Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland

63.706 Posts
Pagina: «« 1 ... 2528 2529 2530 2531 2532 ... 3186 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 3 augustus 2023 00:51
    quote:

    josti5 schreef op 2 augustus 2023 10:06:

    [...]

    Hij denkt er toch iets anders over:

    Ik reed met mijn motorfiets door Oekraïne – 1400 km in twee dagen.

    Ik ga naar Hongarije om politiek asiel aan te vragen.

    Als ik niet voor de rechtbank in Charkov verschijn, zal er een arrestatiebevel worden uitgevaardigd, waarschijnlijk een internationaal arrestatiebevel.

    Ongetwijfeld zullen andere EU-landen als makke schapen gehoorzamen en mij terugsturen om vijf tot acht jaar in een werkkamp in de gevangenis te zitten.

    -ongeacht het feit dat Kiev me gearresteerd en opgesloten heeft voor >YouTube video’s!<

    Voor vrije meningsuiting!

    Wat is er gebeurd met “Europese democratische waarden?

    lol

    En het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zou mij ook terugsturen. Ik ben geen zwarte lesbische drugsverslaafde of een transgender oplichter. Bovendien heeft Victoria Nuland een hekel aan mij, zo is mij verteld.

    Ik hoop dat de Hongaren mijn aanklacht lezen en zeggen: “Dit is onzin – we sturen hem niet terug.

    Ik post deze thread net op het moment dat ik bij de grenspost aankom. Ik post ook video’s op de twee kanalen waar ik toegang tot heb, The Roundtable en Gonzalo Lira-Again.

    Als u de komende 12 uur niets van me hoort – help! Ik ben op weg naar een werkkamp!

    Wens me geluk.

    Via Globalsouth
    Eliot Higgins, oprichter en directeur van Bellingcat :

    Gonzalo Lira nam de geniale beslissing om aan te kondigen dat hij van plan was Oekraïne te ontvluchten terwijl hij op borgtocht vrij was, en het is niet verwonderlijk dat hij is gearresteerd.

    Dat is het soort dingen dat je moet vermijden om te posten voor likes voordat je het daadwerkelijk hebt gedaan.

    We zullen moeten wachten op officiële bevestiging van zijn status, maar het zou hem zeker op de lijst van domste pro-Russische videoblogger plaatsen, wat een hele prestatie is.

    twitter.com/EliotHiggins/status/16868...

    Wat een volslagen idioot

    Hij is op borgtocht vrijgelaten in Kharkov, dat 30 km van de Russische grens ligt
    Gaat dan met de motor1400 km rijden naar het hem vijandig gezinde EU
    En post een video terwijl hij nog in Oekraine is

    Wat denkt deze eikel nu wel ?
    Gedraagt zich als een 5de colonne van de Russen in Oekraine en plaatste regelmatig video's om Putin te steunen in zijn aanvallen op Oekraine

    Dit zijn in Oekraine staatsondermijnende activiteiten in tijden van oorlog
    Een ernstig vergrijp waar hij met zijn grote mond geen moeite mee had

    Nu treedt Oekraine tegen hem op en loopt hij te huilebalken als een klein kind
    Zogenaamd bang voor de gevangenis wat hij niet zou overleven omdat hij een zwak hart heeft, maar in de video de ene na de andere sigaret opsteekt en niet denkt aan zijn slechte hartconditie

    Een pure huichelaar die nu probeert de martelaarsrol te spelen

    Het wordt niet op prijs gesteld wanneer jij in de komende tijd met huilstruikverhalen gaat komen over hoe zielig deze dwaas is en hoe gemeen het is dat hij gestraft wordt voor het openlijk heulen met de terroristische vijand van Oekraine

    Mocht je er toch toe over gaan dan zal ik wel even een boekje open doen over het verleden van deze vrouwenhater pur sang
  2. forum rang 10 luchtschip 3 augustus 2023 01:10
    quote:

    shaai schreef op 2 augustus 2023 23:06:

    [...]

    Hln is laat, dit las ik in t Engels al 1-2 maanden geleden
    Dat kan niet

    Het artikel van HLN is gebaseerd op een artikel van het Russische blad The Insider en die plaatste dit artikel op 13 juli 2023 --Dus 3 weken geleden is het origineel in Rusland door The Insider geplaatst

    theins.ru/en/confession/263400

    The Insider is a Russia-focused, independent media outlet. We're fully committed to investigative journalism and to debunking fake news

    Twitter bericht van 13 juli van The Insider met dit artikel :
    twitter.com/InsiderEng/status/1679415...
  3. forum rang 4 shaai 3 augustus 2023 01:33
    quote:

    luchtschip schreef op 3 augustus 2023 01:10:

    [...]

