Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ONWARD MEDICAL BRU:ONWD.BL, NL0015000HT4

  • 4,600 29 apr 2024 12:06
  • -0,090 (-1,92%) Dagrange 4,560 - 4,710
  • 16.726 Gem. (3M) 138,5K

Forum Onward Medical geopend

1.258 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 63 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dagobert Duck 13 september 2023 11:34
    Ik vraag me oprecht af hoe analisten De aan hun koersdoelen komen?
    Dit is hun advies/koersdoel voor Onward Medical:
    voorbije maanden gaven 3 analisten een advies voor het aandeel van Onward Medical NV. Hun gemiddelde verwachting is dat het aandeel de komende maanden een koers van 16,03 EUR zal bereiken. Dat betekent dat het aandeel van Onward Medical NV met 266,1% kan stijgen van de huidige koers tot het koersdoel.

    Maar dezelfde analisten verlagen hun koersdoel ook zo weer zonder blikken of blozen!
    Dus adviezen/voorspellingen van Analisten zijn zeer onbetrouwbaar, en komen bijna nooit uit!
  2. moneygrow 13 september 2023 15:21
    Zijn we te rooskleurig ingeicht door het management qua vooruitgang en voldoende kaspositie tot eind 2024? De sterke daling zou dit rechtvaardigen, wel werk voor de AFM dan want dan is er sprake van voorkennis.Ik ga er alsnog van uit van paniekverkopen door teleurgestelde particulieren op jacht naar het snelle geld.Hopelijk 26 sep wat meer duiding.
  3. forum rang 4 Anna91 13 september 2023 17:07
    Dit is toch vrij vervelend.

    Ben erg voor geduld en niet blindstaren op de koers in deze fase.

    Maar nu is er wel heel veel schade aangericht met relatief laag volume / weinig kapitaal.

    Lijkt op doelbewust koers lager zetten met hulp van inderdaad panikerende beleggers?

    Waarom zou het inderdaad anders, zonder nieuws, zo'n heftige beweging maken? Voorkennis? Lijkt me sterk.
  4. forum rang 10 voda 13 september 2023 18:42
    PERSBERICHT: ONWARD(R) Lanceert partnerschap met bedrijven met een handicap die eigendom zijn van veteranen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse federale gezondheidszorgmarkt

    Overeenkomst met Lovell biedt snelle toegang tot de Amerikaanse Veterans Health Administration en het militaire gezondheidssysteem van het Amerikaanse ministerie van Defensie

    Eindhoven, Sept. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, functie en onafhankelijkheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie (SCI), kondigt een samenwerking aan met Lovell Government Services (Lovell), een klein bedrijf met een handicap, eigendom van veteranen (SDVOSB). Lovell is een overheidsleverancier en externe logistieke dienstverlener die samenwerkt met meer dan honderd Amerikaanse zorgaanbieders.

    De tweejarige distributieovereenkomst biedt ONWARD toegang tot de United States Veterans Health Administration, 's werelds grootste gezondheidszorgsysteem dat zorg biedt voor ruggenmergletsel, en het US Department of Defense Military Health System,'s werelds grootste militaire gezondheidszorgaanbieder. Volgens de overeenkomst zal Lovell ONWARD-therapieën toevoegen aan haar relevante federale contracten zodra deze technologieën door de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten. De toevoeging van ONWARD-therapieën aan de federale contracten van Lovell zal het bedrijf naar verwachting snelle toegang bieden tot het Federal Supply Schedule (FSS), de General Services Administration (GSA), de Distribution and Pricing Agreement (DAPA) en het Electronic Catalog Contract (ECAT).

    Het ONWARD-veldverkoopteam zal alle verkoop- en trainingsactiviteiten uitvoeren, terwijl Lovell zal dienen als de exclusieve federale leverancier en inkooppartner voor het bedrijf. De partijen hebben ook een afzonderlijke overeenkomst getekend waarbij Lovell zal fungeren als externe logistieke partner voor ONWARD federale en commerciële verkopen in de Verenigde Staten.

    "Onze nieuwe relatie met Lovell stelt ons in staat veteranen snelle toegang te bieden tot onze baanbrekende therapieën zodra deze door de FDA zijn goedgekeurd voor commerciële verkoop", aldus Dave Marver, CEO van ONWARD. "We zijn ook verheugd om samen te werken met een klein bedrijf met een handicap, eigendom van veteranen, dat zowel zeer capabel is als sterk aansluit bij onze missie."

    "Deze samenwerking met ONWARD is een betekenisvolle stap voorwaarts in onze missie om veteranen en individuen met verwondingen te ondersteunen en te dienen", aldus Chris Lovell, CEO van Lovell Government Services. "Door samen te werken met ONWARD kunnen we niet alleen ons portfolio verbeteren en toegang bieden tot de allernieuwste medische technologie, maar we dragen ook bij aan het welzijn en de onafhankelijkheid van degenen die ons land hebben gediend."

    Bijna 45.000 Amerikaanse militaire veteranen hebben een dwarslaesie.

    Alle ONWARD-apparaten en therapieën, inclusief maar niet beperkt tot ARC-IM(TM), ARC-EX(TM)en ARC-therapie(TM), zijn in onderzoek en niet beschikbaar voor commercieel gebruik.

