Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 20,040 6 mei 2024 17:39
  • -0,400 (-1,96%) Dagrange 19,880 - 20,340
  • 206.196 Gem. (3M) 242,5K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 658 659 660 661 662 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Mangy_Scoundrel 21 augustus 2020 16:54
    quote:

    Robert Long schreef op 21 augustus 2020 13:15:

    Ze wachten zelfs op de splitsing van het Tesla aandeel om in te stappen, omdat ze dan voor een “lagere” prijs kunnen kopen, hilarisch!
    Hilarisch is het, als je zelf niet begrijpt wat de voordelen van een splitsing zijn.
  2. Mangy_Scoundrel 21 augustus 2020 16:57
    quote:

    RJ 80 schreef op 21 augustus 2020 12:25:

    Als je het risico kan hebben, waarom niet. Maar als je maar een relatief kleine belegger bent als ikzelf (vooralsnog <50k in totaal) dan voel ik me niet prettig bij 1 of enkele aandelen.
    Ook al kun je het risico dragen, gokken op 1 of enkele aandelen is gewoon niet slim.
  3. forum rang 6 !@#$!@! 21 augustus 2020 17:08
    quote:

    Robert Long schreef op 21 augustus 2020 13:15:

    [...]

    Net omgekeerd.
    De overgrote meerderheid van de mensen verwacht zoals jij, geen crash. Daarom dat ze rustig blijven bijkopen en de S&P500 en Nasdaq op ATH zetten. Ze wachten zelfs op de splitsing van het Tesla aandeel om in te stappen, omdat ze dan voor een “lagere” prijs kunnen kopen, hilarisch!

    Niemand van het brede publiek verwacht een crash, hij zal dus komen. (Nu in H2)
    zucht. Ik geef letterlijk een link met informatie die zegt dat er historisch gezien nooit zoveel mensen een crash/daling verwacht (ik verzin dat niet zelf) en je gaat keihard beweren dat het tegenovergestelde waar is op basis van niks.

    Je uitspraak over tesla slaat helemaal nergens op. Op het moment dat de splitsing bekend werd gemaakt steeg de koers 7% en is sindsdien met 50% gestegen ! toch ga jij beweren dat ze wachten met kopen totdat het aandeel gesplitst is omdat ze voor een "lagere prijs" kunnen kopen.
    M.a.w. het creëren van een illusie over hoe dom andere mensen zijn om je eigen onwetendheid aan te kunnen.

    Je bent zeker ook een broeikaseffect ontkenner ?
  4. forum rang 6 am1993 21 augustus 2020 18:41
    quote:

    Mangy_Scoundrel schreef op 21 augustus 2020 17:18:

    Nou ik weet 100% zeker dat ik vanavond lekker op de bank neer crash onder het genot van een hapje en een drankje ;)

    Fijn weekend allemaal.
    Reken er maar op, dat mijn echtgenote en ik precies het zelfde doen. ook een leuk weekend gewenst. En wat dat gokken op één paard/aandeel betreft: Heb dat meer van mijn leven gedaan met veel meer vermogen dan dat ik nu bezit. Heel veel geld mee verdiend en heel veel mee verloren. Allemaal waar. Maar zoals al eerder vermeld: Ik heb FT als belegging omdat ik er in geloof en ik voorzie, dat het mijn doelstelling: jaarlijks meer rendement dan inflatie en vermogensbelasting, waar kan maken. Daar is momenteel zowat € 1,50 per aandeel voor nodig en dan neem ik het nog aan de ruime kant. Nou, € 0,75 per kwartaal en van die € 3 totaal 50% uitkeren zie ik nog wel gebeuren de komende jaren. En als het spannend wordt doet FT er nog een schepje bovenop. Wat wil een belegger nog meer.
    Heb daarnaast fysiek goud in de bankkluis. Begonnen met kopen op € 1.076 per oz. oktober november 2018. waarde nu: € 1.724 p/oz. Mij hoor je niet klagen. In tegendeel. Dankbaar dat we dit mogen meemaken op onze oude dag. Zie hele andere zaken om me heen van mensen die het niet gaan redden.
  5. forum rang 8 beleggertje2020 21 augustus 2020 23:58
    quote:

    Robert Long schreef op 21 augustus 2020 14:07:

    [...]

