Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Podcast

  1. IEX BeleggersPodcast: ASML, Tesla en Netflix

    In deze aflevering bespreken we o.a. de cijfers van ASML, TSMC, drie stiekeme aandelen, dollar cost averaging, hoe een shortpositie de mist in ging, een kooptip en er is een nieuwe rubriek.

  2. "Mensen besteden meer tijd aan het kiezen van een tv, dan van een belegging"

    In deze extra lange aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken we o.a. Flow Traders, de waarde van crypto's, ESG-beleggen, het knock-outbod op Beter Bed en meer!

  3. "Het bezoek aan de fabriek in Alfen heeft mijn mening over het aandeel veranderd"

    In deze aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken we o.a Shell, NN Group, ASR, Aegon, Unilever, Signfiy en waarom we geen stoploss hanteren.

  4. IEX BeleggersPodcast Live: Pharming, voorspellingen en Flow Traders

    In deze speciale uitzending van de IEX BeleggersPodcast legt Sijmen de Vries van Pharming uit waarom de koers niet vooruit te branden is. Ook komende de winstwaarschuwingen van Flow Traders en DSM aan bod. Als uitsmijter hebben we voor u een aantal beursvoorspellingen in de aanbieding.

  5. BeleggersPodcast Special: periodiek beleggen

    Een must-listen voor iedereen die nu wel eens echt rendement wil maken op de beurs, mét behoud van nachtrust: hoe u zo veilig en rustig mogelijk écht vermogen opbouwt.

  6. IEX BeleggersPodcast: Aegon, crypto en koersdoelen

    De cryptowereld staat in vuur en vlam, het dividendrendement van Aegon gaat omhoog naar 9%, Heijmans doet een gewaagde overname en de zin en onzin van koersdoelen. Kortom, er valt genoeg te bespreken in deze editie van de IEX BeleggersPodcast.

  7. "Shell kiest voor de aandeelhouder"

    In deze aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken we o.a Fed, ECB, de Central Bank Digital Currency, dividendverhoging Shell, DeGiro en de kernselectie, TomTom en een beleggingstip.

  8. "Er komt dit jaar geen recessie in de EU"

    Pardon, wie zegt dat? Verder Besi, Apple, Deutsche Telekom (!), Viaplay, Avantium, Fed-kwartje en omdat het moet: Just Eat Takeaway.

  9. "Just Eat Takeaway is een overnamekandidaat"

    We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: dividendbeleggen, twee beleggingstips, wat te doen met €670.000, Netflix en de koersimplosie van 97% van het aandeel Novavax.

  10. "De gasprijs gaat mogelijk onder $0"

    We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: de spectaculaire cijfers van Nvidia, Besi boven de €100, de AvA van Shell, Ebusco en finfluencers!

  11. "Er zit 25% upside in chipaandelen"

    We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: de koersimplosie van Alfen, de sterke cijfers van Aegon, Besi op hoogste koers ooit, Pharming, Alibaba, Tencent en de SOX.

  12. "Emissie Pharming is realistischer dan aandeleninkoop"

    We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: Het Eurovisie Songfestival, Unilever, Alfen, ING, ABN Amro, Ahold en Ajax.

  13. "Signify heeft de potentie om in koers te verdubbelen"

    We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de Fed- en ECB-rentebesluiten, Amerikaanse banken, Shell, AB InBev, AMG, Signify en Apple.

  14. IEX Beleggerspodcast: ASMI, Besi en Pharming

    We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: de chippers, Big Tech, Unilever, Philips, Fugro, Randstad, FlatexDegiro en het debacle Bpost.

  15. "De koers van Just Eat Takeaway doet pijn aan mijn ogen"

    We behandelen in deze podcast de volgende onderwerpen: Flow Traders, JET, Exor, CM.com, Tesla, Netflix, Beter Bed, goud en zilver.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links