Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,500 17 mei 2024 17:35
  • +0,100 (+0,36%) Dagrange 27,380 - 28,280
  • 194.854 Gem. (3M) 90,8K

GALAPAGOS SEPTEMBER 2018

6.351 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. lampekap 6 september 2018 11:17
    quote:

    greenback schreef op 6 september 2018 09:55:

    [...]

    Ik geloof niet in complotten maar wel gewoon in het feit (want dat is het) dat dit aandeel vol zit met short partijen. Ik vind het dan ook helemaal niet raar dat zij dit aandeel behoorlijk beïnvloeden. Dat is namelijk ook marktwerking. Zij maken namelijk deel uit van de markt en mogen doen wat ze doen.
    Als financiële partijen dermate machtig zijn dat ze met hun shortpraktijken een aandeel kunnen zetten waar ze willen (en daar lijkt het nu heel sterk op bij de huidige onverklaarbare grote daling van het Galapagos aandeel, begonnen met dat stinkende persbericht van Goldman S. vlak voor een naar-alle-waarschijnlijkheid nieuw ATH, ) dan is er een beter woord voor 'marktwerking' nl. 'koersmanipilatie' en zou dit dus niet moeten mogen.
  2. [verwijderd] 6 september 2018 11:18
    @Bezint: jij weet net zo goed als iedereen dat Galapagos/Gilead slechts een beperkte invloed hebben op het uitgeven van de resultaten. Die krijgen ze van een onafhankelijke instantie geleverd.

    Als Tortuga eerder komt dan Finch2, dan komt het PB over Finch 2 eerder.

    Daarom kloppen uiteindelijk ook al die speculaties over wanneer het PB komt op een voor Galapagos/gilead gunstig tijdstip komt niet.
  3. [verwijderd] 6 september 2018 11:18
    Waarom dit bericht uitbrengen terwijl iedereen op een ander zit te wachten? Ik ben het noorden kwijt .
    Snap de logica hier niet . Gala volgt inderdaad wel een beetje de markt en het septembergevoel is niks nieuws; Echter : negatief klimaat ondersteuning door Brexit - Thrumphmans - handelsoorlog met Europa - de Turken die moeilijk doen ....
    Voor de lange termijn belegger zie ik direct geen probleem . Wie dacht op korte termijn aan de kassa te passeren zal misschien wat langer geduld moeten hebben tenzij het nieuws dat gaat volgen veel beter is dan wordt verwacht . Hier begin ik wel wat aan te twijfelen als ik de gevolgde procedure momenteel onder de loep neem. Laat het nieuws nu maar snel komen zodat we verder kunnen . Gouden tip : laat uw aandelen gewoon liggen en kijk wat de verdiensten zijn binnen 3 - 4 jaar ! Volgens mij zit daar de kip met de gouden eieren verborgen voor de geduldige belegger. Het slecht politiek klimaat is trouwens ook in de geschiedenis een wederkerig fenomeen.
  4. forum rang 4 greenback 6 september 2018 11:18
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 6 september 2018 10:59:

    Vind trouwens de timing van dit PB wel heel erg vreemd. De hele wereld wacht op finch2 en dan kom je met zo een Calimerobericht.

    doet bij mij wel de wenkbrauwen wat fronsen
    Als deze resultaten eerder zijn dan de Finch resultaten dan moeten ze dat ook meteen melden aangezien het koersgevoelige resultaten zijn. Dit ligt niet al weken in de la met het idee het even goed te timen. Ik zou er niet teveel achter zoeken hoor, zie het eerder als het begin van een mooie reeks.
  5. forum rang 7 bezinteergebelegt 6 september 2018 11:21
    quote:

    MrBerth schreef op 6 september 2018 11:18:

    @Bezint: jij weet net zo goed als iedereen dat Galapagos/Gilead slechts een beperkte invloed hebben op het uitgeven van de resultaten. Die krijgen ze van een onafhankelijke instantie geleverd.

    Maar ze kunnen toch zelf wel bepalen wanneer ze dat met de wereld delen ? Of zijn ze dan verplicht dat per omgaande te doen ?
  6. BLOO7 6 september 2018 11:24
    quote:

    FDJ30 schreef op 6 september 2018 10:52:

    Tigenix had ik prijs, Ablynx ook, Altice en Nokia ook.
    Galapagos ritjes meegemaakt, kortom sjiek beursjaar.

    Maar verliefd worden op een aandeel en hopen op..ik denk dat er zand in de motor zit.. Ben teruggegaan naar de erg gedaalde sterkhouders INBEV, KBC, Sioen.. hier heb je zekerheid dat het ooit goedkomt, Galapagos en wat sommigen hier durven investeren met oog op 50% ja/nee, daar wil ik voor waarschuwen.. Ik heb met tigenix ook zo een shuflle gedaan alles of niets en het was alles, maar ik had ook 0 eur kunnen hebben. Ik wil maar dat jonge mensen zich niet laten verleiden om all in te gaan..
    Elk maakt zijn keuzes, ik zit er vol in, 100%.
    Gewoon.
    Ik beleg al 31 jaar.
    Ik zie geen Europees bedrijf met grotere groeimogelijkheden. (En, dagelijks de kans overgenomen te worden)
  7. BLOO7 6 september 2018 11:28
    quote:

    den Ben schreef op 6 september 2018 11:26:

    Er is een wettelijke termijn / kader voorzien maar in dit geval beschikken ze in principe over ALLE informatie al ( ook Finch)
    Waarom dan geen communicatie over beide studies in een geïntegreerd bericht? Dat had ik althans liever gezien
    Het is niet wat jij graag wil.
    Het is wat Gilead beslist.
  8. [verwijderd] 6 september 2018 11:36
    quote:

    MrBerth schreef op 6 september 2018 11:03:

    [...]

    Update:
    - nasdaq futures nu verder groen, en ook een hogere top
    - aex nu verder stijgend en op dayhigh (dus hogere top)
    - galapagos idd verder stijgend sinds de bodem die ik aanduidde, 3 hogere toppen en duidelijk een omgedraaide trend nu richting groen.

    Mocht dit zo voortzetten, zoals ik verwachtte en nog steeds verwacht, dan eindigen we omstreeks groen, of zelfs omstreeks dayhigh, maar dat doet er niet heel veel toe, beiden geven een mooie hammer.

    Als het idd die hammer wordt (is ook afhankelijk of het algehele beurssentiment positief blijft) dan hebben we vandaag de omkeer-dag gehad en stijgen we denk ik de komende dagen met of zonder fase 3 PB naar de 90.
    je krijgt gelijk:)
6.351 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links