Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ok wat nu???

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 april 2002 10:38
    wat zijn jullie verwachtingen voor de aankomende 8 maanden,dus waar staan we op 31-12-02. hiermee bedoel ik de koers,maar ook zeker andere contracten,eventuele overname en een eventuele samenwerkingscontract. en wanneer denken jullie dat de breakeven berijkt word dit jaar nog??? ik vind trouwens de emmissie wel mevallen (het aantal) denk dat we de goede kant opgaan zo het gaat kalm maar wel de goede kant op dus heb ze rustig op de plank liggen voor de aankommende jaren. ron
  2. [verwijderd] 14 april 2002 11:37
    Nu is het gewoon rustig afwachten. Honda heeft lange tijd nodig gehad voordat ze transmissie van antonov adopteerden en heeft derhalve als een voorloper gefungeerd. Andere automerken en transmissieproducenten hebben bijna allemaal in dezelfde periode interesse getoond en aan het testen geslagen. Aangezien antonov al verder was in de ontwikkeling van hun transmissies krijgen die nieuwe testers dus en beter produkt voorgeschoteld dan Honda toendertijd. Het testen en alles wat erna komt gaat dus in de tijd veel vlotter dan bij Honda. De druk is ook groter, gelet op de concurrentie. Daar ze bijna allemaal in dezelfde periode zijn begonnen (zit misschien een aantal maanden tussen), kunnen of mogen we er ook vanuit gaan dat goede berichten (goede testresultaten, aanvraag voor contract, samenwerkingsovereenkomst enz.) snel op elkaar kunnen gaan volgen. Mike heeft aangegeven de koers graag wat hoger te zien. Ook hij weet als geen ander dat er pas een echte grote koersstijing gaat komen op goede berichten. Dus ook voor hem is het van belang dat er bij goede berichten naar buiten wordt gekomen. Zelf verwacht ik er dit jaar nog 2 of 3, contractondertekeningen wel te verstaan. Andere goede berichten zullen gaan ver goede testresultaten of nieuwe klanten voor het testen. We weten niet precies wanneer die berichten naar buiten komen. Sommigen denken dan weleens, ik stap even uit en kom terug als de berichten daar zijn. Met het nieuwe handelssysteem is een koerssprong van enkele tientallen procenten zo gemaakt, zonder dat je er als koper tussen komt (ze blijven tegenwoordig freezen!!). Rustig wachten om die eerste koerssprong ook mee te kunnen maken, lijkt mij de meest gunstige strategie. Ook al gaat het dan maar om 15% (de koers doet dan zo tussen de 0,82 en 0,85), je moet nog maar zien of je zo'n 15% rendement maakt met andere aandelen (kan natuurlijk wel, maar het kan ook -15% zijn!). Vanaf nu is het dus gewoon rustig wachten op goed nieuws, en voor dit jaar hebben we dan nog zo'n 8 maanden te gaan. Het kan in december worden, maar ook in mei is nauurlijk mogelijk. Niemand weet het, dus kan je het beste maar gewoon blijven zitten waar je zit! Mochten de goede berichten voor spetember komen, dan bijft mijn koersdoel van rond de 7 euro dit jaar staan. Naarmate het wat langer duurt, zal de koers die jaar wat minder doen (misschien rond de 3 tot 4 euro) en krijgen we een grote koerssstijging in 2003 te zien en een werkelijke koersexplosie in 2004!
  3. [verwijderd] 14 april 2002 12:16
    Goeiemorgen Kees, Misschien ben ik wel NOG optimistischer dan jij.... Maar REKEN erop dat de diverse autofabrikanten op dit moment nerveus zijn en bijna struikelen over hun concurrenten. Dus heb ik 't gevoel dat straks de (voor ons positieve) berichten zich in een razend tempo zullen gaan opvolgen. Wat tevens zal inhouden dat beleggers OOK nerveus zullen worden, bang zulllen zijn de boot te gaan missen en massaal in zullen stappen met alle koersgevolgen van dien.....(maar misschien zie ik dit wel verkeerd, of TE optimistisch). Vriendelijke groet, Karel
  4. [verwijderd] 14 april 2002 14:53
    Antonov staat er goed voor. De volgende successen zullen waarschijnlijk snel op elkaar volgen (nog 2 contracten dit jaar?). Waar antonov en natuurlijk ook wij op hopen is dat de antonov-transmissies de leidende zijn voor de autoindustrie, ofwel dat bijna de gehele automatische transmissie markt gebruik gaat maken van antonovpatenten. In deze markt zijn er vaak 1 0f 2 toonaangevend en als antonov de 1e of 2e is, zal de koers zeer hoog kunnen eindigen, want dan spreken we over een zeer grote markt. En dan reken is de andere toepassingsgebieden nog niet eens mee. Zover is het nog niet, maar wat analisten (van IEX) ook zeggen, de kans is reeel aanwezig dat antonov er 1 wordt van de top 2. M.i. zullen de eerste indicaties daarvoor in 2003 naar voren komen en zal de definitieve doorbraak in 2004/2005 zijn. Niets is zeker, maar ik schat de kans hoog in vooral omdat Honda in dezen de leading factor is!
  5. frak 14 april 2002 15:42
    Natuurlijk hopen we allemaal dat de koers van Antonov dit jaar al ergens in de hemel zit!! maar als je reeel kijkt naar de historie van de koers van Antonov, dit in verband brengend met het nieuws wat antonov heeft geplubliceerd, zie je dat na een eerdere koersexplosie, de koers langzaam zakt totdat er weer nieuws is. Dat Antonov nu te laag gewaardeerd is, is een feit!! Dus een koers van rond de 1,20 euro is gerechtvaardigd aan het einde van het jaar.
  6. frak 14 april 2002 15:59
    Natuurlijk hopen we allemaal dat de koers van Antonov dit jaar al ergens in de hemel zit!! maar als je reeel kijkt naar de historie van de koers van Antonov, dit in verband brengend met het nieuws wat antonov heeft geplubliceerd, zie je dat na een eerdere koersexplosie, de koers langzaam zakt totdat er weer nieuws is. Dat Antonov nu te laag gewaardeerd is, is een feit!! Dus een koers van rond de 1,20 euro is gerechtvaardigd aan het einde van het jaar.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 903,61 0,00%
EUR/USD 1,0850 +0,02%
FTSE 100 8.275,38 0,00%
Germany40^ 18.585,90 +0,48%
Gold spot 2.318,97 -0,36%
NY-Nasdaq Composite 16.735,02 -0,01%

Stijgers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Dalers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links