Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Tot hoever zakt de olie prijs?

5.453 Posts
Pagina: «« 1 ... 234 235 236 237 238 ... 273 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 s.lin 3 april 2020 10:20
    Tweede grote olievondst in Suriname
    3-4-2020
    MSTERDAM - Voor de kust van Suriname is een tweede grote vondst van ruwe olie gedaan. Oliemaatschappijen Apache en Total spreken van een ’zeer substantiële’ vondst in het vak Sapakara West-1 in Surinaamse wateren.Apache en Total hebben drie maanden eerder de eerste grootste olievondst gedaan in Blok 58 voor de Surinaamse kust. Het boorplatform dat de olievondst deed, de Noble Sam Croft, is tien kilometer verderop verplaatst.
    Beide bedrijven zeggen daarna nog een derde en vierde kwadrant in zee, twintig kilometer verderop, te gaan blootleggen met boringen.

    "Dit wordt heel veel geld voor dit klein land"
    President Desi Bouters noemde de vondst tegenover Surinaamse media ’een geweldig cadeau’, in een periode dat het land is getroffen door het coronavirus. ’Dit wordt heel veel geld voor dit klein land.’ Tegelijkertijd drukte Bouterse de geruchten over een noodzakelijke devaluatie van de Surinaamse dollar de kop in.

    www.telegraaf.nl/financieel/619139102...
  2. forum rang 10 voda 3 april 2020 10:23
    Rusland eist ook productieverlaging oliesector VS

    (ABM FN-Dow Jones) Rusland zal vermoedelijk niet akkoord gaan met een verlaging van de olieproductie als de Verenigde Staten dit niet ook doen. Dit meldde The Wall Street Journal vrijdag op basis van bronnen.

    Maandag komt oliekartel OPEC volgens de bronnen bijeen met zijn partners om de huidige situatie te bespreken.

    Saoedi-Arabië, het belangrijkste lid van de OPEC, zou hebben aangegeven bereid te zijn om de productie te verlagen, zelfs tot minder dan 9 miljoen vaten per dag.

    Maandag zal het volgens de zakenkrant gaan over een eventuele verlaging van de olieproductie van OPEC+ met ten minste 6 miljoen vaten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright Dow Jones Newswires 2020 All rights reserved.
  3. forum rang 10 voda 3 april 2020 12:26
    Olieprijs weer fors omhoog na bericht over Opec+ vergadering

    Een aantal grote olieproducerende landen houdt maandag een videovergadering over het beperken van de eigen olieproductie. Dat meldden persbureau's Reuters en Bloomberg op basis van bronnen binnen de Opec, de Organisatie van olie-exporterende landen. De olieprijs gaat weer omhoog op het nieuws dat het aanbod van ruwe olie mogelijk wordt beperkt.

    Een vat Brent-olie kost nu $32,86, bijna 10% meer dan donderdag. Toen sloot de olieprijs ook al 20% hoger op de hoop op een productiebeperking.

    De olieministers van Saoedi-Arabië en Rusland tijdens een eerdere Opec+ vergadering. Links Abdulaziz bin Salman van Saoedi-Arabië , rechts Alexander Novak van Rusland. REUTERS/Leonhard Foeger

    Tot begin vorige maand probeerde een alliantie van olieproducenten, waarvan Rusland en Saoedi-Arabië de voornaamste zijn, de olieprijs omhoog te krijgen door de eigen kranen gedeeltelijk dicht te draaien. Deze ‘Opec+’ alliante viel echter uit elkaar waarop een prijzenoorlog volgde. Die prijzen oorlog en de enorme vraaguitval door de coronacrisis heeft de olieprijs ongekend snel doen kelderen.

    Donderdag schoot de prijs kort ongekend snel (met een piek tot 47%) omhoog na een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump. Trump stelde dat Rusland en Saoedi-Arabië snel tot een akkoord zouden komen en de productie met een ongekende 10 miljoen vaten per dag zouden terugschroeven. Toen bevestiging uitbleef, vlakte de stijging weer af.

    Amerikaanse schalie-industrie

    Het is nog onduidelijk welke landen mee zouden doen aan het overleg van maandag. Volgens een bron van Reuters is een beperking met 10 miljoen vaten inderdaad een optie voor de olieproducenten. De bron voegde er aan toe dat eerst naar de uitkomst van een overleg van president Trump met een aantal topmensen uit de Amerikaanse olie-industrie wordt gekeken. Trump heeft dit overleg later op vrijdag.

