Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel INPOST AEX:INPST.NL, LU2290522684

  • 15,370 26 apr 2024 17:35
  • +0,070 (+0,46%) Dagrange 15,370 - 15,560
  • 655.864 Gem. (3M) 453K

Forum InPost geopend

4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 241 242 243 244 245 ... 250 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. GeduldGeduld 13 juni 2023 20:21
    deliveryx.net/bp-installs-inpost-lock...
    Bp installeert InPost-lockers op 300 tankstations

    Na een succesvolle proef zullen de geautomatiseerde pakketautomaten van InPost worden uitgerold op ongeveer 300 Bp-tankstations in het VK.

    Locaties zijn onder meer Wandsworth, Glasgow, Ashford en Brentwood, waar consumenten tijdens hun bezoek aan Bp kunnen "trip-twinlen", of dat nu het ophalen van een levering is terwijl ze tanken; of het retourneren van een pakket bij het ophalen van iets voor het avondeten in een M&S Food-winkel op het voorplein.

    Als onderdeel van deze proef zijn duizenden pakketten op vijf locaties verwerkt. Volgens InPost wijst dit op een duidelijke interesse van consumenten voor deze gemaksverhogende oplossing.

    "Mensen zijn altijd op zoek naar manieren om gemak en gemak in hun leven te brengen, en de introductie van InPost Lockers op Bp-winkelsites biedt precies dat", legt Michael Rouse, CEO van InPost International, uit.

    “Nu het leven steeds drukker wordt, kunnen shoppers het ophalen, retourneren en verzenden van hun pakketten integreren in hun reizen naar het werk en daarbuiten. Het is fantastisch om een ??praktische en nuttige oplossing voor thuisbezorging te kunnen implementeren in lokale gemeenschappen in het hele land.”

    Sonya Adams, VP mobility and convenience retail UK, Bp, voegde toe: “We weten hoe kostbaar tijd is voor onze klanten en we zijn altijd op zoek naar sterke, aantrekkelijke aanbiedingen om aan hun behoeften op het gebied van mobiliteit en gemak te voldoen — en hun leven een beetje gemakkelijker te maken . Deze proef heeft aangetoond dat klanten onderweg op zoek zijn naar bezorgoplossingen en ik ben verheugd om te zien dat de uitrol van InPost Lockers begint in ons Britse netwerk van geweldige locaties langs de weg.”

    In april kondigde Sports Direct aan dat haar klanten die ongewenste aankopen willen retourneren, items in een InPost-pakketautomaat kunnen deponeren, na een nieuwe samenwerking tussen de twee bedrijven. Terwijl supermarkt Morrisons onlangs zijn samenwerking met de APM-aanbieder heeft uitgebreid tot bijna 80% van alle Morrisons-winkels.
  2. GeduldGeduld 13 juni 2023 20:31
    Ik heb 2 artikelen geplaatst.
    Gisteren een uitbreiding van 430 locaties met kluisjes units in Polen.
    En vandaag een uitbreiding 300 locaties met kluisjes units bij BP tankstations in de United Kingdom.
    Is dat veel 730 in 2 dagen ? ?
    De Jumbo heeft in Nederland zo’n 600 a 700 filialen. Dus daar kun je het mee vergelijken. Dus best forse deals in het begin van deze week voor Inpost.
  3. GeduldGeduld 17 juni 2023 13:21
    InPost UK heeft een samenwerking aangekondigd met Chelmsford Star Co-operative Society Ltd, waarbij pakketkluisjes zullen worden geïnstalleerd in sommige 'The Cooperative'-winkels in de omgeving van Chelmsford.
    In een LinkedIn-bericht zei InPost dat de kluisjes bij "een aantal" winkels zouden worden geïntroduceerd, waarbij ervoor werd gekozen om een bepaald cijfer niet bekend te maken.
    In een reactie op de aankondiging verklaarde Barry Wood, CEO van Chelmsford Star Co-Op:
    "De Society is verheugd om samen te werken met InPost, waardoor onze klanten onze winkels kunnen gebruiken als een one-stop-shop voor niet alleen hun opwaardeerwinkel, maar ook om hun pakketten terug te sturen."
    De deal is zeer lokaal en de aantallen die eruit voortkomen zijn waarschijnlijk klein. Mocht het partnerschap zich echter uitbreiden over het volledige coöpnetwerk, dan zou het InPost de mogelijkheid bieden om zijn Britse pakketkluizenaantallen verder op te voeren.
    De coöperatie heeft meer dan 2.500 winkels in het Verenigd Koninkrijk. Veel daarvan zijn kleinere, meer op gemak gerichte winkels die zich bevinden in buurten buiten stadscentra of in kleinere steden.
    Daarom zou een dergelijk partnerschap InPost in staat kunnen stellen kluisjes te installeren in sommige stedelijke en meer afgelegen gebieden waar het momenteel geen dekking heeft.

