Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

  1. Premium

    Topbelegger Pat Dorsey koopt de dip in dit aandeel

    De Amerikaanse topbelegger Pat Dorsey belegt al langer in dit aandeel. Na een zware afstraffing op de beurs verdubbelde hij vorig jaar zijn positie. Terecht?

  2. Premium

    Fitch helpt Wereldhave aan lagere rentelasten

    Winkelvastgoedfonds Wereldhave ontving ruim een week terug een BBB-rating met stabiele outlook van het gezaghebbende rating bureau Fitch. Dat is niet alleen een mooie waardering, maar scheelt ook gelijk in de rentelasten.

  3. Profiteren van de grondstoffenrally en nog 5 andere interessante masterclasses

    Deze 6 masterclasses van topexperts helpen u een betere belegger te worden: van grondstoffen tot waardebeleggen volgens Buffett, optieconstructies, Amerikaanse aandelen, Turbo's, AI en chiptechnologie.

  4. Premium

    De markt kijkt niet verder dan zijn neus lang is bij Pharming

    De markt reageert negatief op het hernieuwde uitstel van markttoelating van leniolisib in Europa - ex VK. Maar verandert dit ook iets aan de investment case?

    De aanvraag voor markttoelating van leniolisib in Europa verliep al niet soepel. Pharming mikte aanvankelijk op een besluit van de EMA in 4Q23. Dat schoof in eerste instantie op naar 1Q24, maar ook dat werd niet gehaald.

    Inmiddels is het eind mei en heeft het Leidse concern terugkoppeling ontvangen van de EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau. En dat was niet geheel het bericht waar beleggers op zaten te wachten: er staat nu nog een kwestie open, waarover later meer. Opnieuw uitstel rond het besluit tot toelating voor leniolisib is het gevolg. Verandert dit ook iets aan de investment case?

  5. Premium

    Verwachtingen beleggersdag Deutsche Telekom zijn hooggespannen. Terecht?

    Deutsche Telekom startte 2024 met solide resultaten. De ogen zijn vooral gericht op oktober, als het telecombedrijf de plannen voor de komende jaren deelt. Wat kunnen we verwachten?

    Duitse degelijkheid is nou precies wat Deutsche Telekom typeert. Het Duitse telecombedrijf is 2024 gestart met keurige groeicijfers, zonder daarbij enorm te verrassen. Dat het de eigen outlook voor dit jaar gaat halen, lijkt bijna een zekerheid.

    In juni weten de Duitsers wel alle ogen op zich gericht, als sponsor van het Europees kampioenschap voetbal in eigen land. Ook later dit jaar zet het bedrijf zichzelf in de schijnwerpers, als het bij de Capital Markets Day de plannen voor de komende jaren uit de doeken doet. De verwachtingen zijn hooggespannen.

  6. Wekker op 14.30 uur voor PCE-prijsindex (VS) en gelooft u nog in sprookjes?

    De laatste beursdag van mei is aangebroken. Wall Street bleef bevangen door renteangst en sloot lager. In Azië zoeken de koersen het juist hogerop. De AEX sloot gisteren vlak op 905,58 punten.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links