Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel JUST EAT TAKEAWAY AEX:TKWY.NL, NL0012015705

  • 13,020 23 mei 2024 17:35
  • -0,265 (-1,99%) Dagrange 12,940 - 13,325
  • 1.665.966 Gem. (3M) 2,4M

Just Eat Takeaway 2023

58.668 Posts
Pagina: «« 1 ... 2179 2180 2181 2182 2183 ... 2934 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. The-Boss 6 september 2023 21:48
    quote:

    Baksteen schreef op 6 september 2023 21:36:

    Bijzonder, allemaal zielige berichten van beleggers die duizenden euro’s kwijt zijn, maar daar genoegen mee nemen en iedereen succes wensen, ook aan de shorters die het verlies veroorzaken. Wat een humor.
    That's the game chico. Je hebt er onvoldoende verstand van. Ik sta dit jaar nog altijd 169K winst. Het enige wat jij doet is als maar zeiken en klagen. Ook op alle andere pagina's lees ik je negatieve posts. Waar is het misgegaan?
  2. Pimplepurple 6 september 2023 21:49
    quote:

    Baksteen schreef op 6 september 2023 21:36:

    Bijzonder, allemaal zielige berichten van beleggers die duizenden euro’s kwijt zijn, maar daar genoegen mee nemen en iedereen succes wensen, ook aan de shorters die het verlies veroorzaken. Wat een humor.
    Jouw gevoel voor humor is net zo belabberd als je empathisch vermogen. Andere forumleden zijn openhartig, jij vindt dat blijkbaar erg grappig. Bij jou is het enkel hosanna. Je bent totaal ongeloofwaardig en van geen enkele toegevoegde waarde op dit forum. Goede avond ;)
  3. [verwijderd] 6 september 2023 21:57
    quote:

    The-Boss schreef op 6 september 2023 21:48:

    [...]

    That's the game chico. Je hebt er onvoldoende verstand van. Ik sta dit jaar nog altijd 169K winst. Het enige wat jij doet is als maar zeiken en klagen. Ook op alle andere pagina's lees ik je negatieve posts. Waar is het misgegaan?
    Als je jezelf maar geloofd. Succes.
  4. Uniek-alias 6 september 2023 22:00
    quote:

    Pimplepurple schreef op 6 september 2023 21:49:

    [...]

    Jouw gevoel voor humor is net zo belabberd als je empathisch vermogen. Andere forumleden zijn openhartig, jij vindt dat blijkbaar erg grappig. Bij jou is het enkel hosanna. Je bent totaal ongeloofwaardig en van geen enkele toegevoegde waarde op dit forum. Goede avond ;)
    Het toezicht laat te wensen over en de nok knop geeft wel een melding maar doet verder niet veel. Ook niet bij inhoudsloze posts.
    Het is niet anders. Gewoon snel verder scrollen.
  5. forum rang 6 Eagle1959 6 september 2023 22:06
    De bodem wordt zo langzaam aan heel hard aangestampt. Ik vraag me nu af wanneer is JET interessant, is dat 12,- of 10 of 8,-. Als je op het moment van kasstroom positief worden 2,2 miljard of zeg 2 miljard cash hebt en de Market Cap is ook 2 miljard, dan ga je toch een mooi terugkoop programma in elkaar zetten. Met 500 miljoen heb je de koers op 25,- en ziet de wereld er veel leuker uit. Vandaag weer buikpijn, maar ergens is de bodem. Rustig blijven zitten en zo nu en dan een plukje bijkopen. Vandaag 500 aandelen gekocht en 20 geschreven calls 13,50 okt teruggekocht. Zat uiteindelijk naast omdat ze toch door daalden. Bij 10,- worden ze over genomen en krijg je 15,- a 16,-. Vind ik te weinig, maar betekent dat het niet hopeloos is. Morgen 16,- en al mijn JET leed is weg en verdien er zelfs op.
  6. Recojo 6 september 2023 22:07
    Normaalnul advies omtrent beleggen ook acuut in achterhoofd zitten dat misschien dat die om advies vraagt dit gewoon vanuit huiswerk idee en daarvoor moet je echt gaan passen). Niemand met een glazenbol hoor

    Dat vooropsteld en geen enkele mens of individu die je ooit de juiste/ gouden advies kan meegeven, ook al die ontelbare financiele analisten niet, want hun worden vaak ingehuurd en vaak grof betaald om een simpele mening te gaan geven of te gaan hebben.

