Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Frans Timmermans stelt zich kandidaat voor de gezamenlijke lijst GL en PvdA.

1.035 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 52 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Freemoneyforever 17 augustus 2023 04:19
    quote:

    Cash collector schreef op 16 augustus 2023 22:47:

    [...]

    Jetten deed die toezegging in juni 2022.

    Gas werd schaars en duur. Opstoken van kolencentrales zou de vraag naar gas verlagen.

    Niets daarvan. We betaalden dankzij Jetten alsnog de hoofdprijs voor aardgas.
    Hebben de andere coalitiepartijen zich door Jetten in het pak laten naaien :)

    Ach, we zijn wel wat gewend. Eén van de vele voorbeelden:
    Toeslagenschandaal: 4 miljoen schade door Bulgarenfraude.
    Een half jaar geleden: kosten tot dan toe: 5 miljard.
    Het sop en de kool.
    Wie was daarvoor verantwoordelijk. (de slachtoffers zijn overwegend mensen met een dubbele nationaliteit, daar is volgens journalisten sprake van discriminatie)

    En maar roepen, dat ze de belastingen omlaag gaan brengen, enzovoort. De VVD voorop. (Je zou dat ook als schuldbekentenis kunnen lezen: "Wij van de VVD zijn tot nu toe niet in staat geweest de belastingen zo laag als mogelijk te kunnen krijgen;.)

    De pot en de ketel. Of heeft de ketel de pot verwijt.

    Maar u schreef, en daar ben ik het mee eens, dat we het goed hebben. Al leven ook hier nog mensen in armoede (ligt dat aan die mensen? zou kunnen? of heeft het systeem/de regering daar ook mee te maken (.)

    Koot en Bie (die ik liever op televisie zie, dan de minister-president, die geleerd heeft nooit antwoord op goede vragen te geven, en dat uit pleegt te voeren) zie ik liever.

    Hun gevleugelde uitspraak over links en rechts was
    slinks en slechts
    En zo is het ook
    Het is een beetje als: of je nou door de hond of door de kat wordt gebeten.

    Er gaan dingen fout, maar het meeste is toch behoorlijk aangenaam in dit land.

    Ik heb respect voor alle politici, zeker zij die de coalitie vormden., die zich inzetten voor het welzijn van de mensen. En zeker in deze jaren, waarin de taal in de politiek verruwt en polariseert, ik denk alleen al terug aan Rutte, die tot voor kort gewoon op zijn fietsje naar zijn werk toerde en nu onder beveiliging moet leven en reizen. Met al die bedreigingen is het geen sinecure, ik vind dat al deze mensen een pluim verdienen, het zijn voor mij helden. Het is geen kattenpis, waar deze mensen mee te maken hebben/krijgen. (Ik weet dat Wilders al heel wat jaren vertoeft op een locatie waar vluchtelingen gedetineerd zijn, die van de rechter uitgezet moeten worden, en daarop wachten. Daar moest ik wel ietwat om lachen (ik vind het niet leuk voor hem, en ik vind de bedreigingen uit den boze), maar volgens mij heeft Geert dit deels over zichzelf afgeroepen, veelal door zijn taal)

    En laat er dan af en toe één uit de bocht vliegen. Inspiratie voor de oudejaarsconferentie.

    Ik maak ook wel eens een vergissing. Dan moet ik altijd glimlachen: de dag, dat ik me niet meer vergis, ga ik tussen zes planken.
  2. forum rang 9 objectief 17 augustus 2023 07:57
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 17 augustus 2023 04:19:

    [...]
    Hebben de andere coalitiepartijen zich door Jetten in het pak laten naaien.

    Nee, want alles wat er in Nederland beslist wordt heeft de volledige instemming van de VVD.
    Dat is de enige partij die regeert.
    Het recente bewijs is opnieuw geleverd met de val van het kabinet; de CU wou gezinshereniging van asielzoekers en de VVD zei NEE.
  3. forum rang 8 het zwaard 17 augustus 2023 08:11
    Duitsland dichter bij een coup dan gedacht: zo wilde ‘terreurprins’ de regering omverwerpen

