Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lavide wil Azimi als topman

ALKMAAR (AFN) - Lavide wil Salar Azimi benoemen als nieuwe topman. Dat maakte de onderneming woensdag bekend. Onder meer grootaandeelhouder Martijn Kok heeft meegeholpen met de zoektocht naar een nieuwe directeur.

Azimi werd samen met zijn broer rijk met onder meer telecom en horeca. Hij zegt tegen Het Financieele Dagblad (FD) dat hij na zijn benoeming ,,mooie plannen'' zal presenteren. Wat die plannen zijn, wil hij tegen de krant nog niet kwijt. Op verzoek van Kok wordt een aandeelhoudersvergadering bijeen geroepen op 10 januari. Lavide geeft 600.000 nieuwe aandelen B uit aan Azimi tegen 0,50 euro per aandeel.

Begin oktober trad Vincent Poorter terug als topman bij Lavide, onder meer omdat het hem niet lukte om een accountant te vinden om de jaarrekening te controleren. Azimi laat aan het FD weten dat hem dat wel gaat lukken. Sinds het vertrek van Poorter werd zijn functie waargenomen door bestuurder Annette Franken.

Lavide en Poorter waren niet direct bereikbaar voor een reactie. Het aandeel Lavide stond woensdag omstreeks 11.20 uur 25 procent hoger op 0,40 euro.

Lees over dit aandeel ook

  1. 01 feb Lavide meldt interesse in samenwerking onder beursnotering
  2. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 november 2018 10:01
    quote:

    jaar2018 schreef op 28 november 2018 09:31:

    Google maar eens Martijn Kok, dan weet je gelijk genoeg !!!!!!
    Het gaat niet om Kokkie, maar om Azimi.

    Ik ken die man niet, maar het kan niet veel slechter dan Vincent.

    Azimi gaat natuurlijk de kinderopvang er uit gooien en weer heel wat anders uitproberen.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 november 2018 10:03
    Hoe rijk is Salar Azimi? Van asielcentrum tot kasteel

    Salar Azimi geeft NAC een premie van 110.000 euro als de Bredase club promoveert. Wie is deze weldoener? ,,We feesten graag, maar verkijk je niet op de champagne.''
    Nico Schapendonk 24-05-17, 09:32

    105

    M
    11 Reacties

    Hij besproeit het gras van zijn kasteel in Aardenburg met champagne, wil een Airbus van het Belgische leger kopen om er een hotel in te vestigen en wanneer een speciale uitlaat voor zijn Lamborghini 30.000 euro kost, dan ligt Salar Azimi daar echt niet van wakker.

    Niemand zal de Zeeuws-Vlaamse zakenman en miljonair Salar Azimi (34) op een calvinistische levensstijl kunnen betrappen. Zijn laatste uitspatting: spelers en staf van NAC krijgen een premie van 110.000 euro wanneer de club uit Breda naar de eredivisie promoveert. En de fans? Die krijgen bier en champagne.
    Pensioen

    Het mag wat kosten, maar hoe rijk Azimi en zijn vier jaar jongere broer Sasan zijn is niet helemaal duidelijk. Zelf zegt hij: ,,Ik kan eigenlijk met pensioen. Mijn geld krijg ik de rest van mijn leven niet op.'' Naar eigen zeggen was hij vorig jaar 6 miljoen euro waard.

    Het blad Quote betwijfelt dat; het komt niet verder dan 3 miljoen, tot ergernis van Azimi, die zich meet met 'de beste boekhouders van Nederland': ,,Ik durf te zeggen: wij zijn 6 miljoen euro waard. En dan ben ik nog conservatief!''
    Uitbundige leven

    Hoe dan ook, de Zeeuwse zakenman doet geen enkele moeite om zijn rijkdom te verbergen voor de buitenwereld. In België is hij zodoende al een BV'er, een Bekende Vlaming.

    Met dank aan zijn deelname aan realityshow The Sky is the Limit, waarin het uitbundige leven van steenrijke Vlamingen tot in detail wordt gevolgd.

    Het decadente tv-programma valt niet bij iedereen in goede aarde. 'Salar Azimi is de koning van de blingbling, de keizer van de wansmaak', zegt een criticaster ,,Lege vaten die zichzelf prostitueren'', is de omschrijving die oud-presentator en politicus Jan Becaus geeft aan de show.
    Gedrag

    Azimi nuanceert het extravagante gedrag: ,,We feesten graag, maar verkijk je niet op de champagne en dure auto's. We werken ook ontzettend hard.'' En over z'n Lamborghini van vijf ton is hij eigenlijk een beetje teleurgesteld: ,,Ik voel me niet lekker in die opzichtige wagen. Geef mij maar een Mercedes S-klasse. Veel comfortabeler.''

    In alle opzichten is Azimi een nouveau riche. Hij is niet in bittere armoede opgegroeid, maar heeft wel degelijk zware tijden gekend. Die begonnen in 1995, toen zijn vader zei: ,,Jongens, we gaan weg uit Iran, naar het Westen. Op zoek naar een betere toekomst voor jullie.'' Na een barre tocht komen ze aan in Zeeuws-Vlaanderen. De broers gaan studeren en ontgroeien het 'kippenhok' in Schoondijke dat doorgaat voor woning. Nu wonen ze in een kasteel in Aardenburg, maar de vluchttijd maakt een blijvende indruk.