    Om
    Read more at: trans.info/inpost-coop-345788

    Mijn aanvulling: ze noemen het “een eerste stap”. Maar de keten heeft 2.500 winkels. Dus potentie voor uitbreiding van de deal.
  4. GeduldGeduld 21 juni 2023 08:42
    Mijn aanvulling: dit werd gisteravond geplaatst op de Linkedln pagina van Inpost. Er worden een aantal enthousiaste woorden gebruikt door de schrijvers.

    Wat een dag! ? We zijn vers van een conferentie voor vertegenwoordigers van e-shops, waar we de details presenteerden van een nieuwe service - #InPostPay - de grootste revolutie sinds de tijd van Parcel Locker-apparaten, die de ervaring van miljoenen Polen op het gebied van het ophalen, verzenden en retourneren van pakketten voor altijd veranderde. ??

    Tijdens de conferentie presenteerden we de live service en gaven we de mogelijkheid om deze te testen. We inspireerden de deelnemers om te discussiëren, beantwoordden veel interessante vragen van onze klanten. ?? Hun interesse in het onderwerp bevestigt de behoefte aan een dergelijke service op de e-commerce markt!
     
    InPost Pay is een nieuwe manier om online te winkelen en een echte revolutie! ??
    Het is een innovatieve service die de tijd van winkelen voor de eindklant verkort, hun veiligheid verhoogt en het hele winkelproces op één plek afsluit - de favoriete InPost Mobile-applicatie. ?? Vanuit het perspectief van vertegenwoordigers van online winkels beïnvloedt InPost Pay de toename van aankoopconversies en hun frequentie en verhoogt het de loyaliteit van kopers.
     
    De cijfers spreken voor zich – al 800 webwinkels hebben de implementatie van InPost Pay in 2023 aangekondigd. ??
     
    Schakel InPost Pay in uw winkel in en doe mee met onze winkelrevolutie! ???? Meer informatie volgt binnenkort!
     
    #InPost #newiscoming #innovation #ecommerce #onlineshopping #LoveBrand
  5. GeduldGeduld 23 juni 2023 19:18
    Mijn aanvulling en duiding:
    Dit is m.i.een leuke deal voor Inpost.
    Inpost zal nog wel met een eigen persbericht komen?
    Mondial Relay is een onderdeel van Inpost.
    Ik lees dat Mondial Relay 13.000 service punten heeft, waarvan 1.000 in Nederland. Dat laatste feit, kende ik niet. In de stad Arnhem heeft Mondial Relay 12 afhaalpunten. Te zien op de site www.mondialrelay.nl
    Maar het belangrijkste van dit bericht vind ik “FedEx is ‘s werelds grootste expresvervoerder”

    www.emerce.nl/wire/fedex-express-bied...

    HOOFDDORP, 22 juni 2023 – FedEx Express, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE:FDX) en ’s werelds grootste expresvervoerder, versterkt haar retail netwerk in Nederland door klanten toegang te bieden tot meer dan 1000 retail punten van Mondial Relay in Nederland.