    De Amerikaanse president heeft eerder aangegeven dat hij geen verplichte prodcutiebeperkingen wil voor de Amerikaanse olie-industrie, maar het is maar de vraag of Rusland en Saoedi-Arabië dat accepteren.

    fd.nl/economie-politiek/1340348/opec-...
  4. forum rang 10 voda 3 april 2020 15:29
    Video: eisen Trump aan oliesector onrealistisch

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Royal Dutch Shell -A-
    17,396 -0,436 -2,45 % Euronext Amsterdam
    Royal Dutch Shell -A-
    £ 15,12 -0,30 -1,95 % London Stock Exchange

    (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs laat enorme bewegingen zien en daar lijkt nog geen einde aan te komen. Dit zegt energie-econoom Hans van Cleef van ABN AMRO voor de camera aan ABM Financial News.

    Inmiddels is er hoop in de markt dat oliekartel OPEC en diens partners tot een akkoord komen en zo de olieprijs een steun in de rug kunnen geven.

    Het gaat daarbij vooral op drie spelers, aldus Van Cleef. Saoedi-Arabië en Rusland moeten hun productie flink terugschroeven, zo wil de Amerikaanse president Donald Trump.

    Maar de vraag is hoe realistisch die eis van Trump is, en daarbij zullen die twee landen vermoedelijk eisen dat de VS ook minder olie zal produceren. En daar zitten nogal wat haken en ogen aan, legt Van Cleef uit.

    De energie-econoom wijst echter op het hard teruglopende aantal boorinstallaties. Hierdoor zal de Amerikaanse productie vanzelf dalen, aldus Van Cleef.

    "Positief aan het geheel vind ik dat deze grote partijen met elkaar praten. Dat biedt in ieder geval hoop dat er uiteindelijk een balans komt in de markt. Toch is de kans op teleurstellingen erg groot", waarschuwt Van Cleef, wijzend op de enorme vraaguitval.

    Veel zal afhangen van een terugkeer van die vraag als de coronamaatregelen worden teruggeschroefd en de economie weer op gang komt.

    Voor nu is het afwachten hoe de vergadering van OPEC+ maandag verloopt, "maar de prijzen zullen heel volatiel blijven".



    www.youtube.com/watch?v=IvjHcMh2fqs&a...

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  5. forum rang 10 voda 3 april 2020 16:58
    VS overwegen olieproductie in Golf van Mexico stil te leggen

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse regering overweegt om de olieproductie in de Golf van Mexico stil te leggen vanwege het coronavirus. Dit meldde Dow Jones Newswires vrijdag.

    Het virus zou zich momenteel op verschillende platformen verspreiden.

    Onduidelijk is volgens het persbureau hoe serieus de plannen zijn maar een sluiting zou misschien niet slecht uitkomen.

    Maandag vergadert OPEC+ digitaal over de huidige toestand op de mondiale oliemarkt. Vermoedelijk zal Saoedi-Arabië dan trachten een akkoord te bereiken over het gezamenlijk verlagen van de productie. Vooral Rusland zou overtuigd moeten worden van de noodzaak daarvan. Echter OPEC+ zal vermoedelijk ook eisen dat als zij dit doen, de Verenigde Staten ook hun productie moeten verlagen.

    Dat is niet zo eenvoudig, want in Amerika gaat het om zelfstandige oliebedrijven die niet zomaar verplicht kunnen worden om de productie stop te zetten, lichtte energie-econoom Hans van Cleef van ABN AMRO aan ABM Financial News toe.

    Maar als de nationale gezondheid in gevaar komt, dan is een productiestop wel af te dwingen.

    Als de Golf van Mexico op slot gaat, dan zou dit dagelijks 2 miljoen vaten schelen. Amerika produceert momenteel circa 13 miljoen vaten per dag, aldus Dow Jones Newswires.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright Dow Jones Newswires 2020 All rights reserved.
  6. forum rang 10 voda 6 april 2020 09:53
    Beursblik: VS sleutel voor oplossen olieconflict

    (ABM FN-Dow Jones) Saoedi-Arabië en Rusland hebben beide baat bij een hogere olieprijs, maar de bal ligt bij de Verenigde Staten. Dit zei energie-econoom Hans van Cleef van ABN AMRO maandag tegen ABM Financial News.

    Dit weekend werd de noodvergadering van OPEC+ uitgesteld van maandag naar donderdag. "Dat past prima in het plaatje", aldus Van Cleef.

    Saoedi-Arabië en Rusland lijken bereid tot een productieverlaging, mits de VS ook meedoen. "En dat lijkt niet waarschijnlijk", aldus Van Cleef, wijzend op de Amerikaanse president Donald Trump die afgelopen vrijdag bij een overleg met de topmensen van verschillende grote Amerikaanse oliebedrijven is weggelopen.

