Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Teleurstellende beursgangen op Damrak

Teleurstellende beursgangen op Damrak

Zakenbank NIBC en distributie- en groothandelsbedrijf B&S beleefden vrijdag teleurstellende beursgangen op het Damrak. De aandelen gingen, in lijn met de negatieve stemming op de wereldwijde beurzen door zorgen over een handelsoorlog tussen de VS en China, omlaag.

Voor NIBC, dat voor 8,75 euro per aandeel zijn rentree maakte op de beurs in Amsterdam, was de klap het hardste. Het aandeel stond rond 11.00 uur 5,3 procent in het rood op 8,28 euro. B&S ging voor 14,50 euro per aandeel naar het Damrak. Dat aandeel zakte tussentijds 1,5 procent tot 14,28 euro. Beide bedrijven gingen al aan de onderkant van de afgegeven bandbreedte voor de introductieprijs naar de beurs.

Laadpalenfabrikant Alfen, dat een dag geleden zijn beursgang beleefde en toen onveranderd sloot op precies 10,00 euro, toonde een kleine plus. Het aandeel won 0,1 procent tot 10,01 euro.

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:56 AEX in het groen ondanks koersval Akzo en Randstad
  2. 09:09 Randstad flink omlaag in groene AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AEX

Gerelateerd

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 bik 24 maart 2018 13:13
    quote:

    gambler 13 schreef op 23 maart 2018 11:46:

    Lekker uit laten razen. Rondje golf straks, vanavond stukje kaas met een lekker portje. Komende week op jacht naar een leuk dividend aandeeltje. Fijn weekend.
    Iedereen voor zich,laat de hongerenden maar verrekken,als jij het maar naar je [decadente] zin hebt. Zo is het toch niet waar? Weet je wel,weet je niet? Niet dan,ja toch? Grmpfffft.
  2. forum rang 4 shaai 24 maart 2018 14:58
    Reggeborgh fors in NIBC
    De erven van wijlen Dik Wessels hebben een fors belang genomen in NIBC. Dat onthulde ceo Paulus de Wilt vrijdag tijdens de beursgang van de Haagse zakenbank aan De Telegraaf. Het gaat om tientallen miljoenen euro’s. Investeringsfonds Reggeborgh, opgezet door de bouwmiljardair om het vermogen dat werd verdiend met VolkerWessels te herbeleggen, is met een aandeel van zeker 3% een ’cornerstone’ investeerder in NIBC. In mei 2017 ging VolkerWessels zelf naar de beurs, waarbij de familie aangaf het fortuin diverser te willen gaan beleggen. Dik Wessels overleed op 21 november op 71-jarige leeftijd. Reggeborgh is ook aandeelhouder in brandstofhandelaar Varo Energy, dat in april naar de beurs wil.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links