    Ontvangers van FedEx Express pakketten zullen gefaseerd de optie krijgen hun zendingen bij een van de Mondial Relay’s locaties te laten afleveren. Dit betekent dat ze hun zending kunnen ophalen op een nabije locatie en op een moment dat hen het best uitkomt.

    Met deze optie worden vergeefse afleverpogingen voorkomen en daarmee wordt het aantal stops gereduceerd bij klanten die niet aanwezig zijn. Hierdoor verbetert ook de algehele efficiëntie in het ophaal en aflever netwerk. Mondial Relay profiteert van een hoger aantal klanten dat haar locaties bezoekt en van de uitbreiding van servicemogelijkheden voor haar klanten.

    “Deze samenwerking is een belangrijke toevoeging aan onze pakket en e-commerce strategie”, zegt Marius Penninks, Vice President Ground Operations voor FedEx Express Benelux. “De retail locaties zijn een aanvulling op onze service portfolio. Ontvangers van de zendingen hebben de flexibiliteit en het gemak om zelf te bepalen wanneer en waar ze hun zending ophalen. Het zorgt er ook voor dat FedEx haar routeplanning beter kan optimaliseren en kan voorkomen dat we tevergeefs bij klanten langsgaan. Dat helpt de levering van zendingen efficiënter te maken”.

    “Deze innovatieve samenwerking helpt om de levering van pakketten in te passen in het dagelijks leven van klanten. De retail locaties van Mondial Relays zorgen voor gemak en rust. Klanten kunnen hun zendingen laten leveren en ophalen in de buurt van hun werkadres, op weg naar hun dagelijkse boodschappen of wanneer zij hun kinderen ophalen van school. De beperking van aflevertijden verdwijnt, en het is niet langer nodig om thuis te wachten op je pakketje” zegt Quentin Benault, General Manager Mondial Relay Frankrijk, België en Nederland.

    Nauwkeurig kunnen zijn en het vermogen hebben om pakketten op het juiste moment en de juiste locatie af te leveren, is cruciaal voor shippers en shoppers in Nederland. Uit de Retail monitor 2023 van PwC Nederland[1] blijkt dat 60% van de retailers dit als de hoogste prioriteit voor 2023 beschouwt. Naast het in staat zijn om zendingen af te leveren binnen het afgesproken tijdvak, benoemt het onderzoek dat consumenten waarschijnlijk steeds meer zullen zoeken naar gemak in hun leveringen en idealiter al hun online bestellingen op één locatie zouden willen hebben.

    De samenwerking met Mondial Relay maakt deel uit van de FedEx’ e-commerce portfolio, die retailers de juiste mix van transportmogelijkheden biedt die hen helpt om hun business te laten groeien, en tegemoet te komen aan de verwachtingen van hun klanten. Naast Nederland, werken FedEx en Mondial Relay samen in Frankrijk, Spanje, België en Luxemburg. FedEx klanten hebben hiermee toegang tot 13.000 locaties van het uitgebreide Mondial Relay’s netwerk.

    [1] ‘Last mile delivery’ in onzekere tijden – Retail and consumer goods – Actueel en publicaties – PwC

    Over FedEx Corp.
    FedEx Corp. (NYSE: FDX) biedt klanten en bedrijven over de hele wereld een breed portfolio aan transport-, e-commerce- en zakelijke diensten. Met een jaaromzet van $ 93 miljard biedt het bedrijf geïntegreerde bedrijfsoplossingen via werkmaatschappijen die collectief concurreren, samenwerken en digitaal innoveren als één FedEx. FedEx, consequent gerangschikt onder ’s werelds meest bewonderde en vertrouwde werkgevers, inspireert zijn meer dan 530.000 werknemers om gefocust te blijven op veiligheid. Daarnaast biedt FedEx de hoogste ethische en professionele normen voorziet het in de behoeften van klanten en gemeenschappen. FedEx zet zich in om mensen en mogelijkheden over de hele wereld op verantwoorde en vindingrijke wijze met elkaar te verbinden, met als doel om in 2040 CO2-neutraal te opereren. Ga voor meer informatie naar fedex.nl/about.