    Over ONWARD Medical

    ONWARD is een medisch technologiebedrijf dat therapieën ontwikkelt om beweging, functie en onafhankelijkheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie (SCI) en bewegingsbeperkingen. Voortbouwend op meer dan een decennium aan wetenschappelijk en preklinisch onderzoek uitgevoerd in toonaangevende neurowetenschappelijke laboratoria, heeft het bedrijf negen Breakthrough Device Designations ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration voor zijn ARC Therapy(TM)-platform.

    ONWARD(R) ARC-therapie, die kan worden geleverd door externe ARC-EX(TM) of implanteerbare ARC-IM(TM)-systemen, is ontworpen om gerichte, geprogrammeerde ruggenmergstimulatie te leveren. In 2023 werden positieve resultaten gepresenteerd van het centrale onderzoek van het bedrijf, Up-LIFT genaamd, waarin het vermogen van transcutane ARC-therapie werd geëvalueerd om de kracht en functie van de bovenste ledematen te verbeteren. Het bedrijf bereidt nu goedkeuringsinzendingen voor bij de regelgevende instanties voor ARC-EX voor de VS en Europa. Tegelijkertijd voert het bedrijf onderzoeken uit met zijn implanteerbare ARC-IM-platform, waaruit positieve tussentijdse klinische resultaten voor een betere bloeddrukregulatie na dwarslaesie zijn gebleken. Andere lopende onderzoeken omvatten het combinatiegebruik van ARC-IM met een brain-computer interface (BCI).

    ONWARD, met het hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland, heeft een Science and Engineering Center in Lausanne, Zwitserland en een Amerikaans kantoor in Boston, Massachusetts. Het bedrijf heeft ook een academisch partnerschap met .NeuroRestore, een samenwerking tussen het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie (EPFL) en het Lausanne Universitair Ziekenhuis (CHUV).

    Voor meer informatie bezoek www.globenewswire.com/Tracker?data=7G... ONWD.com en maak contact met ons op www.globenewswire.com/Tracker?data=K0... LinkedIn En www.globenewswire.com/Tracker?data=xe... YouTube.

    Voor mediavragen:

    Aditi Roy, VP Communicatie

    media@onwd.com

    Voor vragen van investeerders:

    Lara Smith Weber, CFO

    investors@onwd.com
  5. Vitavita 14 september 2023 00:02
    quote:

    voda schreef op 13 september 2023 18:42:

    PERSBERICHT: ONWARD(R) Lanceert partnerschap met bedrijven met een handicap die eigendom zijn van veteranen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse federale gezondheidszorgmarkt

    Overeenkomst met Lovell biedt snelle toegang tot de Amerikaanse Veterans Health Administration en het militaire gezondheidssysteem van het Amerikaanse ministerie van Defensie

    Eindhoven, Sept. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, functie en onafhankelijkheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie (SCI), kondigt een samenwerking aan met Lovell Government Services (Lovell), een klein bedrijf met een handicap, eigendom van veteranen (SDVOSB). Lovell is een overheidsleverancier en externe logistieke dienstverlener die samenwerkt met meer dan honderd Amerikaanse zo
    De vertaling is niet overal zuiver.

    Bij deze de engelse versie:
    www.globenewswire.com/news-release/20...
  6. forum rang 10 voda 14 september 2023 08:44
    Onward gaat samenwerking aan met Lovell

    Tweejarige distributieovereenkomst.

    (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical is een samenwerking aangegaan met Lovell, een overheidsleverancier en externe logistieke dienstverlener die samenwerkt met meer dan honderd Amerikaanse zorgaanbieders. Dit maakte het medische technologiebedrijf woensdagavond bekend.

    De tweejarige distributieovereenkomst biedt Onward toegang tot de United States Veterans Health Administration, volgens Onward 's werelds grootste gezondheidszorgsysteem dat zorg biedt voor ruggenmergletsel. Ook krijgt het bedrijf toegang tot het US Department of Defense Military Health System, 's werelds grootste militaire gezondheidszorgaanbieder.

    Volgens de overeenkomst zal Lovell Onward-therapieën toevoegen aan haar relevante federale contracten zodra deze technologieën door de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  7. forum rang 10 voda 14 september 2023 09:27
    Beursupdate: Exor uitblinker in licht hogere AEX

    Cijfers en inkoop Exor.

    (ABM FN-Dow Jones) De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,2 procent hoger op 736,62 punten, terwijl de Midkap 0,1 procent won.

    Onder de hoofdaandelen won Exor meer dan vijf procent. De Italiaanse investeerder, met onder meer een belang van 15 procent in Philips, zag de intrinsieke waarde het afgelopen half jaar stijgen. Ook gaat Exor eigen aandelen inkopen. Prosus steeg met ruim een procent en ABN AMRO en RELX wonnen meer dan een half procent.

    In de AMX won AMG twee procent. Air France-KLM verloor meer dan een procent.

    In de AScXwon PostNL meer dan een procent, terwijl Azerion juist meer dan drie procent prijs gaf.

    Onward Medical opende 8,3 procent hoger na de aankondiging van een samenwerking in de VS.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  8. forum rang 4 Anna91 14 september 2023 14:31
    Ik niet. Desalniettemin ben ik blij met de PB en de timing ervan. Voelt als een antwoord op de koersdaling.

    Vind het erg goed nieuws dat Onward heel hard timmert aan de weg en de afnemers langzaam maar zeker al klaar heeft staan voor het moment dat de goedkeuring op de deurmat valt.
1.258 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 63 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links