Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Signify kan verwachtingen mogelijk niet waarmaken'

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 10:00 | Views: 2.349

SIGNIFY NV 12:56

35,63 -0,31 (-0,86%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Verlichtingsbedrijf Signify maakt mogelijk niet de groeiverwachtingen waar die op de markt leven. Dat schrijven analisten van Morgan Stanley, die hun advies voor het aandeel verlagen naar underweight van equal-weight.

De marktvorsers wijzen erop dat Signify in de jaren 2014 tot en met 2019 op autonome basis met 2,5 procent kromp. Mogelijke aanjagers van groei, zoals het virusdodende UV-C-licht en klimaatplannen van de Europese Unie, zouden echter zorgen voor een toename van de autonome omzet die niet boven de 1 procent uitkomt.

Zonder een duidelijkere koerswijziging richting blijvende groei, blijft Signify volgens Morgan Stanley waarschijnlijk slecht afsteken ten opzichte van andere Europese makers van kapitaalgoederen. De bank hanteert een koersdoel van 28 euro. Het aandeel stond dinsdag omstreeks 09.45 uur 2,3 procent lager op 32,83 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SIGNIFY NV 50% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare