Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dow Jones vanavond (deel 12)

25.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 637 638 639 640 641 ... 1264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:21
    Futures wijzen op hogere opening Wall Street

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse futures noteerden dinsdag rond het middaguur hoger. Futures op de toonaangevende S&P 500 index werden tot 0,6 procent in het groen verhandeld.

    Daarmee herstelt Wall Street van de afstraffing een dag eerder, die werd ingezet door de sterkere dollar, die het rond het hoogste niveau sinds juni 2017 schommelt, de dalende olieprijs en druk op de techsector, vanwege zorgen over een afname van de vraag naar iPhones en het effect daarvan op de toeleveranciers van Apple.

    Dit had volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets geen verrassing moeten zijn, gezien de update van Apple eerder deze maand, met de publicatie van de kwartaalcijfers. "De verrassing is dat beleggers er zo lang over hebben gedaan om één en één bij elkaar op te tellen", aldus Hewson. "Het besluit om te stoppen met het rapporteren van de verkoopcijfers van de iPhone-, iPad- en andere divisies zou voor beleggers een signaal moeten zijn geweest, in combinatie met de licht tegenvallende omzetcijfers van de iPhone", voegde hij toe.

    Sommige marktvolgers schreven de kracht in de markt toe aan nieuw optimisme over de handelsconflicten. De Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin hervatte de gesprekken met de Chinese vice-premier Liu He in een poging de spanningen te verkleinen en tot een oplossing te komen voor het al maanden durende conflict.

    Op macro-economisch vlak staan dinsdag in de Verenigde Staten geen richtinggevende publicaties geagendeerd.

    Olie noteerde dinsdag tot 2,2 procent lager, waarmee de olieprijs de neerwaartse trend voortzet, na een korte opleving maandag, in reactie op de aankondiging van Saoedi Arabië zondag dat het koninkrijk zijn export eenzijdig zal verlagen, nadat een bredere OPEC-alliantie debatteerde over, maar niet instemde met, een collectieve productiebeperking.

    De Amerikaanse president Donald Trump mengde zich tevens in de discussie en keurde via Twitter de potentiële productievermindering af. "De olieprijs zou veel lager moeten zijn op basis van het aanbod", twitterde hij.

    De euro/dollar noteerde op 1,1250. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1231 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1219 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Apple noteerde in de elektronische handel voorbeurs 0,2 procent hoger, nadat de techgigant maandag 4,7 procent lager sloot. Lumentum noteerde voorbeurs 0,1 procent lager. De toeleverancier meldde maandag een verzoek te hebben ontvangen van één van zijn grootste klanten om de levering van laserdiodes voor 3D sensing aanzienlijk te verminderen. Hoewel Apple niet bij naam werd genoemd door de fabrikant, is het concern de grootste afnemer van Lumentum. Het aandeel leverde maandag ruim 30 procent in.

    Home Depot boekte in het derde kwartaal een nettowinst van 2,87 miljard dollar, ofwel 2,51 dollar per aandeel, op een omzet van 26,3 miljard dollar. De resultaten waren beter dan verwacht. Home Depot stelde ook de outlook opwaarts bij. Zo rekent de keten op meer omzet en winst in 2018.Het aandeel steeg 2,3 procent.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot maandag 2,0 procent lager op 2.726,22 punten. De Dow Jones index eindigde 2,3 procent in het rood op 25.387,18 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 2,8 procent tot 7.200,87 punten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  2. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:21
    Home Depot verhoogt outlook

    (ABM FN-Dow Jones) Home Depot heeft de omzet en winstgevendheid in het derde kwartaal van dit jaar zien oplopen en de outlook voor heel 2018 verhoogd. Dit bleek dinsdag uit de kwartaalverslaglegging van de Amerikaanse doe-het-zelf-keten.

    Home Depot maakte over de verslagperiode die eindigde op 28 oktober van dit jaar een aangepaste winst per aandeel bekend van 2,51 dollar, waar analisten, zoals deze vooraf werden gepolst door FactSet, uitgingen van 2,27 dollar per aandeel. Een jaar eerder was dit nog 1,84 dollar per aandeel.

    De omzet liep over de periode met 5,1 procent op naar 26.302 miljoen dollar, ofwel 4,8 procent op vergelijkbare basis, terwijl het operationeel resultaat met 5,2 procent steeg naar 3.870 miljoen dollar.

    Outlook

    Home Depot voorziet voor het gehele boekjaar een stijging van de omzet van 7,2 procent, waar het bij de publicaties van de cijfers over het tweede kwartaal nog uitging van een stijging met circa 7 procent voor de 53 weken tellende verslagperiode. Daarvoor werd nog gemikt op 6,7 procent.

    De omzet op een vergelijkbare basis komt naar verwachting van de onderneming nu uit op 5,5 procent tegen eerder 5,3 procent in augustus. Deze verwachting betreft de 52 weken over 2018.

    De aangepaste winst per aandeel was in augustus al opwaarts bijgesteld naar 9,42 dollar, maar werd dinsdag nog een keer opwaarts bijgesteld, naar 9,75 dollar per aandeel.

    Het aandeel Home Depot noteerde dinsdag in de elektronische handel voorbeurs 2,3 procent hoger.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  3. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:21
    Topman van Indiase dochter Walmart neemt ontslag

    (ABM FN-Dow Jones) De CEO van Flipkart Group, een Indiase dochteronderneming van Walmart, heeft ontslag genomen. Dat maakte het Amerikaanse supermarktbedrijf dinsdag bekend.

    Flipkart, een e-commerce bedrijf, stelt dat CEO Binny Bansal na beschuldigingen over "ernstig wangedrag" is opgestapt.

