Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 3262 3263 3264 3265 3266 ... 3548 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 25 juni 2023 18:46
    Trump gaat tekeer tegen federale aanklachten en beschuldigt Biden van het 'bewapenen' van justitie.

    De oud-president zegt dat hij de twee aanklachten beschouwt als een 'groot teken van moed' tijdens een toespraak op de Road to Majority-conferentie.

    Donald Trump heeft de aanzienlijke federale aanklachten tegen hem bespot en de vele juridische bedreigingen waarmee hij wordt geconfronteerd gebagatelliseerd terwijl hij Joe Biden aanvalt omdat hij het ministerie van justitie zou hebben "bewapend" voor politiek gewin.

    "Joe Biden heeft de wetshandhaving bewapend om zich te mengen in onze verkiezingen", zei Trump tegen het conservatieve publiek. "Ik word voor jou aangeklaagd."

    Trump beschuldigde tegelijkertijd Hunter Biden, de zoon van de president, van corruptie.
    Hunter Biden werd niet aangeklaagd in verband met zijn overzeese zakelijke transacties, die een bron van grote verontwaardiging zijn geworden onder Trump en zijn bondgenoten, maar Republikeinen in het Huis hebben niettemin beloofd de zoon van de president te blijven onderzoeken.

    "Ze liegen, ze bedriegen en ze stelen", zei Trump over Democraten.
    "Dit is hoe laag ze zijn gevallen in een poging om de verkiezingen van 2024 te winnen, en dat gaan we niet laten gebeuren."

    Ondanks de ernstige juridische bedreigingen waarmee hij wordt geconfronteerd, blijft Trump domineren in peilingen.

    Trump bespotte Christie zaterdag en zei ten onrechte dat hij "van het podium werd uitgejouwd", ook al mocht hij zijn opmerkingen ondanks de harde ontvangst in feite afmaken. De belediging van Trump werd met luid applaus ontvangen.

    Op een gegeven moment grapte Trump: "Ik ben waarschijnlijk de enige persoon in de geschiedenis in dit land die is aangeklaagd, en mijn cijfers zijn gestegen."
  2. forum rang 9 gnocchi. 25 juni 2023 18:46
    Prachtig hoe Donald in zijn eigen voeten schiet. Jack Smith en zijn team volgen alles. Hij hoef nu niet met een aankomende rechtszaak te vertragen met ik heb nog geen advocaat.

    Palmer Rapport
    Donald Trump hallucineert
    Bocha Blue | 12:01 pm EDT 25 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Foto van dit. De telefoon gaat in het huis van de grootste paria ter wereld, Donald Trump. "Hallo."

    "Ja, hallo meneer Trump, ik ben een grote advocaat, een van de grootste advocaten ter wereld. Ik wil graag voor u komen werken en u helpen omdat u zo'n ster bent."

    "Nou, heel erg bedankt meneer de advocaat, maar ik doe het zo geweldig zowel op politiek niveau als het bestrijden van de deep state dus ik heb je nu echt niet nodig. Het is grappig omdat alle grote advocaten me vandaag lijken te bellen om hun diensten aan te bieden. Ik heb geen hulp nodig want alles gaat perfect."

    "OK", zegt de advocaat. Veel succes. Hij hangt op en meteen gaat de telefoon weer. Dezelfde woorden worden gesproken. Eigenlijk is het een van de grootste advocaten ter wereld, die niets liever wil dan naar de stad vliegen om Trump te helpen. Dit scenario herhaalt zich de hele dag.

    Klinkt dit scenario gek? Natuurlijk doet het dat, maar het is het scenario dat Trump laatst uittekende op zijn golfclub in Bedminster New Jersey terwijl hij sprak met een vervelende groep mensen die zichzelf "Patriot Freedom Project" noemen.

