Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Crypto TA

4.572 Posts
Pagina: «« 1 ... 66 67 68 69 70 ... 229 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 januari 2018 11:43
    @Sander

    Ik ga reeds even teruggrijpen naar de namen die ik reeds eerder heb genoemd, maar ik ga er die meer obscure crypto's die buiten de top 100 staan, even uitfilteren. Lange termijn hoor ik je zeggen en ik weet niet of het huidige gepump op die lagere market cap coins gaat blijven doorgaan. Ik denk nog wel een tijdje maar dat is meer een beredeneerd gevoel of hoe kan je zoiets omschrijven.

    Bij die wat grotere namen denk ik meteen aan NEO, Waves, HSR, Iota en Cardano.

    Die twee laatsten zijn al wel fors gestegen in een eerdere fase. Ik zie daar niet meteen x10'ers meer gebeuren maar ze moeten wel nog flink kunnen stijgen.

    Bitcoin cash ligt in mijn ogen zeker niet slecht voor een verdubbeling middellange termijn en ook Litecoin zit in hetzelfde straatje. Over een straatje gesproken, Stratis also comes to mind...En ook Stella Lumens heeft MT veel potentieel in mijn ogen. Lisk die zie ik nu graag aan een moonshot beginnen, maar ik ken de coin verder niet. Is puur een TA trade at the moment...

    Ik kom er nog verder en meer inhoudelijk op terug, kan vandaag zijn kan later, dit is een preliminaire post zeg maar. Zijn ongetwijfeld nog namen en ook de reden(en) waarom die namen mijn inziens goed zijn MT kan ook wel eens van belang zijn om te vermelden.
  2. [verwijderd] 7 januari 2018 11:57
    Om één of andere reden ben ik al en tijdje niet meer bij de buren gaan neuzen, noch de Royceburen (ja dat gebeurt wel eens, dat gaat echt met Waves ;-)) noch de crypto FA buren.

    Zeker die laatste draad kan natuurlijk interessant zijn om coins op de radar te krijgen die potentieel hebben.
  3. [verwijderd] 7 januari 2018 12:21
    Op Lisk staan er aan de sell kant altijd wel ergens relatief grote orders de koers op te wachten, was op de 20 zo, op de 21 en dat gaat eigenlijk zo maar door. Dat moet dan door kleinere buy orders geabsorbeerd worden en dat gaat slechts als ze in grote getale zijn natuurlijk. Ta technisch moeten die verkopers als alles volgens plan blijft verlopen, het onderspit gaan delven.

    Maar het zorgt er dus voor dat het naar mijn gevoel allemaal wat te veel en te lang opgehouden wordt. Maar ik ben misschien wat te ongeduldig.
  4. [verwijderd] 7 januari 2018 12:47
    Typisch, eerste baalmomentje van deze nieuwe dag

    die twee McAffee coins die ik heb gekocht, xvg en rdd, doen beiden iets anders. Verge staat stil en diegene die ik in verhouding zeer summier heb ingeslagen, die f"cking Reddcoin, is reeds maal drie gegaan. Perfecte bodemcall drie dagen geleden, in hindisght...Aaaargh. En compleet gemist omdat dit één van mn weinige bitrrex coins is en dus zoals gezegd zeer summier.Ik zie het zonet. Waarom ik die verdeelsleutel heb gehanteerd, ik weet het niet meer. Zal wel zn redenen hebben gehad al is dat zelfs twijfelachtig.

    Nog steeds een enorme centenkoers die reddcoin met een tiny market cap en nog steeds hoor ik de naam op tal van fora vallen. Hypecoin pur sang... Dus ik ga toch meer exposure moeten gaan nemen in die coin. Of ik denk dat ik nog me van die baalmomentjes ga hebben later dit jaar.

    Als ik een coin moet noemen als ik het nu herevalueer die makkelijk maal 10 kan gaan, dan zeg ik Reddcoin.
  5. [verwijderd] 7 januari 2018 12:50
    XVG Verge is wel al een hele tijd in een driehoek de vorige giga surge aan het consolideren en ik denk - in tegenstelling tot Jansen - niet dat dit neerwaarts gaat eindigen. Welintegendeel, ik verwacht een PUMP en dat kan een grote zijn.