    Volgens Flipkart ontkent Bansal de beschuldigingen stellig. Walmart en Flipkart hebben het ontslag van Bansal inmiddels geaccepteerd.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  4. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:22
    Tyson Foods stelt teleur

    (ABM FN-Dow Jones) Tyson Foods heeft het afgelopen kwartaal een hogere winst geboekt ondanks een licht lagere omzet. Dit bleek dinsdag tijdens de publicatie van de resultaten van de Amerikaanse producent van vlees- en voedingsproducten over het vierde kwartaal van het boekjaar 2018.

    CEO Noel White sprak van solide resultaten in het afgelopen boekjaar. Dankzij een sterke laatste kwartaal werd de herziene outlook ook overtroffen, aldus de topman.

    Tyson Foods boekt in vierde kwartaal een operationeel winst van 828 miljoen dollar, in vergelijking met 681 miljoen dollar in dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst steeg van 395 miljoen naar 537 miljoen dollar het afgelopen kwartaal.

    De winst per aandeel bedroeg 1,47 dollar, terwijl de aangepaste winst per aandeel uitkwam op 1,58 dollar. Dit laatste was een jaar eerder 1,43 dollar.

    De omzet daalde wel, van 10,1 miljard dollar vorig jaar naar 10,0 miljard dollar het afgelopen kwartaal.

    Vooraf door FactSet Research geraadpleegde analisten rekenden op een winst per aandeel van 1,33 dollar op een omzet van 10,3 miljard dollar.

    Over het hele boekjaar boekte de Amerikaanse producent van vlees- en voedingsproducten een nettowinst van 3,0 miljard dollar, ofwel 8,19 dollar per aandeel, op een omzet van 40,1 miljard dollar.

    Outlook

    Tyson Foods voorziet voor het boekjaar 2019 een aangepaste winst per aandeel van 5,75 tot 6,10 dollar. Dit was afgelopen jaar 6,16 dollar. Tyson wees er echter op dat deze cijfers niet goed vergelijkbaar zijn door desinvesteringen.

    Het aandeel opent vermoedelijk meer dan 3 procent lager.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  5. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:22
    IEA ziet mondiale vraag naar energie met kwart stijgen

    (ABM FN-Dow Jones) De mondiale vraag naar energie zal tot en met 2014 met meer dan 25 procent groeien, wat meer dan 2 biljoen dollar per jaar aan investeringen vereist. Dit meldde het Internationele Energie Agentschap (IEA) dinsdag in zijn jaarlijkse World Energy Outlook 2018.

    Volgens IEA zal meer dan 70 procent van de wereldwijde energie-investeringen door overheden aangestuurd worden. "Het ontwikkelen van het juiste beleid en goede prikkels zijn van cruciaal belang om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken, zoals het veiligstellen van de energievoorziening, het verminderen van de CO2-uitstoot, het verbeteren van de luchtkwaliteit in steden en het uitbreiden van de toegang tot energie in Afrika en elders", aldus het agentschap.

    Het IEA spreekt van grote transformaties in de mondiale energiesector, waaronder de uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen, veranderingen in de olieproductie en globalisering van de aardgasmarkt.

    Het agentschap voorziet in het energieverbruik een aanhoudende verschuiving naar Azië. IEA signaleert daarbij gemengde signalen over het tempo en de richting van de veranderingen die daarmee gepaard gaan.

    "De oliemarkt gaat een periode van hernieuwde onzekerheid en volatiliteit in, waarbij in de eerste jaren na 2020 mogelijk sprake zou kunnen zijn van een aanbodtekort", aldus IEA. "De vraag naar aardgas stijgt", voegde het agentschap toe. Daarbij zal volgens het rapport geen sprake zijn van een overaanbod omdat China een "gigantische" consument zal zijn in de nabije toekomst. Ook de opkomst van zonnepanelen zet volgens het rapport door, hoewel andere schonere technologieën en vooral een efficiënt beleid nog een lange weg te gaan hebben en daar een steun in de rug bij kunnen gebruiken.

    De analyse van het IEA toont aan dat het olieverbruik in de komende decennia groeit als gevolg van de stijgende vraag naar petrochemicaliën, vrachtvervoer en de luchtvaart. Echter, om aan deze vraag te kunnen voldoen moet het aantal conventionele olieprojecten op de korte termijn volgens het agentschap meer dan verdubbelen ten opzichte van de huidige lage niveau's. Als dit niet lukt, zou de Amerikaanse schalieproductie, terwijl die al in een recordtempo groeit, ter compensatie de productie tussen nu en 2025 met meer dan 10 miljoen vaten per dag moeten verhogen. Dat is als een extra Rusland toevoegen aan de mondiale productie binnen zeven jaar, illustreerde het agentschap de haalbaarheid hiervan.

    Op de energiemarkt genieten hernieuwbare energiebronnen volgens het rapport de voorkeur. Hernieuwbare energiebronnen zullen tot 2040 goed zijn voor bijna tweederde van de wereldwijde capaciteitsuitbreiding, zei IEA in het rapport. In dat jaar zal hernieuwbare energie goed zijn voor meer dan 40 procent van de mondiale energiemix, tegen 25 procent vandaag de dag.

    Ook de elektriciteitsmarkt ondergaat volgens het IEA een transformatie, die wordt gedreven door de digitale economie, elektrische voertuigen en andere technologische veranderingen. De analyse laat zien dat deze zogenaamde elektrificatie tot een piek in de vraag naar olie zal leiden in 2030.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  6. forum rang 10 voda 13 november 2018 16:23
    Wall Street beweegt richting hogere opening

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen dinsdag af op een hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,4 procent in het groen.

    Daarmee herstelt Wall Street van de afstraffing een dag eerder, die werd ingezet door de sterkere dollar, die het rond het hoogste niveau sinds juni 2017 schommelt, de dalende olieprijs en druk op de techsector, vanwege zorgen over een afname van de vraag naar iPhones en het effect daarvan op de toeleveranciers van Apple.

    Dit had volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets geen verrassing moeten zijn, gezien de update van Apple eerder deze maand, met de publicatie van de kwartaalcijfers. "De verrassing is dat beleggers er zo lang over hebben gedaan om één en één bij elkaar op te tellen", aldus Hewson. "Het besluit om te stoppen met het rapporteren van de verkoopcijfers van de iPhone-, iPad- en andere divisies zou voor beleggers een signaal moeten zijn geweest, in combinatie met de licht tegenvallende omzetcijfers van de iPhone", voegde hij toe.

    Bank of America waarschuwde dinsdag dat de "Big Low" voor aandelen nog niet is gearriveerd.

    Sommige marktvolgers schreven de kracht [van vandaag] in de markt toe aan nieuw optimisme over de handelsconflicten. De Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin hervatte de gesprekken met de Chinese vice-premier Liu He in een poging de spanningen te verkleinen en tot een oplossing te komen voor het al maanden durende conflict.

    Op macro-economisch vlak staan dinsdag in de Verenigde Staten geen richtinggevende publicaties geagendeerd.

    Olie noteerde dinsdag tot 1,7 procent lager, waarmee de olieprijs de neerwaartse trend voortzet, na een korte opleving maandag, in reactie op de aankondiging van Saoedi Arabië zondag dat het koninkrijk zijn export eenzijdig zal verlagen, nadat een bredere OPEC-alliantie debatteerde over, maar niet instemde met, een collectieve productiebeperking.

    De Amerikaanse president Donald Trump mengde zich tevens in de discussie en keurde via Twitter de potentiële productievermindering af. "De olieprijs zou veel lager moeten zijn op basis van het aanbod", twitterde hij.

    De euro/dollar noteerde op 1,1265. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1231 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1219 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Apple noteerde in de elektronische handel voorbeurs 0,8 procent lager, nadat de techgigant maandag 4,7 procent lager sloot.

    Lumentum noteerde voorbeurs 0,7 procent hoger. De toeleverancier meldde maandag een verzoek te hebben ontvangen van één van zijn grootste klanten om de levering van laserdiodes voor 3D sensing aanzienlijk te verminderen. Hoewel Apple niet bij naam werd genoemd door de fabrikant, is het concern de grootste afnemer van Lumentum. Het aandeel leverde maandag ruim 30 procent in.

    Home Depot boekte in het derde kwartaal een nettowinst van 2,87 miljard dollar, ofwel 2,51 dollar per aandeel, op een omzet van 26,3 miljard dollar. De resultaten waren beter dan verwacht. Home Depot stelde ook de outlook opwaarts bij. Zo rekent de keten op meer omzet en winst in 2018. Het aandeel steeg 1,4 procent.

    Tyson Foods verloor in de elektronische handel voorbeurs 2,7 procent, na teleurstellende kwartaalcijfers.

    Nvidia en Xilinx stegen voorbeurs respectievelijk 1,6 procent en 2,1 procent, na upgrades van Susquehanna. De bedrijven zullen volgens de analisten van Susquehanna naar verwachting profiteren van de groeiende markt voor kunstmatige intelligentie.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot maandag 2,0 procent lager op 2.726,22 punten. De Dow Jones index eindigde 2,3 procent in het rood op 25.387,18 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 2,8 procent tot 7.200,87 punten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  7. forum rang 10 voda 13 november 2018 19:42
    'Zorgactiviteiten DeepMind naar Google Health'

    Gepubliceerd op 13 nov 2018 om 18:56 | Views: 174

    MOUNTAIN VIEW (AFN) - In het nieuwe Google Health worden ook de gezondheidsactiviteiten van DeepMind ondergebracht. Dat meldt nieuwszender CNBC. DeepMind is een in kunstmatige intelligentie gespecialiseerde dochter van Google-moederbedrijf Alphabet. Wat betreft gezondheidstechnologie is het bedrijf vooral bekend van de app Streams, die artsen helpt bij het signaleren van tekenen van nierfalen.

    Volgens CNBC wil Alphabet de samenwerking en communicatie tussen zijn verschillende gezondheidsprojecten verbeteren. Nu zijn die nog erg verspreid over de hele organisatie. Onlangs werd er in David Feinberg al een topman aangetrokken om voor Google een strategische koers op het gebied van gezondheidstechnologie uit te stippelen. Feinberg begint volgend jaar aan zijn nieuwe baan. Nu staat Google Health onder leiding van een interim-manager.
  8. forum rang 10 voda 13 november 2018 19:53
    Gemengd beeld op Wall Street

    Gepubliceerd op 13 nov 2018 om 19:41 | Views: 13

    NY-DJ-Industrial Avg 12 nov
    25.387,18 0,00 (0,00%)

    NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen toonden dinsdag tijdens de middaghandel in New York een gemengd beeld. Beleggers op Wall Street verwerkten bemoedigende geluiden over gesprekken tussen China en de Verenigde Staten over het wegnemen van handelsspanningen. Daarentegen gingen de olieprijzen flink onderuit.

    De Dow-Jonesindex stond omstreeks 19.30 uur een fractie lager op 25.386 punten. De breder samengestelde S&P 500 won 0,4 procent tot 2737 punten en technologiegraadmeter Nasdaq kreeg er 0,8 procent bij op 7254 punten.

    De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zou gesproken hebben met de Chinese vicepremier Liu He over het handelsconflict tussen de landen. Naar verluidt brengt Liu op korte termijn een bezoek aan Washington om verder te praten. Uit Europa kwamen daarnaast berichten over een conceptovereenkomst in het brexit-overleg tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië.