    Trump schepte op dat alle grote advocaten voor hem willen werken en dat hij 24 uur per dag telefoontjes van hen krijgt die hulp aanbieden. Maar we hebben ze niet nodig, zei hij tegen de mensen in New Jersey omdat we het zo geweldig doen. Waarom zou ik nog meer hulp nodig hebben?

    Oh ja, vrienden en lezers, dit is de nieuwste leugen. Trump moet een beetje gek zijn geworden bij het lezen over hoe hij geen advocaten voor hem kan laten werken. Dus nu heeft hij deze nieuwste zin verzonnen, die op het eerste gezicht krankzinnig is. Ik probeer me voor te stellen dat een advocaat met hersens Donald Trump belt en smeekt om deel uit te maken van zijn niet-bestaande team.

    Natuurlijk zit Trumps enorme minderwaardigheidscomplex achter deze zin. Trump is erg bezorgd over hoe mensen hem zien en dat is ironisch. Hij lijkt echt niet te begrijpen dat mensen hem zien als een dwaze, slechte, zielige, laaggeklasseerde loser die nog nooit een jota heeft bijgedragen aan Amerika.

    Hij snapt niet dat het Amerikaanse volk hem ziet als dom, een massa zeurende oranje hersencellen, een nukkige, onwetende en een verrader. En dat is natuurlijk wie hij is, naast een loser, een opstandeling en een lafaard met gele buiken.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 25 juni 2023 18:48
    quote:

    Opentop schreef op 25 juni 2023 18:46:

    Kan je ergens gokken op Trump ?
    Bijvoorbeeld op zou die wel of niet naar de gevangenis moeten gaan ?
    Of dat die geen kandidaat meer mag zijn, of dat die geen uitlatingen en public mag doen ?
    Of dat die wel of niet veroordeeld zal worden?

    Hoe kunnen wij nu eens geld verdienen aan hem ?
    www.gamblingsites.org/blog/trump-indi...
  4. forum rang 8 closer 25 juni 2023 19:04
    quote:

    A Mao schreef op 25 juni 2023 18:54:

    Er zijn er hier en paar die 100% zeker weten dat hij niet gaat winnen in 2024,
    Ik zou zeggen tegen deze personen, alles inzetten wat je hebt.
    Ik neem aan dat jij dat al gedaan hebt, je bent zo zeker van je zaak.
    Nu wed ik nooit (beleggen is lucratiever), maar een kleine inzet is misschien wel leuk.
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 25 juni 2023 19:05
    quote:

    closer schreef op 25 juni 2023 18:53:

    Trump moet niet wanhopen, want er is altijd nog één troost: Hirshi en Lepre Chaun geloven in hem!
    Zeker weten.
    Hij heeft al die schurken door, vandaar dat Ze hem haten.
    Mijn steun heeft die ,als kleine belegger heeft die ons gered.
  6. forum rang 9 gnocchi. 25 juni 2023 20:44
    Conservatieve rechter bestraalt 'ruggengraatloze' Trump-steunende GOPers
    Tom Boggioni
    25 juni 2023, 2:27 PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/michael-luttig-26618...

    In een column vol walging en minachting heeft een gepensioneerde conservatieve rechter, die voormalig vice-president Mike Pence adviseerde hoe om te gaan met de certificeringsstem van 6 januari ondanks smeekbeden van het Witte Huis van Donald Trump, uitgehaald naar leden van de Republikeinse partij die weigeren om de voormalige president in de steek te laten nu hij een derde presidentiële poging doet.

    In de New York Times haalde de gepensioneerde rechter Michael Luttig van het Fourth Circuit Court of Appeals uit naar GOP-wetgevers en beweerde dat het hun schuld is dat de voormalige president denkt dat hij gevoelige overheidsdocumenten kan stelen die het land in gevaar brengen.

    Volgens de conservatieve rechter zullen de Republikeinen een "afrekening" krijgen als ze Trump niet aan de kant schuiven -- en die zullen ze verdienen.

