Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

  1. Wat is het geheim van Buffett? Ontdek het in een van deze 6 masterclasses

    Deze 6 masterclasses van topexperts helpen u een betere belegger te worden: van grondstoffen tot waardebeleggen volgens Buffett, optieconstructies, Amerikaanse aandelen, Turbo's, AI en chiptechnologie.

  2. Premium

    Winst Flow Traders loopt onverwacht deukje op

    Flow Traders heeft een tik op de vingers gekregen van Italiaanse toezichthouder Cosob en dat levert een schadepost op van circa €5 miljoen.

  3. AEX krabbelt op, rumoer op AVA Air France-KLM en wat brengt banencijfer VS?

    De AEX opent naar verwachting hoger. India ziet $371 miljard beurswaarde verdampen. In één dag. Dan nog Air France-KLM, Intel en een verdere glijvlucht tienjaarsrente VS.

  4. AEX: na drie stappen vooruit, nu weer een stapje terug

    Puur technisch bezien ondergaat de Nederlandse beurs een bullish pullback. Na drie stappen vooruit, doet de AEX nu een weer een stapje terug.

  5. Slotcall: AEX houdt stand boven 900-puntengrens, maar voor hoelang nog?

    De AEX sluit 0,4% lager en voor hoelang geldt slecht nieuws = goed nieuws nog? Bij PostNL is de sensatie begonnen en Berenberg bonjourt Alfen van het kooplijstje.

  6. Premium

    Speculatie rondom overname PostNL begonnen

    Miljardair Daniel Kretinsky heeft overeenstemming bereikt voor de overname van het Britse Royal Mail, en dat voedt de gedachte dat hij ook een bod zal doen op PostNL.

    EP Corporate, het investeringsbedrijf van de Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky, investeert zijn geld graag in noodlijdende bedrijven met een sterke marktpositie. Kretinsky heeft al langere tijd een belang van inmiddels bijna 30% in PostNL, en daarop heeft hij stevig moeten inleveren. Aanvankelijk reageerde de koers van PostNL niet op de Britse overname, maar nu is het aandeel toch in beweging gekomen.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links