    Dat kan niet

    Het artikel van HLN is gebaseerd op een artikel van het Russische blad The Insider en die plaatste dit artikel op 13 juli 2023 --Dus 3 weken geleden is het origineel in Rusland door The Insider geplaatst

    theins.ru/en/confession/263400

    The Insider is a Russia-focused, independent media outlet. We're fully committed to investigative journalism and to debunking fake news

    Twitter bericht van 13 juli van The Insider met dit artikel :
    twitter.com/InsiderEng/status/1679415...
    Als ik zeg 1 maand geleden en denk dat t ook 2 maanden kan zijn, verbaast 3 weken me niet heel erg. Ball park figure okayish. Maar idd niet erg nauwkeurig.
  4. forum rang 8 het zwaard 3 augustus 2023 07:47
    Baltische staten willen begin 2025 van Russisch energienet af
    Estland, Letland en Litouwen willen hun elektriciteitsnetwerken in februari 2025 loskoppelen van het Russische energiesysteem. In plaats daarvan willen ze de netwerken synchroniseren met de rest van het Europese continent. De netbeheerders van de drie landen hebben hierover een overeenkomst getekend.

    De netbeheerders hebben ook afgesproken dat ze zich in de zomer van 2024 samen zullen terugtrekken uit het BRELL-contract, wat de drie landen nu nog hebben met Rusland en Wit-Rusland. Deze samenwerking dateert uit de Sovjettijd. Sinds de Russische invasie van Oekraïne importeren de Baltische staten al geen elektriciteit meer uit Rusland, maar hun energienetwerken zijn door dit oude contract nog wel gekoppeld aan het Russische net. De landen zijn daardoor nog altijd afhankelijk van Rusland voor de stabiliteit van hun netwerken.

    De Baltische staten zijn al jaren voorbereidingen aan het treffen om hun energienet over te schakelen van het Russische naar het Europese systeem. Door de oorlog in Oekraïne wordt daar nu meer haast mee gemaakt.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 augustus 2023 07:59
    Enquête: een derde van Amerikanen wil troepen naar Oekraïne

    Bijna een derde van de Amerikanen wil dat hun land troepen naar het front in Oekraïne stuurt. Dat is de uitslag van een enquête die werd uitgevoerd in opdracht van het tijdschrift Newsweek.
    Volgens de uitslag van de enquête zou 31 procent van de respondenten het sturen van Amerikaanse troepen steunen. Een kwart zou niet voor, maar ook niet tegen zijn, en 34 procent stemde tegen. Het tijdschrift heeft het Pentagon om een reactie gevraagd, maar kreeg te horen dat het Pentagon geen reactie wilde geven.
    In totaal deden er 1500 mensen mee aan de enquête. Voorstanders van het sturen van troepen bevonden zich vooral onder de millennials, respondenten van 59 jaar en ouder waren voornamelijk tegen.

    De kans dat de VS daadwerkelijk troepen gaan sturen lijkt vooralsnog klein. Toen Rusland Oekraïne in februari 2022 binnenviel zei president Biden al dat er geen Amerikaanse troepen vochten, of zouden gaan vechten aan het front. Amerikaanse troepen bevinden zich wel in het gebied, in landen die lid zijn van de NAVO. "Amerika zal elke centimeter NAVO-grondgebied verdedigen", zei Biden destijds.

    Oekraïne is op dit moment geen lid van de NAVO. In de enquête van Newsweek werd respondenten ook de vraag gesteld of ze vonden dat Oekraïne lid moet worden van het bondgenootschap. 47 procent zei voor te zijn, 15 procent was tegen.
  6. forum rang 9 josti5 3 augustus 2023 08:59
    quote:

    luchtschip schreef op 3 augustus 2023 00:51:

    [...]

    (...)

    Het wordt niet op prijs gesteld wanneer jij in de komende tijd met huilstruikverhalen gaat komen over hoe zielig deze dwaas is en hoe gemeen het is dat hij gestraft wordt voor het openlijk heulen met de terroristische vijand van Oekraine

    Mocht je er toch toe over gaan dan zal ik wel even een boekje open doen over het verleden van deze vrouwenhater pur sang
    De arrogantie druipt er weer van af.

    Ben jij eigenaar van IEX?

    Die Oekraïners zijn geen lekkerdjes hoor, al zijn ze nu zo ongeveer heilig verklaard.

    Dat waren ze niet, en dat zijn ze niet, zoals Gonzalo Lira ook weer heeft mee moeten maken.

    Ik heb intussen tientallen video's gezien van ronselaars voor het Oekraïnse leger, die mannen van zo ongeveer alle leeftijden van de straat plukken, en in busjes duwen, ondanks de heftige en emotionele bezwaren van hun vrouwen.

    Ik heb tientallen video's gezien van Oekraïnse soldaten, die durven te publiceren hoe slecht ze behandeld worden, hoe officieren veilig op de achtergrond blijven, en hun mannen de mijnenvelden in sturen.

