Evi van Lanschot

Actueel

Belastingaangifte: 5 tips

Het is weer tijd voor uw belastingaangifte. Gelukkig is dit nu eenvoudiger omdat de Belastingdienst uw gegevens al invult. Toch is het verstandig om uw aangifte goed te controleren.

 

 

Online vermogensbeheer bij Evi van Lanschot

Wij helpen u om uw financiële doelen dichterbij te brengen. Dat doen we persoonlijk en online.
Met echte aandacht voor u en uw vermogen. En onze beleggingsexperts zorgen voor vermogensbeheer met focus op duurzaamheid. Met oog voor mens, milieu en goed bestuur. 


Meest gekozen

Evi Vermogensbeheer

Evi van Lanschot gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

 

  • Benut de expertise van Evi van Lanschot
  • Financieel rendement en duurzaamheid: een winnende combinatie
  • Persoonlijke aandacht voor úw vermogen
Remment Jan Bakker

"Door goede spreiding een verantwoord rendement", Remment-Jan Bakker Product Manager Beleggen Evi van Lanschot

0800 - 290 29 00

Beleggen voor uw kind

Zorgvuldig en verantwoord beleggen voor uw kind of kleinkind. Evi informeert u graag over de mogelijkheden!

> Meer over Evi4Kids

Beleggen voor uw pensioen

Met Evi Pensioenbeleggen bouwt u door middel van beleggen vermogen op voor een aanvullend inkomen na uw pensioen.

> Meer over Evi Pensioenbeleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

8,3

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Gemiddelde beoordeling op basis van 769 klantbeoordelingen

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Met Evi Beheer werken we aan een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Benieuwd wat het in uw situatie kan opleveren? Maak hier direct een berekening.

  • Selecteer uw doel, looptijd en bedrag
  • Bepaal uw gewenste inleg en risico
  • Wij berekenen de haalbaarheid van uw doel
Kader Haalbaar

Webinar Beleggingsvisie 2024

Productmanager beleggen Remment-Jan Bakker gaat in gesprek met beleggingsstrateeg Joost van Leenders. Tijdens dit webinar blikken we kort terug op het beweeglijke jaar 2023. Daarna gaan we ons richten op 2024. We nemen u mee in de belangrijkste zaken op gebied van economie, politiek en beleggingen, en wat dit allemaal betekent voor u als belegger.

Bekijk het webinar
Visie 2024
7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Waarom beleggen bij Evi van Lanschot?

  • 280 jaar beleggingservaring voor u aan het werk

    Evi kent de beleggingswereld door en door. Ze weet wat er op de beurzen speelt en ze volgt de ontwikkelingen op de voet. Dankzij haar jarenlange ervaring bij Van Lanschot heeft Evi de juiste expertise in huis om door middel van beleggen uw vermogen te laten groeien.
  • Focus op duurzaam vermogensbeheer

    Evi staat voor een leefbare wereld, nu en voor de komende generaties. Daarom beleggen we bij Evi in fondsen met focus op duurzaamheid. In de eerste plaats kijken we of de ESG-principes milieu, mens en bestuur echt geïntegreerd zijn in het beleggingsbeleid van de organisaties waarin we investeren. Daarnaast hebben we ook een aantal uitsluitingscriteria. Zo maakt u met uw vermogen een wereld van verschil

  • Persoonlijke aandacht voor u en uw vermogen

    Om u optimaal te kunnen bedienen, willen we bij Evi van Lanschot eerst weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Alleen dan kunnen we een passende oplossing bieden die bijdraagt aan uw financiële doelstellingen. Zo stemmen we onze dienstverlening precies af op uw wensen. En als u persoonlijk contact wilt, kunt u Evi altijd bellen, whatsappen of mailen
Evi Avatar 5
Meer over beleggen

Vier aandachtspunten voordat u gaat beleggen

 

Bepaal uw doel en termijn voor beleggen

Wat wilt u bereiken? Hoeveel geld is er nodig om uw doel te realiseren? En wanneer wilt u dat dit doel bereikt is? Wees helder en realistisch over uw doelstellingen. Misschien belegt u voor uw pensioen, of voor een andere woning op termijn. Of vindt u het simpelweg prettig om vermogen op te bouwen voor de toekomst.

