Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Positief begin Amsterdamse beurshandel'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Qkn 12 september 2017 08:35
    Is er nu niet één redacteur die door dit "nieuws" heen prikt? 25% van "niet zo veel" is iets anders dan "25% van alle klanten"... En nu lijkt het ook nog eens of al die klanten gisteren de boodschappen bij AholdDelhaize deden... Vergelijk dit maar met de start van de verkoop van een nieuwe Iphone ofzo: men staat de eerste dagen in de rij, daarna is het business as usual. Redacteuren en economen... pfff.
  2. [verwijderd] 12 september 2017 08:42
    Herhaling van zetten en vooral oud nieuws... we weten het nu wel van NK en Irma! Er is verder geen nieuws dus blijven we maar roepen dat t allemaal meevalt?! Grappig dat een waterstofbom minder impact heeft dan het niet lanceren of gooien van een bom? Geeft te denken wie er nu koopt, maar goed schijnbaar willen beleggers kopen op hogere niveaus tegenwoordig. De media werkt goed mee aan de beurs propaganda. Nergens een kritische noot te bekennen!
  3. Brievenbus 12 september 2017 08:50
    Ja maar, dit is veel beter dan gebruikelijk!
    Geen slap hoopvol geklets over mogelijke daling, en geen overdaad aan domme foto's.
    Gaat gewoon over de beurs, en over aandelen.
    Alsof het gericht is op volwassen beleggers, en niet op onvolwassen shortertjes!
    Doorgaan hier mee! :-)
  4. Mrx77 12 september 2017 09:09
    Weer is aex de slechtste beurs tov dax...dit kan toch niet toeval zijn. Echt waar 3 weken presteert dax dagelijks vele malen beter....kan een analist dit.toelichten wat er gaande is met de aex...chevron steeg gisteren bijna2 procent en rd mag nauwelijks omhoog, waarom mag rd niet omhoog hoewel olieprijs flink omhoog.ging en euro met 1 procent goedkoper werd...o.b.v.deze variabelen moest rd zelfs bijna 3 procent stijgen.
  5. down 12 september 2017 10:01
    Als Kim niet meer met bommetjes speelt en als er geen anslagen meer zijn en als het nieuwe kabinet in Nederland nog steeds niet gevormd is (dat er ook niet komt) dan blijft de beurs gestaag stijgen.....
    Als Irma en Jose besluiten om zich terug te trekken en als Amerika met Trump blijven doorgaan en als Rusland rustig afwacht en Frau Merkel wint,,, dan zal de wereld niet weer vergaan!!!!
    Zo zie je maar dat alle dreigingen in deze wereld vergaan, en de mens verder kan, met zijn toekomst en dat is geld verzamelen als er weer nieuw onheil (weer),,,,, weer op komst is!!!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links