Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Cannabis aandelen

8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 337 338 339 340 341 ... 414 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. 3 voor 50 30 oktober 2019 15:41
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 30 oktober 2019 14:02:

    Per ongeluk spacecake geserveerd bij begrafenis in Duits Wiethagen
    29 oktober 2019 20:09 Laatste update: 6 uur geleden

    Bij de condoleance van een begrafenis in het Duitse Wiethagen is per ongeluk spacecake geserveerd. Dertien personen die dachten dat ze normale cake aten, werden misselijk of duizelig, melden diverse Duitse media dinsdag.

    De condoleance vond plaats in een restaurant in het dorp in het noorden van Duitsland. De spacecake werd meegebracht door de medewerker die verantwoordelijk is voor de cakes.

    De medewerker vroeg haar achttienjarige dochter een cake te bakken, zoals ze wel vaker deed. Deze werd vervolgens in de vriezer bewaard. De moeder nam per ongeluk een ingevroren spacecake, die ook door de dochter was gemaakt, mee naar haar werk.

    Gasten aten de spacecake zonder te weten dat er wiet in was verwerkt. Volgens Duitse media kregen dertien personen, onder wie de weduwe, te maken met symptomen als misselijkheid en duizeligheid. Een van hen zou door een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Meerdere personen gingen zelf naar de eerste hulp.

    Het incident vond in augustus plaats, maar is uit respect voor de nabestaanden niet eerder door de politie naar buiten gebracht. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de achttienjarige vrouw. Ze wordt onder meer verdacht van het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en overtreding van de drugswet.

    Los van het feit dat "gevaarlijk lichamelijk letsel" in het geval van spacecake schromelijk overdreven is heeft dit artikel niks te maken met cannabis aandelen. Stemmingmakerij van je.
    Een tiener in een baldadige bui heeft een spacecake gebakken. Nou nou.
  2. [verwijderd] 30 oktober 2019 16:24
    quote:

    3 voor 50 schreef op 30 oktober 2019 15:41:

    [...]
    Los van het feit dat "gevaarlijk lichamelijk letsel" in het geval van spacecake schromelijk overdreven is heeft dit artikel niks te maken met cannabis aandelen. Stemmingmakerij van je.
    Een tiener in een baldadige bui heeft een spacecake gebakken. Nou nou.
    Los van het feit dat het artikel niks te maken heeft met cannabis aandelen, kan het wel degelijk gevaarlijk lichamelijk letsel veroorzaken. Mensen met een bepaalde ziekte kunnen door cannabis te nuttigen verder in de problemen raken.
  3. Osho 31 oktober 2019 17:01
    LHS (nogmaals) + 23% vandaag, uitstekend cijfers gisterennacht.

    thedeepdive.ca/liberty-health-sees-re...
    92% groei

    www.marketwatch.com/press-release/lib...

    19e locatie is onder constructie in Florida (Tampa)

    ''Shows sector will bounce when companies stop with these stupid expenses and over expanding and start focusing on selling product and making smart value acquisitions or smart capital raises (aka selling non essential assets or leasebacks).''
  4. [verwijderd] 31 oktober 2019 22:16
    quote:

    Libaur schreef op 31 oktober 2019 22:15:

    Hallo allemaal,

    Zit er iemand in yield growth?

    Gaan verschillende lijnen uitbrengen binnenkort.

    Zijn ook begonnen met mushrooms.

    Best een gok maar ik heb ze gekocht voor 0,17 en verkocht voor 0,21.
    Ga opnieuw instappen, hoop weer op 0,17 cent....
  5. kweetje 1 november 2019 00:05
    quote:

    Libaur schreef op 31 oktober 2019 22:16:

    [...]
    Ik heb ze al een jaar en schreef er hier vorige week over toen waren ze heel fel gestegen. Intussen weer terug gevallen om nu weer up te gaan. Ik hou ze zeker omdat ze net een toegevoegde waarde geven aan cannabis en dus minder gevoelig zijn aan productie overschotten en dalende prijzen. Ze hebben reeds heel veel producten in de markt o.a. in welness en dus hogere marges.
    Goede resultaten deze week ook. Een beetje leesvoer in de link finance.yahoo.com/news/yield-growth-d... Koers zal vroeg of laat wel volgen.
    Tgod eruit vandaag. Vertrouwen is weg en behalve wat opflakkeringen blijft het maar niet te stabiliseren. Een deel van hun investeringen worden on hold gezet of niet uitgevoerd. Hexo vliegt er ook uit. Aurora blijf ik zitten maar sta zwaar in verlies en twijfel erover maar er komt elke dag wel nieuws dat ze heel ruim bezig zijn op alle vlakken .Ik zet vooral verder in voor long organigram , gw therapeuticals Aphria, Amg er ook uit . Ook veel in phun en wat kleiner Amerikaanse posities (vbi vaccines, ardelyx, genprex, cemtrex, fcell waar ik niet vanaf geraak,)
  6. [verwijderd] 1 november 2019 13:23
    Hoi Kweetje,

    Bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik heb om dezelfde redenen interesse in Yield. Ze gaan binnenkort verschillende lijnen van producten op de markt brengen. Ik zit zelf ook in organigram. Tevens in weedmd en aleafia. Ik lees soms dit forum en volgens mij zitten er meer in Aleafia hier.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 november 2019 16:36
    quote:

    zee1973 schreef op 1 november 2019 16:04:

    2020 Cannabis/ Canada:

    www.bnnbloomberg.ca/sales-in-canada-s...
    “However, as additional capacity comes on line and competition among producers intensifies, we believe the proportion of the market opportunity captured by [licensed producers] will face headwinds in addition to the likelihood of some degree of unforeseen logistical hurdles in rolling out the next leg of the industry.”

