Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

  1. Slotcall: AEX vergooit openingswinst na havikse uitspraken Neel Kashkari (Fed)

    De AEX sluit 0,4% lager en we doen een rondje langs de velden bij ABN Amro, Apple, Nvidia, Micron, Vivoryon, NN Group, ASR, Aegon, Exor, ForFarmers, Aalberts en Stellantis.

  2. Premium

    ArcelorMittal: voorlopig geen zicht op spoedig herstel staalsector

    Overproductie drukt al lange tijd een stempel op de wereldwijde staalsector. Ook ArcelorMittal heeft er veel last van. Een belangrijke oorzaak is het instorten van de Chinese vastgoedsector. Overtuigend herstel laat nog wel even op zich wachten, maar ArcelorMittal kan hier optimaal van profiteren.

    Met het Q1-rapport komt ArcelorMittal eindelijk weer met positief nieuws. In het afgelopen jaar moest het bedrijf de activiteiten in Kazachstan verkopen na een mijnongeluk waarbij 46 mijnwerkers om het leven kwamen. Bovendien werden de Italiaanse activiteiten eerder dit jaar de facto genationaliseerd.

  3. Premium

    Koersstijgingen Deme en banken gunstig voor Ackermans & van Haaren

    De portefeuillewaarde van Ackermans & van Haaren is flink gestegen, vooral door de koerswinst van het aandeel Deme. Het koersdoel kan daardoor herzien worden.

  4. Leer beleggen als Buffett en stock picking in AI en chiptechnologie

    Deze 6 masterclasses van de beste beleggingsexperts helpen u een betere belegger te worden: van waardebeleggen volgens Buffett tot grondstoffen, optieconstructies, Amerikaanse aandelen, Turbo's, AI en chiptechnologie.

  5. Premium

    De Fed maakt zich zorgen over de waarderingen

    De jongste Fed-notulen bevatten veel meer nuttige informatie voor beleggers dan alleen mogelijke hints over het toekomstige rentebeleid.

    Vooropgesteld: de ooit door de Fed gebezigde term "irrational exuberance" valt niet terug te vinden in de minutes. De centrale bank maakt zich allereerst zorgen over de ook in de VS fors gestegen huizenprijzen.

  6. Premium

    Geld klotst tegen de plinten in IEX Dividendportefeuille

    Er stroomt dezer dagen behoorlijk wat dividend binnen, en het geld klotst tegen de spreekwoordelijke plinten. Over herbelegging wordt op dit moment nagedacht.

    Er stroomt dezer dagen behoorlijk wat dividend binnen, dus u ziet de posten cash onder de overzichten flink oplopen. Vooral bij onze dividendportefeuille gaat het hard.

    We staan stil bij enkele cashcows.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links