Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 24,300 3 mei 2024 17:35
  • -0,030 (-0,12%) Dagrange 24,160 - 24,680
  • 1.804.974 Gem. (3M) 2,5M

Arcelor Mittal juli 2019

1.534 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 77 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 juli 2019 10:32
    quote:

    Dhr. Derivaat schreef op 11 juli 2019 10:12:

    Die AEX die wilt niet verder omhoog. Ik zou zeggen alles op dalen inzetten, Arcelor heeft al een klein voorschotje genomen zoals altijd.

    Op naar nieuwe ytd-lows voor Arcelor.

    Ik zit hier niet te trollen, dit zegt mijn gevoel.
    Man stop toch eens , neem een hengel en ga visje bangen
  2. forum rang 10 voda 11 juli 2019 11:04
    Kraanmachinist Arcelor Italië in zee gestort

    Gepubliceerd op 11 jul 2019 om 11:02 | Views: 0

    ArcelorMittal 10:31
    14,52 -0,13 (-0,87%)

    TARENTE (AFN) - Een kraanmachinist van de staalfabriek van ArcelorMittal in de Zuid-Italiaanse stad Tarente is vermist geraakt nadat een kraan zee was gestort. Zoekacties van duikers van de brandweer zijn tot nog toe tevergeefs.

    Het ongeluk, dat woensdag plaatshad, werd veroorzaakt door zware windstoten in de haven van Tarente. Het aan de beurs in Amsterdam genoteerde ArcelorMittal liet via Twitter weten dat de brandweer om 23.00 uur is gestopt met zoeken, om de reddingsactie "zo snel mogelijk te hervatten".

    Vakbond USB reageert kritisch op het ongeluk met de tachtig meter hoge kraan. Zo gebeurde in 2012 op vrijwel exact dezelfde plek in de een dodelijk kraanongeluk. Volgens de bond zijn sindsdien geen goede veiligheidsmaatregelen genomen om herhaling te voorkomen.
  3. [verwijderd] 11 juli 2019 11:40
    Misleidend door stroman. Deze adviezen zou ik maar in de wind slaan. Dit is weer zo een hoopgevend advies. Zie het verloop van ARC mittal en de hoopgevende prognoses van het afgelopen jaar en zeg wanneer het ooit juist was. Dus NOOIT. Ik ben al uit dit aandeel gestapt. neem je verlies en stap in een aandeel dat heel laag staat om je verliezen goed te maken. Hier ga je dieper de put in met veel misleidende info
  4. [verwijderd] 11 juli 2019 12:44
    Dit aandeel zal zeker de weg naar boven terug vinden, en -in zoverre historisch verloop een aanwijzing is- kan dit ook hard gaan. De vraag is enkel wanneer komt de bodem?

    - Het technisch plaatje ziet er niet goed uit
    - Macro-economisch verbetert het ook nog niet (vertragende groei, consumptie, handelsoorlog)
    - Micro-economisch komt er ook (nog) geen goed nieuws

    Eens deze drie terug positieve signalen geven, stap je maar beter snel in (koop je bij), want anders mis de trein ook even snel.
  5. forum rang 10 voda 11 juli 2019 13:03
    ArcelorMittal South Africa Flags 2,000 Job Losses

    Business Live reported that ArcelorMittal South Africa, after expected headline loss of ZAR 596 million in the six months, from headline earnings of ZAR 54 million a year before, said that 2,000 jobs are on the line It said “Due to the difficult domestic economic environment, the South African steel industry continues to face significant challenges. Certain costs that are not within the company’s control, such as high electricity, rail, port, and primary raw material costs, have contributed to these challenges. More significant measures have become necessary, including the review of staffing levels, together with other interventions.”

    The company plans to start a consultation process and a large-scale restructuring is contemplated. It said “It is anticipated that in excess of 2,000 positions, full-time equivalents, may be affected. The final outcome and number of positions affected is subject to a formal consultation process.”

    Source : Business Live
  6. forum rang 10 voda 11 juli 2019 13:09
    Strong wind drags ArcelorMittal Italy Crane into the Sea

    Fan Page reported due to strong gusts of wind a crane operating on the protruding quarter of the ArcelorMittal Italy plant in Taranto was demolished falling into the sea at 7:30 PM and one person is missing. Relief efforts were immediately activated.