    De fout in deze markt is te denken dat een giga leegloop het einde betekent, vaak komt de grootste wave er gewoon lekker weer achteraan, tenminste in het huidige ongeziene klimaat. En dat houdt aan zolang het aanhoudt, simple as that...
  6. Ricktrader 7 januari 2018 12:52
    quote:

    MJansen schreef op 7 januari 2018 12:43:

    jezus xlm is goed in elkaar gedonderd zeg. sjonge jonge
    Sub werd uiteindelijk een HL in de 15min, die heeft daarop wel weer een mooie move gemaakt. Had je die nog wel?

    invst.ly/69v-y

    Het lastige wat mij betreft is dat zo'n ding 's nachts begint te lopen en dat je er dan niet achter zit.
  7. [verwijderd] 7 januari 2018 12:55
    quote:

    MJansen schreef op 7 januari 2018 12:43:

    jezus xlm is goed in elkaar gedonderd zeg. sjonge jonge
    Vrij fors idd, maar nog steeds in een opwaartse trend op de daggrafiek. Kan sooner than later terug naar boven imho. Ideaal instapmoment voor mensen die deze coin in port willen nemen voor de MT.
  8. [verwijderd] 7 januari 2018 12:59
    @jouke

    Mogelijke route:

    Maak een account aan bij bittrex en koop vervolgens bitcoins bij bijvoorbeeld bitonic.nl. Laat die in je bitcoin wallet binnenkomen en zet ze vervolgens over naar bittrex. Daar koop je tenslotte je beoogde reddcoins.

    Wel even nakijken wat de verificatietijden zijn at the moment bij bittrex want je moet eerst een verificatieprocedure doorlopen alvorens je btc kan overmaken naar die exchange. Bij mij was dat snel gefixet, maar ik heb de voorbije dagen andere geluiden gehoord.

    Ik zal eens kijken op welke exchange die reddcoin nog noteert. Jammer genoeg niet op binance
  9. Ricktrader 7 januari 2018 13:04
    XVG/Verge heeft een HL indicatie op de 4u staan:

    invst.ly/69w1k

    Het meest waarschijnlijke is nog weer een sterke of zwakke move omhoog. Binnen die 4u HL zitten hier de supply zones:

    invst.ly/69w2j

    Binnen een 4u consolidatie zijn dit de zones waar een zwakke beweging omhoog niet doorzet en mogelijk weer resulteert in een zwakke beweging omlaag.
  10. Ricktrader 7 januari 2018 13:10
    XMR (Monero) heeft ook een HL indicatie op de 4u staan:

    invst.ly/69w3r

    Is nu met een eerste beweging omhoog bezig. De supply zone niet uitnemen en een zwakke beweging omlaag zou een mooie setup voor een entry zijn.

    Wordt de supply zone wel uitgenomen dan is het zaak om op een lager timeframe een HL te spotten om aan te haken.
  11. Ricktrader 7 januari 2018 13:22
    ARN heeft een HL indicatie in de 4u na een eerste sterke move omhoog:

    invst.ly/69w74

    Niet door de supply zone kan nog weer leiden tot een sterke of zwakke beweging omlaag. In dit geval kan het zijn dat de HL op de 4u zelfs nog iets lager komt te staan dan de bodem bij de blauwe lijn. Vanuit die HL in de 4u wel degelijk potentie omhoog.
  12. [verwijderd] 7 januari 2018 13:24
    RDD nu aan die vorige top, horizontale weerstand.

    Daarboven en je kan gaan chasen vermoed ik. Als ik mn parcours in die coin zo bekijk, zal het wel zo gaan gebeuren.

    Retrace kan ook heavy zijn, maar als die komt dan ga ik niet te nimble zijn en geleidelijk en reeds vrij vroeg extra inkopen.

    ja ik weet dat daar onnoemelijk veel coins van zijn en dat die centenkoers natuurlijk daarmee verbonden is, maar zoals Jansen terecht opmerkt, daar wordt thans niet naar gekeken. Misschien in een later stadium wel, wanneer dat dan precies gaat zijn, your guess is as good as mine maar als ik de algehele staat van de markt bekijk, denk ik meer kans later dan nu.

    En de enige concrete vraag van een meelezer over een welbepaalde coin in dit draadje in weken, is jawel, die fameuze REDDCOIN. Is natuurlijk toeval dat die vraag net komt na een post van me daarover, maar geen toeval dat het over die coin gaat, imho.
4.572 Posts
Pagina: «« 1 ... 66 67 68 69 70 ... 229 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,13 +0,65%
EUR/USD 1,0778 -0,03%
FTSE 100 8.450,86 +0,83%
Germany40^ 18.821,30 +0,72%
Gold spot 2.371,95 +1,10%
NY-Nasdaq Composite 16.346,27 +0,27%

Stijgers

Ontex
+2,90%
bpost
+2,77%
Econoc...
+2,33%
Elia
+2,24%
arGEN-X
+1,29%

Dalers

Bekaert
-2,39%
Solvay
-1,28%
Deceun...
-0,59%
Aedifica
-0,47%
Barco
-0,44%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links