    Dalende olieprijzen

    Industrieconcern Caterpillar ging aan kop in de Dow met een plus van 2,6 procent. Oliereus ExxonMobil hoorde juist bij de verliezers. Het aandeel zakte 1,4 procent. De olieprijzen daalden dinsdag voor de twaalfde dag op een rij. Een vat Amerikaanse olie kostte 6,3 procent minder op 56,13 dollar. Brentolie zakte 6 procent in prijs, tot 65,87 dollar per vat.

    Landen van oliekartel OPEC kondigden eerder plannen aan om de productie te verlagen om daarmee de prijs te stutten. Dit is tegen het zere been van president Donald Trump, die lage olieprijzen als een zegen ziet. Volgens hem zouden de prijzen, gelet op de huidige voorraden, nog verder moeten dalen.

    Verhoogde prognoses

    Beleggers reageerde verder op de resultaten van doe-het-zelfketen Home Depot (min 0,2 procent). Het bedrijf verhoogde zijn prognoses voor het hele jaar. Vleesverwerker Tyson Foods kwam met een teleurstellend kwartaalbericht en zakte zo'n 6 procent. Maker van auto-onderdelen Advance Auto Parts overtuigde wel en won ruim 9 procent.

    De euro was 1,1267 dollar waard, tegen 1,1285 dollar bij het sluiten van de Europese beurzen eerder op de dag.
  9. forum rang 10 voda 13 november 2018 20:09
    Winsten Wall Street brokkelen af

    (ABM FN-Dow Jones) Wall Street leek op weg naar een hoger slot, maar inmiddels beginnen de winsten af te brokkelen en noteert de Dow Jones index zelfs bijna in het rood.

    Maandag werd er al een stevig verlies geleden op Wall Street.

    "Het sentiment is duidelijk fragiel", constateerde marktanalist David Madden van CMC Markets.

    Amerika en China zouden hard werken aan een nieuwe handelsdeal, maar zolang deze er niet is, domineert de onzekerheid, aldus Madden.

    Richtinggevende macro-economische cijfers ontbraken dinsdag.

    De euro/dollar werd verhandeld op 1,1266. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1231 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1219 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Apple ging maandag hard onderuit met bijna vijf procent nadat een winstwaarschuwing door toeleverancier Lumentum werd geïnterpreteerd als een winstwaarschuwing door de fabrikant van de iPhone zelf. Aanvankelijk leek Apple vandaag te herstellen, maar inmiddels noteert het aandeel weer rond de slotkoers van maandag.

    "De verrassing is dat beleggers er zo lang over hebben gedaan om één en één bij elkaar op te tellen", zei marktanalist Michael Hewson van CMC Markets. "Het besluit om te stoppen met het rapporteren van de verkoopcijfers van de iPhone-, iPad- en andere divisies zou voor beleggers een signaal moeten zijn geweest, in combinatie met de licht tegenvallende omzetcijfers van de iPhone", zei Hewson.

    Lumentum, maandag nog goed voor een verlies van 30 procent, herstelt vandaag wel, met meer dan 5 procent.

    Ondanks een verhoging van de outlook noteerde het aandeel Home Depot slechts 0,3 procent hoger. De doe-het-zelf-keten behaalde afgelopen kwartaal ook meer winst dan voorzien.

    Tyson Food leverde zelfs bijna zes procent in. De kwartaalresultaten van het vleesbedrijf stelden analisten dan ook teleur.

    GE, maandag een van de grootste dalers op Wall Street met een verlies van ruim zes procent, herstelde met 10,2 procent. Het verkoopt een deel van zijn belang in Baker Hughes wat circa 4v miljard dollar zal opleveren. Na de verkoop zal GE nog altijd een belang van iets meer dan 50 procent in Baker Hughes houden. Het aandeel Baker Hughes won een procent.

    Nvidia en Xilinx stegen met respectievelijk 5,9 procent en 2,6 procent, na adviesverhogingen van Susquehanna. De bedrijven zullen volgens de analisten van Susquehanna naar verwachting profiteren van de groeiende markt voor kunstmatige intelligentie.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  10. forum rang 10 voda 13 november 2018 21:09
    Begrotingstekort VS van 100 miljard dollar

    (ABM FN-Dow Jones) Het Amerikaanse begrotingstekort is in oktober opgelopen tot 100 miljard dollar. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van Financiën.

    In oktober 2017 stond de teller op een tekort van 63 miljard dollar. De VS gaven afgelopen maand 353 miljard dollar uit, terwijl er maar 253 miljard dollar binnenkwam.

    Echter aangepast voor kalendereffecten was het tekort 110 miljard dollar, 1 miljard dollar minder dan in oktober vorig jaar, aldus het ministerie.

    Het fiscale jaar begint in de VS in oktober. Economen verwachten dat het tekort dit jaar oploopt tot bijna 1.000 miljard dollar.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  11. forum rang 10 voda 13 november 2018 22:17
    Kleine verliezen op Wall Street

    (ABM FN-Dow Jones) Wall Street is dinsdag dicht bij huis gebleven.

    De Dow Jones index daalde 0,4 procent naar 25.286,49 punten, de breder samengestelde S&P 500 index beperkte het verlies tot 0,2 procent op 2.722,18 punten, maar techbeurs Nasdaq wist vlak te eindigen op 7.200,87 punten.

    Maandag werd nog een stevig verlies geleden op Wall Street.

    "Het sentiment is duidelijk fragiel", constateerde marktanalist David Madden van CMC Markets.

    Amerika en China zouden hard werken aan een nieuwe handelsdeal, maar zolang deze er niet is, domineert de onzekerheid, aldus Madden.

    Richtinggevende macro-economische cijfers ontbraken dinsdag. Het begrotingstekort van de VS kwam in oktober uit op 100 miljard dollar. Dat was een flink stijging op jaarbasis, maar volgens het ministerie van Financiën het gevolg van kalendereffecten.

    De euro/dollar werd verhandeld op 1,1284. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1231 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1219 op de borden.

    Olie werd flink goedkoper uit vrees voor een veel hoger aanbod dan er vraag is. De december-future voor een vat West Texas Intermediate olie sloot dinsdag 7 procent, ofwel 4,24 dollar, lager op 55,69 dollar per vat op de New York Mercantile Exchange.

    "De olieprijs zou veel lager moeten zijn op basis van het aanbod", twitterde Trump. Hij vroeg maandag oliekartel OPEC en dienst belangrijkste lid Saoedi-Arabië om de productie niet te verlagen.

    "Zijn gebeden zijn verhoord", concludeerde marktanalist David Madden van CMC Markets.

    Oliegiganten Exxon Mobil en Chevron leverden 2,3 en 1,7 procent in.

    Verder kijkt de markt uit naar de bijeenkomst van de Britse regering morgen, als een conceptversie van de Brexit-deal wordt besproken. Nu Brussel en Londen op dezelfde golflengte zitten, lijkt een akkoord haalbaar.

    "Als er een akkoord is bereikt in de Brexit-onderhandelingen dan is dat hoe dan ook een verdienste, maar we zijn er nog lang niet, want er hangt nog altijd een zwaard van Damocles boven premier May, dat daar is opgehangen door haar eigen partijgenoten", zo stelde Stephanie Kelly, politiek econoom bij vermogensbeheerder Aberdeen Standard Investments.

    Bedrijfsnieuws

    Apple ging maandag hard onderuit met bijna vijf procent nadat een winstwaarschuwing door toeleverancier Lumentum werd geïnterpreteerd als een winstwaarschuwing door de fabrikant van de iPhone zelf. Aanvankelijk leek Apple vandaag te herstellen, maar uiteindelijk sloot het aandeel toch een procent lager.

    "De verrassing is dat beleggers er zo lang over hebben gedaan om één en één bij elkaar op te tellen", zei marktanalist Michael Hewson van CMC Markets. "Het besluit om te stoppen met het rapporteren van de verkoopcijfers van de iPhone-, iPad- en andere divisies zou voor beleggers een signaal moeten zijn geweest, in combinatie met de licht tegenvallende omzetcijfers van de iPhone", zei Hewson.

    Lumentum, maandag nog goed voor een verlies van 30 procent, herstelt vandaag wel, met bijna vier procent.

    Ondanks een verhoging van de outlook noteerde het aandeel Home Depot slechts 0,3 procent hoger. De doe-het-zelf-keten behaalde afgelopen kwartaal ook meer winst dan voorzien.

    Tyson Food leverde zelfs 5,4 procent in. De kwartaalresultaten van het vleesbedrijf stelden analisten dan ook teleur.

    GE, maandag één van de grootste dalers op Wall Street met een verlies van ruim zes procent, herstelde met 7,9 procent. Het verkoopt een deel van zijn belang in Baker Hughes wat circa 4 miljard dollar zal opleveren. Na de verkoop zal GE nog altijd een belang van iets meer dan 50 procent in Baker Hughes houden. Het aandeel Baker Hughes won 0,7 procent.

    Nvidia en Xilinx stegen met respectievelijk 5,2 procent en 1,5 procent, na adviesverhogingen van Susquehanna. De bedrijven zullen volgens de analisten van Susquehanna naar verwachting profiteren van de groeiende markt voor kunstmatige intelligentie.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  12. forum rang 10 voda 13 november 2018 22:24
    Olieprijzen trekken Wall Street mee omlaag

    Gepubliceerd op 13 nov 2018 om 22:21 | Views: 0

    NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn dinsdag overwegend met verliezen de handel uitgegaan. Het sentiment op Wall Street kreeg een knauw door de sterkste duikeling van de olieprijzen in zeker drie jaar. Daardoor werden bemoedigende geluiden over het handelsoverleg tussen China en de Verenigde Staten overschaduwd.

    De Dow-Jonesindex sloot 0,4 procent lager op 25.286,49 punten. De breder samengestelde S&P 500 daalde 0,2 procent tot 2722,18 punten en technologiegraadmeter Nasdaq eindigde vlak op 7200,88 punten.

    De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zou gesproken hebben met de Chinese vicepremier Liu He over het handelsconflict tussen de landen. Naar verluidt brengt Liu op korte termijn een bezoek aan Washington om verder te praten. Uit Europa kwamen daarnaast berichten over een conceptovereenkomst in het brexit-overleg tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië.

    Vat olie

    Oliereuzen ExxonMobil en Chevron behoorden tot de grootste verliezers in de Dow. Hun aandelen zakten tot 2,3 procent. De olieprijzen daalden dinsdag voor de twaalfde dag op rij. Een vat Amerikaanse olie kostte 7,8 procent minder op 55,24 dollar. Brentolie zakte 7,1 procent in prijs, tot 65,15 dollar per vat.

    Landen van oliekartel OPEC zijn al met plannen gekomen om de productie te verlagen om daarmee de prijs te stutten. Dat laatste is tegen het zere been van president Donald Trump, die lage olieprijzen als een zegen ziet. Volgens hem zouden de prijzen, gelet op de huidige voorraden, nog verder moeten dalen.

    Verhoogde prognoses

    Beleggers reageerden verder op de resultaten van doe-het-zelfketen Home Depot (min 0,2 procent). Het bedrijf verhoogde zijn prognoses voor het hele jaar. Vleesverwerker Tyson Foods kwam met een teleurstellend kwartaalbericht en zakte bijna 6 procent. Maker van auto-onderdelen Advance Auto Parts overtuigde wel en won een kleine 11 procent.

    Techreus Apple, die maandag al flinke klappen kreeg, leverde 1 procent in. Kenners maken zich zorgen om signalen die wijzen op een tegenvallende interesse in de nieuwe iPhones.

