Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

JOE BIDEN

6.346 Posts
Pagina: «« 1 ... 310 311 312 313 314 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 asti 13 juli 2023 15:21
    quote:

    josti5 schreef op 13 juli 2023 13:16:

    Grappig of ernstig?

    Putin On Biden's Mind? U.S President's 'Vladimir' Gaffe At NATO Triggers Trolling

    www.youtube.com/watch?v=LWOtItiwwdU&a...
    Geen van beiden, als je het mij vraagt.

    Laatst zei Biden dat Poetin de oorlog in Irak aan het verliezen is. Het zou pas ernstig zijn als Biden Zelenskyy Saddam zou noemen.
  2. forum rang 6 Plein777 14 juli 2023 08:27
    quote:

    josti5 schreef op 13 juli 2023 13:16:

    Grappig of ernstig?

    Putin On Biden's Mind? U.S President's 'Vladimir' Gaffe At NATO Triggers Trolling

    www.youtube.com/watch?v=LWOtItiwwdU&a...
    John,
    Het is eerder intens triest om te zien dat Biden al zo in de war is en totaal ongeschikt is om nog langer ,president van de USA te zijn.
    En dan te bedenken dat hij nog 4 jaar verder wil, terwijl iedereen al weet en kan zien dat hij op is.
    Mij benieuwen hoe VP Pamela Harris het zal doen die hopelijk Biden zo snel mogelijk zal opvolgen ?
  3. forum rang 9 josti5 14 juli 2023 10:17
    quote:

    closer schreef op 14 juli 2023 09:43:

    Kamala is kleurloos zoals elke vicepresident.
    Leg nou eerst maar eens uit wat je hiermee bedoelt.
    [...]
    zucht...

    Mijn post spreekt duidelijke taal: wat jij mag, mag ik ook.

    Maar zo diep als jouw post, waarbij je je voordoet als mod, wil ik eigenlijk niet zinken.
  4. forum rang 8 closer 14 juli 2023 11:29
    quote:

    josti5 schreef op 14 juli 2023 10:17:

    zucht...

    Mijn post spreekt duidelijke taal: wat jij mag, mag ik ook.

    Maar zo diep als jouw post, waarbij je je voordoet als mod, wil ik eigenlijk niet zinken.
    Zucht... Natuurlijk "mag" jij wat ik "mag".

    Maar je vergist je, ik heb dat niet geschreven.
  5. [verwijderd] 15 juli 2023 04:43
    The Taliban Sanctions Act, introduced by Sen. Jim Risch, requires U.S. President Joe Biden to sanction the Taliban for their terrorist activities, drug trafficking, and human rights abuses.

    Afghanistan has 22 tons of gold in a New York vault. The Taliban can’t touch it.

    The Taliban’s purpose has not been to prosper economically nor to deliver to its people; totalitarian governments have little incentive to do so.

    foreignpolicy.com/2023/06/29/taliban-...
  6. [verwijderd] 15 juli 2023 07:00
    Taliban Rare Earth Minerals Sanctions Act

    What is the Taliban Sanction Act?

    WASHINGTON – U.S. Senator Jim Risch (R-Idaho), ranking member of the Senate Foreign Relations Committee, led 18 colleagues in introducing the Taliban Sanctions Act, legislation to hold the Taliban accountable with sanctions for terrorism, human rights abuses, drug trafficking, and more

    www.congress.gov/bill/117th-congress/...
  7. [verwijderd] 15 juli 2023 07:20
    Who recognises the Taliban?

    Currently the embassies in Moscow (Russia), Beijing (China), Islamabad (Pakistan), Tehran (Iran) and Ashgabat (Turkmenistan) are controlled by the Taliban government and are recognised as such by their host countries. Furthermore, the Afghanistan embassy in Doha (Qatar) is controlled by the Taliban, but is yet to be recognised by the Qatari authorities. All the consulates in these countries are also controlled by the Taliban government. Despite repeated efforts, it never gained control of Afghanistan's UN seat, which remained in the hands of Rabbani supporters

    www.saigatours.com/article/who-recogn...
  8. [verwijderd] 17 juli 2023 05:50
    FBI seeks arrest of man claiming to be North Korea ‘special delegate’

    Spaniard Alejandro Cao De Benos alleged to have conspired with cryptocurrency expert to help Pyongyang evade US sanctions

    The FBI has issued an arrest warrant for a Spanish man who claims to be a “special delegate” working for the government of North Korea, accusing him of recruiting a cryptocurrency expert in an attempt to help Pyongyang circumvent US sanctions.