    Combinatie tech bubble en kredietcrisis zal ervoor zorgen dat iedereen in het putje meegetrokken wordt.
    FT is perfecte indekking, niet loslaten, niet nu
    Gelet op de veels te hoge verwachtigen voor veel tech-aandelen en hun veels te hoge KW-verhoudingen, verwacht ik op korte tot middenlange termijn dat veel techbedrijven hun zeer hoge groeiverwachtingen niet waar kunen gaan maken. Ze maken mij niet wijs dat veel techbedrijven de coronacrisis niet keihard gaan voelen terwijl de auto-industrie en vliegtuigindustrie de klappen keihard voelen. Consumenten geven veel minder geld uit terwijl tegelijkertijd het aantal transacties door ondernemers daalt. Er zijn gewoon teveel onzekerheden voor veel ondernemers en consumenten. Die maken op korte en middenlange termijn dus een pas op de plaats m.b.t. hun uitgaven en investeringen. Dit gaan de techbedrijven gegarandeerd merken ! Om een voorbeeld te noemen: men geeft steeds liever geld uit aan een degelijke goede occasion dan aan een gloednieuwe peperdure auto met de nodige snufjes en gadgets vol met elektronica en chips . Zo zal bijv ook een ondernemer van een vliegtuigmaatschappij niet vlug meer in gloednieuwe vliegtuigen vol met de nieuwste elektroca, chips en gadgets gaan investeren , simpelweg omdat deze nog genoeg goede degelijke vliegtuigen aan de grond heeft staan die liefst eerst weer de lucht in moeten.
  6. forum rang 8 beleggertje2020 22 augustus 2020 00:20
    quote:

    Mangy_Scoundrel schreef op 21 augustus 2020 16:57:

    [...]
    Ook al kun je het risico dragen, gokken op 1 of enkele aandelen is gewoon niet slim.
    Dat zeg jij nu maar ! Wat is gokken ? In mijn optiek staat gokken gelijk aan aandelen kopen met een gemiddeld hoge KW-verhouding of negatieve KW-verhouding . Daarom koop ik op dit moment zekers geen ASML,geen Fugro, geen BAM , geen Aegon, geen KLM , geen adyen , geen uber , geen Shell etc etc etc .

    Ik heb altijd ''gegokt" op een aandeel wat op de eerste plaats een lage KW heeft bij aankoop en op de 2e plaats moet het ook een aandeel zijn waarin ik zeer sterk in geloof. Zo heb ik ooit ASML bij een zeer lage koers gekocht met een KW van < 10 . Daarna minstens 20 keer over de kop gegaan t.o.v de koers waarvoor ik 'm had . Weggedaan op 140 Euro toen ik de KW toch echt wat te hoog vond worden. Heb ik heel goed mee verdiend gehad . Gewoon in een een enkel aandeel gehandeld in die tijd (enkel ASML). Ook al is de koers nu > 300 Euro waarbij adviseurs ASML de hemel in prijzen . Ik blijf er nu keihard vanaf ! Geloof nu enkel en alleen in het aandeel FLOW ( lage KW bij aankoop op 20 piek dit jaar +daghandel FLOW zo nu en dan ) plus groot vertrouwen in het hightechsysteem en de handelaren in dienst van FLOW. Ik vond het fantastisch dat ze zelfs winst konden maken bij extreem lage VIXen zoals in 2019 !!
  7. forum rang 8 beleggertje2020 22 augustus 2020 00:50
    quote:

    Robert Long schreef op 21 augustus 2020 13:15:

    [...]

    Net omgekeerd.
    De overgrote meerderheid van de mensen verwacht zoals jij, geen crash. Daarom dat ze rustig blijven bijkopen en de S&P500 en Nasdaq op ATH zetten. Ze wachten zelfs op de splitsing van het Tesla aandeel om in te stappen, omdat ze dan voor een “lagere” prijs kunnen kopen, hilarisch!