    Er zijn wel een aantal leidraden dat jij jezelf bij schade-en-schande zelf wijs kan maken of anders kan oppikken van anderen en hun weg in beleggingswereld. Grofweg gaat de beurs altijd omhoog decennia-na-decennia en het uitgekeerde dividend van bepaalde bedrijven ook stapgewijs daarmee mee, die ene jaar tot 40 dollarcent per kwartaal en jaartje of 5 verderop toch 55 dollarcent. Is wel zaak om goed te overwegen of die uitkering stabiel genoeg, niets zoals onlangs bleek bij ooit gigant INTC n Intel en nu en aandeel en dividend allerbei fors onder water ...dan moet je het echt dit 5-jaars dipje eruit willen zitten, met tot niets erbij op je rekening .

    Wat ik ooit mij zelf aanleerde en al op mijn eigen 15e (lang geleden) was gewoon altijd te gaan handelen volgens het door George Lane in de 50er jaren ontdekte principe van stochastische oscillatoren zelf toepassen op de koers van een aandeel. Haal je eigen %k alsook je eigen %d waardes hieruit en besluit daaromtrent je eigen in cq uitstappunt. Veel mensen baseren zich louter en primitief op handels volume of prijs of analisten of iets in het nieuws wel/niet verschijnt. Maar volgens stochastische leer draait bijna tot aan alles om snelheid van opmaars en monentum daar verderop (het snelle %k waarde, wat best dwingend is qua advies tot koop/verkoop en wel nu. Vaak te voorbarig gebleken qua handele en daarom werdidee van het %d waarde ( oort plateau piek momentje togevoegd van wat doet dit aandeeel precies de afgelopen 3 dagen. Dan ontstaat er soms een echte kruismomentje (binnenin candlestick bewegingen) en dan kan je dan positief of negatief opvatten. Toch blijven behouden of alles averkopen.

    Aaardeverschuiving op wereld-vlak zoals Rusland in Oekraine wordt niet op waarde ingeschat en kan onmogelijk worden weergeven en dan is daardoor net als gokken. Ik kan jou wel vertellen dat alles op een enkele anndeel gaan in zitten gokken is ook puur gokwerk. Je weet het nooit vooraf en handelen op gevoel is een barslecht raadgever over het algemeen. Je kan net zogeod inschrijven bij een loterij haha

    Ik zou nooit in een aaandeel al mijn hoop vestigen. Algemeen wordt aangenomen dat tot aan 20 aandelen in je eigen portefeuille hebbend een goede mix is en ik zou tot op zeker aandacht hebben voor top dividend uitkerende aandelen en wel tot aan 60% van die mix. Bijvoorbeeld en op de AEX en wat er ook gebeurd qua de koers zelf, heb je met aandelen zoals NN, ABN, Aegon, ASR, Aperam (nu (te) heel erg in trek mogelijk dan ,weet ik niet zo heel erg goed), Shell altijd het idee van tot aan 9% dividend uitkering per jaar, bij zware weer of bij goede weer vwb de koers zelf. Ik beveel die aandelen echt beslist niet aan jou aan, louter ter illustratie bedoeld. " Wat er ook gebeurd op koers vlak, toch met mijn 20K, vang ik altijd tot zeker 2 duizend per jaar aan dividend metverspreide portefeuille aan het werk voor mij, passief gezien dan. Hopelijk wat koerswinst erbij, dat ook nog op termijn."

    Ik geef je uitdrukkelijk geen enkele beleggingsadvies mee hoor om je eigen spaarpotje het beste te laten renderen, maar ik zou nooit louter inzetten op maar een paar groei-aandelen. Dividend moet je echt pakken waar het pakken kan hoor en dat kan ook best op de Amerikaase beurs hoor (en daar keren VS bedrijven en heel anders dan op AEX normaal om de kwartaal uit en kan je mogelijk bouwen aan een eigen portefeuille die per maand net zoveel oplevert als je eigen maandsalaris, ongeacht het actuele aandelenkoers hoor (soms wel meegenomen een enorme koerssprong voor juist die dollarcent aandeel die jij heel specifiek hebt gespot).