    Hij schreef onder andere: "Het gedrag van de voormalige president heeft misschien beschuldigingen uitgelokt, maar de ruggengraatloze steun van de Republikeinen in de afgelopen twee jaar heeft de heer Trump overtuigd van zijn politieke onsterfelijkheid en hem de zekerheid gegeven dat hij bij zijn vertrek uit het Witte Huis een aantal van de meest gevoelige nationale veiligheidsgeheimen van het land kon stelen - en er absurd genoeg op kon staan dat hij ermee kon doen wat hij wilde - en dat alles zonder politieke gevolgen."

    Met dat in gedachten vervolgde hij: "In één woord, de Republikeinen zijn net zo verantwoordelijk als de heer Trump voor de aanklacht van deze maand - en zullen net zo verantwoordelijk zijn voor een eventuele aanklacht en vervolging van hem voor 6 januari. Je zou denken dat dit, voor een partij die er prat op gaat om te geven om de grondwet en de rechtsstaat, enige mate van zelfreflectie zou opwekken bij partijfunctionarissen en zelfs kiezers over hun aanhoudende steun voor de voormalige president."

    Volgens Luttig lijken Trump-steunende Republikeinen zich niet bewust van het feit dat er een "afrekening moet komen" als ze doorgaan op het "zelfverbrandende" pad dat ze hebben gekozen terwijl ze de algemene verkiezingen van 2024 naderen.

    Schrijvend: "De Republikeinse campagne opbouwen rond de onlangs aangeklaagde koploper is een kolossale politieke misrekening, even komisch als tragisch voor het land," voegde hij er botweg aan toe: "Republikeinen hebben tevergeefs gewacht op politieke absolutie. Het is eindelijk tijd voor hen om het land boven hun partij te stellen en zich terug te trekken van de rand van de afgrond - in het belang van zowel de partij als de natie."

    "Als ze dat nu niet doen, dan moeten ze voor altijd hun mond houden," adviseerde hij.

    Je kunt het hele vernietigende stuk hier lezen.

    www.nytimes.com/2023/06/25/opinion/tr...
  7. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 09:06
    Het wordt steeds makkelijker voor Jack Smith
    Bill Palmer | 9:00 pm EDT 25 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/this-ju...

    Het samenstellen van een succesvolle federale strafrechtelijke vervolging die kan resulteren in een veroordeling tijdens een rechtszaak is geen gemakkelijke of eenvoudige taak, zelfs wanneer de persoon duidelijk schuldig is in de rechtbank van de publieke opinie. Maar Jack Smith en de DOJ hebben inderdaad een uitgebreide en ijzersterke zaak tegen Donald Trump in elkaar gezet en het vooruitzicht om hem te veroordelen wordt steeds makkelijker.

    Nu Donald Trump de getuigenlijst in zijn spionagezaak heeft gezien, weet hij wat hem te wachten staat. Hij weet wat die getuigen over hem hebben. En het blijkt dat hij zijn oude verdedigingsstrategie verdubbelt: bekennen. Trump is nog directer dan ooit en verklaart in zijn laatste toespraak dat hij een "absoluut recht" had om de documenten mee te nemen. Nou goed dan. Dat is net zoiets als een aanklacht wegens bankroof proberen te ontlopen door vol te houden dat je een "absoluut recht" had om het geld te pakken. Het staat ook bekend als helemaal geen verdediging hebben en de aanklager helpen zijn zaak te maken, in één adem.

    Jack Smith doet ook zijn eigen deel om zijn leven makkelijker te maken. Hij heeft beperkte immuniteitsovereenkomsten gesloten met meerdere mensen die betrokken waren bij de nepverkiezersregeling en ze op het laatste moment laten getuigen om zijn zaak tegen Donald Trump en andere grote vissen in verband met de verkiezingen van 2020 een boost te geven. Maar er is een oud gezegde dat zegt dat je met geen enkel onderzoekswerk zo ver komt als met criminelen die gewoon dom zijn, en Trump is nu op zijn domste punt tot nu toe. Laat de veroordeling maar komen.
  8. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 09:11
    Wat heeft Donald Trump zojuist gedaan?
    Bill Palmer | 11:05 pm EDT 25 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/what-in...