    Niemand van het brede publiek verwacht een crash, hij zal dus komen. (Nu in H2)
    Ik vind je gedachte een zeer logische Robert Long. Tuurlijk als iedereen morgenvroeg op ca hetzelfde moment een crash verwacht dan komt ie ook want dan wil ook iedereen door dezelfde deur naar buiten. Dus tja tot op heden verwacht de overgrote meerderheid duidelijk nog geen crash terwijl er toch al echt meer dan genoeg slecht beursnieuws gegenereerd is steeg de beurs desondanks toch ! Zoals altijd , zijn het meestal een paar grote jongens die ineens wakker worden en overal binnen zeer korte tijd stevig aan het verkopen slaan ! En je weet vele mensen zijn net apen cq trendvolgers . M.i krijgen we daarom wegens langdurig negeren slecht nieuws dit jaar nog gruwelijke harde klappen naar beneden te verwerken, zekers als het voorlopig nog niet normaal wordt en we nog moeten blijven zitten met allerlei corona-regels. cq jobless claims etc etc etc
  8. forum rang 6 RJ 80 22 augustus 2020 01:10
    quote:

    Dividend Collector schreef op 21 augustus 2020 18:44:

    Goed weekend. Proficiat allemaal met de 8% weekwinst (los van dividend).
    De koers is niet in elkaar gezakt dus ik zat fout. Flow heeft mij positief verrast. This time IS different!
    Denk dat het komt omdat nu ook duidelijk is dat het volgende dividend royaal zal zijn. Is bij Flow Traders een precedent, hoger 2x achter mekaar ;-). Maar verraste mij ook eerlijk gezegd, is enkel mijn verklaring achteraf.
  9. BHSL 22 augustus 2020 22:21
    www.thetechnicaltraders.com/could-a-v...

    * Low Market Volumes Suggest The Risk Of A VIX Spike Is Heightened
    * VIX Flag Pattern May Be Warning Of A Big Rollover Risk In The Global Markets

    We believe further evidence of a potential rotation in the stock market has set up – a VIX consolidation pattern that may lead to a new upside spike in the Volatility Index.

    We believe the VIX levels, currently below 23, are setting up a downward trend-line breakout.
    This suggests a VIX Spike may soon appear, which would likely be associated with a downside price move in the US stock market.
    Our research team believes a move above 35~40 is very likely at this point.

    The original GAP that was created when the COVID-19 collapse started on February 25 continues to stay open/unfilled.
    We believe this GAP level will stay unfilled.
    The Dow Jones and other major indexes have recently stalled near peaks.
    Trading volume is very low by historical comparison.
    It is very likely that any financial or news event could prompt a moderately large downside move in the global stock market – resulting in a big VIX Spike.

    Remember how quickly previous VIX spikes destroyed profits in many traders’ portfolios.
    The big GAP move in February 2020 resulted in a nearly -14% collapse in the Dow Jones over less than 10 days – and then the markets collapsed another 15% or more.
  10. BHSL 23 augustus 2020 00:21
    quote:

    BHSL schreef op 22 augustus 2020 00:45:

    Bij flatex nog steeds niks van het dividend te zien, zal dan wel maandag worden(?).
    Dividend is binnen.

    Wel apart dat ze dat op zaterdag (22 augustus 2020 om 12:22:12) bijboeken met vrijdag (21 augustus 2020) als valutadatum.

    En het Nederlands(talig)e flatex noemt het "Dividendcreditering voor buitenlandse effecten", wat een vertaalde Duitse melding zal zijn.
  11. boomer92 23 augustus 2020 03:05
    quote:

    Mangy_Scoundrel schreef op 21 augustus 2020 16:57:

    [...]
    Ook al kun je het risico dragen, gokken op 1 of enkele aandelen is gewoon niet slim.
    idioot zelfs , b.2020 komt er ooit wel achter < zie wirecard enz . ook ahold het zo stabiele bedrijf ging door fraude bijna ten onder enz enz . spreiden dus (;
  12. forum rang 6 Littletycoon 23 augustus 2020 13:05
    quote:

    Mangy_Scoundrel schreef op 21 augustus 2020 16:57:

    [...]
    Ook al kun je het risico dragen, gokken op 1 of enkele aandelen is gewoon niet slim.
    Beleggers die in maart 100% in Tesla zijn gestapt en nu verkopen zullen het niet met je eens zijn. Uiteindelijk gaat het om timing en ook geluk
  13. forum rang 7 Dividend Collector 23 augustus 2020 13:38
    quote:

    Littletycoon schreef op 23 augustus 2020 13:05:

    [...]
    Beleggers die in maart 100% in Tesla zijn gestapt en nu verkopen zullen het niet met je eens zijn. Uiteindelijk gaat het om timing en ook geluk
    Timen kan helaas niemand. Blijft over geluk. Dat is ook geen zekerheid, dus je kunt net zo goed pech hebben. Vraag is of je 100% van je vermogen aan zo’n groot risico wilt blootstellen. Pakt het goed uit heb je geluk gehad. Pakt het slecht uit ben je alles kwijt en is het daarna gedaan met je nachtrust. Punt is door in slechts een bedrijf te investeren maak je je vermogen afhankelijk van de belangen van het management. En dat is lang niet altijd het creëren van waarde voor de aandeelhouders.
  14. forum rang 8 beleggertje2020 23 augustus 2020 16:54
    quote:

    Robert Long schreef op 23 augustus 2020 15:00:

    Indicators of an overvalued market.

    Cijfers over de S&P500 die voor zich spreken (in bijlage)
    FT zal nog werk hebben ;-)

    Spreekt boekdelen ! Maar eh je weet ook dat heel veel bedrijven zwaar overgewaardeerd zijn door hun veels te hoge KW-verhoudingen of soms zelfs negatieve KW-verhoudingen. Dat spreekt ook boekdelen ! Het zien juist die dingen die mij laten zien dat er wellicht dit jaar nog hele heftige klappen gaan vallen op de beurzen wereldwijd ! Daarom blijf ik vol in FLOW en verwacht binnenkort flinke koersstijgingen van het aandeel FLOW . Volgend jaar vrijwel zeker een slotdividend van minstens 2 euro of mischien zelfs nog wel veel hoger als die klap komt. Het kan best zijn dat ik nog minstens een jaar vol in FLOW blijf zitten om max te profiteren !
  15. forum rang 8 beleggertje2020 23 augustus 2020 17:06
    quote:

    pffffff schreef op 23 augustus 2020 03:05:

    [...] idioot zelfs , b.2020 komt er ooit wel achter < zie wirecard enz . ook ahold het zo stabiele bedrijf ging door fraude bijna ten onder enz enz . spreiden dus (;
    Tja Ahold was i.d o zo stabiel maar ging bijna ten onder door fraude ! Klopt , maar je zag in die tijd al veels te hoge KW's voor Ahold. Daarom heb ik die toen ook nooit Ahold gekocht . Bij hoge KW's zitten er vaak adders onder het gras . Het zijn de zgn gerenomeerde advisiseurs die dan nog zo'n aandeel de hemel in gaan prijzen ! Ineens is het dan patsboem door fraude of whatever ! FLOW doet aan flitshandel , hetgeen gewoon handel is hoor ! Geloof daarom ook niet dat flitshandel ooit echt aan banden wordt gelegd . Indien dat wel gebeurd zijn de spanningen veel meer weg op de beurzen en verdienen beleggers nauwelijks nog iets extra's en kunnen ze de inflatie niet meer bijbenen ! Dat zou juist zeer slecht zijn voor de vrije markteconomie , dan ondergraven ze hun eigen eurofiele systeem nog meer .
  16. forum rang 8 beleggertje2020 23 augustus 2020 17:10
    quote:

    BHSL schreef op 23 augustus 2020 00:21:

    [...]Dividend is binnen.

    Wel apart dat ze dat op zaterdag (22 augustus 2020 om 12:22:12) bijboeken met vrijdag (21 augustus 2020) als valutadatum.

    En het Nederlands(talig)e flatex noemt het "Dividendcreditering voor buitenlandse effecten", wat een vertaalde Duitse melding zal zijn.
    Tis toch eigenlijk van de zotte dat je moet wachten tot de 22e . Bij ING had ik het gewoon de 21e al !
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 658 659 660 661 662 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Uitstekende cijfers Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links