    Bottomley said Canada’s cannabis retail figures should see a five per cent reduction in overall sales in September from the prior month to $121 million, but said subsequent growth should advance at a five-per-cent monthly clip. That’s roughly one-third of the 14 per cent growth seen in the Canadian pot retail space over the initial 10 months of legalization, according to Statistics Canada figures.
  8. NEVDK 1 november 2019 16:41
    3 Cannabis aandelen die sterk profiteren van de stijgende vraag naar medische wiet in Duitsland
    1 november 2019
    Aurora Cannabis (ACB)
    Voor Aurora Cannabis is de Duitse markt heel logisch, omdat vanaf het begin duidelijk is gesteld dat het in de eerste plaats een medicinaal cannabisbedrijf is, dus dit stemt overeen met het doel.

    Een van de uitdagingen voor Aurora is het gebrek aan GMP-compatibele cannabis die het in de EU kan verkopen, wat wordt verholpen door de recente voltooiing van een aantal faciliteiten in Canada die producten gaan verzenden naar Duitsland en andere EU-markten.

    Dit is een van de gebieden waar de vraag het aanbod overtrof, en met de toevoeging van meer conforme EU-cannabis, zou de internationale verkoop van Aurora de komende kwartalen en jaren aanzienlijk moeten stijgen.

    Waarschijnlijk houden niet veel investeerders rekening met het langetermijnpotentieel van Duitsland, en met Aurora’s export mogelijkheden en gelicentieerde faciliteit in Duitsland is het klaar om te genieten van een langetermijngroei in de EU medische cannabis markt.

    Dit zal ook een deel van het overaanbod op de markt verminderen wanneer het daadwerkelijk arriveert.

    Nogmaals, wanneer in dit artikel overaanbod wordt besproken, is het nodig om de tijdelijke beperkingen op de Canadese markt te onderscheiden als gevolg van het trage goedkeuringsproces voor vergunningen en het uiteindelijke overaanbod dat afkomstig is van een overvloed aan wiet die de vraag overtreft. Dat moment, zal uiteindelijk komen.

    De aanwezigheid in 25 landen zal Aurora helpen het overtollige aanbod te overwinnen dat uiteindelijk de cannabissector zal kwellen, met behoud van sterke marges die gepaard gaan met de markt voor medische cannabis.

    Volgens TipRanks is de consensus op Wall Street dat ACB-aandelen een ‘hold’ zijn voor beleggers. Maar TipRanks had net zo goed kunnen zeggen “kopen”, omdat analisten denken dat het aandeel, momenteel op $ 3,61, binnen een jaar vooruit zou kunnen gaan naar $ 6,63, wat meer dan 80% winst oplevert voor nieuwe beleggers.
  9. kweetje 2 november 2019 22:52
    [quote alias=NEVDK id=11922940 date=201911011641]
    3 Cannabis aandelen die sterk profiteren van de stijgende vraag naar medische wiet in Duitsland
    1 november 2019
    Interessant ..Heb je een link?
    Libaur heb je Boss ? Was even plus 10. Het spel van shorters veroorzaakt sprongen. Zo ook bij tgod waar ze er even voor 1 nov. uit moesten. Ze komen wel altijd terug, zeker in deze tijden waar twijfel heerst wat hun ideale voedingsbodem is. Deze week resultaten van een aantal bedrijven.
  10. kweetje 3 november 2019 11:37
    Link gevonden. www.smarteranalyst.com/cannabis-stock... Weedmd moet naar mijn mening nog iets dalen naar 1 om terug up te gaan
    Mijn posities voor komende tijd verder uit te breiden in dips die nog zullen komen zijn acb, lange termijn vooral , minder korte termijn. Aphria voor korte en lange termijn , organigram vooral korte termijn . 2 de plaats Curl GTBIF en TCNNF charlots web ook een plus evanals Supreme Cannabis, VFF,cronos. Ook een vermelding voor na organigram goedkoopste productie nl. VGW. Er zullen zeker nog bedrijfjes opstaan en verder groeien zoals boss,gwph. Dit is voor mij momenteel het kaf dat van het koren wordt gescheiden. Sommigen komen er nog bij, anderen vallen er al dan niet tijdelijk uit. Deze week veel resultaten van een aantal. Komende kwartalen zullen minder zijn en selecteren en volgend jaar vooral zal herstel volgen als 2.0 echt in de resultaten zal opstarten. Als Aurora zij overproductie kan kanaliseren zullen anderen daarvan ook profiteren zoals ze nu zwaar zullen onder leiden met dalende prijzen die dan weer procenten van illegale en onveilige markt gaan afsnoepen. Tijd lost alles op en brengt raad. Ongeduld en gulzigheid hebben me veel gekost.
8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 337 338 339 340 341 ... 414 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,63 +1,42%
EUR/USD 1,0696 +0,02%
FTSE 100 8.139,83 +0,75%
Germany40^ 18.177,90 +1,45%
Gold spot 2.337,95 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.927,90 +2,03%

Stijgers

Xior
+6,16%
bpost
+3,47%
Proximus
+3,38%
Ontex
+3,16%
DEME G...
+2,19%

Dalers

KBC Groep
-0,83%
Melexis
-0,80%
IBA
-0,77%
UCB
-0,44%
Barco
-0,15%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links