    "Als grootste olieproducent zullen Saoedi-Arabië en Rusland eisen dat de VS ook stappen zetten", meent de econoom van ABN AMRO. "En doet ze dat niet, dan zal de lage marktprijs het alsnog regelen."

    "Het kromme is dat Trump OPEC zaterdag weer een kartel noemde en dreigde met importheffingen, maar tegelijk de druk op OPEC opvoert om tot een gezamenlijk plan te komen om de markt te balanceren", vatte Van Cleef samen. Daarmee is de "wispelturige visie" van Trump net zo volatiel als de olieprijs zelf, concludeerde de econoom.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  7. forum rang 10 voda 7 april 2020 06:28
    Olieprijs daalt weer

    (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is maandag gedaald. Op een settlement van 26,08 dollar werd een vat West Texas Intermediate 2,26 dollar of 8 procent minder waard.

    Het optimisme over mogelijke nieuwe productieafspraken tussen Saoedi-Arabië en Rusland van voor het weekend, maakte maandag plaats voor twijfel.

    Voor maandag stond een virtuele OPEC+ vergadering gepland, maar deze is uitgesteld tot donderdag. Mogelijk wordt alleen een nieuwe productiedeal gesloten wanneer de Verenigde Staten ook de output verlagen.

    Volgens analisten van Barclays hangt een OPEC+ deal niet per se af van de deelname van een brede coalitie maar is het niet ondenkbaar dat niet-OPEC+ landen toch meedoen om de olieprijzen te stabiliseren.

    Marktanalist Phil Flynn van The Price Futures Group denkt dat de druk te hoog is voor de OPEC+ om niet in te grijpen.

    "De prijsdruk, en belangrijker nog, de diplomatieke druk, zal actie afdwingen", voorspelt de marktkenner.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  8. forum rang 10 voda 7 april 2020 15:34
    Productieverlaging OPEC+ afhankelijk van inbreng andere landen - media

    (ABM FN-Dow Jones) Een definitief akkoord over een productieverlaging tussen oliekartel OPEC en een aantal landen buiten het kartel, hangt sterk af van hoeveel de niet-leden bereid zijn de olie-output in te perken. Dit meldde persbureau Reuters dinsdag op basis van een bron binnen de OPEC.

    Donderdag vergadert de OPEC+ digitaal over de kwestie. Rusland heeft inmiddels zijn deelname toegezegd.

    Volgens Reuters hebben de olieproducenten nog geen uitgangspunt afgesproken voor het aantal vaten per dag waarmee de output zou moeten worden verlaagd. Dit hangt vooral af van hoeveel landen als de Verenigde Staten, Brazilië en Canada hun volumes willen verlagen, aldus de bron.

    De olieprijs, die maandag nog 8 procent daalde, noteerde dinsdagmiddag weer zo'n 3,9 procent hoger.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  9. forum rang 10 voda 7 april 2020 15:35
    Exxon Mobil gaat minder investeren

    (ABM FN-Dow Jones) Exxon Mobil schroeft zijn kapitaalinvesteringen voor dit jaar met 30 procent terug en de operationele kasuitgaven met 15 procent om de effecten van de lage olieprijs het hoofd te bieden. Dit meldde de Amerikaanse oliereus dinsdagmiddag.

    Door de corona-uitbraak daalt de vraag naar olie, terwijl het aanbod steeds verder toeneemt, terwijl er tussen Rusland en Saoedi-Arabië een prijzenslag wordt geleverd.

    Exxon Mobil dacht in 2020 aanvankelijk 33 miljard dollar te investeren, dat wordt nu circa 23 miljard dollar. Volgens CEO Darren Woods is het doel onder meer om voldoende geld in kas te houden voor dividenduitkeringen.

    Exxon Mobil zal vooral in Texas minder actief zijn, aldus het bedrijf. In het Permian Basin zal minder worden geboord. Ook stelt de oliereus een besluit om te investeren in LNG-activiteiten in Mozambique uit.

    De investering van 20 miljard dollar in een aantal productiefaciliteiten in de Golf van Mexico die Exxon Mobil in 2017 aankondigde, blijft vooralsnog staan. In 2018 zei Exxon dat het tot en met 2023 voor 50 miljard dollar wilde investeren in zijn activiteiten in de VS. Ook dat doel staat nog steeds.