    Maar dat past allemaal niet in het narratief hier, bij plaatsing loop ik ongetwijfeld weer eens tegen een schorsing op, en dat gun ik jou niet: er zijn al te veel mensen verdwenen hier, zoals ffff hierboven nog opsomde.

    Allemaal te vinden op Youtube wat ik hierboven schrijf, dus de waarheid, de werkelijkheid, waar een groepje hier zich graag ver vandaan houdt.

    Nou: hopelijk mag je deze reactie van IEX lezen, maar ik betwijfel het in hoge mate, al is het de waarheid...
  7. forum rang 9 josti5 3 augustus 2023 09:16
    Over Gonzalo Lira:

    There has been a lot of uninformed commentary about Gonzalo, with some declaring him as some sort of intelligence asset. That is utter nonsense. No CIA case officer in their right mind would sign up someone like Gonzalo for several reasons. First, he is an American citizen. CIA is prohibited from recruiting U.S. citizens as intelligence assets. Second, Gonzalo’s commentary, analysis and hosted round tables did not in any way advance a U.S. Government position. Just the opposite — he was (and is) a strong critic.

    One of my retired CIA buddies — an experienced, accomplished CIA Case Officer — provided me his evaluation of the videos:

    The folks are irrationally polarized about Gonzalo. I had to chuckle at some of the conspiracy theories concerning Gonzalo and yourself. No self respecting case officer would handle someone as flamboyant as Gonzalo. The paperwork and ass chewings would be historic. The guy who said he did thousands of investigations reiterated the pitfall most police fall into; pick a suspect and make him guilty. There is a difference between a criminal investigation and a CI investigation. In a CI investigation you have to assume the guy on the other side of the mirror is just as smart as you are.

    sonar21.com/round-table-ukrainian-war...
    mcgovern-and-a-gonzalo-lira-update/

    Jaja: de bron zal wel weer niet deugen, en zo...
  8. forum rang 8 GakGak 3 augustus 2023 09:47
    quote:

    watergeus schreef op 1 augustus 2023 17:27:

    [...]

    Voeg jezelf vooral toe bij het praatgrage legertje van zelfgenoegzamen met een simpele videogame kijk op de wereld ( the good Guys are winning) , en ontken en breek af alles wat niet in je straatje past. Tjee op wie lijk je dan eigenlijk? Kremlin elite?
    .
    Zo weinig mogelijk op watergeuzen en ander gespuis hier, dat mag duidelijk zijn.
    Hier sijpelt wat trumpiaans genoegen door...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 augustus 2023 09:47
    quote:

    josti5 schreef op 3 augustus 2023 08:59:

    [...]

    De arrogantie druipt er weer van af.

    Ben jij eigenaar van IEX?

    Die Oekraïners zijn geen lekkerdjes hoor, al zijn ze nu zo ongeveer heilig verklaard.

    Dat waren ze niet, en dat zijn ze niet, zoals Gonzalo Lira ook weer heeft mee moeten maken.

    Ik heb intussen tientallen video's gezien van ronselaars voor het Oekraïnse leger, die mannen van zo ongeveer alle leeftijden van de straat plukken, en in busjes duwen, ondanks de heftige en emotionele bezwaren van hun vrouwen.

    Ik heb tientallen video's gezien van Oekraïnse soldaten, die durven te publiceren hoe slecht ze behandeld worden, hoe officieren veilig op de achtergrond blijven, en hun mannen de mijnenvelden in sturen.

    Maar dat past allemaal niet in het narratief hier, bij plaatsing loop ik ongetwijfeld weer eens tegen een schorsing op, en dat gun ik jou niet: er zijn al te veel mensen verdwenen hier, zoals ffff hierboven nog opsomde.

    Allemaal te vinden op Youtube wat ik hierboven schrijf, dus de waarheid, de werkelijkheid, waar een groepje hier zich graag ver vandaan houdt.

    Nou: hopelijk mag je deze reactie van IEX lezen, maar ik betwijfel het in hoge mate, al is het de waarheid...
    En dat was allemaal nooit gebeurd als Oekraïne niet door de Russen was aangevallen........
  10. forum rang 9 josti5 3 augustus 2023 12:30
    Het volgende voorbeeld van een veranderend Westers narratief, van CNBC nog wel (of is dat óók al een 'onbetrouwbare, foute bron'?:

    As the war with Russia has played out, it’s been inevitable perhaps that there have been tensions and differences of opinion between Kyiv and its allies.

    Ukraine has to tread a fine line with its international friends.

    It’s reliant on its partners for billions of dollars’ worth of military hardware and assistance but insists it’s fighting the West’s war too.

    Most recently, tensions have emerged over Ukraine’s military strategy and demands on NATO.

    www.cnbc.com/2023/08/02/ukraines-mili...
63.706 Posts
Pagina: «« 1 ... 2528 2529 2530 2531 2532 ... 3186 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0762 0,00%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links