    De geest van Donald Trump was al volledig aan het rotten voordat hij strafrechtelijk werd aangeklaagd. Maar nu hij twee keer is aangeklaagd, onder andere voor de spionagewet, lijkt zijn geest snel te veranderen in een kom jello. Tijdens een toespraak in het weekend deed Trump...dit:

    twitter.com/harryjsisson/status/16731...

    Ja, we hebben niets. We denken dat hij misschien gewichtheffen probeert na te bootsen. Maar als dat zo is, dan is het duidelijk dat hij nog nooit gewichten heeft getild, want zo gaat dat niet. Trump wordt met de dag senieler. Er is niets meer over van de man.
  9. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 11:43
    Rapport Palmer
    Donald Trump's waterjongen verraadt hem
    Bocha Blauw | 20:00 uur EDT 25 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Er was eens een heel vreemde man. Deze man is nog steeds onder ons. Hij doet zijn best om mensen te laten denken dat hij één van ons is. Hij doet dit met een bedrieglijk kalmerende stem en ogen die vaak gevuld zijn met kunstmatig verdriet. De vriendelijke man heet Bill Barr.

    Natuurlijk is hij zo zachtaardig als een piranha. Bill Barr is de spreekwoordelijke wolf in schaapskleren. Toch zie ik hem overal in het nieuws. Kies een zender en meestal zie je Mr. Barr vrolijk lachend voor de camera's praten over wat een puinhoop Donald Trump is.

    En hoewel ik het ermee eens ben dat Trump een puinhoop is, heb ik liever niet dat Barr de puinhoop aankaart. Barr was jarenlang het trouwe waterjongetje van Trump. Hij werd nooit moe om plichtsgetrouw alle taken uit te voeren die het oranje monster hem gaf.

    Bill Barr knoeide met het onderzoek van Robert Mueller. Hij leidde een departement van Justitie dat vergeven was van Trump-sympathisanten. Hij hielp ook John Durham in ZIJN neponderzoek naar de onderzoekers.

    Bill Barr heeft echter een zwakte en die zwakte is dat hij graag voor de camera staat. Als men zegt: "glimlach mooi voor de camera", dan doet Bill Barr dat. Hij lijkt nooit genoeg te krijgen van zijn eindeloze tv-boekingen. Barr verscheen onlangs in Face The Nation op CBS. Tijdens zijn optreden sprak hij over hoe vernietigend de zaak tegen Donald Trump door Jack Smith is.

    En Barr is begonnen met het aanvallen van Trumps karakter. Maar ik maak nooit de fout om te denken dat deze man met de kraalogen, de grijnzende grijns en de vele tv-maskers een van ons is. Dat is hij niet. Bill Barr is een slapende reus die alle procedures met belangstelling gadeslaat en de voor- en nadelen van een bepaalde kant afweegt.

    Zijn eerste gedachten gaan waarschijnlijk niet uit naar gerechtigheid. En als Trump nog steeds aan de macht was en Barr nog steeds zijn AG en deze zaak was aan de orde geweest - dan zou Barr zijn best hebben gedaan om het te vernietigen. Bill Barr, de man met vele gezichten, geen van allen authentiek. Hij zal er waarschijnlijk zo lang zijn als tv-boekhouders hem willen hebben. Als je hem onderweg tegenkomt, is mijn beste advies om van zender te veranderen.
  10. forum rang 8 GakGak 26 juni 2023 14:50
    quote:

    Opentop schreef op 25 juni 2023 18:46:

    Kan je ergens gokken op Trump ?
    Bijvoorbeeld op zou die wel of niet naar de gevangenis moeten gaan ?
    Of dat die geen kandidaat meer mag zijn, of dat die geen uitlatingen en public mag doen ?
    Of dat die wel of niet veroordeeld zal worden?
    Hoe kunnen wij nu eens geld verdienen aan hem ?
    .
    Ik schat het qua kansberekening nog even een stuk hoger in dat hij ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard en
    uiteindelijk in een deplorable home of demented people wordt opgenomen
    .
    www.google.com/search?rlz=1CACCCC_enN...
    .
    waarbij hij uiteindelijk zijn gelijk haalt door aldaar unaniem toch als hun leider en roerganger te worden gezien.
  11. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 15:14
    quote:

    GakGak schreef op 26 juni 2023 14:50:

    [...]
    .
    Ik schat het qua kansberekening nog even een stuk hoger in dat hij ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard en
    uiteindelijk in een deplorable home of demented people wordt opgenomen
    .
    www.google.com/search?rlz=1CACCCC_enN...
    .
    waarbij hij uiteindelijk zijn gelijk haalt door aldaar unaniem toch als hun leider en roerganger te worden gezien.
    Als je dit artikel goed leest, en je weet dat deze documenten door deze idioot gewoon verspreid in zijn vakantie huis lagen. En liet ze aan Jan en alleman lezen.
    Gewoon niet te bevatten.Donald en de republikeinen maken er een zooitje van, en maken de vijand machtiger.

    Ex-CIA-functionaris benadrukt meest angstaanjagende topgeheime documenten gestolen door Trump
    Matthew Chapman
    26 juni 2023, 8:03 AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-mar-a-lago-doc...

    Voormalig CIA-medewerker en Hayden Center-directeur van de George Mason University Larry Pfeiffer heeft in een artikel voor The Bulwark precies aangegeven welke soorten documenten voormalig president Donald Trump oppotte in zijn Mar-a-Lago voorraad - en hij maakte duidelijk dat Trumps acties gevaarlijk waren voor de nationale veiligheid.

    Het belangrijkste punt, merkte Pfeiffer op, is dat aanklagers hebben onthuld dat veel van de "topgeheime" documenten eigenlijk nog hoger waren dan die classificatie, omdat ze deel uitmaakten van "speciale toegangsprogramma's", een soort inlichtingendiensten die zo geheim zijn dat aanklagers zelfs de codenamen moesten redigeren, omdat alleen al de onthulling ervan zonder enige informatie over wat ze waren militaire en inlichtingenfunctionarissen in gevaar zou kunnen brengen.

    "Deze omvatten documenten over de nucleaire capaciteiten van een ander land, militaire aanvallen door een vreemd land, de militaire capaciteiten van een vreemd land, de tijdlijn en details van een aanval in een vreemd land, de regionale militaire activiteit van een vreemd land, de militaire activiteit van vreemde landen en de Verenigde Staten, en militaire activiteit in een vreemd land," schreef Pfeiffer. "En hoe gevoelig de onderwerpen van die documenten ook zijn, wat echt in gevaar werd gebracht door onze voormalige opperbevelhebber waren de meest gevoelige activiteiten van de natie en de informatie die daarvan werd afgeleid."

    "Dit zijn programma's of activiteiten die zo gevoelig zijn dat ze verhoogde veiligheidsmaatregelen en de strengste toegangseisen vereisen," schreef Pfeiffer. "Zelfs degenen die het moeizame en soms jaren durende proces doorlopen om een Top Secret machtiging te krijgen, hebben vaak extra veiligheidsbeoordelingen nodig om toegang te krijgen tot SAP's. Details van SAP's zijn meestal beperkt tot de meest gevoelige activiteiten. Details van SAP's zijn meestal beperkt tot het absolute minimum aantal mensen met een 'need to know'. Sommige zijn onderverdeeld in verschillende compartimenten waarbij personen alleen toegang krijgen tot die compartimenten die hun expertise of kennis vereisen; slechts een selecte groep - een tiental, misschien minder - heeft toegang tot de totaliteit van het SAP."