    De beoogde gijzeling van de Duitse regering bleek concreter dan tot nu toe aangenomen. Een extreem-rechtse knokploeg onder leiding van Reichsbürger-prins Heinrich XIII Reuss kreeg naar verluidt zelfs een rondleiding van een AfD’er in de Duitse Bondsdag.
    Ruim acht maanden na de geruchtmakende arrestatie van Heinrich XIII Reuss lekken er steeds meer details uit over hoe de ‘terreurprins’ en andere Reichsbürger de Duitse bondsregering omver wilden werpen. Uit een arrestatiebevel en berichtgeving in Duitse media komt nu naar voren dat de plannen voor een staatsgreep verder gevorderd waren dan eerder werd verondersteld.
    Rechter
    Volgens het Bundesgerichtshof vormde Birgit Malsack-Winkemann, de rechter die tussen 2017 en 2021 lid was van de AfD-fractie, hierin de spil. Malsack-Winkemann zou drie verdachten van de verijdelde couppoging hebben rondgeleid in het Rijksdaggebouw. Dat gebeurde enkele maanden voordat de Duitse autoriteiten de geheime operatie ontmantelden, blijkt uit informatie van de hoogste Duitse rechter, waarover weekblad ‘Der Spiegel’ nu bericht. Bij de rondleiding maakte een ex-commando video-opnamen van een ondergrondse ingang van het gebouw en de plenaire zaal, achterhaalden rechercheurs. Het is de plek waar de belangrijkste politici van het land wekelijks vergaderen.

    Zou dit ook kunnen gebeuren in Nederland ? , in België gebeurde vergelijkbare gebeurtenissen het reeds in de jaren 80 tijdens " De bende van Nijvel"
  4. forum rang 8 GakGak 17 augustus 2023 08:20
    quote:

    Cash collector schreef op 17 augustus 2023 00:59:

    [...]
    Als het niet begrepen wordt kan men vragen.
    Drumi dushi? Help me even...
    .
    Tegen brave burger ´o´ (objectief, die liever op de Antillen zou gaan rentenieren als hij in de
    boskabouterschoenen van TimmerFrans stond)...

    Welterusten/slaap lekker in het lokale eilandtaaltje...
  5. forum rang 6 Cash collector 17 augustus 2023 09:55
    quote:

    objectief schreef op 17 augustus 2023 07:57:

    [...]

    Nee, want alles wat er in Nederland beslist wordt heeft de volledige instemming van de VVD.
    Dat is de enige partij die regeert.
    Het recente bewijs is opnieuw geleverd met de val van het kabinet; de CU wou gezinshereniging van asielzoekers en de VVD zei NEE.
    De VVD hield te lang vast aan de macht en dat gaf D66 ruimte voor wanbeleid, onder andere door Jetten en Kaag.
    Vlak ook die VVD stuntelaar op stikstof niet uit.
  6. forum rang 9 objectief 17 augustus 2023 10:15
    quote:

    Cash collector schreef op 17 augustus 2023 09:55:

    [...]

    De VVD hield te lang vast aan de macht en dat gaf D66 ruimte voor wanbeleid, onder andere door Jetten en Kaag.

    Lijkt me complete onzin; m.i. was er nergens sprake van wanbeleid. Excuses voor slavernij, gaswinning etc. alleemal uit weelde.
    Het afgeven op D66 is dom geleuter omdat ze de VVDers hebben gekozen en daarom anderen de schuld geven.
  7. forum rang 6 Cash collector 17 augustus 2023 10:26
    quote:

    objectief schreef op 17 augustus 2023 10:15:

    [...]

    Lijkt me complete onzin; m.i. was er nergens sprake van wanbeleid. Excuses voor slavernij, gaswinning etc. alleemal uit weelde.
    Het afgeven op D66 is dom geleuter omdat ze de VVDers hebben gekozen en daarom anderen de schuld geven.
    Goh, we verschillen van mening.
  8. forum rang 7 ffff 17 augustus 2023 13:27
    quote:

    DurianCS schreef op 16 augustus 2023 20:19:

    [...]
    Huisvesting is ook een overheidstaak, dus dat kan dan ook wel gratis.
    Durian,

    Alleen maar als plaagstootje bedoeld. Dus zoek er verder niet teveel achter. Ik vind "huisvesting" wereklijk NIET een overheidstaak, maar een opgave, een taak voor ieder verantwoordelijk hardwerkend individu.

    DAT is dus een totaal andere opstelling, uitgangspunt. Voor je huisvesting zorg je ZELF, net zoals voor je eten en drinken, verwarming, vervoer, etc. etc Zo was het vele, veel eeuwen in tientallen culturen, in honderden landen.

    Maar het ultieme verzorgingsparadijs heeft ervan gemaakt: Daar moet de Overheid voor zorgen en vanuit Azië en Afrika komen ze met......tienduizenden tegelijk op dat eldorado af. Een resem uitkeringen plus huisvesting en vooraan in de kleurijke stoet vrolijke en uitbundige dansers die multi-culti toch zo omarmen......