    Tegenwoordig en met de huidige internet kennis is zoiets net als een speld zoeken in een hooiberg of meespelen aan de tot of lotto. Beter om je eigen portefeuille goed te gaan verspreiden over allerlei markten, beurzen en sektoren en zker oog hebben op het faktor dividend hoor (mo, spg, t, kmi, dow, ...ik noem gerust ietswat spelers (soms in de lift of juist niet op dit moment) hier op ...en dit is beslist geen enkele aankoopsadvies hoor, nog een aanbeveling hoor, gewoon wat zij-mogelijkheden beetje etaleren. Sommige van die aandelen incluus VZ met enorme koersverlies leveren wel pima dividend, maar koers echt zwaar onder water gaande hoor.

    Doe wat je zelf wil, beslis wat je zelf wil en handel vooral hoe je zelf wil ... ik zou wel ietswat gaan indiepen in het stochactische ossilatie methode die al 75 jaar een redelijke goede invalshoek omhelst. Je wordt er nooit miljardair mee, maar mits goed toegepast vermijd je heel veel ellende en verdien je onder-aan-de-streep best een goede boterham hiermee - nooit top, maar zeker ook nooit barslecht. Best Oke te noemen, intrinsiek dan, dit aanpak. En jawel goed verspeiden je aandelen inleg, want het is wel en het blijft gokken hoor ...maar zo extreem als wedden op die ene paard die dan verliest is het ook weer niet. Ik zou het bestempelen als zoiets van gokken, met het idee dat mits slim bezig zijn met je eigen keuzes, dan komt het of vroeg-of-anders laat toch goed met je keuzes hierin. Die ene foute keuze aandeel is toch binnen 10 jar alweer terug op ooit koersniveau, die andere keert om de jaar tot 10% dividend uit (bijna slapend rijk haha) alsook to aan 5 keer over-de-kop qua aankoopsprijs. Valt echt niet te voorspellen hoor en nimmrs goed te gaan timen ....je bent of altijd te laat of altijd te vroeg bij aankopen of verkopen, maar is niet erg want al miljoenen beleggers doen net hetzelfde en telkens weer zo, ondanks alle adviezen van buitenaf of online of via forums ingewonnen. Voor wat mj betreft en het vol en actief toepassen van stochastische ossilatie leer op je eigen handelen heeft (voor mij dan) altijd een dikke plus opgeleverd en zal het in het vervolg wss niet anders zijn. Op een bepaalde moment is een bepaalde aandeel net teveel in trek of net te strak afgewaardeerd als gevolg van of dit of dat sentiment of het doorwerken van wat aanhoudende media push-berichten. Dan ontstaat er een soort %k plus %d moment van juist en meteen inslaan
    van die bewuste aandelen en wel meteen zo. Altijd in beleggingsland slaat het sentiment eventjes teveel door naar of te negatiefs of anders veels te positief. Dat beschouw je dit gegeven en pak je je eigen ka

    20K aa het werk zetten qua dividend en kan je echt tot 200 euro in de maand eruit gaan halen en niet box 3 belast, wat de koers verder doet zie je over pakweg 10 jaar verderop, zal nooit enorm spannend worden - die ene aandeel tot 3x hoger gewaardeerd en vaak wat flut aandeeltjes met tot 50% minder waarde ondertussen.

    Heb geen idee wat jij wel wil bereiken of het doel hiervan, maar een uitgebalanceerde portefeuille in eigen beheer hebbend kan weldegelijk goed renderen - op korte termijn alsook doorlopend ook op lange termijn wat toeveogen Wat jij zelf maar wilt hoor? Beetje stabiele inkomstenstroom passief ontvangen om de maand ofzo en verder loslaten. Echt nemand heeft de waarheid in pacht hoor. Normaal gesproken en ondertussen geen al te gekke fratsen op wereldniveau, dan zijn je aandelen mits goed, slim en doordacht uitgekozen wellicht tot aan het dubbele waarde binnen 10 jaar, nul zekerheid hierin uiteraard, met ondertussen divi mogen ontvangen.
  7. forum rang 6 Hendrik Roo 6 september 2023 22:14
    quote:

    Eagle1959 schreef op 6 september 2023 22:06:

