Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

  1. Leer beleggen als Buffett en stock picking in AI en chiptechnologie

    Deze 6 masterclasses van de beste beleggingsexperts helpen u een betere belegger te worden: van waardebeleggen volgens Buffett tot grondstoffen, optieconstructies, Amerikaanse aandelen, Turbo's, AI en chiptechnologie.

  2. Premium

    Aankoop Duitse HAL geldt als een fraaie fit bij ABN Amro

    ABN Amro is er na een lange speurtocht alsnog in geslaagd een geschikte overnamekandidaat te vinden, te weten Hauck Aufhäuser Lampe.

  3. AEX opent waarschijnlijk wéér vlak, maar Nvidia piekt en is meer waard dan Duitse beurs

    Futures kleuren lichtrood. Nvidia duwt Nasdaq boven 17.000 punten. Exxon Mobil en Chevron vliegen elkaar in de haren en lange rente VS weer boven 4,50%.

  4. Het is groen, ligt stil en rendeert niet: de energietransitie

    Vanuit technisch perspectief is de energietransitie nog steeds geen beste belegging. Maar als we over de schutting kijken zien we wel kansen, bij Arcadis bijvoorbeeld.

  5. Slotcall: AEX vergooit openingswinst na havikse uitspraken Neel Kashkari (Fed)

    De AEX sluit 0,4% lager en we doen een rondje langs de velden bij ABN Amro, Apple, Nvidia, Micron, Vivoryon, NN Group, ASR, Aegon, Exor, ForFarmers, Aalberts en Stellantis.

  6. Premium

    ArcelorMittal: voorlopig geen zicht op spoedig herstel staalsector

    Overproductie drukt al lange tijd een stempel op de wereldwijde staalsector. Ook ArcelorMittal heeft er veel last van. Een belangrijke oorzaak is het instorten van de Chinese vastgoedsector. Overtuigend herstel laat nog wel even op zich wachten, maar ArcelorMittal kan hier optimaal van profiteren.

    Met het Q1-rapport komt ArcelorMittal eindelijk weer met positief nieuws. In het afgelopen jaar moest het bedrijf de activiteiten in Kazachstan verkopen na een mijnongeluk waarbij 46 mijnwerkers om het leven kwamen. Bovendien werden de Italiaanse activiteiten eerder dit jaar de facto genationaliseerd.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links