Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Esperite stelt publicatie jaarcijfers uit

ZUTPHEN ((AFN) - Stamcelbedrijf Esperite stelt de publicatie van zijn jaarcijfers en tussentijds handelsbericht over het eerste kwartaal uit. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

De onderneming en zijn accountant hebben tijd nodig om de effecten van een onlangs goedgekeurde externe financiering in de boeken te verwerken. De gegevens zullen nu op of voor 19 mei naar buiten worden gebracht.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. pindakaas 26 april 2017 08:18
    Kan gebeuren (al heeft ESP niet zo'n beste naam als het gaat om publiceren....). Maar dat je drie werkdagen eerder een BAVA hebt, je dit aspect toen al zeker wist en het dan niet vervolgens terstond (of op maandag 24-4) naar buiten brengt is zeer verwerpelijk. Of moet ik zeggen: typisch Esperite?
  2. fleurie 26 april 2017 13:50
    nou ch@rter jij durft,maar ook weer 1 zijdig uitgelicht door jou(jaarlijkse ellende)het gaat niet alleen daarom maar ook om de toekomst mogelijkheden en het in de kaart brengen daar van maar jullie roepen alleen maar dat wat negatief is of uitgelegd kan worden als negatief,eigenlijk best zielig figuren als jij nooit positief daar word je toch humeurig van dat kan niet anders ,ben jij eigenlijk wel gelukkig vraag ik mezelf weleens af!!!
  3. forum rang 7 ff_relativeren 26 april 2017 15:07
    quote:

    pindakaas schreef op 26 april 2017 08:18:

    Kan gebeuren (al heeft ESP niet zo'n beste naam als het gaat om publiceren....). Maar dat je drie werkdagen eerder een BAVA hebt, je dit aspect toen al zeker wist en het dan niet vervolgens terstond (of op maandag 24-4) naar buiten brengt is zeer verwerpelijk. Of moet ik zeggen: typisch Esperite?
    JUIST ! -en de financiering in 2017 hoort niet vermengd te worden met cijfers 2016-
  4. boialvo1978 6 mei 2017 13:42
    De gehele gang van zaken bij dit fonds doet mij de wenkbrauwen fronsen, stond de koers op 7 febr. nog op 1,299 deze daalde naar 1,09 op 25 april de dag voor de aankondiging dat de jaarcijfers nkiet op tijd gereed zouden zijn voor publicatie, dat de koers dan op 26 april verder daalt naar 0,93 is niet verwonderlijk echter WEL dat de koers daarna gestaag omlaag gaat met als slotkoers op 5 mei 0,779. Dit is een daling t.o.v. 7 febr. van meer dan 40% en t.o.v. 26 april ca. 20%. Tijd om vragen te stellen zoals:
    -is aan het uitstel van de publicatie niet het verhaal opgehangen dat de
    gevolgen van de herfinanciering daarin verwerkt moeten worden zodat tijd
    gewonnen kon worden?
    -is in die tijd door "personen" gebruik gemaakt van vertrouwelijk info die
    aangaf dat de resultaten over 2016 bijzonder slecht zijn en dat deze
    personen zich tijdig van hun aandelen kunnen ontdoen?
    -hoe is het verloop van de aandelen bij de CEO en andere bestuurders in de
    afgelopen periode?
    Ik ben van mening dat als de cijfers dus erg slecht zijn het verhaal over het opnemen van de resultaten van de herfinanciering gewoon een uitvlucht is geweest en dat de kleinere aandeelhouders zoals u en ik, alsdan in verweer moeten komen op de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering en daarbij openheid van zaken eisen omtrent deze en andere vragen. Misschien is het verstandig ons met zijn allen te mobiliseren en eventueel een onderzoek te laten vragen door de VEB? De VEB heeft Esperite al eerder op de vingers moeten tikken. In ieder geval zal Esperite nu openheid van zaken moeten geven en wel op kortst mogelijke termijn!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links