Bepaal daarnaast hoeveel jaar u nodig heeft om uw beleggingsdoel te bereiken. Die periode wordt ook wel de beleggingshorizon genoemd. Hoe langer deze horizon, hoe langer u de tijd hebt om eventuele tussentijdse dalingen op te vangen. En als u meer tijd hebt om te beleggen, kunt u overwegen uw beleggingsdoel te halen met meer risico. Bij een korte beleggingshorizon, heeft minder risico nemen de voorkeur. 

Beleg alleen met geld dat u niet op korte termijn nodig hebt. En houd altijd een buffer op een spaarrekening aan voor onvoorziene uitgaven. Zoals voor een wasmachine die stuk gaat.

Komt uw doel dichterbij? Stuur dan bij. Als u bijvoorbeeld in de buurt komt van uw pensioenleeftijd, neem dan minder risico’s. Zodat uw opgebouwde vermogen niet op het laatste moment in gevaar komt.

Weeg de voordelen van beleggen af tegen de kosten en risico’s

Beleggen is een aantrekkelijke manier om op termijn vermogen op te bouwen. Er zijn echter ook kosten en risico’s aan verbonden. Loop geen onnodig risico. Weet om welke risico’s het gaat en of u deze risico’s kunt en wilt dragen. Zo is de waarde van uw beleggingen afhankelijk van deze ontwikkelingen op de financiële markten. Beleggen gaat dus gepaard met tussentijdse koersschommelingen, maar u kunt ook uw inleg verliezen. Deze onzekerheid over rendement en de koersschommelingen moet u zowel financieel als qua gemoedsrust kunnen verwerken. Kunt u koers houden als rendementen tijdelijk tegenvallen?

Het is aan u om te bepalen of u deze risico’s aanvaardt. Hiertegenover staan ook enkele voordelen. U heeft bijvoorbeeld een hoger potentieel rendement dan bij sparen. Door de lage spaarrentes levert sparen al enige tijd bijna niets meer op. Beleggen heeft de afgelopen jaren een hoger gemiddeld rendement.

Een hoger potentieel rendement maakt het ook eenvoudiger om uw financiële doelen te halen. Denk aan het opbouwen van een potje om eerder te stoppen met werken, een verre reis te maken of de kinderen te laten studeren.

Let op: de waarde van uw beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bepaal welk Evi-product bij u past

Denk goed na of u het aan- en verkopen van beleggingen in uw portefeuille zelf gaat doen of dat u dat liever uit handen geeft. Particuliere beleggers blijken als gevolg van beleggingsbeslissingen op basis van emotie vaak slechtere resultaten te behalen dan nodig. Bij het uitbesteden moet u goed letten op kosten én op betrouwbaarheid. Is de beleggingsfilosofie van de aanbieder helder en past die bij uw visie en risicobereidheid?

Onze beleggingsproducten voor u op een rij:

  • Laat Evi uw vermogen beleggen met Evi Beheer
  • Kies uw eigen Evi Fonds met Evi Go
  • Beleggen voor uw kinderen met Evi4Kids
  • Fiscaal vriendelijk beleggen voor later met Evi Pensioen
Uw geld veilig belegd bij Evi

Voor de bescherming van uw vermogen kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen. Evi valt net als Van Lanschot onder het depositogarantiestelsel, het beleggerscompensatiestelsel en de bescherming van de Wet giraal effectenverkeer.

De manier waarop uw vermogen wordt beschermd is verschillend. De eerste twee stelsels werken met een vergoeding. Dit betekent dat u bij faillissement van Evi mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding tot een bepaald maximum.

Kijk voor meer informatie over deze stelsels op vanlanschot.nl



Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze vermogenscoaches staan klaar om met u te sparren of u te begeleiden bij uw keuze.

 

  • Uw financiële doelen bespreken
  • Vragen over uw beleggingsvoorstel
  • Begeleiding bij klant worden
Wim R

“Wij komen graag met u in contact. Bel ons, elke werkdag van 08.30 tot 21.00 uur." Wim Ravestein, vermogenscoach.

0800 290 29 00

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.139.104.214