Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Accsys Technologies AEX:AXS.NL, GB00BQQFX454

  • 0,680 16 mei 2024 17:35
  • -0,006 (-0,87%) Dagrange 0,680 - 0,702
  • 47.762 Gem. (3M) 141K

Accsys 2022

1.072 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 54 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Contrair 3 november 2022 00:47
    Het blijft verontrustend hoe slecht project management team de toekomst van een heel bedrijf op het spel zet. Het product zal absoluut zijn toegevoegde waarde hebben, maar dit is wel een heel dramatisch verloop van het expansie project met meerdere missers op kosten en schedule. In een normale wereld zouden de Project Manager / Project Director al minimaal 5 keer ontslagen zijn na zoveel wanprestaties? Haal nu gewoon de juiste projecten specialisten binnen bij Accsys, zo moeilijk kan dit toch niet zijn?

    Dus niet de mensen die al jaren excelleren in Accsys's operationele wereldje, maar externe project specialisten die ervaring hebben met risico management, multi-disciplinaire projecten. Ik loop zelf al 25 jaar rond in complexe, multi-disciplinaire en internationale projecten in de olie en gas industrie. Zulke flaters zul je bij een BP, Shell, Worley Parson, Jacobs etc echt niet keer op keer zien, en dat is simpel een gevolg van het aannemen van de juiste mensen met de correcte project / engineering ervaring. Zo jammer dit, volstrekt onnodig!
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 november 2022 15:05
    quote:

    Beleg op brood schreef op 3 november 2022 15:03:

    Ja.... natuurlijk! Misschien even buiten een frisse neus halen zal u goed doen. Bijt de rest van die "domme" beleggers, zoals ik, even door de zure appel heen.
    Kwestie van goed kauwen.
    Personen die eigenwijs zijn moeten daar meestal voor boeten.
  3. forum rang 8 aextracker 4 november 2022 08:45
    quote:

    lucas D schreef op 3 november 2022 10:56:

    Graadmeter op 13 oktober was de koers 0,683, sindsdien oplopend.
    Met het bericht over stilleggen van Hull voor "at least" 6 maanden en in afwachting van de impact van de energie inflatie op kosten eindproudkt, stikstofvertragende bouwaktiviteiten, kan je gerust wat tijd nemen om te beoordelen, hoe, wie qua nieuwe financieringspartner de toekomstige groei van Accsys Tech gaat helpen aanzwengelen.

    De swap deal van nieuwe aandelen (tegen de huiidge koers) vs. het afkopen van participaties van de partners in UK, is as such financuieel slim gedaan. M.n. het aanbliven van Ineos als supply partner in chemicals zal echter best een staartje kunnen krijgen..... zit in de buy out deal soms een meerjarige global supply agreement gekoppeld met een "inkoop-prijs clausule"...... ?

    ben benieuwd, waar de bodem van Accsys Tech haar waterloo vind. Geloof dat een daling terug naar hoog 60, niet uitegesloten kan worden, op zoek naar nieuw\meer groei kapitaal, waar volop in mee geclaimd kan worden door de zittende (groot)aandeelhouders.

    Time will tell.
    Teleurstellend is de Hull vertraging wel...... anderszijds ook weer kansrijk voor mooie nieuwe snelle rendementen op termijn.
1.072 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 54 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Magere trading update Accsys

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links