    Over Mondial Relays
    Mondial Relay, onderdeel van InPost S.A. Group (AEX: INPST), is een toonaangevende leverancier van out-of-home pakketdiensten in Frankrijk en de Benelux. Mondial Relay heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 1.100 ophaal- en afgiftepunten in Nederland. Het bedrijf richt zich op het continu verbeteren van de consumentenervaring en het bevorderen van duurzamere vormen van last-mile delivery. In 2022 verwerkte Mondial Relay ongeveer 140 miljoen pakketten en genereerde meer dan €400 miljoen aan inkomsten. In juli 2021 rondde InPost met succes de overname van Mondial Relay af om het eerste Europese netwerk voor geautomatiseerde out-of-home oplossingen voor e-commerce te creëren.

    Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier

    Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

  6. GeduldGeduld 25 juni 2023 13:46
    www.fitchratings.com/research/corpora...

    De ratings van InPost S.A. worden beperkt door de kleinschaligheid en zwakke diversificatie van het bedrijf ten opzichte van grote verticaal geïntegreerde branchegenoten, en het hoge uitvoeringsrisico buiten de thuismarkt bij de introductie van netwerken voor automatische pakketmachines (APM). De stabiele vooruitzichten voor de issuer default rating (IDR) weerspiegelen de verwachting van Fitch Ratings van de toenemende EBITDA en operationele cashflow van InPost, voornamelijk gedreven door organische groei, die het mogelijk zou moeten maken om de schuldpositie in 2023 binnen onze ratinggevoeligheden te brengen, in lijn met onze eerdere verwachtingen. We verwachten een stijging van de EBITDA-marge in 2023, na een daling in 2022, na gunstige herprijzing van contracten in 4Q22. De sterke punten van InPost zijn de sterke binnenlandse positie in Polen, ondersteund door het voordeel van een pionier, een bevredigende integratie van Mondial Relay SAS (MR), een in 2021 verworven ophaal- en afleverbedrijf (PUDO) in Frankrijk, en een sterke groei potentieel in de e-commercemarkt in het algemeen. Het concentratierisico wordt gemitigeerd door langlopende contracten met grote klanten, waarvan de prijs jaarlijks wordt aangepast.
  7. GeduldGeduld 26 juni 2023 15:21
    Neutraal

    Koersdoel
    10,35 EUR
    +8,9%
    UBS verhoogt koersdoel Inpost S.A.

    Gepubliceerd door Trivano.com op 23 juni 2023 om 15:44
    UBS heeft de aandelen van Inpost S.A. vrijdag opnieuw neutraal beoordeeld. De analisten van UBS herhaalden het advies neutraal voor de aandelen van Inpost S.A..

    Het koersdoel werd verhoogd van 9,50 naar 10,35 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Inpost S.A. met 9% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 9,50 EUR.

    www.trivano.com/aandeel/inpost-sa.270...
  8. forum rang 10 voda 28 juni 2023 07:55
    Beursblik: Jefferies blijft positief over vooruitzichten Inpost

    Internationale samenwerkingen zijn veelbelovend.

    (ABM FN-Dow Jones) De vooruitzichten voor Inpost blijven positief. Dit oordeelde analist David Kerstens van Jefferies woensdag.

    Tijdens de laatste beleggersdag van Inpost benadrukte het bedrijf het potentieel van de internationale divisie.

    Jefferies verwacht nu een versnelde uitbreiding in het VK na het oplossen van de logistieke knelpunten door middel van een distributiepartnerschap met Menzies. Dit zal leiden tot een hogere volumegroei, een break-even EBITDA-resultaat in het vierde kwartaal van 2023 en een marktaandeel van 4 procent op langere termijn, tegenover 0,5 procent nu.