    De bodem wordt zo langzaam aan heel hard aangestampt. Ik vraag me nu af wanneer is JET interessant, is dat 12,- of 10 of 8,-. Als je op het moment van kasstroom positief worden 2,2 miljard of zeg 2 miljard cash hebt en de Market Cap is ook 2 miljard, dan ga je toch een mooi terugkoop programma in elkaar zetten. Met 500 miljoen heb je de koers op 25,- en ziet de wereld er veel leuker uit. Vandaag weer buikpijn, maar ergens is de bodem. Rustig blijven zitten en zo nu en dan een plukje bijkopen. Vandaag 500 aandelen gekocht en 20 geschreven calls 13,50 okt teruggekocht. Zat uiteindelijk naast omdat ze toch door daalden. Bij 10,- worden ze over genomen en krijg je 15,- a 16,-. Vind ik te weinig, maar betekent dat het niet hopeloos is. Morgen 16,- en al mijn JET leed is weg en verdien er zelfs op.
    De normale logica gaat hier niet op. Een overnamebod hadden we allang verwacht maar komt er niet. Er wordt een spel gespeeld. Wie er aan de knoppen zitten en met welke einddoel blijft mistig.
  8. forum rang 7 déjà vu 6 september 2023 22:27
    quote:

    Recojo schreef op 6 september 2023 22:07:

    Normaalnul advies omtrent beleggen ook acuut in achterhoofd zitten dat misschien dat die om advies vraagt dit gewoon vanuit huiswerk idee en daarvoor moet je echt gaan passen). Niemand met een glazenbol hoor

    Dat vooropsteld en geen enkele mens of individu die je ooit de juiste/ gouden advies kan meegeven, ook al die ontelbare financiele analisten niet, want hun worden vaak ingehuurd en vaak grof betaald om een simpele mening te gaan geven of te gaan hebben.

    Er zijn wel een aantal leidraden dat jij jezelf bij schade-en-schande zelf wijs kan maken of anders kan oppikken van anderen en hun weg in beleggingswereld. Grofweg gaat de beurs altijd omhoog decennia-na-decennia en het uitgekeerde dividend van bepaalde bedrijven ook stapgewijs daarmee mee, die ene jaar tot 40 dollarcent per kwartaal en jaartje of 5 verderop toch 55 dollarcent. Is wel zaak om goed te overwegen of die uitkering stabiel genoeg, niets zoals onlangs bleek bij ooit gigant INTC n Intel en nu en aandeel en dividend allerbei fors onder water ...dan moet je het echt dit 5-jaars dipje eruit willen zitten, met tot niets erbij op je rekening .

    Wat ik ooit mij zelf aanleerde en al op mijn eigen 15e (lang geleden) was gewoon altijd te gaan handelen volgens het door George Lane in de 50er jaren ontdekte principe van stochastische oscillatoren zelf toepassen op de koers van een aandeel. Haal je eigen %k alsook je eigen %d waardes hieruit en besluit daaromtrent je eigen in cq uitstappunt. Veel mensen baseren zich louter en primitief op handels volume of prijs of analisten of iets in het nieuws wel/niet verschijnt. Maar volgens stochastische leer draait bijna tot aan alles om snelheid van opmaars en monentum daar verderop (het snelle %k waarde, wat best dwingend is qua advies tot koop/verkoop en wel nu. Vaak te voorbarig gebleken qua handele en daarom werdidee van het %d waarde ( oort plateau piek momentje togevoegd van wat doet dit aandeeel precies de afgelopen 3 dagen. Dan ontstaat er soms een echte kruismomentje (binnenin candlestick bewegingen) en dan kan je dan positief of negatief opvatten. Toch blijven behouden of alles averkopen.

    Aaardeverschuiving op wereld-vlak zoals Rusland in Oekraine wordt niet op waarde ingeschat en kan onmogelijk worden weergeven en dan is daardoor net als gokken. Ik kan jou wel vertellen dat alles op een enkele anndeel gaan in zitten gokken is ook puur gokwerk. Je weet het nooit vooraf en handelen op gevoel is een barslecht raadgever over het algemeen. Je kan net zogeod inschrijven bij een loterij haha