    Alejandro Cao de Benós, a 47-year-old Spanish national who describes himself as Pyongyang’s special delegate for the committee for cultural relations with foreign countries, is alleged to have conspired with Virgil Griffith, a US cryptocurrency expert, to “illegally provide cryptocurrency and blockchain services to the Democratic People’s Republic of Korea (DPRK)”.
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 juli 2023 15:51
    ’Covid -19 ontworpen om Joden en Chinezen te ontzien’
    Robert F. Kennedy Jr. verbruit het zelfs bij zijn eigen familie met ’antisemitische uitspraken’
    Door ONZE REDACTIE BUITENLAND

    27 min geleden
    in BUITENLAND

    AMSTERDAM - Robert F. Kennedy Jr. heeft het nu zelfs bij zijn eigen familie verbruid. De 69- jarige Democratische presidentskandidaat, die hoopt president Biden van de troon te stoten, baarde afgelopen week opzien met zijn suggestie dat het covid-19 virus speciaal ontworpen is om mensen van het Kaukasische (blanke) en zwarte ras te treffen en Joden en Chinezen te ontzien, heeft de woede opgewekt van zijn zuster, broer en neef.

    Kerry Kennedy, zijn zuster die aan het hoofd staat van het Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights, haalde fel uit naar haar broer en noemde zijn uitspraken „betreurenswaardig en vals.” „Zijn verklaringen representeren niet wat ik geloof en waar onze organisatie voor staat, met onze meer dan 50-jarige inzet om mensenrechten te beschermen en het op te nemen tegen racisme en discriminatie.”

    Zijn broer Joe Kennedy II liet een soortgelijke verklaring uitgaan. „Bobby’s uitlatingen zijn moreel en feitelijk fout. Ze spelen in op antisemitische mythes en wakkeren het wantrouwen ten opzichte van Chinezen aan. Zijn woorden weerspiegelen op geen enkele manier de woorden en daden van onze vader Robert F. Kennedy.”

    Zijn neef Joe Kennedy III, een voormalig afgevaardigde in het Congres voor Massachusetts en nu speciaal gedelegeerde in Noord-Ierland, sprak ook zijn veroordeling uit. ’De opmerkingen van mijn oom waren kwetsend en fout. Ik veroordeel ze ondubbelzinnig”, schreef hij op Twitter.

    Gewraakte uitspraken
    ’RFK Jr.’, de zoon van de in 1968 vermoorde Robert F. Kennedy en de neef van de president John F. Kennedy, deed zijn gewraakte uitspraken, die op video zijn vastgelegd, vorige week tijdens het vragenuurtje van een roerig en met drank doordrenkt campagne-evenement in New York. „Covid-19. Er zijn argumenten voor te geven dat het tegen bepaalde rassen gericht was. Covid-19 is gericht tegen Kaukasische en zwarte mensen. De mensen die er het meest immuun voor zijn, zijn Asjkenazische Joden en Chinezen.”

    Vervolgens beschuldigde hij de Chinezen ervan biologische wapens tegen bepaalde rassen te ontwikkelen. „We weten dat ze honderden miljoenen dollars aan de ontwikkeling van etnische biologische wapens besteden. Ze verzamelen Russisch dna. Ze verzamelen Chinees dna, zodat ze mensen op ras kunnen aanvallen.”

    De uitspraken leidden tot woedende reacties van de Joodse gemeenschap. Abraham Foxman, die jaren aan het hoofd stond van de Joodse burgerrechtenbeweging de Anti-Defamation League, veroordeelde ze als „antisemitische stereotypen die teruggaan tot de Middeleeuwen, die claimden dat Joden zich beschermden tegen ziekten. Ik kan niet geloven dat het onwetendheid is, want hij is niet onwetend. Dus moet hij het geloven”.

    Opschudding
    Het is niet de eerste keer dat RFK jr. zowel binnen als buiten de familie voor opschudding zorgt. De Kennedy-telg, het derde kind van Robert en Ethel Kennedy, droeg op 14-jarige leeftijd zijn vader ten grave. In de jaren 80 overwon hij een heroïneverslaving en ontwikkelde zich tot een gerespecteerd advocaat en een vooraanstaand activist tegen de vervuiling van de rivier de Hudson. Tot ontsteltenis van veel van zijn vrienden raakte hij in de jaren daarna echter steeds meer in de greep van allerlei samenzweringstheorieën.

