Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,821 31 mei 2024 17:37
  • -0,002 (-0,24%) Dagrange 0,722 - 0,825
  • 21.900.896 Gem. (3M) 6,7M

Boerenverstand

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 januari 2004 13:09
    Als boer, vat ik het persbericht even samen.
    Ik bezit een prachtige, drachtige merrie, gedekt door een echte stamboekhengst. Ik heb een 4-tal geïnteresseerde kopers voor het komende kampioenenveulen. Helaas, ik heb mijn laatste cent uitgegeven aan de dekkosten, het voer voor het beest en de dierenarts.
    Ik weet dat ik een zeer mooie prijs voor dit veulen ga kunnen bedingen, helaas, het veulen is er nog niet. En mijn toekomstige kopers weten ook dat ik echt op zwart zaad zit. Dus komen ze naar mij, één voor één, en zij willen graag mijn veulen kopen, echter tegen een veel te lage prijs : zij weten immers dat ik cash nodig heb.
    Ik ben een slimme boer en wens mij niet laten rollen door veel te goedkoop te verkopen. Dus heb ik 2 mogelijkheden : ik ga naar de bank en betaal mij blauw aan intresten (de bank heeft vroeger al eens een minder goede ervaring met mij gehad...) ofwel bied ik enkele kapitaalkrachtige mensen een deel aan van de toekomstige opbrengst van mijn veulen, en van alle andere veulens die ik (of beter mijn merrie) in de toekomst nog kan krijgen. En die mensen heb ik gevonden. En daar zij echt enthousiast waren heb ik er tegelijk van geprofiteerd om hun ook nog wat oude schulden te verkopen.
    Het gevolg : ik ben schuldenvrij, ik heb geld om mijn veulen(s) te laten geboren worden, en de kandidaat-kopers zullen een goede faire prijs moeten betalen. (Quod erat demonstrandum).
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

De markt kijkt niet verder dan zijn neus lang is bij Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links