    Zo'n 20 jaar geleden hier in de KK zelfde discussie gehad met een echte socialist. Tot mijn stomme verbazing schreef hij dan toch uiteindelijk: Als iemand geen driekamerflat kan betalen, dan gaat hij maar goedkoper in een tweekamerflat wonen. Zo denk ik er al ruim 60 jaar over. Leef wat je zelf verdient en kijk niet naar de almachtige Overheid.

    Peter
  9. forum rang 9 objectief 17 augustus 2023 16:40
    quote:

    ffff schreef op 17 augustus 2023 13:27:

    [...]

    Alleen maar als plaagstootje bedoeld. Dus zoek er verder niet teveel achter. Ik vind "huisvesting" wereklijk NIET een overheidstaak, maar een opgave, een taak voor ieder verantwoordelijk hardwerkend individu.

    De meeste hardwerkende individuen wonen in huurhuizen. Dat zijn burgers die niet van de huisvestingssubsidies van de Overheid profiteren. Eigen woning bezitters worden in Nederland slapend vermogend.
  10. forum rang 7 ffff 18 augustus 2023 14:07
    Fred,

    Je redeneert weer zo eenzijdig. Die eigenwoningbezitters hebben wel eerst heel wat jaren hard gewerkt en stukje bij beetje hun onroerend goed vermogen opgebouwd. Hoeveel getuigenissen daarvan hebben we wel niet in de KK kunnen lezen. Tientallen uitvoerige. Uiteindelijk is het ook een keuze in het leven: Je werkt jarenlang voor een stuk onroerend goed dus voor je grond en huis, dan wel je leeft wat gemakkelijker, minder arbeidzaam en je moet blijven huren. Alleen wil jij er maar niet aan, dat het ook allemaal een keuze in het leven is.

    Brullen en schreeuwen dat de Overheid er maar weer ( huisvesting) voor moet zorgen is natuurlijk het gemakkelijkst. Altijd een politieke partij die het daarmee eens is, kiezers aantrekt en gebeiteld zit als parlementariër. Maar of een natie, een land daar nu beter mee af is met al die verpamperden en verzorgden van de wieg tot het graf....?

    Peter
  11. forum rang 7 Succes 18 augustus 2023 20:45
    quote:

    Succes schreef op 12 augustus 2023 16:22:

    [...]

    ...

    De schoen gaat mijns inziens wel wringen als een politicus om discutabele redenen (eigen fouten / incompetentie) -min of meer- gedwongen wordt om af te treden of zelf besluit om te stoppen (om bv meer tijd door te gaan brengen met zijn gezin).

    Het gegeven dat zo’n politicus dan ‘wachtgeld’ ontvangt schiet velen (incl mijzelf) dan in het verkeerde keelgat.

    Maar dit staat geheel los van het functioneren van dhr Omtzigt ... die zoals het er nu uit gaat zien wel eens met rasse schreden zelf in de wachtgeldregeling lijkt te gaan verdwijnen.

    Over wachtgeld gesproken ...

    ’Royale wachtgeldregeling Timmermans’

    De man die met een nieuwe, frisse aanpak het vertrouwen van de burger in de politiek wil terugwinnen heeft de wind niet mee. Nu blijkt de jaarlijks €600.000 toucherende Eurocommissaris Timmermans te kunnen rekenen op een riante wachtgeldregeling, weet P. v. Woerkom.

    ...De mensen beginnen nu al terug te verlangen naar de opgewekte, goed verzorgde verschijning van Mark Rutte, trappelend op zijn fietsje door Den Haag...

    www.telegraaf.nl/watuzegt/788918934/r...

    ------

    Ik mag hopen dat Timmermans dit geld weigert cq terugstort !
    Vind / vond hem altijd een een aimabel persoon en zie hem als een verrijking voor de Nederlandse politiek ... maar dit doet (mijn / het vertrouwen in) hem geen goed.

    Hij besluit immers zelf om te vertrekken .. en al is het reglementair ... het is idd moreel NIET fraai!

    -----

    Timmermans neemt zelf ontslag, maar krijgt tonnen wachtgeld toe: 'Moreel niet fraai'
    www.youtube.com/watch?v=8VZNeqlU0Hw
  12. forum rang 9 josti5 18 augustus 2023 23:30
    quote:

    Succes schreef op 18 augustus 2023 20:45:

    [...]

    Over wachtgeld gesproken ...