    The missing worker was in the cockpit of the crane

    And it happened exactly in the same location, a crane, that in 2012 it had killed another worker. The crane was rebuilt but with the same serious deficiencies as the one crashed into the sea in 2012.

    Source : Fan Page
  7. [verwijderd] 11 juli 2019 13:22
    Voor alle forumleden die proberen het wel en wee van dit aandeel te duiden geef ik te bedenken dat de koers redelijk parallel verloopt met andere staalondernemingen (bv Thyssen Krupp). De grote lijn wordt dus gedicteerd door de globale staalmarkt en die hangt nu eenmaal van de wereldconjunctuur af.
    Het zenuwachtige korte termijn op en neer is niets nieuws. De koers wordt nu eenmaal niet door nuchtere AEX beleggers gemaakt maar door day traders in Parijs. Het heeft tot gevolg dat fluctuaties van de hele beurs met een 5x hefboom worden versterkt. Voor sommigen biedt dat kansen en wie er moeite mee heeft laat zijn vingers er van af.
  8. [verwijderd] 11 juli 2019 14:32
    quote:

    gokker schreef op 11 juli 2019 13:22:

    Voor alle forumleden die proberen het wel en wee van dit aandeel te duiden geef ik te bedenken dat de koers redelijk parallel verloopt met andere staalondernemingen (bv Thyssen Krupp). De grote lijn wordt dus gedicteerd door de globale staalmarkt en die hangt nu eenmaal van de wereldconjunctuur af.
    Het zenuwachtige korte termijn op en neer is niets nieuws. De koers wordt nu eenmaal niet door nuchtere AEX beleggers gemaakt maar door day traders in Parijs. Het heeft tot gevolg dat fluctuaties van de hele beurs met een 5x hefboom worden versterkt. Voor sommigen biedt dat kansen en wie er moeite mee heeft laat zijn vingers er van af.
    Wat een wijze woorden , fijn zo’n wijs man , dit is nieuws wat we zochten
  9. Vootje 11 juli 2019 14:35
    Voor iedereen die in dit aandeel zit, houdt vol, voor hen die nog geld overhebben, koop vooral bij, veel lager dan € 11,- verwacht ik niet dat het zal gaan, al het maar dan ook echt al het nieuws over dit bedrijf is negatief, werkelijk niets is positief: Chinese dumppraktijken die niet worden tegengegaan door de EC, de US die steeds hogere handelsbelemmeringen opwerpt tegen China en nu dreigt met maatregelen tegen de EU, Mittal die denkt dat er in Italië geld te verdienen valt i.p.v. in Duitsland en België, nu weer een ongeluk in die fabriek, hopla, kom maar met die schadeclaims, een torenhoge schuldenlast die maar niet wordt afgelost, de prijs die op de korte/middellange termijn zal blijven dalen door toedoen van de Chinezen die met overproductie de hele wereld op de knieën willen dwingen, dat gaat ze nog lukken ook als onze incompetente EU-leiders dit niet inzien, het aandeel is nu een speelbal geworden van dagspeculanten, 7 magere Jaren zullen volgen, dan pas komt de ommekeer, of dit scenario gebeurt of het bedrijf gaat failliet, nogmaals, MIJN voorspelling, ik stap niet uit, voorlopig is en blijft Arcelor immers nog solvabel, een dreigend failliesement is daarmee voorlopig afgewend, de schuldenherstructurering van een aantal jaar geleden heeft zijn vruchten wel afgeworpen, de rentelasten zijn flink gedaald, enig lichtpuntje aan de onzichtbare horizon. Op de lange termijn geloof ik persoonlijk niet in een failliessement, maar ik kan me voorstellen dat er menig belegger is die bij het zien van de koers van dit bedrijf besluit zijn/haar verlies te nemen en uit te stappen, het wordt jaren maar dan ook echt jaren ellende met dit bedrijf, we zijn nog lang niet door de zure appel heen, ik verwacht dat dit slechts het begin is van een lange neergaande periode. Succes eeenieder. gr. Murphy.
1.534 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 77 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Q1 pleister op de wonde voor stroef ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links