    Ik zou nooit in een aaandeel al mijn hoop vestigen. Algemeen wordt aangenomen dat tot aan 20 aandelen in je eigen portefeuille hebbend een goede mix is en ik zou tot op zeker aandacht hebben voor top dividend uitkerende aandelen en wel tot aan 60% van die mix. Bijvoorbeeld en op de AEX en wat er ook gebeurd qua de koers zelf, heb je met aandelen zoals NN, ABN, Aegon, ASR, Aperam (nu (te) heel erg in trek mogelijk dan ,weet ik niet zo heel erg goed), Shell altijd het idee van tot aan 9% dividend uitkering per jaar, bij zware weer of bij goede weer vwb de koers zelf. Ik beveel die aandelen echt beslist niet aan jou aan, louter ter illustratie bedoeld. " Wat er ook gebeurd op koers vlak, toch met mijn 20K, vang ik altijd tot zeker 2 duizend per jaar aan dividend metverspreide portefeuille aan het werk voor mij, passief gezien dan. Hopelijk wat koerswinst erbij, dat ook nog op termijn."

    Ik geef je uitdrukkelijk geen enkele beleggingsadvies mee hoor om je eigen spaarpotje het beste te laten renderen, maar ik zou nooit louter inzetten op maar een paar groei-aandelen. Dividend moet je echt pakken waar het pakken kan hoor en dat kan ook best op de Amerikaase beurs hoor (en daar keren VS bedrijven en heel anders dan op AEX normaal om de kwartaal uit en kan je mogelijk bouwen aan een eigen portefeuille die per maand net zoveel oplevert als je eigen maandsalaris, ongeacht het actuele aandelenkoers hoor (soms wel meegenomen een enorme koerssprong voor juist die dollarcent aandeel die jij heel specifiek hebt gespot).

    Tegenwoordig en met de huidige internet kennis is zoiets net als een speld zoeken in een hooiberg of meespelen aan de tot of lotto. Beter om je eigen portefeuille goed te gaan verspreiden over allerlei markten, beurzen en sektoren en zker oog hebben op het faktor dividend hoor (mo, spg, t, kmi, dow, ...ik noem gerust ietswat spelers (soms in de lift of juist niet op dit moment) hier op ...en dit is beslist geen enkele aankoopsadvies hoor, nog een aanbeveling hoor, gewoon wat zij-mogelijkheden beetje etaleren. Sommige van die aandelen incluus VZ met enorme koersverlies leveren wel pima dividend, maar koers echt zwaar onder water gaande hoor.

    Doe wat je zelf wil, beslis wat je zelf wil en handel vooral hoe je zelf wil ... ik zou wel ietswat gaan indiepen in het stochactische ossilatie methode die al 75 jaar een redelijke goede invalshoek omhelst. Je wordt er nooit miljardair mee, maar mits goed toegepast vermijd je heel veel ellende en verdien je onder-aan-de-streep best een goede boterham hiermee - nooit top, maar zeker ook nooit barslecht. Best Oke te noemen, intrinsiek dan, dit aanpak. En jawel goed verspeiden je aandelen inleg, want het is wel en het blijft gokken hoor ...maar zo extreem als wedden op die ene paard die dan verliest is het ook weer niet. Ik zou het bestempelen als zoiets van gokken, met het idee dat mits slim bezig zijn met je eigen keuzes, dan komt het of vroeg-of-anders laat toch goed met je keuzes hierin. Die ene foute keuze aandeel is toch binnen 10 jar alweer terug op ooit koersniveau, die andere keert om de jaar tot 10% dividend uit (bijna slapend rijk haha) alsook to aan 5 keer over-de-kop qua aankoopsprijs. Valt echt niet te voorspellen hoor en nimmrs goed te gaan timen ....je bent of altijd te laat of altijd te vroeg bij aankopen of verkopen, maar is niet erg want al miljoenen beleggers doen net hetzelfde en telkens weer zo, ondanks alle adviezen van buitenaf of online of via forums ingewonnen. Voor wat mj betreft en het vol en actief toepassen van stochastische ossilatie leer op je eigen handelen heeft (voor mij dan) altijd een dikke plus opgeleverd en zal het in het vervolg wss niet anders zijn. Op een bepaalde moment is een bepaalde aandeel net teveel in trek of net te strak afgewaardeerd als gevolg van of dit of dat sentiment of het doorwerken van wat aanhoudende media push-berichten. Dan ontstaat er een soort %k plus %d moment van juist en meteen inslaan
    van die bewuste aandelen en wel meteen zo. Altijd in beleggingsland slaat het sentiment eventjes teveel door naar of te negatiefs of anders veels te positief. Dat beschouw je dit gegeven en pak je je eigen ka

