Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ALUMEXX N.V. AEX:ALX.NL, NL0012194724

  • 1,370 6 jun 2024 16:17
  • +0,050 (+3,79%) Dagrange 1,320 - 1,370
  • 1.123 Gem. (3M) 4,9K

Maurice wil wel

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 maart 2001 18:09
    Maurice de Hondt is als grootaandeel houder gebaat bij het voortbestaan van zijn Newconomy. Ook ABNAMRO zal de boel niet zo gauw laten klappen. Zij hebben in het verleden met de COOP affaire en recenter met WOL al zoveel goodwill verspeeld dat zij zich eigenlijk geen nieuw fiasco kunnen veroorloven. Alleen daarom al zal de bank ettelijke miljoenen in Newconomy gaan pompen om zo een langer voortbestaan te garanderen. Echter, er zal eerst een degelijk beleidsplan met toekomstvisie uitgedokterd moeten worden. Dat kost tijd. Heb dus geduld. Bovendien heeft alleen al een beursnotering ook waarde. Het komt regelmatig voor dat er een omgekeerde overname plaatsvindt. Hierbij neemt een niet beursgenoteerde onderneming een wel beursgenoteerde onderneming over, bijvoorbeeld van Heek-Tweeka, Emis (het vroegere fonds heette Interview, ook door Maurice opgericht, Fornix Bio of Sopheon (het vroegere Polydoc). Dus houdt moet!!!!!!!!
  2. [verwijderd] 18 maart 2001 00:43
    Ik ben minder positief. De Hondt kan wel willen, maar in wezen heeft ie geen cent meer. Ik ken ook enkele van de partipaties van Newconomy, en ik wordt er niet echt blij van. Wish/NokNok: wat is nou de waarde van een gratis service provider als iedereen wegrent als er ook maar een gulden betaald moet worden? Macropolis: wat heb je nou aan als je mensen aan de goedkoopste spullen helpt zonder er zelf een cent wijzer van te worden? Ricardo: wat heb je eraan om gratis veilinkje te spelen? En intussen hebben ze tientallen miljoenen uitgegeven aan TV-reclames! Ik ben ervan overtuigd dat je met internet geld kunt verdienen, maar geen van de Newconomy partipaties heeft ook maar enigszins begrepen hoe! Waarom zou ABNAMRO nog eens 30 miljoen in nc pompen als het alternatief een fiscaal compensabel verlies opbrengt van 50 miljoen? Ik ben geen zwartkijker, ik ben een investeerder, en als zo'n site als Macropolis zie, dan denk ik maar 1 ding: dat kan ik zelf met 2 collega's opzetten in een week. Ik denk niet dat De Hond een oplichter is, hij is gewoon een dromer die nog nooit financieel beleid heeft gevoerd en alleen maar denkt in termen van aantal hits etc. Maar de tijd heeft uitgewezen dat banners niets opleveren! Maar daar gaat het niet om, het gaat om omzet en een vies woord in de nieuwe economie: zelfs winst! Groeten.
  3. [verwijderd] 18 maart 2001 16:31
    Dat De Hond geen dromer is en wel degelijk financieel beleid kan voeren bewijst het door hem opgerichte Inter/Vieuw ,het latere EMIS ,dat een winststijging van liefst 60 % over 2000 bekend maakte ,van 1,8 naar 2,9 miljoen ! Denk dat De Hond nog wel met een positieve verrassing gaat komen want het is een listig mannetje.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links