    Voorbeelden van het soort informatie dat in SAP's wordt gevonden, schreef Pfeiffer, zijn onder andere onderzoek naar nieuwe, experimentele wapensystemen, die onze tegenstanders zouden kunnen vertellen hoe ze onze capaciteiten kunnen neutraliseren; informatie over actieve spionnen, die kritieke operaties in gevaar zou kunnen brengen, agenten zou kunnen doden en het veel moeilijker zou kunnen maken om zelfs maar nieuwe agenten te werven; en documenten die details geven over de "planning, uitvoering en ondersteuning" van militaire eliteoperaties, zoals de inval waarbij Osama bin Laden werd gedood.

    Pfeiffer merkte op dat acht van de documenten die Trump moet verwijderen op zijn minst een soort SAP-informatie kunnen bevatten - waaronder van zogenaamde "unacknowledged" SAP's, die zo geheim zijn dat zelfs de verwijzing op het hoogste niveau naar het programma waar ze over gaan geheim is.

    Trump heeft onze nationale veiligheid in gevaar gebracht, waardoor we allemaal een groter risico lopen, en hij moet verantwoordelijk worden gehouden."

  12. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 15:20
    Palmer Rapport
    Jack Smith heeft iemand geflipt die op 6 januari in het Willard Hotel was
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 26 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Een van de belangrijkste aspecten van Donald Trump's plan om de verkiezingen van 2020 omver te werpen was zijn "commandocentrum" voor 6 januari in het Willard Hotel. Noem een onbetrouwbare politieke adviseur van Trump en de kans is groot dat hij in die kamer van het Willard Hotel was. Maar de hele zaak heeft niet veel media-aandacht gekregen, vooral omdat niemand die in die kamer was, heeft verteld wat er echt aan de hand was - tot nu.

    Het DOJ heeft Owen Shroyer anderhalf jaar geleden strafrechtelijk aangeklaagd voor misdaden die verband hielden met 6 januari en heeft sindsdien geprobeerd hem om te kopen. Een paar dagen geleden sloot Shroyer eindelijk een meewerkend pleidooi. Dit viel ons meteen op omdat Shroyer de top sidekick van Alex Jones is. Maar onze vrienden bij MeidasTouch wijzen er nu op dat dit dieper gaat. Shroyer was in het Willard Hotel voor 6 januari, wat betekent dat hij alles heeft opgegeven wat er in het "commandocentrum" gebeurde toen hij daar was.

    Dit is slecht nieuws voor iedereen die in de kamer van dit "commandocentrum" was. Het was een mix van de belangrijkste politieke adviseurs van Donald Trump en feitelijke leden van de Oath Keepers, om je een idee te geven van hoeveel criminaliteit er in die kamer zou kunnen hebben plaatsgevonden. Jack Smith en de DOJ hebben nu hun "in" als het gaat om het Willard Hotel complot. Het is slecht nieuws voor Donald Trump en een aantal van zijn politieke bondgenoten.
  13. forum rang 9 gnocchi. 26 juni 2023 16:40
    Palmer Rapport
    Donald Trump is net op heterdaad betrapt
    Bill Palmer | 9:57 am EDT 26 juni 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump vertelt op zijn zachtst gezegd niet vaak de waarheid. Maar deze dagen worden zijn leugens alleen maar zieliger. Hij is een uitgebluste alleenheerser die niets anders heeft om zich aan vast te klampen dan het narcistische waanidee dat hij alom geliefd is, terwijl hij rondjes draait om de gootsteen en op weg is naar de gevangenis. Om dat te bereiken verzint Trump verwoed denkbeeldige menigten: twitter.com/ZTPetrizzo/status/1672758...
70.942 Posts
Pagina: «« 1 ... 3262 3263 3264 3265 3266 ... 3548 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0762 +0,34%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links