    ’Royale wachtgeldregeling Timmermans’

    De man die met een nieuwe, frisse aanpak het vertrouwen van de burger in de politiek wil terugwinnen heeft de wind niet mee. Nu blijkt de jaarlijks €600.000 toucherende Eurocommissaris Timmermans te kunnen rekenen op een riante wachtgeldregeling, weet P. v. Woerkom.

    ...De mensen beginnen nu al terug te verlangen naar de opgewekte, goed verzorgde verschijning van Mark Rutte, trappelend op zijn fietsje door Den Haag...

    www.telegraaf.nl/watuzegt/788918934/r...

    ------

    Ik mag hopen dat Timmermans dit geld weigert cq terugstort !
    Vind / vond hem altijd een een aimabel persoon en zie hem als een verrijking voor de Nederlandse politiek ... maar dit doet (mijn / het vertrouwen in) hem geen goed.

    Hij besluit immers zelf om te vertrekken .. en al is het reglementair ... het is idd moreel NIET fraai!

    -----

    Timmermans neemt zelf ontslag, maar krijgt tonnen wachtgeld toe: 'Moreel niet fraai'
    www.youtube.com/watch?v=8VZNeqlU0Hw
    Timmermans past dus goed in het socialistische rijtje Kok, van Dam, Bos.
  13. forum rang 9 objectief 19 augustus 2023 07:40
    quote:

    josti5 schreef op 18 augustus 2023 23:30:

    [...]

    Timmermans past dus goed in het socialistische rijtje Kok, van Dam, Bos.
    Ja, stuk voor stuk hardwerkende politici waaraan Nederland veel te danken heeft.
    NB. maar Timmermans met een lange successtory in Brussel: waarom stapt die nog in die slangenkuil in Nederland.
    Elke linkse politicus wordt alhier bedreigd door het gepeupel.
  14. forum rang 7 JP Samosa 19 augustus 2023 07:55
    quote:

    objectief schreef op 19 augustus 2023 07:40:

    [...]

    Ja, stuk voor stuk hardwerkende politici waaraan Nederland veel te danken heeft.
    NB. maar Timmermans met een lange successtory in Brussel: waarom stapt die nog in die slangenkuil in Nederland.
    Elke linkse politicus wordt alhier bedreigd door het gepeupel.
    Niet zo lelijk spreken over in jouw ogen ‘gepeupel’…… dat zou toch niet moeten passen bij n ‘keurige d66-er’……
  15. forum rang 6 Cash collector 19 augustus 2023 09:36
    quote:

    objectief schreef op 19 augustus 2023 07:40:

    [...]

    Elke linkse politicus wordt alhier bedreigd door het gepeupel.
    Zouden rechtse politici daar wellicht minder over klagen?

    Linkse mensen vinden zichzelf vaak graag zielig, zwak en hulpbehoevend dus waarom zouden linkse politici daarin anders zijn?
  16. forum rang 7 JP Samosa 19 augustus 2023 09:44
    quote:

    Cash collector schreef op 19 augustus 2023 09:36:

    [...]

    Zouden rechtse politici daar wellicht minder over klagen?

    Linkse mensen vinden zichzelf vaak graag zielig, zwak en hulpbehoevend dus waarom zouden linkse politici daarin anders zijn?
    Links stemmende en rechts vullende mensen hebben daar weinig last van hoor
  17. forum rang 8 Freemoneyforever 20 augustus 2023 10:38
    Frans maakt carrière, strijkt een mooi bedrag op, of dat terecht is? Je zou aan afschaffing van wachtgeldregeling voor alle linkse politici kunnen denken, maar Frans en zijn gezin hebben wel te maken met bedreigingen vanaf 2014 (een hek om zijn huis o.a.). www.securitymanagement.nl/extra-bevei...
    In die zin pleit ik voor inhoudelijke communicatie door media en ook politici zelf. Weg met polarisatie, ik gun publieke figuren en hun gezinsleden een veilig en prettig leven.
  18. forum rang 9 objectief 20 augustus 2023 14:26
    quote:

    hirshi schreef op 20 augustus 2023 11:11:

    Frans Timmermans woont in een villa met 17 kamers en een hek erom heen.

    Geert Wilders woont al 18 jaar in een safe house dat permanent bewaakt moet worden..
    Timmermans heeft vele jaren tot decennia dag en nacht gewerkt en Wilders roept af en toe :Meer of minder M.."en strijkt dus meer dan 1 ton + dik pensioen per jaar voorop. Laat hem zelf die bewaking maar betalen.
1.035 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 52 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0762 +0,34%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links