    Eerder dit jaar neemt de Zeeuws-Vlaamse zakenman het daarom op voor reizigers die dreigen te stranden op vliegvelden, vanwege het inreisverbod voor moslims naar Amerika. Ze mogen in zijn hotel de ontwikkelingen afwachten.
    Vluchtelingen

    Over vluchtelingen is Azimi ook duidelijk: ,,Dat zijn de pensioenbetalers van later.''

    Daar blijft het niet bij: ,,In 2014 heb ik twee miljoen euro aan belasting betaald. In m'n eentje heb ik het salaris van Geert Wilders en zijn rechtse bende betaald.''

    Maar het is de extravagante manier van zaken doen die beklijft. Salar en Sasan zijn eigenaar van Hotel De Elderschans in Aardenburg, maar willen ook een Airbus A310 kopen. Dat moet een luxehotel met twintig kamers worden. Verder hebben ze hun zinnen gezet op een aftandse partyboot. Daar willen de broers een drijvende disco van maken, inclusief buikdanseressen.

    Ondanks zijn protserige levensstijl let Salar wel degelijk op de kleintjes. ,,Voor ons hotel bestellen we pakken melk bij de Aldi'', verklapt de ondernemer eind vorig jaar. ,,Die kost 49 cent per liter, inclusief btw. Bij de Sligro is het 89 cent, ex btw. Dat kan op jaarbasis duizenden euro's verschil maken.''

    Van asielcentrum tot kasteelheer, Salar Azimi en zijn broer Sasan hebben het helemaal gemaakt. Dat laten ze weten ook. Nu duiken ze in Breda op, om met hun vermogen NAC naar de eredivisie te juichen.

    De reden volgens Salar: ,,We zijn weldoeners.''
  3. BASF en BAYER kopen 30 november 2018 09:26
    quote:

    Verstraler schreef op 28 november 2018 19:33:

    Sorry maar het klinkt mij in de oren als: droplul eruit, flapdrol er in?
    Misschien een ordinaire oplichter?

    Kijk dit maar eens:

    kassa.bnnvara.nl/nieuws/lege-doos-ont...

    Lege doos ontvangen van Trendy Computers
    ZATERDAG 15 NOVEMBER 2014
    Lege doos ontvangen van Trendy Computers
    Van zijn verjaardagsgeld heeft Marco Hollander online een tablet gekocht. Hij kiest voor een Samsung Galaxy Tab Pro en uiteindelijk komt hij via een vergelijkingswebsite uit bij de webwinkel Trendy Computers. Hij betaalt €246,98 voor de bestelling en wacht vol spanning op de postbode met zijn pakket.

    Bezorging

    De volgende dag komt het pakketje aan. Marco's vrouw neemt het in ontvangst en merkt meteen dat het pakketje wel erg licht is. Voorzichtig maakt ze een gaatje in de doos en tot haar schrik ziet ze dat de doos leeg is.

    Eigen schuld

    Marco belt naar Trendy Computers en meldt dat hij een lege doos opgestuurd heeft gekregen. In plaats van een oplossing te bieden zegt Trendy Computers dat het Marco's eigen schuld is. Marco had de verzending moeten verzekeren, zegt Trendy Computers. Het bedrijf zegt een klacht in te dienen bij PostNL, maar verder niets voor Marco te kunnen doen.

    Leeg bezorgd

    Marco vraagt voor de zekerheid de gegevens op van de verzending bij PostNL. Uit de pakbon blijkt dat het pakketje bij PostNL slechts 100 gram te wegen. De doos was dus al leeg toen hij bij Marco werd bezorgd. Ook als de tablet inderdaad bij de post verdwenen is, zou Trendy Computers alsnog voor een oplossing moeten zorgen. Het is namelijk bij wet geregeld dat de webshop verantwoordelijk is voor de levering van een deugdelijk product. Zelfs àls de postbode het pakket gestolen zou hebben, is het dus Trendy Computers die een oplossing moet bieden.

    Eigen interpretatie

    Trendy Computers wil daar niets van weten en zegt dat Marco pech heeft gehad. Hij had bij het bestellen een verzekering moeten kopen, vindt de webwinkel.

    Belbus naar Sluis

    De Belbus rijdt met Marco naar Trendy Computers in het Zeeuwse Sluis om naar een oplossing te zoeken. Zelfs met Marco en een lege doos in de winkel houdt Trendy Computers zijn poot stijf. Rutger Verhoeven praat lange tijd met de baas van Trendy Computers, Salar Azimi. Trendy Computers zegt dat het wil wachten met oplossen van Marco's probleem tot het onderzoek van PostNL is afgerond. Tot die tijd doet het bedrijf helemaal niets.

    Oplossing

    Trendy Computers weigert z'n aanpak aan te passen. Ze blijven volhouden dat Marco een verzekering had moeten hebben en eigenlijk nergens recht op heeft. Uit coulance betaalt Trendy Computers toch €246,98 aan Marco. Marco is opgelucht.

7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links