    De aankondiging komt op het moment dat de OPEC+ wil onderhandelen over nieuwe productieafspraken en daarbij hoopt op deelname van de Verenigde Staten. Texas zou dan één van de gebieden zijn waar mogelijk minder olie kan worden opgepompt.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  10. forum rang 10 voda 7 april 2020 15:36
    'OPEC en Rusland bespreken productieverlaging van 3 maanden'

    Gepubliceerd op 7 april 2020 14:44 | Views: 1.976

    Royal Dutch Shell A 15:20
    17,48 +0,46 (+2,68%)

    MOSKOU (AFN/BLOOMBERG) - Oliekartel OPEC en zijn bondgenoten waaronder Rusland zijn in gesprek over een productieverlaging voor een periode van drie maanden die vanaf mei in moet gaan. Dat meldde het Russische persbureau Tass op basis van ingewijden bij de OPEC.

    Er zou nog geen deal zijn gesloten, maar een beperking zou in ieder geval tot na juni gaan duren. Donderdag is er een videovergadering van de OPEC en zijn bondgenoten. Daarbij zouden Saudi-Arabië, het belangrijkste lid van de OPEC, en Rusland hun productie flink willen gaan terugschroeven om zo het overaanbod op de oliemarkt tegen te gaan en de prijzen op te krikken. Door een prijzenoorlog tussen de Russen en Saudi's zijn de olieprijzen sterk gedaald. Daar komt nog de impact van de coronacrisis bovenop.

    Naar verluidt willen de partijen ook enige samenwerking met de Verenigde Staten bij het verlagen van de olieproductie, plus landen als Canada en Brazilië.
  11. forum rang 10 voda 7 april 2020 17:40
    Update: productieverlaging OPEC+ afhankelijk van inbreng andere landen - media

    (ABM FN-Dow Jones) Een definitief akkoord over een productieverlaging tussen oliekartel OPEC en een aantal landen buiten het kartel, hangt sterk af van hoeveel de niet-leden bereid zijn de olie-output in te perken. Dit meldde persbureau Reuters dinsdag op basis van bronnen.

    Volgens Reuters hebben de olieproducenten nog geen uitgangspunt afgesproken voor het aantal vaten per dag waarmee de output zou moeten worden verlaagd. Volgens het persbureau zou Rusland bereid zijn aanzienlijk te snijden in de olieproductie, maar concrete aantallen werden niet genoemd.

    De productieafspraken hangen ook zeer af van hoeveel landen als de Verenigde Staten, Brazilië en Canada hun volumes willen verlagen. Eén OPEC-bron zei zelfs tegen Reuters dat er zonder de VS geen deal komt.

    OPEC+ vergadert donderdag digitaal vanaf 16:00 uur Nederlandse tijd, waarna vervolgens een videoconferentie wordt gehouden met de energieministers van de G20, aldus Reuters.

    De olieprijs, die maandag nog 8 procent daalde, noteerde dinsdagmiddag weer zo'n 1,5 procent hoger.

    Update: om meer informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  12. forum rang 10 voda 7 april 2020 20:47
    Olieprijs onderuit

    (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is dinsdag fors lager gesloten, kelderend kort voor de settlement van de handel in New York, nu de olievoorraden dreigen uit te puilen als gevolg van de coronacrisis.

    De meifuture op een vat ruwe olie sloot 9,4 procent lager op 23,63 dollar op de New York Mercantile Exchange.

    Beleggers voorzien een grote stijging van de Amerikaanse handelsvoorraden ruwe olie, nu de vraag naar olie blijft dalen omdat door de pandemie veel internationaal verkeer is stilgelegd en er wereldwijd veel meer mensen thuis zitten dan normaal, en dus minder brandstof verbruiken voor transport. Woensdag publiceert het agentschap EIA zijn wekelijke voorraadcijfers en economen voorzien gemiddeld een stijging van 9,3 miljoen vaten ruwe olie.

    Handelsgroep API komt dinsdagavond al met eigen cijfers.

    Oliebeleggers kijken intussen naar Saoedi-Arabië en Rusland, die zeggen dat ze productie zullen terugschroeven mits de Verenigde Staten dat ook doet, maar voorlopig is er nog geen concreet nieuws. Donderdag vergaderen de OPEC-plus-landen hierover.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  13. forum rang 10 voda 8 april 2020 16:48
    Flinke toename Amerikaanse olievoorraden

    (ABM FN-Dow Jones) De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week sterker dan verwacht gestegen. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Amerikaanse energieagentschap EIA.

    In de week eindigend op 3 april stegen de voorraden ruwe olie met 15,2 miljoen vaten tot 484,4 miljoen vaten. Verwacht werd een toename van 9,3 miljoen vaten.