    Ook zal naar verwachting de winstgevendheid van het Franse Mondial Relay toenemen.

    Ten slotte verwacht Jefferies ook in Polen dat de winstgevendheid zal verbeteren na de recente prijsverhogingen.

    Kerstens van Jefferies ziet verder dat de internationale samenwerkingen positief kunnen uitpakken en handhaaft dan ook het koopadvies met een koersdoel van 11,50 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  9. forum rang 10 voda 14 juli 2023 16:44
    InPost plant persconferentie op maandag - media

    Poolse aanbieder van pakketkluisjes geeft geen commentaar.

    (ABM FN-Dow Jones) InPost organiseert maandag 17 juli een persconferentie om besluiten over 'new business' te bespreken. Dit meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van een uitnodiging die door het bedrijf met een notering op het Damrak per e-mail werd verzonden.

    Oprichter en CEO Rafal Brzoska zal bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Inpost gaf geen verdere details over de bijeenkomst.

    De topman zei eind maart dat het bedrijf overnames overweegt in de Britse logistieke markt.

    Op vragen van ABM Financial News gaf Inpost vrijdag geen antwoord. "Geen commentaar", luidde het.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  10. forum rang 5 Hernia 14 juli 2023 20:33
    quote:

    stot schreef op 14 juli 2023 20:29:

    Spannend ben benieuwd
    ja, ik ook. Inpost is erg succesvol met de kluisjes. PostNL gaat hier ook mee aan de slag. Ik ben maandag benieuwd wat Inpost te melden heeft. Analisten zijn erg positief momenteel. Zouden ze overgenomen worden? Vandaag met flink volume en stijgend met 2 procent. Dit zal wel voorkennis geweest zijn.
  11. GeduldGeduld 16 juli 2023 22:06
    inpost.eu/news-inpost-builds-spains-l...

    InPost Group, Europa's toonaangevende e-commerce platform, heeft Spanje's grootste out-of-home e-commerce logistiek netwerk gebouwd, met in totaal 5.000 Automated Parcel Machine locker-locaties en ophaal- en afleverlocaties (PUDO).

    InPost heeft zijn milieuvriendelijke netwerk in de Iberische provincie sinds begin vorig jaar met 20% uitgebreid, als onderdeel van een uitbreidingsdrang waarbij het ook 5.000 locker-locaties in het VK en 3.000 in Frankrijk heeft opgezet. Vorig jaar stegen de inkomsten van de Groep jaar op jaar met 54% tot een record van € 1,51 miljard, inclusief internationale verkopen.

    "We zijn verheugd om de verwezenlijking van een nieuwe mijlpaal op de Spaanse markt aan te kondigen - een mijlpaal zowel voor ons als voor de Spaanse consumenten, want hoe groter ons netwerk is, hoe meer keuzes ze hebben," zei Nicola D'Elia, Managing Director van InPost, Zuid-Europa. “We geven mensen de mogelijkheid om hun online aankopen af ??te halen waar en wanneer ze maar willen. Het is veelbetekenend dat hoe dichter we bij de mensen thuis komen, hoe gemakkelijker het voor hen is om onze sites te voet of met de fiets te bezoeken, wat onze oplossing nog milieuvriendelijker maakt.”

    InPost, waarvan de pakketautomaten de CO2-uitstoot met maar liefst 97% verminderen ten opzichte van huis-aan-huisdiensten, streeft naar klimaatneutraliteit tegen 2040.

    InPost rolt zijn lockersysteem, ontwikkeld in Polen, uit over het hele continent. In het VK woont nu bijna de helft van de inwoners van Londen, Birmingham en Manchester binnen zeven minuten lopen van een APM-locatie. Net als op zijn thuismarkt breidt het bedrijf zich uit in heel Europa door niet alleen lockerlocaties toe te voegen in grote steden maar ook in meer landelijke gebieden. bevolking van minder dan 1.000.
4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 241 242 243 244 245 ... 250 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Pools InPost groeit stevig door

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links