten daarom tot die tijd geen positieve stromen van huidige klanten.

    ALLFUNDS zal op 20 oktober zijn handelsverklaring over het derde kwartaal presenteren

    Wij denken dat het vertrouwen van beleggers nu gericht is op het stabiliseren van de operationele activiteiten (AUM-stromen en marges), nu de risico's met betrekking tot regelgevingsrisico's zijn opgehelderd.

    Deskundigen voorspellen een gemiddelde organische kapitaalcreatie op jaarbasis van €211 miljoen in de periode 2023-28, of een rendement van 6,6% op de marktkapitalisatie uit dividenden en/of andere investeringen (inclusief terugkopen), die zouden kunnen verbeteren door de NTI (New to Industry – nieuw voor de sector) in het geval van tariefverhogingen.

    Wij zien Allfunds als doelwit voor fusies en overnames en het onlangs mislukte bod van Euronext (februari 2023) als potentiële bodem (8,75 euro per aandeel). Er komen resultaten binnen van Euronext en Deutsche Boerse , samen met de Investor Day van DB1 in november, die een strategische update over het bedrijf en zijn plannen zou moeten vergemakkelijken.
  4. Wi Jo 10 oktober 2023 19:04
    quote:

    wess schreef op 10 oktober 2023 18:46:

    Apart, in de app van IEX ging de koers naar +128% (rond 17:40u) en enkele seconden later weer terug naar de eindstand van vandaag….
    boven de 12 euro. Bij de slotveiling is het volume elke dag hoog, misschien een te late bestens order en weer terug getrokken.
  5. forum rang 9 objectief 13 oktober 2023 12:04
    quote:

    bols schreef op 13 oktober 2023 10:09:

    de koers komt +-4.70 a 4.92 euro , de rest is een gok , veel beloven ( nu mss dat en dat ) en de koers naar beneden boven de 5.10 geloof ik er niet in , beter-- lotus koeken ---binnen de 2 jaar +- 10.000 euro
    hoeft niet; je mag ook in andere aandelen beleggen. (maar s.v.p. hier niet zo negatief blijven posten..bvd)
  6. bols 17 oktober 2023 17:06
    Het bedrijf zal op 20 oktober zijn handelsverklaring over het derde kwartaal presenteren. Wij denken dat we dicht bij het keerpunt in het herstel van het beheerd vermogen zijn, hoewel we nu denken dat een dergelijk herstel in 2024 zal plaatsvinden en verwachten daarom tot die tijd geen positieve stromen van huidige klanten. -advies ze zien nu geen verbetering mss in 2024 , ik gok nu lager en je moet wachten dan voor een gok tot 2024 , is hoger ????met die oorlogen en kasbons het hoger rente !!!!!
1.199 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 60 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Plannen voor beurs-exit Allfunds mogelijk van de baan

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links