    De benzinevoorraden namen toe met 10,5 miljoen vaten tot 257,3 miljoen vaten. Hier was een stijging van 5,1 miljoen vaten voorspeld.

    De voorraden stookolie en diesel stegen met 0,5 miljoen vaten tot 122,7 miljoen vaten. De voorspelling was een stijging van 0,8 miljoen vaten.

    De capaciteitsbenutting van de raffinaderijen daalde sterker dan verwacht, van 82,3 naar 75,6 procent. Voorspeld was 80,5 procent.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  14. forum rang 10 voda 8 april 2020 20:50
    Olieprijs schiet omhoog na geruchten over productiebeperking OPEC

    (ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag, na een volatiele handelsdag, flink hoger gesloten, nadat er geruchten verschenen over forse productiebeperkingen door OPEC. Op een settlement van 25,09 dollar werd een vat West Texas Intermediate 1,46 dollar of 6,2 procent meer waard.

    Volgens de geruchten zou OPEC een "gigantische" beperking van de olieproductie overwegen.

    Eerder lieten Saoedi-Arabië en Rusland weten dat ze productie zullen terugschroeven mits de Verenigde Staten dat ook doet, maar voorlopig is er nog geen concreet nieuws. Donderdag vergaderen de OPEC+-landen hierover.

    Ook de aankondiging van een Texaanse toezichthouder dat er in de komende maanden circa 4 miljoen olievaten per dag minder zullen worden geproduceerd, deed de oliemarkten goed.

    Woensdag was desondanks een volatiele dag voor de oliemarkt. Eerder op de dag koersten de olieprijzen al overtuigend hoger, maar de winsten vervlogen deels na cijfers over de wekelijkse olievoorraden. In de week eindigend op 3 april stegen de voorraden ruwe olie met 15,2 miljoen vaten tot 484,4 miljoen vaten. Verwacht werd een toename van 9,3 miljoen vaten.

    "De cijfers waren een enorme tegenvaller voor de oliemarkt, met uitzondering van de afname in de Amerikaanse olieproductie", aldus analisten. "De olievoorraden zijn al met 6 procent, ofwel 29 miljoen vaten, gestegen in de afgelopen twee weken. Dit komt overeen met twee miljoen vaten per dag", aldus analist Matt Smith van ClipperData.

    De capaciteitsbenutting van de raffinaderijen daalde daarnaast sterker dan verwacht, van 82,3 naar 75,6 procent, het laagste niveau in een decennium. "Desondanks stegen de benzinevoorraden nog steeds met meer dan 10 miljoen vaten, nadat de vraag naar benzine tot een recordniveau daalde", aldus Smith.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  15. forum rang 10 voda 9 april 2020 07:49
    'Saudi's stappen in grote Europese oliebedrijven'

    Gepubliceerd op 9 april 2020 07:37 | Views: 689

    Royal Dutch Shell A 08 apr
    17,25 0,00 (0,00%)

    RIYAD (AFN/BLOOMBERG) - Het staatsinvesteringsfonds van Saudi-Arabië heeft belangen genomen in vier grote Europese olie- en gasbedrijven, met een totale waarde van circa 1 miljard dollar. Dat meldden ingewijden met kennis van de zaak. Het zou gaan om Shell, het Franse Total, het Italiaanse Eni en het Noorse Equinor.

    Volgens de bronnen vinden de Saudi's dat die bedrijven momenteel ondergewaardeerd zijn op de beurs, vanwege de lage olieprijzen en de coronacrisis. De stukken werden in de afgelopen weken op de open markt gekocht door het Saudische staatsfonds Public Investment Fund (PIF). Mogelijk kan het PIF nog verder doorgaan met het inslaan van aandelen.

    Het beheerd vermogen van het staatsinvesteringsfonds is circa 300 miljard dollar. Het PIF richt zich normaal gesproken juist meer op beleggingen buiten de olie- en gasindustrie om zo de economie van Saudi-Arabië minder afhankelijk te maken van energie. Zo werd onlangs nog een groot belang genomen in de Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival, die zeer hard geraakt is door de coronacrisis.
5.453 Posts
Pagina: «« 1 ... 234 235 236 237 238 ... 273 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 879,39 +1,05%
EUR/USD 1,0722 -0,06%
FTSE 100 8.124,32 +0,56%
Germany40^ 18.081,20 +0,91%
Gold spot 2.347,21 +0,65%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

Xior
+5,17%
bpost
+3,75%
Proximus
+3,75%
Ontex
+2,84%
Solvay
+2,55%

Dalers

IBA
-0,93%
UCB
-0,92%
AZELIS...
-0,70%
EVS
-0,60%
Melexis
-0,55%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links