    De euro was 1,1287 dollar waard, tegen 1,1285 dollar bij het sluiten van de Europese beurzen eerder op de dag.
  13. forum rang 10 voda 14 november 2018 16:10
    Correctie: Futures wijzen op vlakke opening Wall Street

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen noteerden woensdag rond het middaguur vlak. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden vlak

    Daarmee wordt de neerwaartse trend voortgezet, vanwege de aanhoudende onzekerheid over de handelsbesprekingen tussen Washington en Beijing en de volatiele oliemarkt.

    Analist Michael Hewson van CMC Markets kijkt woensdag met name uit naar de publicatie van Amerikaanse inflatiedata. "De Amerikaanse data zullen de argumenten voor een renteverhoging van de Federal Reserve volgende maand waarschijnlijk versterken", aldus Hewson. Fed-voorzitter Jerome Powell spreekt later vandaag in Dallas en zou volgens de analist wat meer inzicht kunnen bieden in de visie van het Federal Open Market Committee.

    Op macro-economisch vlak staan voorbeurs tevens de wekelijkse hypotheekaanvragen geagendeerd.

    Olie noteerde woensdag fractioneel lager.

    De euro/dollar noteerde op 1,1268. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1280 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,1290 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Het Amerikaanse warenhuisketen Macy's kan woensdag rekenen op de aandacht van beleggers. Het concern rapporteert zijn kwartaalcijfers en noteerde in aanloop naar de publicatie 0,7 procent hoger.

    Ook Cisco komt woensdag met bedrijfsresultaten. De Amerikaanse maker van netwerkapparatuur steeg in de elektronische handel voorbeurs 0,6 procent.

    Snap, het moederbedrijf van Snapchat, daalde voorbeurs 4,6 procent. De Amerikaanse autoriteiten hebben een dagvaarding gestuurd naar Snap, vanwege mogelijke onrechtmatigheden rond de beursgang in 2017.

    Amazon noteerde voorbeurs 0,1 procent hoger. De online retailer maakte dinsdag bekend zijn tweede hoofdkantoor te verdelen over twee locaties: New York en Arlington/Virginia.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot dinsdag 0,2 procent lager op 2.722,18 punten. De Dow Jones index eindigde 0,4 procent in het rood op 25.286,49 punten en technologiebeurs Nasdaq sloot vlak op 7.200,87 punten.

    Correctie: om intro te corrigeren

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  14. forum rang 10 voda 14 november 2018 16:10
    Flink meer winst voor Macy's

    (ABM FN-Dow Jones) Macy's heeft over het derde kwartaal van dit jaar iets meer omzet geboekt, maar de aangepaste winst stevig kunnen laten groeien. Dit heeft de Amerikaanse warenhuisketen woensdag bekendgemaakt.

    De netto-omzet steeg van 5.281 miljoen dollar naar 5.404 miljoen dollar. De aangepaste winst zoals deze toekomt aan de aandeelhouders liep op van 65 miljoen dollar naar 83 miljoen dollar. Per aandeel was dit 0,27 dollar. Analisten die vooraf door FactSet waren geraadpleegd hielden rekening met 0,15 dollar per aandeel.

    Outlook

    Macy's verwacht voor het gehele boekjaar een aangepaste winst per aandeel die uitkomt tussen de 4,10 dollar en 4,30 dollar. Eerder ging het bedrijf uit Cincinatti nog uit van een bandbreedte van 3,95 dollar tot 4,15 dollar per aandeel.

    De netto-omzet komt in de nieuwe verwachting 0,3 procent tot 0,7 procent hoger uit tegen een eerdere range van 0 procent tot 0,7 procent.

    De omzet op een vergelijkbare basis stijgt voor het gehele boekjaar in de nieuwe prognose met 2,3 procent tot 2,5 procent, waar eerder 2,1 procent tot 2,5 procent werd verwacht.

    Het aandeel Macy's noteerde woensdag in de elektronische handel voorbeurs 1,5 procent lager.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  15. forum rang 10 voda 14 november 2018 16:11
    Consumentenprijzen VS lopen op

    (ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in de Verenigde Staten zijn in oktober van dit jaar verder opgelopen. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

    De consumentenprijzen stegen in oktober met 0,3 procent, in september was dit 0,1 procent op maandbasis. De verwachting lag ook op een toename van 0,3 procent.

    Op jaarbasis stegen de prijzen in oktober met 2,5 procent.

    Exclusief de volatiele prijzen voor energie en voeding stegen de consumentenprijzen op maandbasis met 0,2 procent. De kerninflatie op jaarbasis bedroeg 2,1 procent.

    De Federal Reserve streeft naar een prijsstabiliteit van 2 procent.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  16. forum rang 10 voda 14 november 2018 16:11
    Wall Street koerst af licht hogere opening

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen woensdag af op een licht hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,1 procent in het groen.

    Daarmee wordt de neerwaartse trend voortgezet, vanwege de aanhoudende onzekerheid over de handelsbesprekingen tussen Washington en Beijing en de volatiele oliemarkt.

    De focus richtte zich voorbeurs met name op de Amerikaanse inflatiedata. De inflatie bedroeg conform de verwachting in oktober 0,3 procent, versus +0,1 procent een maand eerder. De kerninflatie bedroeg 0,2 procent. Op jaarbasis stegen de consumentenprijzen in oktober met 2,5 procent.

    "De Amerikaanse data zullen de argumenten voor een renteverhoging van de Federal Reserve volgende maand waarschijnlijk versterken", zei analist Michael Hewson van CMC Markets in aanloop naar de publicatie. Fed-voorzitter Jerome Powell spreekt later vandaag in Dallas en zou volgens de analist wat meer inzicht kunnen bieden in de visie van het Federal Open Market Committee.

    Op macro-economisch vlak werd voorbeurs bekend dat het aantal hypotheekaanvragen in de Verenigde Staten vorige week is gedaalde met 3,2 procent. De marktindex daalde van 327,2 naar 316,7.

    Olie noteerde woensdag tot 1,0 procent hoger. "De [recente] duik van de olieprijs blijft echoën, terwijl het Brexit-optimisme wankelt", aldus marktanalist Ken Odeluga van City Index.

    De euro/dollar noteerde op 1,1268. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1280 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,1290 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Macy's rapporteerde voorbeurs over het derde kwartaal een nettowinst van 62 miljoen dollar, ofwel 0,20 dollar per aandeel, op een omzet van 5,4 miljard dollar. De aangepaste winst bedroeg 0,27 dollar per aandeel, terwijl analisten rekenden op 0,15 dollar per aandeel. Het aandeel daalde in de elektronische handel voorbeurs 0,5 procent.

    Ook Cisco komt woensdag nabeurs met bedrijfsresultaten. De Amerikaanse maker van netwerkapparatuur steeg in de elektronische handel voorbeurs 0,5 procent.

    Snap, het moederbedrijf van Snapchat, daalde voorbeurs 6,9 procent. De Amerikaanse autoriteiten hebben een dagvaarding gestuurd naar Snap, vanwege mogelijke onrechtmatigheden rond de beursgang in 2017.

    Amazon noteerde voorbeurs 0,9 procent hoger. De online retailer maakte dinsdag bekend zijn tweede hoofdkantoor te verdelen over twee locaties: New York en Arlington/Virginia.

    Marihuanabedrijf Canopy Growth is in zijn fiscale tweede kwartaal dieper in de rode cijfers gedoken, terwijl de omzet minder steeg dan verwacht. Het aandeel leverde voorbeurs 8,4 procent in.

    Vapotherm, een leverancier van samenhalingsapparaten, prijsde zijn beursgang dinsdag laat op 14 dollar per aandeel, wat aan de onderkant van de eerste afgegeven marge van 14 tot 16 dollar is.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot dinsdag 0,2 procent lager op 2.722,18 punten. De Dow Jones index eindigde 0,4 procent in het rood op 25.286,49 punten en technologiebeurs Nasdaq sloot vlak op 7.200,87 punten.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  17. forum rang 10 voda 14 november 2018 16:16
    Moederbedrijf Snapchat krijgt dagvaarding Amerikaanse autoriteiten

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse autoriteiten hebben een dagvaarding gestuurd naar Snap, vanwege mogelijke onrechtmatigheden rond de beursgang in 2017. Dit meldt The Wall Street Journal woensdag.

    Snap, het moederbedrijf van de populaire foto-app Snapchat, heeft van het Amerikaanse ministerie van Justitie en van de beurswaakhond SEC een dagvaarding gekregen.

    Het bedrijf zou in aanloop naar de beursgang valse verklaringen hebben afgelegd.

    "Hoewel we geen volledig inzicht hebben in dit onderzoek, weten we dat het waarschijnlijk gericht is op de concurrentie van Instagram", stelde een woordvoerder van Snap in een verklaring.

    Het bedrijf zag in de afgelopen jaren het aantal dagelijkse gebruikers sterk groeien, maar sinds februari van dit jaar is het aantal gebruikers licht afgenomen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  18. forum rang 10 voda 14 november 2018 19:41
    Wall Street duikt in het rood

    Gepubliceerd op 14 nov 2018 om 19:33 | Views: 39

    NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag na een hogere opening in de min gedoken. Dit gebeurde onder aanvoering van tech- en financiële fondsen. Ook zijn er zorgen over de impact van de grote bosbranden die in Californië woeden en dan vooral over wie er voor de schade zal opdraaien. Beleggers verwerkten verder weinig verrassende cijfers over de Amerikaanse inflatie. Die spelen doorgaans een belangrijke rol bij het rentebeleid van de Federal Reserve.

    De leidende Dow-Jonesindex stond omstreeks 19.30 uur (Nederlandse tijd) 0,7 procent lager op 25.103 punten. De brede S&P 500 zakte 0,7 procent tot 2703 punten en technologiegraadmeter Nasdaq noteerde 0,7 procent lager op 7151 punten.

    Verschillende nutsbedrijven gingen in de uitverkoop. Met name elektriciteitsbedrijf PG&E was de gebeten hond met een koersval van 26 procent. Het bedrijf vreest ,,aanzienlijke verplichtingen" als inderdaad blijkt dat zijn apparatuur de oorzaak is geweest van de bosbranden.

    Nieuwe iPhones

    Techbedrijf Apple zag wederom 2,6 procent van zijn beurswaarde verdampen. De zorgen over mindere verkoopvooruitzichten van de nieuwe iPhones houdt beleggers al dagen bezig.

    Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, was een opvallende daler met een min van 3,3 procent. De Amerikaanse autoriteiten hebben een dagvaarding gestuurd naar Snap vanwege beschuldigingen rond misleiding van beleggers bij de beursgang in maart vorig jaar. Snap zou valse verklaringen hebben afgelegd over hoe de concurrentie van foto-app Instagram de groei van Snapchat ondermijnde.

    Oliekartel OPEC

    Macy's krikte in de afgelopen periode zijn vergelijkbare omzet verder op, met een hogere winst. Daarnaast was het winkelbedrijf positiever over de omzet voor het hele boekjaar. Het aandeel verloor evenwel 5,6 procent.