    Heb geen idee wat jij wel wil bereiken of het doel hiervan, maar een uitgebalanceerde portefeuille in eigen beheer hebbend kan weldegelijk goed renderen - op korte termijn alsook doorlopend ook op lange termijn wat toeveogen Wat jij zelf maar wilt hoor? Beetje stabiele inkomstenstroom passief ontvangen om de maand ofzo en verder loslaten. Echt nemand heeft de waarheid in pacht hoor. Normaal gesproken en ondertussen geen al te gekke fratsen op wereldniveau, dan zijn je aandelen mits goed, slim en doordacht uitgekozen wellicht tot aan het dubbele waarde binnen 10 jaar, nul zekerheid hierin uiteraard, met ondertussen divi mogen ontvangen.
    Beste Recojo,

    Je eerste posting in 9 maanden lidmaatschap. Je denkt laat ik het maar meteen goed doen. Hoop dat je niet erg vind wanneer ik het morgen even op mijn gemak ga lezen onder het genot van een bakje JDE Peet's.

    Groetjes
  9. spiegeltje 6 september 2023 23:35
    quote:

    Baksteen schreef op 6 september 2023 21:36:

    Bijzonder, allemaal zielige berichten van beleggers die duizenden euro’s kwijt zijn, maar daar genoegen mee nemen en iedereen succes wensen, ook aan de shorters die o.a. het verlies veroorzaken. Wat een humor.
    Inhoudelijk? Jij mag hier echt alles spuien.
  10. forum rang 6 Littletycoon 7 september 2023
    quote:

    déjà vu schreef op 6 september 2023 22:27:

    [...]

    Beste Recojo,

    Je eerste posting in 9 maanden lidmaatschap. Je denkt laat ik het maar meteen goed doen. Hoop dat je niet erg vind wanneer ik het morgen even op mijn gemak ga lezen onder het genot van een bakje JDE Peet's.

    Groetjes
    Je zou wel eens een heel pak JDE Peet's nodig kunnen hebben.
  11. forum rang 8 GakGak 7 september 2023 00:39
    quote:

    odA neD gaaH schreef op 6 september 2023 21:02:

    [...]
    Op welke beurs handelen ze in aandelen Yet?
    .
    Zijn not yet genoteerd, binnenkort op de IPO beurs.

    ( Initial Public Offering (IPO) is de Engelse term die gebruikt wordt wanneer een bedrijf voor het eerst naar de beurs trekt. Het gaat dan om de eerste uitgifte van aandelen of obligaties op een effectenbeurs).
  12. forum rang 10 bp5ah 7 september 2023 01:02
    quote:

    The-Boss schreef op 6 september 2023 21:48:

    [...]

    That's the game chico. Je hebt er onvoldoende verstand van. Ik sta dit jaar nog altijd 169K winst. Het enige wat jij doet is als maar zeiken en klagen. Ook op alle andere pagina's lees ik je negatieve posts. Waar is het misgegaan?
    De belastingdienst leest mee, oef.
  13. forum rang 4 COUPEJET 7 september 2023 07:40
    quote:

    etap2 schreef op 7 september 2023 06:41:

    Positieve divergentie is er nu nog. Bodem daarvan is gisteren wel
    Getest. Hoe wel Sjitske onberekenbaar blijft. Bedrog / bedrijf wordt gewaardeerd op 700 miljoen momenteel. De rest is cash. Theoretisch zijn alle grenzen van normaliteit overschreden.
    Helemaal mee eens. Werk voor de AFM.
  14. forum rang 6 valeo 325 7 september 2023 07:41
    Wordt het weer een normaal dagje met -5
    Daar mag ik inmiddels wel van uitgaan Maar het lastige is dat ik vandaag geen tijd heb
    Om het in de gaten te houden zet wel een koop order erin voor 7500 stuks op 11.58 en we zien wel
    Hoop wel om 10.00 dat we even een break hebben om het bij te stellen
    Maar we gaan het zien
58.668 Posts
Pagina: «« 1 ... 2179 2180 2181 2182 2183 ... 2934 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Premium

Herhaling van zetten bij Just Eat Takeaway

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links