    Zo noemde hij het 5G-netwerk dat in zijn land werd uitgerold een manier om „onze data te oogsten en ons gedrag te beheersen.” Hij gelooft ook dat Sirhan B. Sirhan, de man die al 55 jaar vast zit voor de moord op zijn vader, onschuldig is. Ook vertelde hij bij podcaster Joe Rogan dat hij zich er zeer van bewust is dat hij zelf door de CIA vermoord kan worden. En hij verzet zich al jaren, al ver voor covid -19, tegen vaccinaties en de farmaceutische industrie.

    Zo ziet hij een verband tussen het gebruik van antidepressiva en massaschietpartijen en gelooft hij ook dat de gewone vaccinaties bij kinderen leiden tot autisme. Bill Gates zou volgens hem samenspannen met de farmaceutische industrie en met Anthony Fauci, tot voor kort de belangrijkste medische adviseur van Donald Trump en Joe Biden, om financieel te profiteren van de coronavaccinaties. De maatregelen van de Amerikaanse regering om covid-19 onder controle te krijgen vergeleek hij met de behandeling Anne Frank door nazi-Duitsland. President Biden noemt hij een oorlogshitser.

    Extreemrechtse media
    Met die opvattingen is hij een graag geziene gast bij rechtse en extreemrechtse media. Bij de populaire podcaster Joe Rogan en Fox News kreeg hij de afgelopen maanden alle ruimte om zijn meningen te spuien, wat hem ook de nodige tractie opleverde in zijn presidentscampagne. Bij de meest recente peilingen scoort hij onder Democratische kiezers tussen de tien en twintig procent, te weinig om een bedreiging te vormen voor Biden, maar genoeg om een factor te worden in de verkiezingsstrijd.
  10. forum rang 10 luchtschip 23 juli 2023 00:02
    Morgan Stanley, een van de grootste banken in de VS, geeft BIDENOMICS nu de eer voor het veroorzaken van een "onverwachte stijging" in onze economie en zegt dat deze Bidenomics "een hausse in grootschalige infrastructuur veroorzaakt".

    Bidenomics werkt. We moeten dit van de daken schreeuwen.

    >>>“Morgan Stanley prijst het economische beleid van president Joe Biden voor het aandrijven van een onverwachte stijging van de Amerikaanse economie die zo belangrijk is dat de bank gedwongen werd om een ??‘aanzienlijke opwaartse herziening’ door te voeren van haar schattingen voor het Amerikaanse bruto binnenlands product.”

    twitter.com/Victorshi2020/status/1682...

    Het economisch beleid van president Joe Biden zorgde voor een onverwachte economische opleving die Morgan Stanley dwong zijn bbp-prognoses "aanzienlijk naar boven bij te stellen".

    De infrastructuurrekening van Biden voor 2021 heeft gezorgd voor "een explosie van grootschalige infrastructuur", schreven Morgan Stanley-analisten, terwijl de binnenlandse bedrijfsinvesteringen "aantrekken, onder leiding van de productie".

    www.cnbc.com/2023/07/21/bidenomics-sp...

    Victor Shi :

    We moeten het economische succes van president Biden erkennen. Het feit is dat president Biden toezicht heeft gehouden op het sterkste economische herstel in de moderne geschiedenis en een bloeiende economie heeft voortgebracht – en nu is Morgan Stanley het daarmee eens. Ik ben er trots op Joe Biden mijn president te noemen, en jij moet dat ook zijn
  11. forum rang 10 luchtschip 25 juli 2023 23:12
    quote:

    Plein777 schreef op 25 juli 2023 09:16:

    .

    Biden may be the most corrupt president in American history: Sean Hannity

    rumble.com/v31kanu-biden-may-be-the-m...

    .

    .
    Sean Hannity is geen betrouwbare informatie bron-- een sensatie maker op FOX News met verhalen gebaseerd op leugens
6.346 Posts
Pagina: «« 1 ... 310 311 312 313 314 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,63 +1,42%
EUR/USD 1,0696 +0,02%
FTSE 100 8.139,83 +0,75%
Germany40^ 18.177,90 +1,45%
Gold spot 2.337,95 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.927,90 +2,03%

Stijgers

Xior
+6,16%
bpost
+3,47%
Proximus
+3,38%
Ontex
+3,16%
DEME G...
+2,19%

Dalers

KBC Groep
-0,83%
Melexis
-0,80%
IBA
-0,77%
UCB
-0,44%
Barco
-0,15%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links