    De euro was 1,1288 dollar waard, tegen 1,1314 dollar bij het slot van de Europese beurzen. De olieprijzen veerden op na berichten dat oliekartel OPEC overweegt om de olieproductie weer te verlagen om de prijs te stutten. Een vat Amerikaanse olie kostte 2 procent meer op 56,79 dollar. Brentolie werd 2,1 procent duurder op 66,86 dollar.
  19. forum rang 10 voda 14 november 2018 20:03
    'Jeansmaker Levi Strauss wil naar de beurs'

    Gepubliceerd op 14 nov 2018 om 19:55 | Views: 8

    NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De bekende jeansmaker Levi Strauss wil naar verluidt de sprong naar de beurs wagen. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNBC op basis van bronnen. De beursgang moet het bedrijf in eerste instantie 600 miljoen tot 800 miljoen dollar opleveren.

    De beursgang moet in het voorjaar van 2019 een feit zijn en zal aan Levi Strauss in zijn geheel een prijskaartje hangen van 5 miljard dollar, aldus de berichten. Het bedrijf wilde niet op de geruchten reageren.

    Het zou overigens niet voor het eerst zijn dat de jeansmaker naar de beurs gaat. Dit deed het bedrijf in 1971 ook al eens. De Amerikaanse banken Goldman Sachs en JPMorgan zullen volgens de berichten de aanstaande beursgang begeleiden.
  20. forum rang 10 voda 14 november 2018 20:05
    Wall Street duikt weer omlaag

    (ABM FN-Dow Jones) Amerikaanse beurzen doken woensdag opnieuw omlaag, met hernieuwde verliezen voor Apple, na een volatiele start van de handelsdag.

    De S&P500-index verloor 0,7 procent. De Dow Jones-index leverde ook 0,7 procent in en de farmacie- en technologie-index Nasdaq verloor 0,6 procent.

    Daarmee dreigt de Dow Jones-index voor de vierde dag op rij lager te eindigen. Dit gebeurde voor het laatst in augustus.

    "We hebben drie verschillende handelsdagen in één gezien, nog voordat de markt openging", zei Larry Benedict van The Opportunistic Trader. "De futures waren woensdagochtend heeel zwak, maar herstelden met de Europese beurzen."

    Een Amerikaanse inflatiecijfer dat aan de verwachtingen voldeed was een signaal om op te veren. Maar de volatiliteit bleef hoog en de markten doken na de opening weer omlaag.

    Het nieuwe koersverlies van Apple betekent dat het aandeel nu bijna 20 procent lager staat dan zijn recente top, wat wijst op een structurele ommekeer of 'bear market' terrein. De iPhone-fabrikant is een belangrijke indicator voor het sentiment bij beleggers.

    Enige steun bood de stabilisering van de olieprijs, die dinsdag nog met 7 procent daalde.

    In Europa bleef de aandacht gericht op de Brexit-onderhandelingen. Dinsdag kon premier Theresa May een voorlopig akkoord met de EU mee naar huis nemen maar na discussie met haar regering over het plan was er geen duidelijkheid of er voldoende steun is voor het plan binnen het kabinet, laat staan het Britse parlement. De koers van het Britse pond schoot op en neer na tegenstrijdige berichten over een mogelijke verklaring van May na het overleg met het kabinet. De verklaring komt er, bleek uiteindelijk, maar hoe laat was nog niet duidelijk.

    In Amerika was er onenigheid tussen twee adviseurs van de regering-Trump over de onderhandelingstactiek met China over het handelsbeleid. Volgens Bloomberg heeft de Amerikaanse regering de hogere importtarieven op Chinese auto's voorlopig opgeschort.

    Daarmee wordt de neerwaartse trend voortgezet, vanwege de aanhoudende onzekerheid over de handelsbesprekingen tussen Washington en Beijing en de volatiele oliemarkt.

    De olieprijs steeg na een sterke daling op dinsdag. De decemberfuture voor een vat WTI-olie noteerde 1,5 procent hoger op 56,52 dollar aan de New York Mercantile Exchange. Dinsdag verloor Brent-olie 7 procent van zijn waarde.

    De euro/dollar noteerde op 1,1316. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1280 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,1290 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Canopy Growth verloor 15 procent. De cannabisproducent uit Canada meldde een tegenvallend kwartaalverlies. Sectorgenoot Tilray verloor ook 9 procent, na zwakke resultaten op dinsdag.

    Vapotherm meldde dinsdagavond zijn beursgang te hebben geprijsd op 14 dollar per aandeel. Het aandeel steeg 8,6 procent.

    Energiefondsen waren verdeeld bij de volatiele olieprijs. Cabot Oil verloor 2,7 procent. Apache Corp werd 2 procent meer waard.

    Cornflakesconcern Kellog verloor 2,5 procent. JP Morgan schrapte zijn koopadvies na een beleggersdag van het bedrijf.

    Snap, het moederbedrijf van Snapchat, daalde 3,4 procent. Het bedrijf is gedagvaard door de Amerikaanse autoriteiten voor mogelijke onrechtmatigheden rond de beursgang in 2017.

    Tencent won 4,7 procent na een sterke winstgroei in het derde kwartaal.

    Canada Goose steeg 7,6 procent na meevallende verkoopcijfers voor de kledingverkoper.

    Het Amerikaanse warenhuisketen Macy's opende fors hoger op kwartaalcijfers maar ging vervolgens onderuit en verloor bijn 6 procent.

    Amazon noteerde 1,2 procent lager. De online retailer maakte dinsdag bekend zijn tweede hoofdkantoor te verdelen over twee locaties: New York en Arlington/Virginia.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
25.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 637 638 639 640 641 ... 1264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,63 +1,42%
EUR/USD 1,0703 -0,25%
FTSE 100 8.139,83 +0,75%
Germany40^ 18.185,00 +1,49%
Gold spot 2.338,48 +0,28%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

Xior
+6,16%
bpost
+3,47%
Proximus
+3,38%
Ontex
+3,16%
DEME G...
+2,19%

Dalers

KBC Groep
-0,83%
Melexis
-0,80%
IBA
-0,77%
UCB
-0,44%
Barco
-0,15%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links